سلامببخشید من یکم سوادم کم هست کانال بدون ممبر و بدون پست دقیقا سودش چی هست برای خریدار؟! خب خودش میره یدونه مجانی میسازه دیگه/
فکر نکنم این جواب بده. پست ها تاریخ دارند خوب. کی ثبت شده.سودش در اینه میتونه ادعا کنه از چند سال پیش هستیم
در تلگرام روی کانال برو و جستجو رو انتخاب کن در کادر علامت تقویم هست میتونی با تنظیمش روی سالهای قبل برگردی به روز ایجاد کانالفکر نکنم این جواب بده. پست ها تاریخ دارند خوب. کی ثبت شده.
میدونم منظورم این بود که گفتید ادعا کنه یکی با کانال قدیمی بگه مثلا از 2020 فعال هستیم. خوب یکی عقل و منطق نداره به فعالیت و تاریخ پست ها نگاه کنه و تشخیص بده.در تلگرام روی کانال برو و جستجو رو انتخاب کن در کادر علامت تقویم هست میتونی با تنظیمش روی سالهای قبل برگردی به روز ایجاد کانال
من متوجه نمیشم شما خودت گذاشتی برای فروش بعد میگی چطور بی پست ادعا کنهمیدونم منظورم این بود که گفتید ادعا کنه یکی با کانال قدیمی بگه مثلا از 2020 فعال هستیم. خوب یکی عقل و منطق نداره به فعالیت و تاریخ پست ها نگاه کنه و تشخیص بده.
الان این خرید کانال خام بی پست رو چطوری یکی باید این ادعا رو داشته باشه؟!
منظور ایشون اینه که تاریخ ایجاد کانال حتی اگر مال ۲۰۱۵ هم باشه وقتی شما پست توش میزاری پست ات تاریخ ۲۰۲۳ میخوره یعنی تاریخ پست ها رو که نمیتونی به عقب برگردونی و سابقه درست کنی که.فقط سودش طبق گفته ایشون اینه که موقع سرچ اولویت با تاریخ ایجاد کانال هستمن متوجه نمیشم شما خودت گذاشتی برای فروش بعد میگی چطور بی پست ادعا کنه
الان متوجه شدم، چیزی که من میبینم رو پست های تلگرام فقط ساعت میخوره و تعداد بازدید ،تاریخ ارسال پستی ندیدممنظور ایشون اینه که تاریخ ایجاد کانال حتی اگر مال ۲۰۱۵ هم باشه وقتی شما پست توش میزاری پست ات تاریخ ۲۰۲۳ میخوره یعنی تاریخ پست ها رو که نمیتونی به عقب برگردونی و سابقه درست کنی که.فقط سودش طبق گفته ایشون اینه که موقع سرچ اولویت با تاریخ ایجاد کانال هست
چرا وقتی اسکرول میکنی مینویسه بالای پست هاالان متوجه شدم، چیزی که من میبینم رو پست های تلگرام فقط ساعت میخوره و تعداد بازدید ،تاریخ ارسال پستی ندیدم
میشه یه اسکرین بدی من تاریخی نمیبینمچرا وقتی اسکرول میکنی مینویسه بالای پست ها