• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاملترین و بهترین کتاب گرامر جامع انگلیسی چیست؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
عزیزانی که به زبان انگلیسی تسلط دارند یا فعالیتی در این زمینه (گرامر) داشته اند لطفا از بین کتابهای گرامر جامع انگلیسی که در ایران موجوده و به زبان فارسی است کاملترین و بهترینش را معرفی نمایید.بنده از سایت ادینه بوک آدینه بوک: فروشگاه اینترنتی کتاب - خرید آنلاین کتاب گرامر جامع را جستجو میکنم و کتابهای زیادی با این عنوان می اید که نویسندگان و مترجمانش با هم فرق میکند و تعداد صفحات بعضی از این کتابها نسبت به هم کم و زیاد است , لطفا تفاوت اینها را هم بگویید.
پیشاپیش سپاسگذارم.

Last edited:

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
تا اونجاییکه میدونم فکر کنم سری کتاب های grammar in use بهتر از همه باشه...دو نوع American و British داره که بستگی داره رو کدوم

بخواید کار کنید البته زیاد تفاوت ندارن...

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
تا اونجاییکه میدونم فکر کنم سری کتاب های grammar in use بهتر از همه باشه...دو نوع American و British داره که بستگی داره رو کدوم

بخواید کار کنید البته زیاد تفاوت ندارن...
سپاسگذار از توجه شما.امکانش هست تفاوت این دو را توضیح دهید؟

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
سپاسگذار از توجه شما.امکانش هست تفاوت این دو را توضیح دهید؟

تفاوت خاصی ندارن تو گرامر شاید سر یه چیز های جزئی...اکثرا الان امریکن یاد میگیرن...حالا اگه کسی دوست داره بریتیش کار کنه اون یکیو میگیره

ولی من دیدم که همون کتاب بریتیششو توی موسسه هایی که بیسشون امریکن هست کار میکنن...چون فرق اونچنانی ندارن

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46
من خودم كتاب TOEFL Grammar Flash رو خيلي دوست دارم چون واقعا خوب توضيح داده ولي خيلي مختصر گفته
يه كتاب هم هست كه نويسند‌ه‌اش Betty Azar هست كه خيلي ريز به ريز و از ساده شروع كرده.

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
سری grammar in use خیلی خوبه نسخه دیجیتال هم داره که کارو راحتتر کرده
از نسل قدیم هم اینا خوبن Modern English و Communicate What You Mean

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
شما ب زبانِ فارسی میخواین کتابِ گرامر رو فکر کنم. خب میتونی کتابِ عباس فرزام رو بگیری. همه چی داره. البته مبتدیه. تا حد لیسانس. اگرم انگلیسیشو میخوای، بهتره از کتابای سَبُک شروع کنی. این دایجست سنگینه کمی. خانومِ آذر Betty Azar کتابش خوبه. اما سعی کن چاپ چهارمش رو پیدا کنی. ادیشنِ چهارم. بعدش میتونی بری روی مایکل سُوان. ایم دیگه همه چی داره و تا حدِ پُست دکترا، مطلب داره. یِ کتابی هم هست زیر خاکی. مالِ لیچ هستش. البته اگه خیلی دنبالِ ی چیزِ فارسی هستی بهت پیشنهاد میدم بری ترجمه ی کتابِ گرامر این یوز رو بگیری. البته کاش مینوشتی برای چی میخوای این گرامرو. برای چه امتحانی.

اینجا هر چی بخوای داره.
:: چاپ و نشر ایران - ناشران ایران - تازه های نشر کشور - پخش کشوری کتاب ::

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
کتاب common mistakes کتابی هست که اشتباهات رایج در ان نوشته شده

برای ریدین و اسپیکینگ کتاب select reading

wight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با اهداء سلام و تحیت
من تو خیلی از کتابا گشتم ولی بعضی نکات رو پیدا نکردم...
مثلا تو هیچ کتابی پیدا نکردم که گفته باشه:
we learn from sb
حتی تو کتاب مایکل سوان که معرفی کرده بودید...از جمله کتاب common mistakes
میتونید کتابی معرفی کنید که یه جورایی از این کتابها هم کامل تر باشه یا حداقل همین نکته we learn from sb توش باشه؟
البته این نکته رو خودم میدونم ولی میخوام بدونم چرا تو هیچ کتابی نیست

m-biainja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرامر جامع زبان انگليسي منوچهر سرخابي چطوره؟؟؟؟

بالا