• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار با سایت clickbank

sabig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان، کسی تا حالا با سایت clickbank کار کرده؟ کسی میدونه چطور میشه درآمدی که در این سایت در میاد رو به ایران منتقل کرد؟
میدونم که دو بار به آدرسی که دادیم چک میفرسته و بعدش میتونیم درخواست بدیم تا بریزه به حساب بانکی. ولی اگه کسی رو خارج از ایران نداشته باشیم برای دریافت چک ها چی؟ باید چی کار کرد؟ یه معضلی شده واسم. لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. ممنون

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
ببخشيد در ادامه اين صحبت دوستمون منم ميخوام بپرسم مگه كليك بانك پول رو به حسابهايي مثل پي پال واريز نميكنه؟‌

mosaferkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
CB درآمدتو بصورت چک دلاری یا واریز مستقیم به حساب بانکیت (در کشور غیر تحریم) پرداخت میکنه.که برای دریافت چکش نیاز به آدرس در یکی از کشورهای غیر تحریم داری و واسه نقد کردنش هم باید حساب بانکی خارجی داشته باشی.
اگه از دوستان کسی راهنمایی کنه که کدوم بانک خراجی(ترجیحا در کشورهای همسایه) حساب بانکی واسه ایرانیای غیر مقیم بازمیکنه ، ممنون میشم.
میگفتن DBS سنگاپور اینکارو میکنه.میل زدم پرسیدم هنوزم واسه ایرانیای غیرمقیم حساب بازمیکنین یا نه؟ هنوز جوابمو ندادن!

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون يعني پرداخت به پي پال ندارند؟ ولي من توي سايتشون كه رفتم نوشته بود پرداخت به پي پال هم دارند اينطور نيست؟؟؟

mosaferkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه عزیز.
منم اولش فک کردم پرداخت به پیپال داره.اما بعدش دوباره که بدقت خوندم دیدم میگه پرداخت هزینه جهت خرید کالاهای شما توسط مشتریان میتونه از طریق گزینه های مختلفی باشه که یکی از اون ها پیپاله.توی آخرین مکاتبه ام گفتن که فعلاً پرداخت از پیپال براشون مقدور نیست.

اینم متن یکی از مکاتبات من با این سایته که میگه پیپالو پیشنهاد نمیده:
من: Hello"
:I re-word my question
(! How a clickbank affiliate who is living in iran ,can receive her clickbank payments?(you know that iran is Under Sanctions
".Thanks

CB:

Carola (ClickBank)

Jul 07 08:26

Hello,

Thank you for your inquiry! ClickBank is pleased to offer International Direct Deposit (XACH), for direct deposit of your ClickBank account payments! XACH offers a fast and reliable method for direct deposit of your account payments in your local currency. To enroll in this you must login to your account, edit your payment settings, and input your banking details. You will then receive an e-mail asking you to confirm the change.

For more information, please see our accounting FAQ’s:

https://accounts.clickbank.com/accounting.html

We do not offer PayPal.

Regards,

Carola
ClickBank Accounting
ولی من سایت زیر رو به همه دوستانم معرفی میکنم که نه تنها در مورد افیلییت مارکتینگ بلکه درمورد همه انواع تجارت الکترونیک،اینترنت،موتورهای جستجو،سئو و... سوالی داشتین ،میتونین جوابتونو از اهالی فن از سراسر دنیا بگیرین: https://forums.digitalpoint.com
توی این سایت یا تو گوگل 1 سرچ کوچیک بزن مثلا با این مضمون: "Affiliate programs that pay through Paypal" چندین سایت بهت معرفی میشه که در مورد اعتبارشون از اهالی فروم دیجیتال پوینت بپرسی بهت جواب میدن.
بازم سوالی بود در خدمتم.

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
میشه لطف کنید یه توضیح کاملی بدین که اصلا روش کار چیه و چطور میشه از این سایت پول دراورد.منظورم نقد کردنش نیست.
ممنون

mosaferkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما پس از ثبتنان در این سایت بعنوان affiliate marketer شناخته میشید که بایدباتوجه به علاقتون یک یا چن گروه از محصولات رو انتخاب و لینک تبلیغانی مخصوص خودتون رو دربافت کنید.که میتونین از این لینکها در جاهایی مثل سایت یا وبلاگتون،فن پیج فیسبوکتون،ارسال ایمیلهایی که داخلش این لینک هست و... استفاده کنید.درواقع شما در یک کلام بازاریاب هستین برای فروش این محصولات ؛که کلیک بانک به ازای هر خریدی که از طریق لینک شما انجام بشه،اکثرا تا 70 درصد قیمت محصول بهتون پورسانت میده.که اگه بتونین مشتریای بیشتری پیدا کنین و درفروش موفق بشین؛سودهای هنگفتی میکنین.مشکل در نفد کردن چکهای این شرکت هستش.که بزرگترین نقطه ضعفش برای استفاده ایرانیان همین موضوعه.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان، کسی تا حالا با سایت clickbank کار کرده؟ کسی میدونه چطور میشه درآمدی که در این سایت در میاد رو به ایران منتقل کرد؟
میدونم که دو بار به آدرسی که دادیم چک میفرسته و بعدش میتونیم درخواست بدیم تا بریزه به حساب بانکی. ولی اگه کسی رو خارج از ایران نداشته باشیم برای دریافت چک ها چی؟ باید چی کار کرد؟ یه معضلی شده واسم. لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. ممنون
کتاب آموزش دقیق و با تمام جزئیات کار کردن با کلیک بانک و گوگل ادسنس
www.mitooni.ir/go/tabnak065

توی این کتاب با روش های کار کردن توی گوگل ادسنس و کلیک بانک آشنا می شی، تمام روش ها اعم از نقد کردن چک های گوگل ادسنس و کلیک بانک در شرایط تحریم، باز کردن حساب پای پال در شرایط تحریم. نویسنده ی این کتاب خانم مونا افشار هست که خودشون سه سال قبل کار کردن با گوگل و کلیک بانک را شروع کرده و الان به درآمد بالایی رسیده. ایشان دقیقا مثل ما یک ایرانی هستند و مثل ما در شرایط تحریم کارشون رو در ایران شروع کردند.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
میشه لطف کنید یه توضیح کاملی بدین که اصلا روش کار چیه و چطور میشه از این سایت پول دراورد.منظورم نقد کردنش نیست.
ممنون
کتاب آموزش دقیق و با تمام جزئیات کار کردن با کلیک بانک و گوگل ادسنس
www.mitooni.ir/go/tabnak065

توی این کتاب با روش های کار کردن توی گوگل ادسنس و کلیک بانک آشنا می شی، تمام روش ها اعم از نقد کردن چک های گوگل ادسنس و کلیک بانک در شرایط تحریم، باز کردن حساب پای پال در شرایط تحریم. نویسنده ی این کتاب خانم مونا افشار هست که خودشون سه سال قبل کار کردن با گوگل و کلیک بانک را شروع کرده و الان به درآمد بالایی رسیده. ایشان دقیقا مثل ما یک ایرانی هستند و مثل ما در شرایط تحریم کارشون رو در ایران شروع کردند.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
البته این طور نیست که شما کتاب بخرید و ... نه شما کسی رو دارید که همیشه می تونید ازش تمام سوالاتتون رو در این مورد بپرسید. خانم مونا افشار و تیم کسب درآمد ایشون هر لحظه پاسخگوی سوالات شما هستند و شما را پشتیبانی می کنند.

broken_heart

Registered User
لایک‌ها
6
من یه چک 130 دلاری از کلیک بانک دارم اما فعلا نتونستم نقدش کنم و توی ارمنستان هم موفق به نقد کردنش نشدم :( دوستان اگه راهی پیدا کردن خبر بدن :(

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
خدمت جناب یا خانم tabnak065 و دیگر عزیزان انجمن
توجه :general510: موضوع زیرخاکی است اما تازه مشاهده کردم و لازم است اطلاع رسانی شود :

به هیچ عنوان به کتابی که معرفی شده ، تحت نام خانم مونا افشار که البته این اسم هم جعلی است، توجه نکنید و از سایت مربوطه خرید نکنید.
اگر تحقیق کنید میبینید که اولا کتاب نیست و یک جزوه ی چند صفحه ایست. ضمن اینکه خریداران ناراضی بسیاری بودند که فقط فحش و بد بیراه به فرد گردآورنده که نام حقیقی اش را هم نخواسته فاش کنه و از عکس جعلی هم در وبلاگهاش استفاده کرده، نثار کردند. مبنی بر اینکه جزوه ی کسب در آمد در 7 روز و دیگر محصولات متقلبانه ی منتسب به این فرد و سایتهایش، کلاهبرداری ای بیش نبوده و فقط چند صفحه راجع به فعالیت های اینترنتی و اصول اولیه کسب درآمد صحبت شده.
نمیدانم فرد مذکور چه کار کرده که مدتی است کامنت های انتقادی و اشاره به کلاهبرداری هایش از خیلی از وبلاگ ها پاک شده، اما جالب است که هنوز نتوانسته سابقه ی متقلبانه ی خود را در رکوردهای گوگل پاک کند.
کافی است در گوگل تایپ کنید " مونا افشار " تا در ادامه کلمه ی "کلاهبرداری" که نام حعلیش را مزین کرده ملاحظه کنید. ( عکسش هم پیوست شده )

پانوشت : مطالب بالا نظر شخص بنده پس از مدتها فعالیت و تحقیق در مورد امثال این جور حقه بازان است. و شما مختارید پول خود را هر کجا و هر جوری می خواهید خرج کنید.
صرفا مطلب بالا من باب دلسوزی برای بچه های پی تی و روشن گری عنوان شد.
ضمنا کلمات جعلی ، کلاهبرداری و عکس جعلی را هم به سایت این فرد حقه باز لینک دادم تا دیگر افراد نامطلع در اینترنت بهتر بتوانند با ماهیت این نوع کلاهبرداران آشنا شوند. ( اگر خلاف قوانین است مدیران بفرمایند که لینک ها را بردارم )

فایل های ضمیمه

• m.jpg
    m.jpg
    120.1 KB · نمایش ها: 5

MOHAMMAD ALIZADEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه چک 130 دلاری از کلیک بانک دارم اما فعلا نتونستم نقدش کنم و توی ارمنستان هم موفق به نقد کردنش نشدم :( دوستان اگه راهی پیدا کردن خبر بدن :(
سلام

من می توانم در خصوص تهیه حساب بانکی خارجی و ادرس خارجی جهت درامد از گوگل ادسنس و کیلک بانک و سایتهای مشابه کمک کنم
همچنین می تونم اکنت ادسنس گوگل رو هم در یک روز فعال کنم و تحویل بدهم بدون نیاز به وب سایت یا وبلاگ ، اکنت به نام خودتان و روی ایمیل خودتان
دوستان عزیز هرکس نیاز به حساب بانکی خارجی داره یا paypal می تونه تماس بگیره
[email protected]

MOHAMMAD ALIZADEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون

سلام
من می تونم در زمینه زیر کمک کنم به دوستان :

کار با سایتهای دارمد خارجی مثل گوگل ادسنس یا کلیک بانک یا تهیه مرچنت بانکی خارجی جهت سایت فروشگاهی خارجی
افتتاح حساب بانکی خارجی با حضور شخص و یا بدون حضور در اروپا ،آمریکا ،ترکیه جهت نقد کردن چکهای بانکی کلیک بانک و گوگل و غیره
افتتاح حسابpaypal
آدرس خارجی جهت اخذ چک بانکی درامد از گوگل ادسنس و کیلک بانک و سایتهای مشابه .
فعال کردن اکنت ادسنس گوگل در یک روز .بدون نیاز به وب سایت یا وبلاگ ، اکنت به نام خودتان و روی ایمیل خودتان
[email protected]

بالا