• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پوف پوف پوفففففف
چه خاکی گرفته

اقا پاشید پاشید که لیگ داره شروع میشه لیگ ها و بازی های بعدی هم کم کم شروع میشه حالا یه فکری برای حال این تاپیک با هم فکری می کنیم که اوضاع خوب بشه
من به شخصه چند تا نظر دارم
درود

هستی خانم فرض کن الان پا شدیم :دی
بگو ببینیم چی تو فکرت داری ؟ :دی فقط لطفا کلیه مسائل رو در نظر بگیر. من بعد از اتمام فصل قبل گفتم که باید اینجا همفکری و پیشنهاد داشته باشته باشیم تا روند تاپیک برگرده به شرایطی که قبلا داشت ولی خب خبری نشد.
الان ممنون که جرقه رو زدی . بیا و چراغ اول رو خودت روشن کن ببینیم چی میشه.

من فکر میکنم کلا خیلی چیزها رو باید به نسبت نیم فصل دوم سال قبل مورد بازنگری قرار بدیم.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
درود

هستی خانم فرض کن الان پا شدیم :دی
بگو ببینیم چی تو فکرت داری ؟ :دی فقط لطفا کلیه مسائل رو در نظر بگیر. من بعد از اتمام فصل قبل گفتم که باید اینجا همفکری و پیشنهاد داشته باشته باشیم تا روند تاپیک برگرده به شرایطی که قبلا داشت ولی خب خبری نشد.
الان ممنون که جرقه رو زدی . بیا و چراغ اول رو خودت روشن کن ببینیم چی میشه.

من فکر میکنم کلا خیلی چیزها رو باید به نسبت نیم فصل دوم سال قبل مورد بازنگری قرار بدیم.

اولیش تعیین شورا هست یه گروه 5 نفری برای تشخیص یه سری چیزا و بعضا تعیین

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اولیش تعیین شورا هست یه گروه 5 نفری برای تشخیص یه سری چیزا و بعضا تعیین

من موافقم. راه بندازید دیگه.

خودت، یوسف، مهدی، مسن و مرجان باشید. جواد هم که غیب شده چند وقته.

ردیف کنید و خبرش رو اینجا بدید. جدول هم مثل دوره قبل با من و جواد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

شورا خوبه.
تعداد 5 نفر هم میتونه کمتر باشه. مثلا 3 تا یا حالا همون 5 هم فرقی نداره.
پیشنهاد میدم با توجه به قوانین و شرایط حساس بخش فوتبال حتما حتما آقا فرزاد یا آقا ساسان توی این شورا باشند که با توجه به حضور مستمر تر کاپتان پیشنهاد میدم آقا فرزاد باشند. / اگر نظر منو بخواهید برای بقیه اعضا حاج متی رو هم پیشنهاد میدم و برای نفر سوم هم یوسف یا خود حسام (به فرض 3 نفره)

برای جدول هم که حسام جان گفتند.

برای تعیین بازی ها هم من باز پیشنهاد میدم یه تیم دو نفر یا سه نفر با هم هماهنگ باشند که بازیهای هر ماه رو در بیارند و انتخاب کنند که چیزی جا نمونه و یا اینکه سلیقه ای نشه. البته من تو این دو سال تمام تلاشم رو کردم که سلیقه ای نباشه ولی فکر میکنم دو سه نفر با هم مشاوره کنند بهتره.

خیلی کار راحتی هست. خرجش یه گروه هست برای این تاپیک که من دارم و بارها همه بهش اومدند و رفتند و درباره امضا یا .. تصمیم گیری کردیم. / بحث امضا دادن رو ازش حذف میکنیم و دو سه تا بحث توش باز میکنیم برای تعیین بازیها/ جدول / و همون شورا. اعضا رو اونجا دعوت ثابت میکنیم و حله دیگه.

فکر میکنم کار خیلی پیچیده ای نیست و میشه با برگشت به شرایط قبل از سوی خودمون شرایط تاپیک را رو هم به قبل برگردوند و لذت بخشترش کرد.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا تیم امسال واسه قهرمانی چیده شده

رقابت واسه مقامهای دوم و سوم رو اغاز کنید :D

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
سیتم جالبیه ، کی شروع می کنید؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب به نظرم یه تصمیم گیری واسه شورا بشه(مثلا می تونیم چند تا شورای جداگانه داشته باشیم به عناوین و وظیفه کاری های متفاوت) مثلا نظری رای گیری چیزی که تکلیف معلوم بشه زودتر اعضا مشخص بشن برن دنباله کارایی که باید انجام بدن

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من این هدف شورا رو نفهمیدم اصن :(

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب به نظرم یه تصمیم گیری واسه شورا بشه(مثلا می تونیم چند تا شورای جداگانه داشته باشیم به عناوین و وظیفه کاری های متفاوت) مثلا نظری رای گیری چیزی که تکلیف معلوم بشه زودتر اعضا مشخص بشن برن دنباله کارایی که باید انجام بدن

الکی دیگه شلوغ کاری نکن !

آقا سه نفر یا 5 نفر برید یک گروه بزنید، درباره تاریخ شروع و شرایط لیگ و تعداد برندگان و مهم تر از همه مبلغ شرط بندی. دیگه اضافه کاری ها چیه، بقیه رو طبق روال هر سال انجام میدیم دیگه !

فقط مبلغ شرط بندی مهم هست. برای اعضا هم من پیشنهاد دادم بالا دیگه !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آقا عمر فرومی ما دیگه به شرکت کردن در یک لیگ جدید قد نخواهد داد
من انصراف خودم رو از شرکت در لیگ جدید اعلام میکنم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
آقا عمر فرومی ما دیگه به شرکت کردن در یک لیگ جدید قد نخواهد داد
من انصراف خودم رو از شرکت در لیگ جدید اعلام میکنم
بایگانی شدی یعنی؟:دی
همین کم مونده تو هم فیلم بازی کنی برا ما!

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
الکی دیگه شلوغ کاری نکن !

آقا سه نفر یا 5 نفر برید یک گروه بزنید، درباره تاریخ شروع و شرایط لیگ و تعداد برندگان و مهم تر از همه مبلغ شرط بندی. دیگه اضافه کاری ها چیه، بقیه رو طبق روال هر سال انجام میدیم دیگه !

فقط مبلغ شرط بندی مهم هست. برای اعضا هم من پیشنهاد دادم بالا دیگه !

برادر من قرار نیست همه با هم برن رو سکو که شلوغ شه! هر گروه 2 نفر باشه با هم زودتر هماهنگ میشن بسته به کارها می تونه 2 الی 4 گروه باشه سرجمع 7-6 نفرم نمیشن!
حالا نظر با جمعه ولی حرفت رو باید جواب میدادم :D

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
الان دوستان قدیمی لطف میکنن به من تازه وارد بگن این گروه ها واسه چی میخواد تشکیل بشه؟ :دی و چه فرقی با سال های قبل داره؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
الان دوستان قدیمی لطف میکنن به من تازه وارد بگن این گروه ها واسه چی میخواد تشکیل بشه؟ :دی و چه فرقی با سال های قبل داره؟

شوما ساکت باش:دی
فضول شومایی؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
ببینید:

گروهش هست / با من

سه نفر برای شورا خواهیم داشت (آقایان فرزاد و مهدی و حسام) فکر نمیکنم کسی به این عزیزان اعتراض داشته باشه /
دو نفر برای جدول که من و حسام ادامه خواهیم داد/
دو یا سه نفر هم برای بازیها اونم بخاطر اینکه اگه یکی نبود دو تا باشند. یکیش رو باز خودم مثل سال قبل انجام میدم، برای دو نفر دیگه یکیش رو من خود هستی رو چون اینجا از معدود جاهایی هست که فعاله پیشنهاد میدم .

این قضیه یه صحبت جانبی هم داره که در حال انجامه و امشب یا فردا ، کل تکلیف روشن خواهد شد و کار رو روی روال خواهیم داشت. صبر داشته باشید یه مقداری :دی

فقط الان هر کی که میخواد تو لیگ امسال باشه از الان اعلام آمادگی کنه. و توجه داشته باشید :
هر کی میگه من هستم تا آخرش باشه و اگر از نیمه راه نباشه باید امضا ها رو بذاره / یعنی بین راه نمیشه انصراف داد.
نکته بعدی هم اینکه میخواهیم اینجا رو مثل قبل داشته باشیم و باید گرو کشی و تلافی و اینها رو فراموش کنید و با پس زمینه ذهنی خوب از اول شروع کنیم که حرف و حدیث و مشکلی پیش نیاد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

سید جان باید یه شرایطی داشته باشیم برای اینکه یه سری ممنوعیت های امضا رو فقط و فقط برای این تاپیک برداریم (البته مسائل مربوط به فوتبالیش رو ) و اون مسائلی رو که باعث از بین رفتن رونق تاپیک شده رو کنترل شده مورد بازبینی قرار بدیم. اون شورا هم برای این هست که باید امضاها برای مشکل زا نشدن از اون شورا تاییدیه بگیره که دردسرهای سالهای قبل تکرار نشه و قانونمند تر بشه.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به نظرم اول باید در مورد امضا تصمیم گیری بشه . ج.ری باشه که هیجان و ایناش هم حفظ بشه :د

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سید جان باید یه شرایطی داشته باشیم برای اینکه یه سری ممنوعیت های امضا رو فقط و فقط برای این تاپیک برداریم (البته مسائل مربوط به فوتبالیش رو ) و اون مسائلی رو که باعث از بین رفتن رونق تاپیک شده رو کنترل شده مورد بازبینی قرار بدیم. اون شورا هم برای این هست که باید امضاها برای مشکل زا نشدن از اون شورا تاییدیه بگیره که دردسرهای سالهای قبل تکرار نشه و قانونمند تر بشه.

همین جمله رو دوستان عزیز در این یکی دو صفحه اخیر زورشون میومد واسه من توضیح بدن :دی با تشکر از شما دوست عزیز

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
درود
ببینید:

گروهش هست / با من

سه نفر برای شورا خواهیم داشت (آقایان فرزاد و مهدی و حسام) فکر نمیکنم کسی به این عزیزان اعتراض داشته باشه /
2- دو نفر برای جدول که من و حسام ادامه خواهیم داد/
3- دو یا سه نفر هم برای بازیها اونم بخاطر اینکه اگه یکی نبود دو تا باشند. یکیش رو باز خودم مثل سال قبل انجام میدم، برای دو نفر دیگه یکیش رو من خود هستی رو چون اینجا از معدود جاهایی هست که فعاله پیشنهاد میدم .

این قضیه یه صحبت جانبی هم داره که در حال انجامه و امشب یا فردا ، کل تکلیف روشن خواهد شد و کار رو روی روال خواهیم داشت. صبر داشته باشید یه مقداری :دی

آقا من با بچه هایی که برای بند 2و3 پیشنهاد دادی موافقم ، ولی تو گروه اول خودت هم باید باشی ، منو حذف کن اسم خودتو اضاقه کن :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا من با بچه هایی که برای بند 2و3 پیشنهاد دادی موافقم ، ولی تو گروه اول خودت هم باید باشی ، منو حذف کن اسم خودتو اضاقه کن :دی

حاج متی شما بزرگ مایی ولی شرمنده یعنی نچ نمیشه . :blush:
از تیم مدیریتی بخش یه نفر کافی هست و اونم به نظر خودم باید مدیر باشه و چون آقا فرزاد کمتر تو رویارویی های فوتبالی هستند و بیشتر تو بخش هستند بهتره ایشون باشند که حرف و حدیثی نشه پس من گزینه پوچ بودم که شما اشتباه تشخیص دادید و یه چراغتون خاموش شد :دی
پیشنهاد من برای دو نفر دیگه این بود که حسام بخاطر قدمتش در این تاپیک و این که از گرداننده ها بوده و هست و از طرفی شما بخاطر آرامش خاصت هستی و اینکه در شرایط مختلف احساسی نخواهی شد / حالا منم تو دسته های دیگه هستم و اگر پیش بیاد یواشکی اعمال نفوذ میکنیم :دی ولی دیگه اگر واقعا قرار باشه اونور هم باشم خیلی زیادیم میشه :دی شما باشی از خیلی جهات که الان میدونم دوست نداری بگم بهتره . اصلا یه بیس سابق داریم و بس. // شما و حسام بخاطر آشنایی با شرایط تاپیک و محدودیت های فرومی و رفتارهای متقابله در حین امضاها خیلی انتخاب هایی مناسب به نظرم هستید
لطفا با یک لایک موافقت کن حاج متی کاملا پابلیک :دی

بالا