• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار نکردن افزونه فیسبوک!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با درود
بعد کلی دردسر بالاخره از طریق خود سایت فیسبوک تونستم کد افزونه ای که باهاش افراد عضو صفحه فیسبوک سایت رو نمایش داد رو بدست آوردم! اما وقتی کد رو با ابزارک "متن" تو سایدبار می ذارم هیچ چیزی نشون نمیده! مشکل از کجاست؟

mohamadha

Registered User
لایک‌ها
11
دورود

خوب فیسبوک ف-ی-ل-ت-ره و اگر به طور مستقیم از فیسبوک پیوند بگیرید هیچ چیزی نمایش داده نمی شه , مگر اینکه از افزونه خاصی استفاده کنید. که خود من هم دنبال این موضوع هستم و اگر دوستان چیزی رو سراغ دارن حتما مطرح کنن

سپاس

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دورود

خوب فیسبوک ف-ی-ل-ت-ره و اگر به طور مستقیم از فیسبوک پیوند بگیرید هیچ چیزی نمایش داده نمی شه , مگر اینکه از افزونه خاصی استفاده کنید. که خود من هم دنبال این موضوع هستم و اگر دوستان چیزی رو سراغ دارن حتما مطرح کنن

سپاس
من و خیلی های دیگه از ساکس استفاده می کنن دیگه! مشکلی نباید باشه!

mohamadha

Registered User
لایک‌ها
11
خوب اون کد رو قرار بدید تا ببینیم چه مشکلی توش هست تا به امید خدا بر طرفش کنیم.

اگه چیز خواصی هم در این مورد دیدم حتما اطلاع میدم تا شما هم حال کنید باهاش . اما این کد رو بذارید تا شاید مشکلی توی ای دی فیسبوک شما باشه

سپاس

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خوب اون کد رو قرار بدید تا ببینیم چه مشکلی توش هست تا به امید خدا بر طرفش کنیم.

اگه چیز خواصی هم در این مورد دیدم حتما اطلاع میدم تا شما هم حال کنید باهاش . اما این کد رو بذارید تا شاید مشکلی توی ای دی فیسبوک شما باشه

سپاس
بفرما:
کد:
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/pages/%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D8%AA%D8%B3-%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D9%86%D8%A7%D9%81%D9%84%D8%B1/142875102449342" data-width="292" data-height="400" data-show-faces="true" data-border-color="ed000f" data-stream="false" data-header="true"></div>

mohamadha

Registered User
لایک‌ها
11
دورود

کدتون که مشکلی نداره اما یک بار هم با افزونه های مخصوص افزودن جی کوئری , اچ تی ام ال , ایجکس ... که افزونش همه جا هست تست کنید به امید خدا درست می شه اما تا اونجایی که شد براتون چند تا مورد گذاشتم که شاید کمکتون کنه :

این کدشه که اگر خواستید توی قالبتون به نمایش بگذارید :

PHP:
<?php
$page_id = "YOUR PAGE-ID";
$xml = @simplexml_load_file("http://api.facebook.com/restserver.php?method=facebook.fql.query&query=SELECT%20fan_count%20FROM%20page%20WHERE%20page_id=".$page_id."") or die ("a lot");
$fans = $xml->page->fan_count;
echo $fans;
?>

که توجه داشته باشید بجای YOUR PAGE-ID باید آی دی صفحه فیسبوکتون رو بگذارید.

---------------------------------------------

چند افزونه در این مورد :

Facebook Social Widgets
Facebook Likebox Slider by ARScode
Cardoza Facebook Like Box
Facebook Like Box Widget

که این آخریه بیشتر فکر کنم با نیاز شما مطابقت داره

---------------------------------------------

این هم لینک ساخت دستیش در خود سایت فیس بوک :

like box

سپاس

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آقا این افزونه هایی که دادی رو نصب کردم و هیچ اتفاقی رخ نداد!!! حتی یکبار دیگه از طریق developer.facebook رفتم لایک باکسم رو ساختم و کدش رو گرفتم اما باز هم نشونش نداد!!!
واقعا نمی فهمم مشکل از کجاست؟ شاید به خاطر این هست که قالب دمو هست!

mohamadha

Registered User
لایک‌ها
11
ببخشید دیر شد , این افزونه ها دیگه تقریبا مطرح ترینشونن , نمیدونم مشکل از کجاست , دوستان عزیز خوب اگر کسی از هر روشی استفاده کرده و جواب داده اینجا مطرح کنه که مشکل رفع بشه

سپاس

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بالا