• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتاب برای .net؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من هفته پيش رفتم انقلاب برای پيدا کردن کتابی واسه .net اما چيزی که بدردم بخوره نبود!
کسی سراغ داره کتابی برای .net که بيشتر روی مفاهيم،کليات،مزايا و سيستم برنامه نويسی اون باشه!

چون دنبال .net برای زبان خاصی نيستم)بعضاً delphi يا c)،بيشتر ميخوام چيز های که .net ايجاد کرده و اين ساختار ها رو در زبان های ديگه نداريم رو آشنا شم باهاش!

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
من کتاب فارسی سراغ ندارم که این مفاهیم اولیه و کلی دات نت رو توضیح داده باشه. ولی یک کتاب میزارم اینجا با عنوان Developing Windows-Based Applications
with Microsoft Visual Basic .NET, and Microsoft Visual C# .NET از سری خود آموز MCAD/MCSAD انتشارات مایکروسافت.
کتاب بسیار خوبی هست. خوندش رو به اونهایی که میخوان برن سراغ دات نت توصیه میکنم. تمام بخشهاش مفیده ولی بخش اول کلا روی همین اصول و مفاهیم اولیه دات نت بحث شده. بقیه بخشها هم بیشتر به سمت برنامه های دسکتاپ ویندوز تمایل داره ولی باز هم هر کدوم نکاتی کلیدی و اصولی در مورد دات نت دارند.
کد:
http://mygig.persiangig.com/Stowin2.zip

rs_232

Registered User
لایک‌ها
0
ميتونم از اينجا دانلود كني
hxxp://apress.com/book/download.html

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rs_232 :
ميتونم از اينجا دانلود كني
hxxp://apress.com/book/download.html
عزیز ولی اونجا دانلود کتابها نیست. دانلود سورس برنامه ها و مثالهای کتابهاست.

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Parham.G :
من کتاب فارسی سراغ ندارم که این مفاهیم اولیه و کلی دات نت رو توضیح داده باشه. ولی یک کتاب میزارم اینجا با عنوان Developing Windows-Based Applications
with Microsoft Visual Basic .NET, and Microsoft Visual C# .NET از سری خود آموز MCAD/MCSAD انتشارات مایکروسافت.
کتاب بسیار خوبی هست. خوندش رو به اونهایی که میخوان برن سراغ دات نت توصیه میکنم. تمام بخشهاش مفیده ولی بخش اول کلا روی همین اصول و مفاهیم اولیه دات نت بحث شده. بقیه بخشها هم بیشتر به سمت برنامه های دسکتاپ ویندوز تمایل داره ولی باز هم هر کدوم نکاتی کلیدی و اصولی در مورد دات نت دارند.
کد:
http://mygig.persiangig.com/Stowin2.zip

آقا دستت درد نکنه :D

بالا