• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
البته احتیاج به شرط بندی نیستش .....!!! تا یه برد دیگه سپاهانی ها تو بخش ورزش پست نمیدن بهتر بگم نمیتونن پست بدن

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خوب آقایون پرسپولیس ما شرط رو بردیم.

Last Monarch جان منتظر آخرین پست شما هستیم :D .​

این هم آخرین پست ( البته آخرین پست با این ای دی :D ) . تا یک دقیقه مونده بود به پایان لیگ سپاهان قهرمان بود ولی در آخرین دقیقه ... ان شالله نماینده ی خوبی برای فوتبال ایران باشه . امروز هم حقش بود ببره . سپاهان نیم ساعت اخر دیگه شورش رو در اورده بود 10 نفری داشت دفاع می کرد . افشین قطبی امروز منو یاد کلینزمن انداخت ...

من تا بعد از ظهر شنبه ی هفته ی آینده پستی نخواهم داشت ( توفیق اجباری بود یه مدتی بود که حس می کردم دارم به Last monarch معتاد میشم )

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اااااااااااااااااااااااااااااااا
زیر آبی نداشتیم ها
Onion21.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان سلام.

شرط بندی قبلی که به ما ساخت. حالا کسی هست سر بازی فینال قهرمانان اروپا ببنده؟ :blush:

من میگم چلسی میزنه​

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان سلام.

شرط بندی قبلی که به ما ساخت. حالا کسی هست سر بازی فینال قهرمانان اروپا ببنده؟ :blush:

من میگم چلسی میزنه​

من هم دلم با پسران آبی لندنه ! :p :D ولی فکر میکنم منچستر قهرمان شه .. :blush:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
هیچکی نیست؟؟؟.

«هستی» شما پایه نیستی؟. اون جک نیکلسون هم که باخت حالا نمیاد. چه تاپیکه بی حالیه:hmm:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب هیچکس که نیومد اینجا شرط بندی کنه. البته در این مورد خوب شد چون من نباختم :D . منچشتر قهرمان شد، ولی حقه چلسی بود.​

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
هیچکی نیست؟؟؟.

«هستی» شما پایه نیستی؟. اون جک نیکلسون هم که باخت حالا نمیاد. چه تاپیکه بی حالیه:hmm:

ها.راستش من با یکی از دوستان شرط بستم سر یه کادو و بنده بردم:happy: ولی خدایی داشتم نا امید می شدم
323.gif

نیمه اول خیلی خوب بود منچستر نیمه دوم چلسی. پنالتی هم بخت با منچستر

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ما روز شنبه بر گشتیم و از همینجا رسما انجام کامل همه ی شرایط قید شده در شرط بندی بین خود و کاربران گرامی H-C و " هستی " را اعلام می داریم

پ ن : تا ما باشیم دیگه شرط بندی نکنیم D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

یه مسابقه پیش بینی جام ملتهای اروپا راه انداختیم دوستان بیاین اینجا

خوشحال میشیم :)

با سلام خدمت دوستان عزيز
از 18 خردادماه مسابقات جام ملتهاي اروپا در كشورهاي اتريش و سوييس به صورت مشترك آغاز مي شود.
به همين دليل و با درخواست فرزاد عزيز من اين تاپيك رو استارت مي كنم كه شامل دو بخش هست:
1- پيش بيني مسابقات
2- شركت در مسابقه سايت UEFA.COM
در پستهاي بعدي توضيحاتي در خصوص اين دو مسابقه و قوانين آن خواهم داد.

نحوه امتياز دهي:
براي هر نتيجه كاملا صحيح : 4 امتياز
براي هر نتيجه با تفاضل گل صحيح : 2 امتياز
براي هر نتيجه صحيح از لحاظ برد و باخت : 1 امتياز

پ.ن: براي مسابقات دور حذفي بعدا قوانين تعريف خواهد شد .

مثال: فرض مي كنيم بازي اول يعني سوييس - جمهوري چك با نتيجه 1-2 به نفع چك تمام بشود . در اين صورت :
پيش بيني دقيق نتيجه 1-2به نفع چك : 4 امتياز
پيش بيني نتيجه با تفاضل درست مثلا 0-1 به نفع چك : 2 امتياز
پيش بيني درست فقط از لحاظ بردچك مثلا 0-2 به نفع چك : 1 امتياز

قوانين شركت در مسابقه پيش بيني
1- كليه پيش بيني هاي يك روز ( تمامي گروهها) بايد در يك پست انجام شود.
2- اگر كسي بازي يك روز يك گروه را از دست داد مي تواند ساير بازيهاي آن روز گروههاي ديگر را پيش بيني كند.
3- هرگونه اديت و ويرايش پس از انجام مسابقات باعث خواهد شد امتياز براي شخص پيش بيني كننده صفر محسوب شود.

برنامه روز اول مسابقات

شنبه 18 خرداد
گروه A : سوييس - جمهورى چك
پرتغال - تركيه

يكشنبه 19 خرداد
گروه B : اتريش - كرواسى
آلمان - لهستان

دوشنبه 20 خرداد
گروه C : رومانى - فرانسه
هلند - ايتاليا

سه شنبه 21 خرداد
گروه D :اسپانيا - روسيه
يونان - سوئد

كليه بازيهاي اول راس ساعت 20:30 و بازيهاي دوم 23:15 برگزار مي شود.

ورژن پيش بيني :

سوييس - جمهورى چك
پرتغال - تركيه
اتريش - كرواسى
آلمان - لهستان
رومانى - فرانسه
هلند - ايتاليا
اسپانيا - روسيه
يونان - سوئد

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب ما دیدیم ایتالیایی ها فقط بلدن حرف بزنن گفتیم این تاپیک رو بیاریم بالا ببینیم مرد عمل هم پیدا میشه یا نه ؟
من سر بازی هلند - ایتالیا هستم و حاضرم شرط ببندم !

مبلغ شرط بندی هم طی توافقات قبلی با یکی از طرفادارن الکی خوش ایتالیا که من ازش متنفرم قرار دادن یه جمله در امضا که از طرف برنده اعلا میشه هست . یعنی طرفی که باخت باید یه جمله رو توی امضاش قرار بده که طرف برنده تعیین میکنه

1 .جمله نباید خیلی ضایع باشه و اگه جمعیت زیاد شد قبلا باید در پی ام در موردش نماینده های دو طرف به توافق برسن !

2 . برای هر دوره یه بازی برای شرط بندی تعیین میشه تا جمله ی مورد نظر حد اقل 4 روز توی امضا بمونه

شرط بندی بزرگ هم سر بازی فرانسه - ایتالیا هست .

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید شما هیچ وقت نمی تونید کسی رو پیدا کنید که باهاتون شرط بندی کنه !!!!! می دونید چرا ؟ چون متاسفانه یا خوشبختانه ایتالیا حتی یه دونه طرفدار الکی خوش هم نداره .
اگه حاضرید با طرفدار پروپاقرص و امیدوار به قهرمانی و موفقیت تیمش شرط بندی کنید بسم ا... !

فقط من موندم شما چرا سر هلند - ایتالیا می خوای شرط بندی کنی ؟!

به هر حال من که هستم . شرایطت رو هم می پذیرم !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب آقا طرفدار الکی خوش ایتالیا که نداریم. بدون این شمایین که الکی خوشین آقا. هی هی :lol:

خب حالا بازی اول ایتالیا هلند شد. منم هستم رو ایتالیا میبندم. خودتم که رو هلند بستی دیگه درسته؟

در ضمن به نظر من یک بند به اون قوائد شرط بندی اضافه کن، که کسی نمیتونه روی تساوی یک تیم ببنده. فقط برد یا باخت. چون اونجوری لوس میشه.

به امید دیدار
Ghelyon.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فقط من موندم شما چرا سر هلند - ایتالیا می خوای شرط بندی کنی ؟!
!

چون بازی ایتالیا - هلند مهمترین بازی از بازی های اول تیم ها هست

خب آقا طرفدار الکی خوش ایتالیا که نداریم. بدون این شمایین که الکی خوشین آقا. هی هی :lol:

خب حالا بازی اول ایتالیا هلند شد. منم هستم رو ایتالیا میبندم. خودتم که رو هلند بستی دیگه درسته؟

در ضمن به نظر من یک بند به اون قوائد شرط بندی اضافه کن، که کسی نمیتونه روی تساوی یک تیم ببنده. فقط برد یا باخت. چون اونجوری لوس میشه.

به امید دیدار
Ghelyon.gif

اتفاقا منظورم من از الکی خوش خود تو بودی! چون میخواین با دونادونی تیم ملی ندیده جام ملت ها رو ببرین خونه
22.gif
. دل پیرو رو هم باید ترشی بندازین به یاری خدا بعد از یورو
33.gif
.

آقا یه خورده صبر می کنیم ببینیم بازم ایتالیایی با جنم پیدا میشه یا نه ؟ ( بعید می دونم پیدا بشه ) .

به جمله های مورد نظر خودتون فکر کنید تا توی پی ام هماهنگ کنیم چون اگه تا بعد از بازی جمله ها دیده نشه جذابیتش بیشتره !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اتفاقا منظورم من از الکی خوش خود تو بودی! چون میخواین با دونادونی تیم ملی ندیده جام ملت ها رو ببرین خونه
22.gif
. دل پیرو رو هم باید ترشی بندازین به یاری خدا بعد از یورو
33.gif
.

آقا یه خورده صبر می کنیم ببینیم بازم ایتالیایی با جنم پیدا میشه یا نه ؟ ( بعید می دونم پیدا بشه ) .

به جمله های مورد نظر خودتون فکر کنید تا توی پی ام هماهنگ کنیم چون اگه تا بعد از بازی جمله ها دیده نشه جذابیتش بیشتره !

آره آقا با دونادونی میبریم. با تونی و دل پیرو و کاسانو هم میبریم. در ضمن شما باید برید هانری رو ترشی بندازید که در حال حاضر در سطح روستا هم بازی نمیکنه(به قول جناب رادیوهد):lol: . ایتالیا چه با جنم و چه بی جنم از فرانسه قوی تره. پسر جون یه نیگاهی به آمار بنداز تفاوت این دو تیم رو میبینی. در حال حاضر هم ایتالیا ار فرانسه بهتریه. تازه شانس آوردین توتی و کاناوارو هم نیستن، مگرنا از همین الان رو 6-0 میبستم باهاتون. :lol: .در ضمن به این فکر کن که تو دروازه ما یه بوفون هست که بازیکنای شما رویای گل زدن به اون رو دارن:lol:

شما هم سعی کن از دوستان فرانسویت کسی رو پیدا کنی که رو هلند ببنده. چون طعم باختم اونهم به تنهایی خیلی سخته :lol::D:lol:​

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
در ضمن شما باید برید هانری رو ترشی بندازید که در حال حاضر در سطح روستا هم بازی نمیکنه

:lol::D:lol:​

خوبه که بازیکن در سطح محلات بازی کنه اما بهترین گلزن تاریخ فوتبال کشور خودش باشه
34.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوبه که بازیکن در سطح محلات بازی کنه اما بهترین گلزن تاریخ فوتبال کشور خودش باشه
34.gif

مساله اینه که توی چه کشوری بوده مگه؟! :lol::lol:

تو کل فوتبال فرانسه چندتا مهاجم توپ داشتین ؟!

داداش روبرتو باجو رو یادت بیار و همین مهاجمی الان و کلی قبل تر از اون ها (به اینا میگن مهاجم، نه اون فورواردهای گلابی شما) . :lol::lol::lol:.

در حال حاضر هانری باید به فکر یه تیم باشه. چون فصل بعد باید آرزو کنه که در بارسلون هر 10 هفته یک بار 10 دقیقه بهش بازی برسه :lol::D:lol:​

Last edited:
بالا