سایت ساز وبزیکسب درآمد

کامپیوترم خود به خود ریستارت میشه

شروع موضوع توسط Nokia_My_Life ‏9 فوریه 2007 در انجمن بایگانی

  1. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    سلام به همه ی بچه ها
    بد مشکلی پیدا کرده این سیستمم ! خود به خود بدون هیچ پیغامی وسط کار ریستارت میشه
    دیروز 10 بار پشت سر هم هر 5 دقیقه ریستارت میشد
    دیشب ویندوز ریختم ! امروز هم که ویندوز جدیده 2 بار ریستارت شد
    وقتی هم ریستارت میشه ویندوز دیر میاد بالا
    نمیدونم چی شده
    هر کی هر راهی میدونه بگه که کلافه شدم :( :(
    یا علی
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. xpin

    xpin کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2006
    نوشته ها:
    2,484
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران زمین
    بعد تعویض ویندوز سیستمت نرم افزار دیگه ای نصب نکن چون بعضی از نرم افزارها بدلیل ناسازگاری با سیستم باعث ریستارت می شوند
    اگه سیستمت دوباره ریستارت کرد مشکلت سخت افزاری هستش
     
  4. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    بعد از اینکه این موضوع رو ارسال کردم ریستارت شد :(
    یعنی مشکل میتونه از چی باشه ؟ رم ؟ یا سی پی یو یا گرافیک ؟ :eek:
     
  5. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    رم رو تست كن احتمال 90 درصد مشكلت از رم هست ...
    اگه 2 تا رم داري فقط از يكيش استفاده كن
    اگه يه رم هست يك رم ديگه كه مارك ديگه اي داره رو پيدا كن رو سيستمت تست كن احتمال 90 درصد مشكلت حل ميشه
     
  6. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    من یه رم 256 دارم
    یه رم 512GEIL
    256 رو بر میدارم ;)
    خوشبختانه فعلا" دیگه ریستارت نمیشه
    ------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه من رایترم سیدی خام رو میشناسه و وقتی هر سیدی بزاری میخونه ولی رایت نمیتونه بکنه ! Fail میده
    چه کار کنم ؟
    CD Writer : Sony
     
  7. moryabdi

    moryabdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    300
    تشکر شده:
    4
    به طور حتم مشکلی از پاور و یا رم سیستم هست این دوتا باعث ریست ناگهانی و بدون پیغم میشه...
    سعی کن اول پاور سیستمت رو عوض کنی اگر بازم درست نشد برو سراغ رم... مشکلات دیگه کمتر باعث چنین اشکالی میشه !
    باید بیشتر توضیح بدی که چی شده
     
  8. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    سعي كن هميشه وقتي از دو رم استفاده ميكني رم ها يك مارك و يك مدل باشن تا با هم مشكلي نداشته باشن
    دقيقا مشكل شما هم به خاطر اين دو رم بود
    فقط از 512 استفاده كن 100 سالم بگذره ريستارت نميخوري !!!
    در مورد رايتر شما هم بايد بگم كه والا من زياد با اينا كار نكردم اما چند روش بهت ميگم اينا رو تست كن
    اول از همه به سي دي رايترت رجوع كن ببين درايور خاصي نداره
    بعد دفتر چه راهنما رو ببين و نگاه كن كه گفته چي به چي وصل شه و كلا كارايي رو كه گفته
    اين براي مشكل سخت افزاريت
    اگه مشكلت نرم افزاري باشه اول از همه برنامه نرو جديد رو نصب كن باهاش يه رايت كن ببين جواب ميده
    اگه نداد و بازم پيام خطا داد يه بار ويندوزت رو عوض كن شايد به خاطر اون باشه
    انشالله كه درست ميشه
    منم سي دي رايترم يه مشكلي شبيه مشكل شما رو داشت
    حالا شما تست كن اين موارد رو شايد درست شه
     
  9. azadiphone

    azadiphone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    1
    در ستينگ نرم‌افراز رايتت كش مموري را حذف يا مقدارش را صفر كن.
    فكر ميكنم رايترت يا سوني هست يا سامسونگ! درسته؟
     
  10. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    شما به همين پستي كه نقل قل كردين دقت كنيد متوجه مدل رايتر ميشن ...
     
  11. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    1- اول با برنامه speedfan 4.31 دما ها رو چك كنيد .
    2-با برنامه memtest رمهاي سيستم رو چك كنيد.
     
  12. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    از همتون ممنونم
    یا علی ;)
     
  13. phantom_alon

    phantom_alon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2006
    نوشته ها:
    206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Karaj
    منم همین مشکل و داشتم .عشقی سیستم ریسیت میشد .از مین بودش .
    البته شما دقت می کنید که دمای CPUو اصولا فن CPU درست کار می کنه یا نه ؟ فن پاور و ... رو هم یه نگاهی بنداز .
     
  14. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    ممنون ولی فن CPU و دماش و پاور همه چی ردیفه
    پاورم Micronet هست و تازه هم عوض کردم
    خوشبختانه دیگه ریست نمیشه :) خودش درست شد :blink: :D
     
  15. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    دوست عزيز
    مشكل شما 100% سخت افزاري هست. نمي دونم چرا اين مشكل تازگي ها اينقدر زياد شده. اما من هم مورد مشابهي رو داشتم كه در تاپيكي با همين عنوان تاپيك شما دنبال مي شد. هيچ كس هم نمي تونست و نمي تونه دقيقاً بگه كه مشكل من يا شما از كدوم قطعه سخت افزاري هست. نهايتاً مشكلم حل شد. اگر مشكل شما هم دوباره ادامه پيدا كرد، براي اطلاع از اين كه چگونه مشكل را حل كردم به اين تاپيك رفته، آخرين پست از صفحه آخر را نگاه كنيد.
    http://forum.persiantools.com/t54722.html

    اگر باز هم سوالي بود در خدمتم.
     
  16. Mahmoud58

    Mahmoud58 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    848
    تشکر شده:
    7
    همش تقصیر این جنسای چینی آشغال هست که همشون قلابین ... همه چند ماه مصرف یا حداکثر یک سال مصرفند ... :eek:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی