در این مقاله روش تهیه کاری نارگیل، سیبزمینی شیرین و مرغ را به شما آموزش میدهیم.
برای 2 نفر بزرگسال و 2 بچه
زمان آماده شدن : 25 تا 35 دقیقه
ارزش غذایی
مواد لازم
روش تهیه
روغن را در یک ماهیتابهی عمیق یا ظرف گرد حرارت دهید. سپس رب کاری را داخل روغن ریخته و برای 1 دقیقه سرخ کنید . مرغ، سیبزمینی شیرین، و عدسها را اضافه کرده و به هم بزنید تا رب آنها را بپوشاند، سپس آب مرغ و شیر نارگیل را به آن اضافه کنید. ترکیب را جوش آورده و برای 15 دقیقه بگذارید آرام بجوشد.
نخودها را اضافه کرده، دوباره آن را جوش آورده و برای 4 تا 5 دقیقهی دیگر بگذارید بجوشد. قبل از سرو غذا، به آن ادویه بزنید تا خوشطعم شود.
منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/2532.html
برای 2 نفر بزرگسال و 2 بچه
زمان آماده شدن : 25 تا 35 دقیقه
ارزش غذایی
- مقدار ارزش غذایی
1
کالری
291
2
پروتئین
19 گرم
3
کربوهیدرات
24.5 گرم
4
چربی
14 گرم
5
چربی اشباع شده
10 گرم
6
فیبر
3.6 گرم
7
شکر
0 گرم
8
نمک
0.57 گرم
مواد لازم
- مواد لازم
مقدار
1 روغن افتابگردان1 قاشق غذاخوری
2 رب کاری ملایم2 قاشق چایخوری
3 سینهی مرغ بزرگ2 عدد، بدون استخوان، بدون پوست، به تکههای کوچک بریده شود
4
سیبزمینی شیرین متوسط
2 عدد، پوستکنده و بریدهشده به تکههای کوچک
5 آب مرغ300 میلیلیتر
6 شیر نارگیل400 میلیلیتر
7 نخود یخ زده175 گرم
8 لپه4 قاشق غذاخوری
روش تهیه
روغن را در یک ماهیتابهی عمیق یا ظرف گرد حرارت دهید. سپس رب کاری را داخل روغن ریخته و برای 1 دقیقه سرخ کنید . مرغ، سیبزمینی شیرین، و عدسها را اضافه کرده و به هم بزنید تا رب آنها را بپوشاند، سپس آب مرغ و شیر نارگیل را به آن اضافه کنید. ترکیب را جوش آورده و برای 15 دقیقه بگذارید آرام بجوشد.
نخودها را اضافه کرده، دوباره آن را جوش آورده و برای 4 تا 5 دقیقهی دیگر بگذارید بجوشد. قبل از سرو غذا، به آن ادویه بزنید تا خوشطعم شود.
منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/2532.html