• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
حاج متی شما بزرگ مایی ولی شرمنده یعنی نچ نمیشه . :blush:
از تیم مدیریتی بخش یه نفر کافی هست و اونم به نظر خودم باید مدیر باشه و چون آقا فرزاد کمتر تو رویارویی های فوتبالی هستند و بیشتر تو بخش هستند بهتره ایشون باشند که حرف و حدیثی نشه پس من گزینه پوچ بودم که شما اشتباه تشخیص دادید و یه چراغتون خاموش شد :دی
پیشنهاد من برای دو نفر دیگه این بود که حسام بخاطر قدمتش در این تاپیک و این که از گرداننده ها بوده و هست و از طرفی شما بخاطر آرامش خاصت هستی و اینکه در شرایط مختلف احساسی نخواهی شد / حالا منم تو دسته های دیگه هستم و اگر پیش بیاد یواشکی اعمال نفوذ میکنیم :دی ولی دیگه اگر واقعا قرار باشه اونور هم باشم خیلی زیادیم میشه :دی شما باشی از خیلی جهات که الان میدونم دوست نداری بگم بهتره . اصلا یه بیس سابق داریم و بس. // شما و حسام بخاطر آشنایی با شرایط تاپیک و محدودیت های فرومی و رفتارهای متقابله در حین امضاها خیلی انتخاب هایی مناسب به نظرم هستید
لطفا با یک لایک موافقت کن حاج متی کاملا پابلیک :دی
حاجی من دوست دارم تو هم تو گروه باشی به دلیل اینکه کاملا با شرایط تاپیک و بخش آشنایی و با مدیریت عمل میکنی
rose.gif

در کل هرچی به صلاح هست

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
بچه ها :)دی) تیمتون رو برای دربی انتخاب کنید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

گروه تشکیل شده و تصمیمات لازم هم گرفته شده و سر فرصت لازم اعلام میشه.

امضاها تحت شرایط جدید اجرایی میشه و میخواهیم شرایطی باشه که بشه امضاهای فوتبالی بذاریم. بنا به دلایلی که توضیحش فکر میکنم لزومی نداره و خیلی طولانی میشه این دربی رو توی بزنامه نخواهیم داشت یعنی هیچ رویارویی فوتبالی ای از سوی کافه فوتبال مورد تایید نیست و برنامه خارج از قوانین تاپیک هم در مشمول شرایط قوانین بخش خواهد شد.

بنابراین از ما سپتامبر بازیها رو خواهیم داشت . در لیگ جدید و همینطور قوانینی که به جذابتر شدن تاپیک کمک خیلی خوبی خواهد کرد.

دربی رو با خیال راحت ببینید بدون ش ر ط بندی. !

با تشکر و سپاس

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
جواد الكلاسيكو رو يك كاريش بكنيد ديگه

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

توضیحات کم نیست! کامل همه مسائل رو یه بار با هم مرور خواهیم کرد که بعدا حرف و حدیثی پیش نیاد . لطفا با آرامش و تا انتها بخوانید. پیشاپیش بخاطر صبوری شما تشکر و سپاس.

خب مشکلات این تاپیک در گذشته هر چی جلو اومد بیشتر شد، گاهی مشکلات از جانب خودمون (بچه های کلوپ) بود که با هم کنار نیومدیم ! و گاهی هم مشکلاتی که از اختیارمون خارج بود. هر چی پیش رفت محدودیتها بیشتر شد و نهایتا هم تاپیک از رونق افتاد و هم کلا صفاش از بین رفت.
لیگ جدید رو اگر میخواستیم شروع کنیم با اون شرایط مطمئتا کاری بیهوده بود چرا که وضعیت بهتر نمیشد. برای همین تصمیم گرفتیم که کار رو به شکلی بهتر دنبال کنیم. یه سری محدودیت ها رو کم کنیم تا جاییش که دست ماست و یه سری قوانین جدید هم اضافه بشه.

همه اینهایی که میخواهم الان توضیح بدم جزو شرایط ادامه روند تاپیک خواهد بود و در واقع حیاتش رو حفظ خواهد کرد. در غیر این صورت یه جورایی سنگ رو سنگ بند نمیشه و باز به شکل قبل در خواهد اومد که رو به سوی نابودیش خواهد بود.
و اما تغییرات کلی و جزئی:

تاپیک یه گروه خاص خواهد داشت که الان داره/ شامل سه بخش. بخش هایی برای جدول و برنامه بازیها و از همه مهمتر هیاتی برای مدیریت این تاپیک.
هیات مدیره این تاپیک شامل سه عضو هست که آقا فرزاد به عنوان مدیر بخش خواهند بود و دو تا از کاربرهای مورد وثوق اکثریت غریب به اتفاق کاربران بخش فوتبال یعنی آقا مهدی و حسام عزیز. که قبلا اعلام شدند و توافق شده بود.
کار این هیات مدیره تایید امضاهاست. یعنی امضای هر بازی باید تاییده این هیات رو بگیره. بدین ترتیب امضاهای فوتبالی آزاد اعلام میشه و مشکل اصلی ما در این تاپیک حل میشه. دقت کنید که تایید گرفتن یه فیلتر سفت و سخت برای جلوگیری از امضای فوتبالی نخواهد بود. بلکه دقیقا یه مهر تایید خواهد بود که امضا ها توشون توهین نباشه و باعث اون کدورتهایی که قبلا گاهی پیش می اومد نشه. به همین راحتی / قوانینی برای این مورد هست که در ادامه ارائه میشه و کلا چیز جدیدی نیست بلکه همون ساز و کار رو آوردیم قرارداد کردیم که در آینده نارضایتی پیش نیاد.
هیات مدیره تاپیک هم صحبتها رو انجام دادند و سبک و سنگین کردند و حاصل کارشون رو در ادامه عرض میکنم.

جدول رو بنده و حسام میریم مثل سالهای قبل و برنامه بازیها رو هم باز بنده و اینبار هستی آماده میکنیم.

نبلغ ش+ر ط +ب+ندی ها مثل گذشته امضا خواهد بود به مدت سه روز. مثل قبل برنده ها در مدت سه روز به بازنده ها امضا میدن و بازنده ها سه روز میذارن. برای لیگ هر بازی 3 امتیاز و ... / لیگ هم هست سرجاش و قوانین قبلی مبنی بر 100 پست و اینها هم سرجاشه ضمن اینکه با توجه به شرایط ممنوعیت امضاهای سیاسی و مذهبی برای حیات تاپیک لازم و ضروری و اجتناب ناپذیر هست و خب اینو دیگه کاریش نمیشه کرد.

و اما قوانین جدید برای این تاپیک که با عنوان کافه فوتبال دیگه باید ازش اسم ببریم که جایی سوتی ندیم :

ماده 1 : گروه برنده حداکثر 3 روز فرصت خواهد داشت تا امضای تهیه شده خود را برای تایید به هیئت مدیره تاپیک کافه فوتبال ارائه کند، و درصورتی که این زمان به پایان برسد هیئت مدیره از دریافت امضا خودداری نموده و پرونده آن مسابقه بدون در نظر گرفتن امضا برای بازندگان بسته خواهد شد.

ماده 2 : زمان تایید امضای دریافت شده توسط هیئت مدیره حداکثر 1 روز خواهد بود.

ماده 3 : توهین مستقم به مربی و بازیکنان و سایر عوامل تیم بازنده در امضا های تهیه شده ممنوع است،این قانون شامل بند های زیر است:
بند 1. نسبت دادن خصوصیات زشت رفتاری و اخلاقی (مستقیم یا با کنایه) به بازیکن،مربی و یا مسئولین تیم مقابل چه آن خصوصیت برای آن فرد در جامعه علنی و در بین عامه مشهور و مشهود باشد و چه نباشد ممنوع میباشد .
بند 2. فحاشی به بازیکن،مربی،مسئولین تیم مقابل (مستقیما و یا با عبارتی به صورت غیر مستقیم که معنایی مشابه داشته باشد) ممنوع میباشد.
بند 3. فحاشی ناموسی به بازیکن،مربی،مسئولین تیم مقابل (مستقیما و یا با عبارتی به صورت غیر مستقیم که معنایی مشابه داشته باشد) ممنوع میباشد.

ماده 4: تایید امضاهای تهیه شده توسط هیئت مدیره تاپیک کافه فوتبال انجام خواهد شد و به دلیل اینکه اعضای هیئت مدیره تاپیک با موافقت شرکت کنندگان انتخاب شده اند،حق اعتراضی نسبت به امضاهای تایید شده وجود نخواهد داشت.

ماده 5: امضایی که به عنوان مبلغ ش+رط بن+دی توسط برندگان تهیه خواهد شد تنها مربوط به تاپیک کافه فوتبال خواهد بود و درصورتی که کاربر و یا کاربرانی خارج از این تاپیک به امضا عکس العمل نشان داده و باعث بی نظمی در بخش ورزش شوند، به مدت 3روز دسترسی کاربر به فروم محدود خواهد شد.

خب این قوانین به زودی به قوانین پست اول هم اضافه خواهد شد .

حالا با این شرایط ثبت نام برای لیگ امسال رو شروع میکنیم.
هر عزیزی میاد تو لیگ بعد از چند بازی و اینها دیگه نمیشه کنار بکشه و همینطور اضافه شدن هم دیگه بعد یه مدت کوتاه مثلا چند بازی (تا اینکه همه خبردار شده باشند) ممنوع میشه.
دوستان توجه داشته باشید حضور شما به نشانه قبول شرایط هست و برای همین همه مسائل از ابتدا واضح توضیح داده شد که خدای نکرده بین راه ناراحتی هیچ عزیزی رو شاهد نباشیم.

نکته آخر / یک توضیح کامل در مورد بند آخر قوانین بدم که بسیار کلیدی هست و از بزرگترین علتهای برچیده شدن امضای فوتبالی در سال قبل بوده:
منظور اینه که اگر یه یوونتوسی که من باشم تیمش به رئال باخت و امضای تایید شده رو گذاشت یه یوونتوسی دیگه ( مثلا جواد داداش ) که تو ش+رط بن+دی نبوده حق نداره بیاد و برای تلافی یه امضای ضد رئال درست کنه و نصب کنه ! این من هستم که اومدم تو بازی و مسئول امضام هم خودم هستم و اگر امضایی این مدلی وجود داره فقط و فقط مربوط به این تاپیک میتونه باشه و بس! بقیه امضاهای فوتبالی بخش طبق روال باید شرایط خاص خودش رو داشته باشه و اگر از چهارچوب قوانین بخش خارج باشه طبق قوانین باهاش رفتار خواهد شد.

امیدوارم که جامع و کامل بوده باشه و بدین ترتیب بتونیم یه فصل خوب و خوش رو توی این کافه دور هم طی کنیم و با هم شاد باشیم. از همه علاقمندان دعوت میشه که همراه بشوند و اونهایی که این پست رو دیدند به دوستانشون هم اطلاع بدهند که وقت کمی داریم.

بله زیاد شد و باید ببخشید .
موفق باشید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
و اما در مورد برنامه بازیها.

نکته ای که مورد توجه خواهد بود امسال اینکه چون میخواهیم که دیگه کسانی که تیم مورد علاقه شون شرایط خوبی نداره هی نبازن! و یا از طرفی بیخیال علایق نشیم و بیافتیم دنبال امتیاز! :دی امسال بازیهای فان رو بیشتر میکنیم. در حد شاید دو بازی هر ماه داشته باشیم. بازیهایی که هیچ جوری نشه با حساب و کتاب کسی انتخاب کنه و اینطوری حساسیت جدول میره بالاتر و هم جنبه تفریحی کار. بنابراین بازیهای بیشتری خواهیم داشت و بیشتر سر بزنید و بگوش باشید.

برنامه بازیهای ماه سپتامبر آماده هست که در ادامه گذاشته میشه. ولی این همه بازیهای این ماه نخواهد بود و در ادامه چند روز دیگه دو تا بازی فان هم اضافه میشه.

توجه کنید هر کسی میخواد توی لیگ باشه همراه تیماش که اعلام میکنه یه جمله واضح (و نه تلپاتی! ) بنویسه برای لیگ هم هستم یا عضو لیگ هم میشم و یا ... / روشن باشه که من هی دنبال یه جمله گمشده نگردم! :دی

لطفا پست بی مورد نزنید تا تاپیک نره صفحه بعد و همه دوستان این پست و پست قوانین رو ببیند و در جریان قرار بگیرند.

مجددا سپاسگذاری به عمل میاد:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

برنامه بازیها رو میذارم/ برای دو بازی ای که روز یکشنبه هست اگر تعداد شرکت کنندگان به تعداد قابلی مثلا ده تا رسید که امتیازش محاسبه میشه وگرنه لغو میشه. این بخاطر اینه که الان هنوز این نیمچه تعطیلی ها هست و ممکنه دوستانی نباشند و دیر خبر دار بشند.

میتونید همه رو با هم و یا بازی به بازی بگید. هر طور خودتون دوست دارید فقط دقیقا مشخص کنید کدوم بازی کدوم تیم چون تیم مشترک باشه من گیج میزنم :دی! یا شماره بازی رو قید کنید.
بازی فان هم یابیده شد از نوع درجه یکش!
امسال چون دیگه تنوع بازی هست بازی های المان رو هم قاطی کردیم و همینطور ممکنه اگه بازی کم داشته باشیم بازی های بی اهمیت رو هم بیاریم تو جدول مثلا یهو دیدی بازی سانتاندر و مالاگا اومد تو کار تا اینکه فقط به بانت بازی خونی امتیاز نگیریم و شانس هم باشه چون از اول در ذات تاپیک فان بوده و اینها. بله دیگه :دی خب بازیها به ترتیب تاریخشون/ میزبان اسمش اول هست.

امروز یکم سپتامبر است، دقت داشته باشید.

انگلیس: دوم سپتامبر لیورپول - آرسنال // بازی شماره 1

ایتالیا: دوم سپتامبر اینتر میلان و ا اس رم // بازی شماره 2

لیگ قهرمانان :هیجده سپتامبر رئال مادرید - منچستر سیتی // بازی شماره 3
---------و
نوزده هم سپتامبر چلسی - یوونتوس // بازی شماره 4

آلمان: 22 سپتامبر شالکه - بایرن مونیخ // بازی شماره 5

لیگ انگلیس: بیست و سه سپتامبر لیورپول و منچستر یونایتد // بازی شماره 6
---------و
همان روز منچستر سیتی و آرسنال // بازی شماره 7

لیگ انگلیس : بیست و نهم سپتامبر آرسنال - چلسی // بازی شماره 8

لیگ ایتالیا: سی ام سپتامبر یوونتوس و آ اس رم
// بازی شماره 9

و دو بازی فان این ماه با توضیحات:

از هفته 23 برزیل بازی انتخاب شده بین دو تیمی که در حال حاضر و در پایان هفته بیستم در رتبه های هشتم و نهم جدول با اختلاف یه امتیاز همسایه هستند.
بوتافوگو (میزبان) - نایوتیکو(میهمان) تاریخ بازی 9 سپتامبر خواهد بود و به وقت ما احتمالا ساعات اولیه بامداد! بازی فان شماره یک

و بعدی:
از هفته ششم کلمبیا بازی انتخاب شده بین دو تیمی که در حال حاضر و در پایان هفته پنجم در رتبه های 15 و 16جدول هم امتیاز و همسایه هستند.
پاتریوتاس میزبان اِنویگادو خواهد بود در تاریخ باز هم نهم سپتامبر بازی فان شماره دو

چون تو تاریخ های دیگه ماه بازی های دیگه داشتیم و ترافیک میشد هر دو بازی رو در این فاصله انتخاب کردیم:دی

و من ا.. توفیق :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
میریم که داشته باشم :دی

آرسنال !

اینتر !

رئال !

یووه !

بایرن !

منچستر !

آرسنال !

آرسنال !

یووه !

در کل میبینم که آرسنالم هتریک میکنه !

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

آرسنال
اینتر
رئال

یووه
بایرن
منچستر

من سیتی
چلسی
یووه

:D

نایوتیکو
انویگادو

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام به همه

آرسنال

اینتر
رئال
یووه
بایرن
منچستر
من بلو
چلسی
یووه

بازیهای فان

بوتافوگو
انویگادو

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
انگلیس: دوم سپتامبر آرسنال // بازی شماره 1

ایتالیا: دوم سپتامبر ا اس رم // بازی شماره 2

لیگ قهرمانان :هیجده سپتامبر رئال مادرید // بازی شماره 3
---------و
نوزده هم سپتامبر یوونتوس // بازی شماره 4

آلمان: 22 سپتامبر بایرن مونیخ // بازی شماره 5

لیگ انگلیس: بیست و سه سپتامبر لیورپول // بازی شماره 6
---------و
همان روز منچستر سیتی // بازی شماره 7

لیگ انگلیس : بیست و نهم سپتامبر آرسنال // بازی شماره 8

لیگ ایتالیا: سی ام سپتامبر یوونتوس // بازی شماره 9
بوتافوگو
پاتریوتاس

سعی کردیم علاقه رو به امتیاز نفروشیم فقط در یه مورد فروختم دی...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام به دوستان

آرسنال
رم (یه بار رفتیم اینتر واسه هفت پشتمون بس بود:D)
رئال
یووه :)D)
بایرن

لیورپول
من سیتی
چلسی
رم

بوتافوگو
پاتریوتاس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خبری نیست ؟ :دی

برای امروز
لیورپول! ارزو اما میکنم آرسنال ببره . شروع شد! :دی
بعدی هم با ارزوی پیروزی برای رم ، ولی اینتر !

بازی اول به حد نصاب نرسید و کنسل میشه ببینیم تا شب دومی چی میشه.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
خوب دومی هم مثل اینکه به حد نصاب نمیرسه ، ولی اگه رسید :دی
اینتر میلان - ا اس رم = اینتر

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام
خبری نیست ؟ :دی

برای امروز
لیورپول! ارزو اما میکنم آرسنال ببره . شروع شد! :دی
بعدی هم با ارزوی پیروزی برای رم ، ولی اینتر !

بازی اول به حد نصاب نرسید و کنسل میشه ببینیم تا شب دومی چی میشه.

نامردیه خب حد نصاب رو بزارین رو 5 تا
همینا که امتیاز میگیریمو از دستمون در میارین :(
تف آقا تتتتتفففففف

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
برای دو بازی امروز / فان ها

برزیلیه میشه ساعت 4 خودشون / الان یازده هستند پس میشه 5 ساعت دیگه یعنی یازده و نیم شب به وقت ما /

کلمبیاییه میشه ساعت سه و نیم عصر خودشون / الان ساعت اونجا نه صبحه :دی در نتیجه میشه یک بامداد به وقت ما /

اینم تیمهای من / بوتافوگو و پاتروتاس

/
کلا لیگ که به با فرض اینکه همه اینهایی که تیم برداشتن شرکت کنند تعدادش کمه. امتیاز که هیچی میشه / حالا شاید همینطوری امضا گذاشتیم ، اونم تا ببینیم تعداد شرکت کننده چقدر میشه.

کم کم مثل اینکه همه قصد عزیمت از تاپیک رو دارند و باید به فکر تعطیل شدنش بود !

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
بازي اول دوم كه تموم شده
از بازي سوم ميزنم
رئال !

یووه !

بایرن !

منچستر !

آرسنال !

آرسنال !