آژانس هواپیماییexchanging

کار با کوکي !!

شروع موضوع توسط Shahed ‏2 نوامبر 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سلام !
    يه سوال داشتم ! جواب بدين شرمندم کردين ! :blush:
    آقا يه چيزي تو مايه هاي فروم فرض کنين ! چند تا صفحه داره !
    تو هر صفحه هم چند تا تکست باکس و تکست آريا س !
    واسه اينا ما ميخوايم فارسي ساز بزاريم ! خوب ! اينش که مشکلي نيست !
    حالا اگه ما بتونيم کاري کنيم که با هر بار کليک روي دکمه تعويض زبان ، يه کوکي ست بشه ، سري بعد يا صفحه بعد هم ميتونيم از طريق اون کوکي ، در بياريم که طرف چه زبوني رو انتخاب کرده قبلا !
    گرفتين چي شد؟
    حالا چجوريا ميشه اين؟ :(
     
  2. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    اینو فکر کنم باید تو قسمت php میپرسیدی!
    حالا میخوای کلا فقط یه دونه کوکی ست بشه؟
     
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه نه !
    کل اين پروسه قراره با جاوا اسکريپت باشه !
    يدونه کوکي درست شه و هي آپديت شه !
    ميشه؟
     
  4. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    با كوكي توي جاوا اسكريپت ميشه php‌هم ميشه
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اکستنشن صفحات من php نيست !
    ميمونه همون جاوا اسکريپت !
    حالا چجوري ميشه؟
     
  6. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    چرا نمیشه؟
    من با جاوا خیلی کار نکردم ولی دستورات کار با کوکی اینطوریه:
    معمولا هر کوکی یه اسم و یه مقدار و زمان اعتبار داره که بعد از اون پاک میشه.
    Cookie(java.lang.String name,java.lang.String value,java.lang.String domain,java.lang.String path,java.util.Date expires,boolean secure) ​
    اینطوری یه کوکی ایجاد میشه، به جای name اسم کوکی و به جای value مقداری که میخوای نگه داره رو مینویسی بقیه پارامترها خیلی مهم نیستن ولی date واسه زمان اعتبار کوکی باید ست بشه.
    برای عوض کردن مقدار کوکی هم میشه از دستوراتی مثل:
    java.lang.String getvalue()
    java.lang.String setvalue()​
    استفاده کرد.
    البته باید قبلش اسم کوکی که میخوای مقدارش عوض شه رو بگیری:
    java.lang.String getname()​
    و با اسم کوکی مورد نظر مقایسه کنی.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آها !
    مصطفي جان !
    اينو ببين ! http://shahed.persiangig.com/
    ميخوام وختي اون دکمه کليک شد کوکي ست بشه !
    دوباره کليک شد (زبون دوباره عوض شد) آپديت بشه کوکيه با مقدار جديد !
    اونوخ گرفتن اطلاعات از کوکي و اعمالشون روي اون کليده چطوريه؟
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    توی جاوا اسکریپت میتونی کوکی ست کنی:

    کد:
     
    document.cookie="myvar=myvalue;expires=1/1/2006";
    
    برای بدست آوردن مقدارها، باید از توابع substring و charAt و indexOf و اینا استفاده کنی، از آرایه خبری نیست.
     
  10. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    اين يه رويه كامل براي كار با كوكي توي جاوا اسكريپت

    HTML:
    function save_cookie(cc_name, cc_val)
    {
     var cookie_name = new String (cc_name);
     expires = new Date();
     expires.setTime(expires.getTime() + (1000 * 86400 * 365));
     
     set_cookie(cookie_name, cc_val, expires);
    }
    
    function fetch_cookie(name)
    {
     cookie_name = name + "=";
     cookie_length = document.cookie.length;
     cookie_begin = 0;
     while (cookie_begin < cookie_length)
     {
      value_begin = cookie_begin + cookie_name.length;
      if (document.cookie.substring(cookie_begin, value_begin) == cookie_name)
      {
       var value_end = document.cookie.indexOf (";", value_begin);
       if (value_end == -1)
       {
        value_end = cookie_length;
       }
       return unescape(document.cookie.substring(value_begin, value_end));
      }
      cookie_begin = document.cookie.indexOf(" ", cookie_begin) + 1;
      if (cookie_begin == 0)
      {
       break;
      }
     }
     return null;
    }
    // function to set a cookie
    function set_cookie(name, value, expires)
    {
     if (!expires)
     {
      expires = new Date();
     }
     document.cookie = name + "=" + escape(value) + "; expires=" + expires.toGMTString() +  "; path=/";
    }
    فقط با save_cookie اسم كوكي رو بده و مقداري كه ميخواي ذخيره كنه
    از fetch_cookie هم براي بدست آوردن مقدار كوكي ذخيره شده استفاده كن

    اون تاريخ هم زمان ازبين رفتنش هست ...
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ممنون از دوستان !
    آصف ! يه بار ديگه ميگي من چطوري بهش يه مقدار بدم و بگيرم؟
    رو همون کدهايي که دادي يه توضيحي بده ! دستت درد نکنه !
     
  12. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    به كد كاري نداشته باش فقط بزار ازش استفاده كن

    ميخواي نحوه فراخواني تابع رو توضيح بدم؟[​IMG]
     
  13. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    باشه !
    فقط اين برام سواله که ايني که قراره بره تو کوکيه رو چطور بايد وارد اين تشکيلات بکنيم؟
    بعدم موقع گرفتن از کوکي، خروجي اون مقدار کدومه ؟
    چون اون بايد به دکمه هه اعمال بشه ديگه !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    نحوه استفاده

    براي ثبت زباني كه يوزر انتخاب كرده
    مثلا اگر فارسي رو انخاب كرد اينو اجرا كن تا داخل كوكي ذخيره بشه
    HTML:
    save_cookie("Lang","Persian");
    
    براي اينكه بفهمي چه زباني رو انتخاب كرده
    HTML:
    CookieVal=fetch_cookie("Lang")
     
  16. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خدا خيرت بده آصف !
    برم ببينم چه ميشود !