moghaan
Registered User
- تاریخ عضویت
- 15 فوریه 2012
- نوشتهها
- 238
- لایکها
- 15
[FONT="]کباب بلدرچین[/FONT][FONT="]
مواد لازم
بلدرچين 8 عدد
خامه 2/1 پيمانه
زعفران آب شده 1قاشق سوپخوري
كره آب شده 50 گرم
روغن زيتون 4/1 پيمانه
آبليمو 2/1 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
بلدرچينها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود, سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود . روغن زيتون , آبليمو, زعفران, نمك و فلفل را به آن اضافه كرده, قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم , سپس بلدرچينها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم . بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود[/FONT]
مواد لازم
بلدرچين 8 عدد
خامه 2/1 پيمانه
زعفران آب شده 1قاشق سوپخوري
كره آب شده 50 گرم
روغن زيتون 4/1 پيمانه
آبليمو 2/1 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
بلدرچينها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود, سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود . روغن زيتون , آبليمو, زعفران, نمك و فلفل را به آن اضافه كرده, قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم , سپس بلدرچينها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم . بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود[/FONT]