• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار در هایپراستار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
یه کار تو هایپراستار شیراز واسم جور شده
واسه صندوق داری
حقوقشم حدود 20-410 تومنه با بیمه
کلاس آموزشی هم قبل استخدام خودشون میزارن.
به نظرتون کار صندوق داری سخته؟ و با توجه به اینکه هایپراستار فروشگاه معروفی هست و خیلی ازش خرید میکنن فکر میکنم بخش صندوق داریش مسئولیتشم زیاد باشه.
کلا میخواستم باهاتون مشورت بکنم.

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
یه کار تو هایپراستار شیراز واسم جور شده
واسه صندوق داری
حقوقشم حدود 20-410 تومنه با بیمه
کلاس آموزشی هم قبل استخدام خودشون میزارن.
به نظرتون کار صندوق داری سخته؟ و با توجه به اینکه هایپراستار فروشگاه معروفی هست و خیلی ازش خرید میکنن فکر میکنم بخش صندوق داریش مسئولیتشم زیاد باشه.
کلا میخواستم باهاتون مشورت بکنم.
تو این شرایط که کار به سختی گیر میاد خیلی هم خوبه بچسب ولش نکن بیمه هم که داره
هیچ کاری آسون نیست کلاساشو برو ایشالا که از پسش بر میای

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
مشکل اینجاست که دانشجو هم هستم اونم ترم 1 و دو روز در هفته کلاس دارم.
کلاس زبانم ثبت نام کرده بودم که فکر نکنم با توجه به شیفت کاریش بتونم برم.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
به نظر من هم عالیه
حتماً پیگیر شو و برو
همه ی شغلها رو میگن سخته ولی اگه دلت با کار باشه هیچ سختی نداره حقوقش هم که تو این دوروزمونه خوبه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
صندوق داری کار هر کسی نیست , اکثرا صندوق دارا دخترن , معمولا پسرا حواس درست حسابی ندارن پول کم میارن.
هایپر استارم که مشخصه یه لحظه وقت سر خاروندن نیست , باید بری ببینی بار مالیش چجوریه , جوری نباشه که اخر ماه 400 تومن هم بزاری روی حقوقت بدی بهشون بخاطر کسری صندوق.

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
صندوق داری کار هر کسی نیست , اکثرا صندوق دارا دخترن , معمولا پسرا حواس درست حسابی ندارن پول کم میارن.
هایپر استارم که مشخصه یه لحظه وقت سر خاروندن نیست , باید بری ببینی بار مالیش چجوریه , جوری نباشه که اخر ماه 400 تومن هم بزاری روی حقوقت بدی بهشون بخاطر کسری صندوق.

درسته ولی اینطور که معلومه صندوق دار مرد هم دارن میگیرن. بار مالیش هم مشخصه زیاده.
خب منم واسه همین تاپیک زدم ببینم سختی های کار چیه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
درسته ولی اینطور که معلومه صندوق دار مرد هم دارن میگیرن. بار مالیش هم مشخصه زیاده.
خب منم واسه همین تاپیک زدم ببینم سختی های کار چیه.
دیگه باید ببینی حواس صندوق داری رو داری یا نه !! من خودم هیچوقت زیر بار مسعولیت صندوق و انبار و اینجور مسائل که بار مالی داره نرفتم !! از نظر من 400 تومن حقوق فقط پول حضور و زحمتیه که ادم توی محل کار میکشه , بار مالی همچین کاری خودش ارزشش 400 تومنه !! یعنی باید حق مسعولیت بدن تا بصرفه که میشه 800 تومن !!
البته تا نری به صورت آزمایشی ببینی مثلا یه ماه کسر و اضافه صندوقش در چه حده نمیشه هیچی گفت که اونم به خودت بستگی داره .

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
به نظر من هم عالیه
حتماً پیگیر شو و برو
همه ی شغلها رو میگن سخته ولی اگه دلت با کار باشه هیچ سختی نداره حقوقش هم که تو این دوروزمونه خوبه

ببخشید! حقوق 410 تومن توی این دور و زمونه خوبه؟ یه نگاهی انداختم به تاریخها گفتم شاید تاپیک مال 4 - 5 سال پیشه.

آقا اگه شما کلاس مدیریت دخل و خرج گذاشتید به ما هم خبر بدید بیایم سر کلاستون :)

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
دیگه باید ببینی حواس صندوق داری رو داری یا نه !! من خودم هیچوقت زیر بار مسعولیت صندوق و انبار و اینجور مسائل که بار مالی داره نرفتم !! از نظر من 400 تومن حقوق فقط پول حضور و زحمتیه که ادم توی محل کار میکشه , بار مالی همچین کاری خودش ارزشش 400 تومنه !! یعنی باید حق مسعولیت بدن تا بصرفه که میشه 800 تومن !!
البته تا نری به صورت آزمایشی ببینی مثلا یه ماه کسر و اضافه صندوقش در چه حده نمیشه هیچی گفت که اونم به خودت بستگی داره .

صد در صد تایید می کنم

کار فوق العاده پر مسولیتیه و اگر پول کم بیاد یک تهمت بهتون می بندن و پولم میگیرن میندازنتون بیرون، اصلا توصیه نمیشه

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
من کاری ندارم که کار خوبیه یا بد...

ولی یه پیشنهاد میکنم: بشین درستو بخون....

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
ممنونم از همه دوستانی که باهام همفکری کردن.
درسمو که صد در صد میخونم و وقتی هم برای مصاحبه رفتم گفتم که شرایط درسم اینجوریه.
خب از طرفی بیکارم و احتیاج شدید به کار دارم و اصلا هم تا الان سابقه بیمه نداشتم و یه جورایی مجبورم این کارو قبول کنم.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
با توجه به اینکه الان خیلی جاها داریم حقوق منشی 150-250 هست بعد طرف بدبخت از ساعت 7-8 میره تا 2-3 برای همین اگر واقعا دنبال این هستی که سرگرم بشی و یک درآمدی داشته باشی برو/ ولی یکسال بیشتر قرارداد نبند. فکر کنم از اردیبهشت افتتاح بشه. همون یکسال اول که تقریبا خلوته خوبه بعدش که جا بیفته و شلوغ بشه اعصاب خوردیه و خستگی ذهنی زیاد میاره.

imp

Registered User
لایک‌ها
0
دانشجویی که کار بکنه به جایی نمیرسه مگر این که اولاً کارش پاره وقت باشه
ثانیاً مرتبط به رشتش باشه که براش بشه سابقه کار

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ببخشید! حقوق 410 تومن توی این دور و زمونه خوبه؟ یه نگاهی انداختم به تاریخها گفتم شاید تاپیک مال 4 - 5 سال پیشه.

آقا اگه شما کلاس مدیریت دخل و خرج گذاشتید به ما هم خبر بدید بیایم سر کلاستون :)
پاسخ شما:
با توجه به اینکه الان خیلی جاها داریم حقوق منشی 150-250 هست بعد طرف بدبخت از ساعت 7-8 میره تا 2-3 برای همین اگر واقعا دنبال این هستی که سرگرم بشی و یک درآمدی داشته باشی برو/ ولی یکسال بیشتر قرارداد نبند. فکر کنم از اردیبهشت افتتاح بشه. همون یکسال اول که تقریبا خلوته خوبه بعدش که جا بیفته و شلوغ بشه اعصاب خوردیه و خستگی ذهنی زیاد میاره.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
400 تومن برای کسی که دانشجوی پول کمی نیست

دوستان نظر دادن منم گفتم برادرانه نظرم را بگم چون زمان دانشجویی برای خودم هم یک کار پیدا شد و رفتم
اگه سال اول دانشگاه هستی یک سالی برو برای این کار چون دو ترم اول درس ها بیشتر عمومی و ساده است و میشه در کنارش کار کرد
ولی اگه سال های اخری نرو
چون درست که تموم بشه هر جا میری اول به پروژه و کار اموزیت نگاه میکنن ببینن بدرد بخور هست یا نه بعد هم به سابقه کاری که داشتی و مرتبط بوده
تو اگه با حقوق 100 تومن بری یک جایی که مرتبط با رشته ات باشه و چیزی یاد بگیری که بعدا بدرد ات بخوره خیلی بهتره که با حقوق 400 تومن بری جایی که هیچ پیشرفتی نداره و 4 سال بعد هم همون پای صندوق هستی
این نظر من

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
از دانشگاه هيچي در نمياد مطمئن باش ... فوق ليسانسش بيكاره ... درس خوندن الافيه دوست گرامي .. ترم اولي شايد داغ باشي بگي درس بخونم و معدلم فلان بشه .. اما چند ترم بگذره ميبيني اون درسي كه تو حسابي ميخوني و نمره شو رو توپ ميگيري رو يه گاگول مايه دار هم داره به زور پاس ميكنه آخر سر بعد دانشگاه ميره با سرمايه باباش كار ميكنه شما ميموني و بيكاري ...
400-420 حقوقي نيست ولي خيلي بهتر از تنگدستي ... از من ميشنوي اگر فكرت بازه به نسبت و مشكلات روحي رواني خاصي نداري برو .. خيلي هم خوبه ..

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
پس اینطور که دوستان گفتن دنبال کاری باشم که مرتبط با رشتم باشه هر چند حقوقوش کم باشه تا برام سابقه بشه.
خب من ترم اول نرم افزار علمی کاربردی پودمانی فوق دیپلم هستم، و دیگه یه جورایی بازار رشته کامپیوتر اشباع شده حداقل در مورد کاردانی اینجوریه و اصلا نمیشه روی بازار کارش حساب کرد.
از طرفی هم گفتم تو این سن (26 سالگی) تا حالا سابقه بیمه نداشتم و احتیاج به کار هم دارم.
واقعا موندم سر دوراهی که چیکار کنم.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
به نظر من ، اصلا رشته کامپیوتر رو ول کن ! برو خدمت ! بعد بیا تو آموزشگاههای معتبر کامپیوتر یاد بگیر !

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
پس اینطور که دوستان گفتن دنبال کاری باشم که مرتبط با رشتم باشه هر چند حقوقوش کم باشه تا برام سابقه بشه.
خب من ترم اول نرم افزار علمی کاربردی پودمانی فوق دیپلم هستم، و دیگه یه جورایی بازار رشته کامپیوتر اشباع شده حداقل در مورد کاردانی اینجوریه و اصلا نمیشه روی بازار کارش حساب کرد.
از طرفی هم گفتم تو این سن (26 سالگی) تا حالا سابقه بیمه نداشتم و احتیاج به کار هم دارم.
واقعا موندم سر دوراهی که چیکار کنم.
سن شما کم نیست پس حتما کار تو اولویت باشه دوست عزیز، کاری که مرتبط با رشتت باشه بهتره ولی نه اینکه بیخیال کار های دیگه بشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا