آژانس هواپیماییexchanging

کامپیوتر کی قدرتمند تره؟

شروع موضوع توسط masoodregister ‏31 آگوست 2010 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. masoodregister

    masoodregister Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2010
    نوشته ها:
    333
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Boushehr
    دوستان کی کامپیوترش قوی تره مشخصاتش رو بزاره ببینیم. لطفا مشخصات سیستمتون رو حقیقی وارد کنید. با تشکر از دوستان
     
  2. عمو مایکل

    عمو مایکل کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    435
    تشکر شده:
    112
    من از همین الان اعتراف می کنم که گوز ترین کامپیوتر پی تی رو دارم و درخواست دارم مقام آخر رو به من اختصاص داده و نهایتا یه گلریزون تشکیل بدید برا من یه کامپیوتر بخرید بتونم مافیا 2 بازی کنم :دی
     
  3. masoodregister

    masoodregister Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2010
    نوشته ها:
    333
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Boushehr
    عمو چی میگی؟ کامپیوتر منم کمتر از کامپیتر خودت نیست.
     
  4. jujushow

    jujushow Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    2,353
    تشکر شده:
    1,110
    سلام .
    عمو شرط میبندم سیستمت از من ضعیفتر نیست .... حاظری شرط ببندی ؟ بیا مشخصات بگو ...

    ram : 512
    cpu : 2.5 سلرون
    vga: 128 انبرد

    :D
     
  5. Sina-bank

    Sina-bank کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2010
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    pentium II
    ram 64
    hard 20
    graphic 32mb
     
  6. farzan.B

    farzan.B همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    2,225
    تشکر شده:
    1,234
    محل سکونت:
    مهرشهر
    کیس

    تلویزیونش

    موس

    کی برد

    باند
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. nima1111

    nima1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    349
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
    رم 64
    cpu 512
    os=== dos

    طرح همدردي با عمو مايكل
     
  9. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    اینجوری نمیشه. اگه ویندوز سون دارید از مای کامپیوتر Properties بگیرید و روی Windwos Experience Index کلیک کنید و از کارنامه کامپیوترتون شات بگیرید و بذارید اینجا. این کارنامه کامپیوتری که الان پاشم. مال خودم نیست البته. مال خودم قویتره؛

    [​IMG]

    پ.ن: با عمو مایکی نیز همدردی می کنم!
     
  10. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,748
    تشکر شده:
    701
    محل سکونت:
    Tehran
    E2200
    2GB DDRII
    XFX 7300
    120GB HDD
     
  11. nima1111

    nima1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    349
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
    عمو مايكل بيا اين رم من رو بگير يه حالي به سيستمت بده رم 64 هم خيلي عاليه!!!! :دي
    اين از مرام من
    خواستي يه hdd 256kb هم دارم تقديم ميكنم
    انشا... دوستان همت كنند يك cpu و مانيتور سياه سفيد اماده كنند تا در اين شب عزيز اين سيستم رو تقديم عمو مايكل كنيم.
     
  12. Behzad M

    Behzad M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2010
    نوشته ها:
    1,589
    تشکر شده:
    276
    محل سکونت:
    Zanjan
    AMD phenom II x925
    2*2 gig
    hd 5770
    LG 2261
    logitech x530
    1t hitaci
     
  13. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    عمو یه گوشی دارم سی پی یو 200 مگا هرتز ARM ش را اگه خواستی می تونم تقدیم کنم! ((=:

    سیستم من:

    4 گیگ DDRII
    Core2 9300
    VGA 8400 GS - 256 MB
    HDD 320
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. masoodregister

    masoodregister Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2010
    نوشته ها:
    333
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Boushehr
    الله اکبر اینا دیگه چیه !!! فکر کردم سیستمم دیگه نمیتونه سرشو بالا کنه نه بابا برای خودش هرکولیه .
    MAIN: GIGA K8Traiberton
    RAM : 256+256+512=1024 MB
    VGA : Geforce 9500 1Gig Gddr2
    CPU : Athlon +3200 2Gh
    HARD : 120 Maxtor
    POWER : 450 Watt
    MONITOR : Philips 17 inch
    PRNTER : HP 1018
     
  16. M☼HAMMAD

    M☼HAMMAD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    777
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    Shiraz
    [​IMG]
    فکر کنم
    9600 512 DDR III
    E7300
    HDD 500
    4G DDR II
     
    Last edited: ‏31 آگوست 2010
  17. fonix light

    fonix light Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    391
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    in your mind
    ram : 2GB
    VGA : Nvidia 6400 GS
    CPU : core 2 due 2.0

    نبود ؟
     
  18. masoodregister

    masoodregister Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2010
    نوشته ها:
    333
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Boushehr
    انگار کامپیوترای بچه های پی تی بیشترش مال عهد بوقه.
     
  19. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    قربون آدم چیز فهم!
     
  20. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    مانیتور ازش کم کنی کی خریدی ؟ و چند ؟

    بچه ها حالا که این تاپیک زده شد من میخوام یدونه کیس دسته 2 تمیز و خوب بگیرم

    تو امضام هست ... کسی داره خبر بده
     
  21. nima1111

    nima1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    349
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
    خريدي سيستم قبليت رو به عمو مايكل هديه كن......
    شايد تو اين شب عزيز گره اي از مشكلات بنده خدايي كم كرديم
     
  22. raxtastar

    raxtastar "کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,933
    تشکر شده:
    668
    e2160
    2 512
    8500 gt

    این چند میرزه؟؟
    چند میخرند؟؟ باید عوضش کنم