• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کامپیوترم به صورت خودکار روشن می شه. لطفا کمکم کنید تا مشکل رو حل کنم.

MMax

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
50
سلام

2-3 روز پیش به صورت ناگهانی برق رفت و کامپیوترم خاموش شد. از اون موقع به بعد هر وقت کامپیوتر را خاموش می کنم بعد از چند ثانیه به صورت خودکار روشن می شه. سیم برق رو هم که از پریز جدا می کنم به محض اتصال دوباره کامپیوتر باز هم به صورت خودکار روشن می شه.

گزینه های مربوط به روشن شدن کامپیوتر توسط ماوس و کیبورد رو غیر فعال کردم و تنظیمات بایوس را هم به حالت پیش فرض برگردوندم ولی باز هم مشکل حل نشد. لطفا راهنمایی کنید تا بتونم مشکل رو حل کنم.

ممنون
 

مدیر کل پرشین تولز

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2012
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
11
تا اونجایی که من میدونم این موضوع به یک قابلیت توی تنظیمات بایوس برمیگرده توی قسمت power management یا چیزی مشابه اون . الان یادم نمیاد دقیقا چه گزینه ای بود.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
تو قسمت پاور منيجمنت دو گزينه هست . modem ring on , lan wake up بايد ديسيبل بشه
 

MMax

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
50
تا اونجایی که من میدونم این موضوع به یک قابلیت توی تنظیمات بایوس برمیگرده توی قسمت power management یا چیزی مشابه اون . الان یادم نمیاد دقیقا چه گزینه ای بود.

تو قسمت پاور منيجمنت دو گزينه هست . modem ring on , lan wake up بايد ديسيبل بشه

ممنونم دوستان.

نگاه می کنم و نتیجه رو می گم.
 

MMax

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
50
چند لحظه پیش تنظیمات بایوس رو نگاه کردم. در قسمت Power Management Setup دو تا گزینه وجود داره. اولی EuP 2013 هست و وضعیتش هم Enabled هست. گزینه دوم Restore after AC Power Loss هست که وضعیتش Power Off هست.

یه قسمت جداگانه (در قسمت Power Management Setup نیست) هم با عنوان Wake Up Event Setup وجود داره که داخلش دو تا گزینه OS و Bios وجود داره. در حال حاضر گزینه OS فعال هست. (با فعال کردن گزینه Bios یک سری گزینه های دیگه هم ظاهر می شه. ولی در حال حاضر گزینه OS فعاله)
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,016
لایک‌ها
3,140
کام منم اینطور میشد و دقت که کردم دیدم هروقت مودم دایال آپ رو درایورشو نصب میکردم اینطور میشد . از بیخ دراوردم درست شد خدا رو شکر .
 

MMax

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
50
ممنونم دوستان

کام منم اینطور میشد و دقت که کردم دیدم هروقت مودم دایال آپ رو درایورشو نصب میکردم اینطور میشد . از بیخ دراوردم درست شد خدا رو شکر .

رو کامپیوتر من مودم Dial Up نصب نیست. از وقتی برق قطع و وصل شد این مشکل پیش اومد.

دوست عزیز یه باطری ساعتی رو مادربرد هست. اونو در بیار دوباره بزن جا در حالی که کابل برق به سیستمت وصل نباشه

رو مادربورد های قدیمی یک باطری دایره ای شکل بزرگ وجود داشت که جلوی چشم بود. الان که نگاه کردم رو مادربورد من همچین چیزی وجود نداره. البته شاید من دقت نکردم. مدل مادربردم MSI P67A-GD65 هست.
 

nikhamid

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2013
نوشته‌ها
92
لایک‌ها
2
به پاور هم یه نگاهی بنداز یه بار مال من اینطور میشد پاور عوض کردم درست شد:)
 

MMax

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
50
سلام

از طریق جامپر کنار باطری تنظیمات بایوس رو ریست کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. دلیل اینکه باطری هم دیده نمی شد این بود که پشت کارت گرافیک پنهان شده بود. در مادربردهای قدیمی، باطری در گوشه پائین سمت راست قرار داشت و همین باعث شد اولش گیج بشم.

لطفا اگر مورد مرتبط دیگری هم وجود داره راهنمایی کنید.
 

shareads

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
685
لایک‌ها
494
من یه سیستم قدیمی داشتم، مشکلش شبیه سیستم شما بود، با این تفاوت که مثلا از 10 بار که سیستم خاموش می کردم، 4 دفعه اش به محض خاموش شدن، مجددا سیستم روشن می شد. یا از هر 10 بار که سیستم رو به برق وصل می کردم، 3 بار به صورت خودکار سیستم روشن می شد.

مشکل من از پاور سیستم بود.

شما هم یه تستی روی پاور داشته باش.
 

x11416

Registered User
تاریخ عضویت
9 فوریه 2009
نوشته‌ها
220
لایک‌ها
41
احتمالا مشکل از پارو است . ببری تو خدمات کامپیوتری راحت و بدون دریافت پول مشکل رو بهت میگن
 

gorg2

Registered User
تاریخ عضویت
27 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
114
ممکنه ویزوس باشه سیستم من یه تروجان گرفته بود خودکار روشن میشد و کانکت میشد و دیگه بعدش نمی دونم کجا ها می رفت تو نت انتی ویروس رو هم ناکار کرده بود اخرش کلا ویندوز رو دوباره نصب کردم درست شد
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
تنظیمات BIOS رو یه بار Restore Default کن درست میشه ..
 

MMax

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
50
از لطف همگی ممنونم دوستان

استارتر عزیز لطفا اگه اوکی شد و به جواب رسیدن اطلاع بدین
مرسی

متاسفانه هنوز مشکل پابرجاست.

تنظیمات BIOS رو یه بار Restore Default کن درست میشه ..

هم از طریق نرم افزاری بایوس رو ریست کردم، هم از طریق سخت افزاری. مشکل حل نشد.

ممکنه ویزوس باشه سیستم من یه تروجان گرفته بود خودکار روشن میشد و کانکت میشد و دیگه بعدش نمی دونم کجا ها می رفت تو نت انتی ویروس رو هم ناکار کرده بود اخرش کلا ویندوز رو دوباره نصب کردم درست شد

از این نظر مطمئنم. کامپیوتر آلوده نیست. مشکل دقیقا بعد از نوسان برق شروع شد.

از برق بکشش
biggrinsmiley.gif

فعلا چاره ای ندارم.
biggrinsmiley.gif
این کار رو نکنم خود به خود روشن می شه. زورم هم که نمی رسه تا زور بگم.
biggrinsmiley.gif


احتمالا مشکل از پارو است . ببری تو خدمات کامپیوتری راحت و بدون دریافت پول مشکل رو بهت میگن

به احتمال زیاد مشکل از پاور باشه

همونطور که قبلا هم اشاره کردم، این مشکل دقیقا بعد از نوسان برق شروع شده. بنابراین احتمال اینکه مشکل از پاور باشه کم نیست. فقط پاور گران قیمت هست و تعویض اون هزینه بالایی می خواد. اگر مشکل از پاور باشه می شه تعمیرش کرد؟
 

shareads

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
685
لایک‌ها
494
اگه مشکل از پاور باشه، برای تعمیر کردن پاور باید ببری تعمیرگاه کامپیوتر. بعد از دو روز نتیجه رو بهت میگن که قابل تعمیره یا خیر.

چرا سیستم رو نمی بری به یه خدمات سخت افزار کامپیوتری نشون بدی؟ خودشون پاور دارن، در کمتر از 10 دقیقه تست پاور رو برات انجام میدن و نتیجه رو بهت میگن. اگه خواستی پاور نو ازشون میخری، نخواستی هم میگی دستتون درد نکنه خداحافظ. نهایتا بابت عیب یابی ممکنه 3000 تومان ازت بگیرن!

اگه خودت هم میتونی پاور خوب و قوی برای تست جور کنی، خودت تست رو انجام بده. اما مواظب باش، اگه سیستمت جدید و قوی است، پاور ضعیف استفاده نکنی که ممکنه خرابی به بار بیاد!
 
بالا