• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاملترین پکیج دیسک‌های آموزشی در ۶۰۰ دیسک

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
1.jpg

حراج شد همش با هم ۱۴۰ تومن .

۶۰۰ تا دیسک آموزشی مربوط به کامپیوتر هم هست ( زبان انگلسی‌ ، فارسی‌ درخواست نکنید ) که به شرح زیر هست :

۴۰۰ تا روی دیسک سونی اورجینال خورده که از بست بای خریداری شده که در این بین یک کمی‌ مستند،،+ آدیو بوک ۵۰ تا دیسک قاطیش.

۲۰۰ تا هم از دیسک‌های تو بازار خودمون هست که همگی دانلدی از اینترنت هست سر می‌شه ۶۰۰ تا ، ،، دیسکی ۴۰۰ تومن.

توجه کنید که با توجه به ماهیت برنامه‌های آموزشی و اینکه همشون از تورنت سرور‌های خصوصی گرفتم و بسیار وقت گیر بوده این قیمت کامل معقول هست و دوم اینکه اکثرشون فشرد شده و فایل‌های زیپ شده هست در نتیجه شما تقریبا مثل اینه که ۱۲۰۰ تا دیسک رو دارین میگیرن با قیمت ۶۰۰ تا دیسک . +توی یک جعبه میذارم به قیمت ۵۰ تومن میدم به صورت اشانتیون لول

هارد دیسک هم خواستی‌ پر می‌کنم اگه از لیست انیمیشن یا باقی‌ ماجرا چیزی رو خواستی‌ هر گیگ ۳۰ تومن .

Last edited:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
داداش لطف کن. لیست رو با پسوند xls بزن(تا بشه با 2003 اجراش کرد.)

پ.ن :میدونم دنیا پیشرفت کرده :D ولی وضعیت سیستم خرابه.آفیس 2003 میتونم نصب کنم.

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
داداش لطف کن. لیست رو با پسوند xls بزن(تا بشه با 2003 اجراش کرد.)

پ.ن :میدونم دنیا پیشرفت کرده :D ولی وضعیت سیستم خرابه.آفیس 2003 میتونم نصب کنم.

والا چی‌ بگم دیگه ۲۰۰۷ هم عتیقه محسوب می‌شه ، شما آقا یک کاری کن برای اینکه فایل رو از حالت XLSX به حالت فایل آفیس ۲۰۰۳ درآری نیاز داری که این به روزاوری رو بگیری که هر وقت نصب کنید دیگه با ۲۰۰۷ مشکل نخوای داشت . از اینجا بگیرید لطفا ^:^

Overview رو از لینکی‌ که بهت دادم برا به روز آوری حتما بخونید.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
والا چی‌ بگم دیگه ۲۰۰۷ هم عتیقه محسوب می‌شه ، شما آقا یک کاری کن برای اینکه فایل رو از حالت XLSX به حالت فایل آفیس ۲۰۰۳ درآری نیاز داری که این به روزاوری رو بگیری که هر وقت نصب کنید دیگه با ۲۰۰۷ مشکل نخوای داشت . از اینجا بگیرید لطفا ^:^

Overview رو از لینکی‌ که بهت دادم برا به روز آوری حتما بخونید.
خوب دوست عزیز و گل من
چرا من یه فایل 70-80 مگ رو دانلود کنم واسه آپدیت آفیسم با این اوضاع خراب نت از نظر سرعت
شما به راحتی برید منو file و گزینه save as رو بزنید و نوع فایل رو بزنید xls به همین راحتی.

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
خوب دوست عزیز و گل من
چرا من یه فایل 70-80 مگ رو دانلود کنم واسه آپدیت آفیسم با این اوضاع خراب نت از نظر سرعت
شما به راحتی برید منو file و گزینه save as رو بزنید و نوع فایل رو بزنید xls به همین راحتی.

۳۰ مگابایت بیشتر نیست و من فقط خواستم مشکلت رو به صورت اساسی‌ حل کرده باشی‌ ( اگر پرند یا کینگ داری هم میتونی‌ این به روزاوری رو اونجا پیدا کنی‌ ) مگر نه به چشم الان اوامر رو انجام می‌دم ،،،،

آماده شد از اینجا دریافت کنید .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
۳۰ مگابایت بیشتر نیست و من فقط خواستم مشکلت رو به صورت اساسی‌ حل کرده باشی‌ ( اگر پرند یا کینگ داری هم میتونی‌ این به روزاوری رو اونجا پیدا کنی‌ ) مگر نه به چشم الان اوامر رو انجام می‌دم ،،،،

آماده شد از اینجا دریافت کنید .
تشکر از لطفتون.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
پك كامل آموزش هاي ليندا رو دارين ؟ كامله كامل .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
اقا اینها همه فیلم بود یا من اشتباه میکنم؟ :D

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان فایل اکسل رو گرفتین لطف کنید به پوشه‌ها دقت کنید در پایین فایل و این پوشه رو انتخاب کنید . و در جواب دوستمون بلی از لیندا هم کامل هست تقریباً ، کلن ارشیو بسیار کاملی هست و توجه کنید که فقط دیسک‌ها یک جان به فروش می‌رسه با توجه به ذات برنامه‌های آموزشی که فایل‌ها فشرده هست اکثرا . تخفیف حسابی‌ هم داده می‌شه.

2012-03-23_192659.png

2012-03-23_192659.png

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
سلام عزیز

خیلی از لیستت رو دارم میتونم یک سریشون رو فقط انتخاب کنم

یا اینکه کلی فروش میکنید ؟

والا اکسرش فایل فشرده هست ( اینجا توضیح کامل ) پس باید یک جا بفروش بره که به درد بخوره . از قیمت دیسک خام هم کمتر می‌دم به خاطر این داستان، ولی‌ شما خواستی‌ من می‌تونم اگه تهران هستی‌ برات رو هارد بزنم هر گیگ ۵۰ ، زیر یک ترا هم سفارش قبول نمی‌کنم ، لیست جدید هم دارم ولی‌ فرصت نمی‌کنم مرتب کنم ^:^

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
نبود ، فکر کنم تاپیک رو باید ببندم

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان اگر چیزی هم ارزش دیسک‌های من هم داشته باشین که بدرد من بخوره تهران حضوری تبادل می‌کنم .

بالا