• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این بازی جنجالی از آب در میاد و حتما هم برنده داره

12703_PZ99_2.jpg

آره خوب پتانسیلش هم از لحاظ تئوریک وجود داره.

از یک طرف استقلال پر روحیه هست و رو پا ، از اون طرف هم پرسپولیس مربیش ، مدیر عاملش و حتی بازیکن هاش نیاز شدیدی به موفقیت در این بازی دارن. بنابراین احتمالا احتیاط و تمایل به تساوی بین هر دو تیم کمتر از بازی های چند سال اخیر خواهد بود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رفقا لطفا شوخی رو به کدورت تبدیل نکنین مرسی

آره خوب پتانسیلش هم از لحاظ تئوریک وجود داره.
از یک طرف استقلال پر روحیه هست و رو پا ، از اون طرف هم پرسپولیس مربیش ، مدیر عاملش و حتی بازیکن هاش نیاز شدیدی به موفقیت در این بازی دارن. بنابراین احتمالا احتیاط و تمایل به تساوی بین هر دو تیم کمتر از بازی های چند سال اخیر خواهد بود.

5 مسابقه قبل فکر کنم مساوی تموم شده ، رو کاغذ شانس استقلال بالاتره ، ببینی چی میشه .. :)

البته اگه مساوی بشه تلاشهای دو طرف شرط بندی هم بی اثر میشه ، اینش هم آدم رو دلزده میکنه :دی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من کری نمیخونم ، دیدم شماها دور برداشتین ، خواستم یه حالی گرفته باشم که همچنین آروم تر برین تا دور هم باشیم
121fs725372.gif
33fumar.gif

که البته موفق هم بودم ، الان دیگه گرد و خاکتون خوابیده و فقط وعده ی سر خرمن میدین که بعدا جبران میکنین .... مثه این ضعیفچه ها
nerdylaff.gif

@ آبی ها :

چرا این جوون رو اینجا تنها گذاشتید؟! این جوان خودش هم نمیدونه تو چه هچلی داره میافته .

@ نوید :

من هوادار هیچکدوم از این دو تیم نیستم . به خاطر همین باهات نمی بندم ولی سر شرط بندی بعدی اگه پایه بودی یه شرط 3 روزه باهات می زنم . ببینم اونموقع همینجوری پایه ای یا نه . چنان حالی من ازت بگیرم که مرغا که هیچ تمام تاپیک ها و پست های پی تی به حالت گریه کنن :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من گفته بودم استقلالیها کلا بچه های شوخ و بانمکی هستند میگید نه !
rolleyessmileyanim.gif
خدایی توجه کنید !
rolleyessmileyanim.gif
تیمشون قراره 6 تا بخوره !
rolleyessmileyanim.gif
باز هم حرف از برد میزنن !
rolleyessmileyanim.gif
خدا خیرتون بده !
rolleyessmileyanim.gif
بهرحال تو این دور و زمونه شوخ بودن سخت هست کمی !
rolleyessmileyanim.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پرسپولیس :

H-C - De Monarch - zenvplus - dj.juniors - ataamini - Eli_23 - Wiseman - sasan s - sJaguar - anita2377 - Mohsen_mzh - Rainy Sky Domain Sara - Shayan_BHX - Ronan - Geronimo - iced earth - manuela89

استقلال :

navid_K - harry_4553 - j_2006_n - mahi58 - bnc - aghamostafaa - omidsilver7 - 30naa - سراب Sorn!x - Ashimoto - Venom - vahiddddd - elnaziii - manuela89

- اگر کسی جامونده بگه !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آقا اجازه؟
ما ميخاستيگ بگيم كه
بگيم كه

كه

.
...
...

./.
كه

...

:دي

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
استقلال :

navid_K - harry_4553 - j_2006_n - mahi58 - bnc - aghamostafaa - omidsilver7 - 30naa - سراب Sorn!x - Ashimoto - Venom - vahiddddd - elnaziii - manuela89

- اگر کسی جامونده بگه !

هر کسی توی گروه دعوت نشده بگه تا دعوتش کنم. 3 نفر دیگه مونده بودن دعوت کردم .کسی نمونده باشه :rolleyes:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
loudlaff.gif

شرط بندی بعدی صد در صد هر طرف تو رفتی من میرم طرف مقابل.
درک:rolleyes:
مال این حرفا نیستی کلآ . ولش کن . یه چیز دیگه بگو
loudlaff.gif
نا امید نشو جوون ، خوب میشی ایشالله:rolleyes:

هنوزم همون رو میگم ;)

این رو فقط واسه پایه بودن میبندم ، به هر حال اینجا قراره شرط بندی کنیم نه اینکه فقط کل کل کنیم و حرف بزنیم :D

ولی خوب اگه قراره شخصی ببندیم باید درست ببندیم ، 3 روز به نظر من کمه ، ولی خوب اگه برات سنگینه همون 3 روز رو هم پایه تم دادا
mafia.gif
من چی بگم آخه ؟!:D
همون 3 روز ، شرایطش رو هم خودت بگو ، مثلا تو گروه میشه پست زد ؟ ، بخش همکاران هم که تو نمیبینی کلا !:D

من هوادار هیچکدوم از این دو تیم نیستم .
شما نخودی هستی کلا:rolleyes:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
رفقا لطفا شوخی رو به کدورت تبدیل نکنین مرسی

5 مسابقه قبل فکر کنم مساوی تموم شده ، رو کاغذ شانس استقلال بالاتره ، ببینی چی میشه .. :)

البته اگه مساوی بشه تلاشهای دو طرف شرط بندی هم بی اثر میشه ، اینش هم آدم رو دلزده میکنه :دی

موافقم ، منکه شخصا حتی برد پرسپولیس رو هم به تساوی ترجیح میدم :blink:، چون مهم اینه که طلسم تساویها شکسته بشه.

@ آبی ها :

چرا این جوون رو اینجا تنها گذاشتید؟! این جوان خودش هم نمیدونه تو چه هچلی داره میافته .

@ نوید :

من هوادار هیچکدوم از این دو تیم نیستم . به خاطر همین باهات نمی بندم ولی سر شرط بندی بعدی اگه پایه بودی یه شرط 3 روزه باهات می زنم . ببینم اونموقع همینجوری پایه ای یا نه . چنان حالی من ازت بگیرم که مرغا که هیچ تمام تاپیک ها و پست های پی تی به حالت گریه کنن :D

من اصولا آدم پایه ای هستم
wassat.gif
وقتی تونستی حال رو بگیری حرفش رو بزن پسرم ! قبل از بازی با سپاهان هم دقیقا یادمه که همینطور واسه خودت محکم میزدی و خوشحال بودی
gigglesmile.gif
بعدش که یادته چی شد ؟
121fs725372.gif

من گفته بودم استقلالیها کلا بچه های شوخ و بانمکی هستند میگید نه !
rolleyessmileyanim.gif
خدایی توجه کنید !
rolleyessmileyanim.gif
تیمشون قراره 6 تا بخوره !
rolleyessmileyanim.gif
باز هم حرف از برد میزنن !
rolleyessmileyanim.gif
خدا خیرتون بده !
rolleyessmileyanim.gif
بهرحال تو این دور و زمونه شوخ بودن سخت هست کمی !
rolleyessmileyanim.gif

اینو باش چه شادمانه !!!
hah.gif
حسام جان دیگه تو روی محسن رو هم کم کردی
t5hq2u.gif
87.gif

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
پرسپولیس :

H-C - De Monarch - zenvplus - dj.juniors - ataamini - Eli_23 - Wiseman - sasan s - sJaguar - anita2377 - Mohsen_mzh - Rainy Sky Domain Sara - Shayan_BHX - Ronan - Geronimo - iced earth - manuela89

استقلال :

- اگر کسی جامونده بگه !

من تو دوتا گروه دعوت شدم که!!:دی
ولی به خاطر وجدان اخلاقی یکیشو رد کردم!!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
درک:rolleyes:
نا امید نشو جوون ، خوب میشی ایشالله:rolleyes:

آقا این شدیدا به روحیه ی لطیف تر از گل من ضربه زد . لیستت داره خیلی سیاه میشه
f_34rik07yl69m_8897203.gif
. خدا سر شرط بعدی بهت رحم کنه

شما نخودی هستی کلا

شما برو وسط دری ت رو با بچه های مهد و خانم تقوایی مربی مهد بزن ببینم ملت اینجا چی میگن بعد
birgits_moved.gif

من اصولا آدم پایه ای هستم
wassat.gif
وقتی تونستی حال رو بگیری حرفش رو بزن پسرم ! قبل از بازی با سپاهان هم دقیقا یادمه که همینطور واسه خودت محکم میزدی و خوشحال بودی
gigglesmile.gif
بعدش که یادته چی شد ؟
121fs725372.gif

image.php

بنده جان ناقابلی دارم و اندک آبرویی که اون رو هم شماها به من دادید . اینها رو در کف دستم میگیرم و فدای عزت و شرف این آی دی و تاپیک شرط بندی می کنم :D . صد در صد پایه ام .پس شد برای شرطبندی بعدی؟ 3 روز پست نذاشتن؟ میخوای روی همین چلسی - لیورپول ببندیم؟

پ ن : نوید حالت رو اساسی میگیرم
121fs725372.gif

من تو دوتا گروه دعوت شدم که!!:دی
ولی به خاطر وجدان اخلاقی یکیشو رد کردم!!

مرسی به این بازی جوانمردانه :D

//

من این لیگ رو هم تا شب نتایج رو میذارم و رده بندی می کنم تا ببینیم در آینده میشه بهش امیدوار بود یا نه . اگه یه تعدادی مثل شرط قبلی شرکت نکردن ادامه ش ندیم بهتره .

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
آقا این شدیدا به روحیه ی لطیف تر از گل من ضربه زد . لیستت داره خیلی سیاه میشه
. خدا سر شرط بعدی بهت رحم کنه
من هنوز موندم کی تو رو راه داده اینجا
، از همین الان امضای قشنگت رو بهت تبریک میگم ، ایشالله دفعه بعدی سیب زمینی میره تو امضات

شما برو وسط دری ت رو با بچه های مهد و خانم تقوایی مربی مهد بزن ببینم ملت اینجا چی میگن بعد
birgits_moved.gif
یادم باشه یه سر بیام آسایشگاه کهریزک ، انگار زیاد بهت نمیرسن اونجا ، قبلش حالت بهتر بود
birgits_moved.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا این شرط بندی سر چیه ؟!
اگر خلاف شرع نیست بفرمایید که منم شرکت کنم !
مچکرم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
قوانین شرط بندی :

اینجا یه بنگاه شرط بندی مجازیه. برای مسابقات مهم اونها که میخان شرط ببندن
بیان اینجا شرایطشون رو بگن که علنی باشه چون در پیغام خصوصی امکان دبه میره
هوادارن تیم ها هم میتونن دسته جمعی با طرفداران یه تیم دیگه شرط ببندن
مبلغ شرط بندی هم هر چیزی میتونه باشه. مثلا برای بازی بارسلون و رئال یه سری
طرفدار از رئال به عنوان شزط کننده پا پیش میزارن و به بارسایی ها پیشنهاد شرط میدن.
مثلا میگن اگه شما بردین ما چند تا نماینده از رئال که پا پیش گذاشتیم برای یک هفته
هیچ پستی نمیزاریم و در مقابل شما هم اگه باختید همین کار رو بکنید و یا هر چیز دیگه
که مجاز باشه. امیدوارم بچه ها با این روش به هم نزدیک تر بشن

مبالغ متعارف شرط بندی :

1 . امضا
2 . آواتار
3 . پست نذاشتن به مدتی که قبلا به توافق دو طرف رسیده

و هر آنچه که مجازی باشه و قبلا به توافق دو طرف رسیده باشه

تذکر مهم :

1 . جملات انتخاب شده برای امضا نباید مخالف شئونات و قوانین مربوط به امضا در فروم باشه

2 . به خاطر محدودیت ها و قوانین فروم به هیچ وجه من الوجوه شرط بندی نقدی و پولی نداریم . فقط و فقط شرط بندی مجازی . دوستانی که شرط بندی نقدی میخوان می تونن از طریق سایت های مخصوص این کار و PM اقدام کنن

3 . به دلایل کاملآ واضح از شرکت دادن کاربرهای زیر 100 پست معذوریم

4 . در این تاپیک فقط و فقط میشه شرط بندی و کل کل کرد و نه چیز دیگه ...

5 . برای گذاشتن جملات شرط بندی هیچ چیزی که نشون بده این جملات مبلغ شرط بندی هست نمی ذاریم . نه بالای مبالغ شرط بندی نه پایینش . جملات باید مثل جملات معمولی در امضا قرار بگیره

6 : اگر کسی بعد از باختن در شرط بندی "لاگین بکنه" و بنا به هر دلیلی امضاش رو مطابق خواست برنده تغییر نده پس از یک تذکر توسط مدیر بخش , - در صورت ادامه ی روند- کارت قرمز دریافت میکنه . بدیهی ست که کلوب شرط بندی و مدیر یا مدیران بخش هیچ مسئولیتی در این مورد به عهده ندارن و همه ی مسئولیت این کار -به خاطر اسپم و پست بی محتوا - به شخص خاطی برمی گرده . در مورد اشخاصی که از زمان باخت لاگین نکردن هم خب تکلیف مشخص هست . بعد از لاگین کردن مبلغ رو می پردازن

بچه های قدیمی که همه با قوانین آشنا هستن . این قوانین برای تازه واردین اینجا گذاشته شد تا هر دفعه نخوایم توضیح بدیم

//////////////

@ استارتر

پست اول رو ادیت کن آقا !

///////////////

دعوتنامه برای CP-YOU ارسال شد !

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
image.php

بنده جان ناقابلی دارم و اندک آبرویی که اون رو هم شماها به من دادید . اینها رو در کف دستم میگیرم و فدای عزت و شرف این آی دی و تاپیک شرط بندی می کنم :D . صد در صد پایه ام .پس شد برای شرطبندی بعدی؟ 3 روز پست نذاشتن؟ میخوای روی همین چلسی - لیورپول ببندیم؟

پ ن : نوید حالت رو اساسی میگیرم
121fs725372.gif

.

t5hq2u.gif
87.gif

باشه پس برای شرط بندی بعدی
50.gif
، نه دیگه اون چلسی-لیورپول که هم گذشته به حساب میاد و هم من کوچکترین انگیزه ای روش ندارم
unknown.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بنده جان ناقابلی دارم و اندک آبرویی که اون رو هم شماها به من دادید . اینها رو در کف دستم میگیرم و فدای عزت و شرف این آی دی و تاپیک شرط بندی می کنم :D .

154fs232528.gif
154fs759111.gif
154fs232528.gif
154fs759111.gif
154fs232528.gif
154fs759111.gif

-----------------------------------
پ.ن: آقایون، چیه انقدر به این محسن گیر میدید که بیاد این ور؟ اصلا مطمئن هستید که ما این ور راهش میدیم که هی میگید؟
laugh2.gif

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
پ.ن: آقایون، چیه انقدر به این محسن گیر میدید که بیاد این ور؟ اصلا مطمئن هستید که ما این ور راهش میدیم که هی میگید؟
laugh2.gif
63473d439020196d83309ee3115668a5.gif

کارمون به کجا کشیده اینم واسه ما دور برداشته
brodkavelarg.gif

برو تا نفرستادمت پیش پارسا
swear1.gif

بالا