• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کباب بلدرچین

moghaan

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2012
نوشته‌ها
238
لایک‌ها
15
[FONT=&quot]کباب بلدرچین[/FONT][FONT=&quot]

مواد لازم

بلدرچين 8 عدد
خامه 2/1 پيمانه
زعفران آب شده 1قاشق سوپخوري
كره آب شده 50 گرم
روغن زيتون 4/1 پيمانه
آبليمو 2/1 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه

بلدرچينها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود, سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود . روغن زيتون , آبليمو, زعفران, نمك و فلفل را به آن اضافه كرده, قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم , سپس بلدرچينها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم . بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود[/FONT]
 

pooria-ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2011
نوشته‌ها
6,492
لایک‌ها
2,424
محل سکونت
Tehran
خیلی ریزه.آدم فک میکنه اصلا گوشت نداره !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
 

ba.me

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2012
نوشته‌ها
175
لایک‌ها
32
محل سکونت
تهران
خیلی ریزه.آدم فک میکنه اصلا گوشت نداره !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
والا همین ریزه میزه ها رو با کلی دردسر و تعریف فروشنده که اینا بیشتر از یه قدم نمی پرن خریدیم گذاشتیم تو بالکن صبح 2تاشون نبودن اون یکیم دوست عزیزم پرش داد بره پیش بقیه!
 
بالا