برگزیده های پرشین تولز

کانال خام(بی ممبر و پست) تلگرام 2015-2021 (بالاترین قیمت)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
10,128
ببخشید من یکم سوادم کم هست کانال بدون ممبر و بدون پست دقیقا سودش چی هست برای خریدار؟! خب خودش میره یدونه مجانی میسازه دیگه/

Yossef

Registered User
لایک‌ها
406
ببخشید من یکم سوادم کم هست کانال بدون ممبر و بدون پست دقیقا سودش چی هست برای خریدار؟! خب خودش میره یدونه مجانی میسازه دیگه/
سلام
خوهش میکنم. کانالهای قدیمی مدنظر هستش که اعتبار بیشتری نزد تلگرام داره توی سرچ هم اولویت کانالها قدیمی نسبت به جدید بیشتره.

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,169
فکر نکنم این جواب بده. پست ها تاریخ دارند خوب. کی ثبت شده.
در تلگرام روی کانال برو و جستجو رو انتخاب کن در کادر علامت تقویم هست میتونی با تنظیمش روی سالهای قبل برگردی به روز ایجاد کانال

Yossef

Registered User
لایک‌ها
406
در تلگرام روی کانال برو و جستجو رو انتخاب کن در کادر علامت تقویم هست میتونی با تنظیمش روی سالهای قبل برگردی به روز ایجاد کانال
میدونم منظورم این بود که گفتید ادعا کنه یکی با کانال قدیمی بگه مثلا از 2020 فعال هستیم. خوب یکی عقل و منطق نداره به فعالیت و تاریخ پست ها نگاه کنه و تشخیص بده.
الان این خرید کانال خام بی پست رو چطوری یکی باید این ادعا رو داشته باشه؟!

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,169
میدونم منظورم این بود که گفتید ادعا کنه یکی با کانال قدیمی بگه مثلا از 2020 فعال هستیم. خوب یکی عقل و منطق نداره به فعالیت و تاریخ پست ها نگاه کنه و تشخیص بده.
الان این خرید کانال خام بی پست رو چطوری یکی باید این ادعا رو داشته باشه؟!
من متوجه نمیشم شما خودت گذاشتی برای فروش بعد میگی چطور بی پست ادعا کنه

Mazi

مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
10,128
من متوجه نمیشم شما خودت گذاشتی برای فروش بعد میگی چطور بی پست ادعا کنه
منظور ایشون اینه که تاریخ ایجاد کانال حتی اگر مال ۲۰۱۵ هم باشه وقتی شما پست توش میزاری پست ات تاریخ ۲۰۲۳ میخوره یعنی تاریخ پست ها رو که نمیتونی به عقب برگردونی و سابقه درست کنی که.فقط سودش طبق گفته ایشون اینه که موقع سرچ اولویت با تاریخ ایجاد کانال هست

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,169
منظور ایشون اینه که تاریخ ایجاد کانال حتی اگر مال ۲۰۱۵ هم باشه وقتی شما پست توش میزاری پست ات تاریخ ۲۰۲۳ میخوره یعنی تاریخ پست ها رو که نمیتونی به عقب برگردونی و سابقه درست کنی که.فقط سودش طبق گفته ایشون اینه که موقع سرچ اولویت با تاریخ ایجاد کانال هست
الان متوجه شدم، چیزی که من میبینم رو پست های تلگرام فقط ساعت میخوره و تعداد بازدید ،تاریخ ارسال پستی ندیدم

Mazi

مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
10,128
الان متوجه شدم، چیزی که من میبینم رو پست های تلگرام فقط ساعت میخوره و تعداد بازدید ،تاریخ ارسال پستی ندیدم
چرا وقتی اسکرول میکنی مینویسه بالای پست ها

بالا