سایت ساز وبزیکسب درآمد

کار نکردن کد آژاکس

شروع موضوع توسط bahram20002002 ‏1 فوریه 2007 در انجمن PHP

  1. bahram20002002

    bahram20002002 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2005
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت شما دوستان عزیز چندی روزی هست توی یک کد آژاکس موندم هر کاری میکنم کار نمیکنه اگه میشه کمک کنید من طبق توضیحات این صفحه http://www.dhtmlgoodies.com/index.html?whichScript=modal-message پیش رفتم ولی وقتی اجراش میکنم روی عبارت Loading content - please wait هنگ میکنه و صفحه ای مورد نظر را بالا نمیاورد البته این رو روی لوکال هاست خودم و هاست خودم اجرا کردم کار نمیکرد ولی جالبیش اینکه روی دموی سایت طرف کار میکنه حالا اگه میشه به من کمک کنید ممنونتون میشم:(
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    اصلا نگران نباش من تقریبا همه مثال های این سایتو یه ماه پیش دانلود کردم اما به جز یه چندتا مثال بدرد نخور هیچکدومش کار نکرد.برای اجرای همونایی هم که کار کرد کلی اما اگر داشت برای اجرا...
     
  4. bahram20002002

    bahram20002002 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2005
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    حالا من چه کار کنم من یه کدی شبیه این میخام کسی سراغ نداره:(
     
  5. esf-kh

    esf-kh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . از روی سایتش اجرا می شه . ولی از روی کلاینت نه . حتی روی هاست خودم هم آپلود کردم بازم جواب نداد . توی فایل ajax-dynamic-content.js تو خط 53 خط زیر وجود داره document.getElementById(divId).innerHTML = 'Loading content - please wait'; در صورتی که در خط 55 فایل external پیدا شد خط 56 اجرا شده و کد آژاکس اجرا می‌شه و محتوای فایل‌ ini مربوطه در پوشه includes در تگ div مورد نظر اجرا می‌شه . اما نمی‌دونم با اینکه مسیر فایل ini درست است چرا محتوای آن به داخل div فرستاده نمی شه و همینجور پیغام Loading content - please wait نمایش داده می شه ؟ توی دموهای دیگه همین سایت هم همین مسائل دیده می شه . کسی راه حلی براش داره ؟ آیا کد جایگزینی براش هست ؟ من می‌خام وقتی یک لینک کلیک بشه اولا لودینگ تو صفحه نمایش داده بشه و صفحه قفل بشه ( یعنی مثلا خاکستری رنگ و نشه لینکی رو کلیک کرد ) و بعد از پایان لود شدن کامل صفحه ، صفحه از حالت قفل در بیاد و لودینگ محو بشه .
     
  6. esf-kh

    esf-kh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    دوستان اگر کسی پاسخ این پرسش رو داره ممنون میشم زودتر پاسخ بده
     
  7. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    sixabat یه تاپیک زده بود کدها رو گذاشته بود سرچ کنید.
     
  8. voltan

    voltan Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    271
    تشکر شده:
    1
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی