• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام ایده برای کسب و کار الکترونیکی بهتر است؟

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من و یکی از دوستان مدتی است که دنبال راه اندازی یک کسب و کار الکترونیکی هستیم. ایده های مختلفی به ذهنمون رسیده یا توی اینترنت پیدا کردیم ولی هنوز نتونستیم هیچ کدوم رو انتخاب و اجرا کنیم.

این ایده ها خیلی جدید و نو نیستند و همین الان هم نمونه های اونها وجود داره، چه در سایتهای ایرانی و چه در سایتهای خارجی، ولی برنامه ما اینه که ایده انتخابی را به بهترین شکل و با بالاترین کیفیت و احتمالاً با ویژگیها و قابلیتهای جدیدی پیاده کنیم و از این راه بتونیم سهمی از بازار را بدست بیاریم.

در زیر فهرست اصلی ترین و جدیترین این ایده ها و روش کسب درآمد از اونها رو آوردم:

1. فروشگاه الکترونیکی صنایع دستی (مخصوصاً محصولات کم حجم و پر ارزش)- درآمد: سود فروش محصولات
  2. سایت مناسبتها (سالگرد تولد، سالگرد ازدواج، ...) که افراد تاریخ مناسبتها را وارد میکنند و دوستان و آشنایان اونها میان تبریک میگن و هدیه میفرستن (هدیه مجازی یا سفارش و ارسال هدیه واقعی)- درآمد: حق عضویت و یا سود/پورسانت فروش هدیه
  3. خدمات فری لنسری- درآمد: حق عضویت و یا کمیسیون اجرای پروژه ها
  4. سایت بنگاه مسکن، بنگاه اتومبیل و یا مورد مشابه دیگه (البته منظور فقط راه اندازی یکی از اینها و بصورت تخصصی است)- درآمد: حق ثبت آگهی
  5. بانک نرم افزار- درآمد: حق عضویت یا سود فروش محصولات
  6. بانک فیلم، سریال، موسیقی- درآمد: حق عضویت یا سود فروش محصولات
  7. سایت تفریحی-سرگرمی (حل جدول، جداول آنلاین سودوکو، بازی آنلاین شطرنج، بازی تخته نرد، حل پازلها، معما، لطیفه، ...)- درآمد: حق عضویت
  8. خدمات کلاسهای مجازی: اجازه کلاسهای مجازی آنلاین به افراد و مؤسسات برای برگزاری کلاسهای آموزشی یا موارد مشابه- درآمد: فروش خدمات
  9. سایت معرفی مشاغل، شرکتها، سازمانها، گروه ها (البته بصورت کاملاً تخصصی و در یک حوزه کاملاً مشخص، مثلاً معرفی شرکتهای غذایی، شرکتهای IT، تعمیرکاران اتومبیل، ...)- درآمد: حق ثبت آگهی و عضویت
  10. ارائه خدمات فروش الکترونیک به تولیدکنندگان و فروشندگان به اینصورت که محصولات اونها را برای فروش در سایت میزاریم و سفارشهای خرید را به صاحب اصلی کالا ارجاع میدیم و بنابراین نیازی به انبارداری و تحویل محصول نداریم- درآمد: پورسانت معاملات
  11. خرید و فروش آنلاین صنایع دستی طوریکه کارگاه ها و افراد محصولاتشون را برای فروش قرار میدن و خریداران بصورت آنلاین از اونها خرید میکنند- درآمد: پورسانت معاملات
  12. فروش like و follower برای شبکه‌های اجتماعی، البته نمونه خارجی اون هست ولی ایرانی را نمیدونم و اینکه اصلاً میشه راه انداخت یا نه- درآمد: فروش خدمات
البته این را هم بگم که من اصلاً دنبال کسب درآمد از راه تبلیغات نیستم، به این شکل که بازدید کننده برای سایت جذب کنم و بعد برای سایت تبلیغات بگیرم چون واقعاً با این روش مخالفم.

خوب به نظر شما کدوم ایده بهتره؟ از نظر نیاز به سرمایه (مخصوصاً برای شروع)، رشد و گسترش ، سوددهی، زمان به نتیجه رسیدن و موارد دیگه؟

راستی اگه ایده و طرح دیگه ای هم دارید که میتونید مطرح کنید یا حتی برای مشارکت، سرمایه گذاری یا فروش، خوشحال میشم بگید.

us12

Registered User
لایک‌ها
410
بجز ایده شماره 1 و 2 بقیه به شکل وحشتناکی تکراری هستند ( همان 1 هم هست ولی بازم جای کار داره )
ولی ایده شماره 2 بعید میدونم اون چیزی که مدنظر شماست بتوان به سادگی درست کرد .

در خصوص ایده 1 شما اگر خودت سازنده کیت و سخت افزار های کوچک ( مثلا کیت های آموزشی ، فلشر ها و ... ) باشی و بتونی یک فروشگاه خوب جابندازی و اعتماد سازی خوبی داشته باشید آینده دار است .
به بقیه ایده هایی که ذکر کردی ( به نظر من ) اصلا فکر نکن .

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
بجز ایده شماره 1 و 2 بقیه به شکل وحشتناکی تکراری هستند ( همان 1 هم هست ولی بازم جای کار داره )

در خصوص ایده 1 شما اگر خودت سازنده کیت و سخت افزار های کوچک ( مثلا کیت های آموزشی ، فلشر ها و ... ) باشی و بتونی یک فروشگاه خوب جابندازی و اعتماد سازی خوبی داشته باشید آینده دار است .

با دوستمون موافقم
و شماره دو به نظرم اصلا تو ایران شدنی نیست هنوز به اون جا نرسیدیم که چنین اتفاقاتی رو شاهدش باشیم

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290

ممنونم که نظر دادین

ولی برام یه مقدار عجیبه که میگین بجز 1 و 2 بقیه به شکل وحشتناکی تکراری هستند!

مثلا ایده 3 (فری لنسری) آیا واقعا اشباع شده؟
یا ایده 8 (خدمات کلاسهای مجازی) آیا الان خیلی از اینجور سایتها و خدمات داریم و اصلا آیا واقعا کلاس مجازی آنلاین اجاره میدن و کیفیتشون خوبه؟
یا حتی ایده 9 (سایت معرفی مشاغل، شرکتها، سازمانها، گروه ها) البته فقط برای یه صنف و شغل خاص واقعا سایت خوب زیاد داریم؟ مثلا من فقط یه سایت دیدم که شرکتهای حوزه IT را داشت که هم ناقص بود و هم کیفیت و ظاهر نامناسبی داشت!

اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم چون نمیخوام بگم حرف من درسته، من اینجا مطرح کردم که به نتیجه درست تری برسم

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
تا اونجایی که یادم میاد، خیلیها توی این فروم بودند که دنبال کسب و کار اینترنتی بودند.
من پیش خودم گفتم این تاپبک را بزنم، دوستان گر و گر میان و نظر میدن!!!
حالا می بینم بر عکس شده :D:general106: هیچ کس نیست!!!

us12

Registered User
لایک‌ها
410
ممنونم که نظر دادین

ولی برام یه مقدار عجیبه که میگین بجز 1 و 2 بقیه به شکل وحشتناکی تکراری هستند!

مثلا ایده 3 (فری لنسری) آیا واقعا اشباع شده؟
یا ایده 8 (خدمات کلاسهای مجازی) آیا الان خیلی از اینجور سایتها و خدمات داریم و اصلا آیا واقعا کلاس مجازی آنلاین اجاره میدن و کیفیتشون خوبه؟
یا حتی ایده 9 (سایت معرفی مشاغل، شرکتها، سازمانها، گروه ها) البته فقط برای یه صنف و شغل خاص واقعا سایت خوب زیاد داریم؟ مثلا من فقط یه سایت دیدم که شرکتهای حوزه IT را داشت که هم ناقص بود و هم کیفیت و ظاهر نامناسبی داشت!

اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم چون نمیخوام بگم حرف من درسته، من اینجا مطرح کردم که به نتیجه درست تری برسم

بله در خصوص ایده 3 فقط کافی یکم سرچ کنید
قویترین سایت های در خصوص این ایده : پونیشا ، پارس کدرز ، برنامه جو ، پارس کار ، کارآفرینان و خیلی سایت دیگه که اصلا یادم نیست اسمشون چی بود . و بازار فری لنسر ایران فکر میکیند ظرفیت چندتا سایت را دارد ؟
این سایت ها هم بررسی کنید اکثرا کارها ترجمه و تایپ است با حدود قیمت بین 2 الی 10 هزار تومن !

در خصوص ایده 8 خیلی وقت پیش این ایده عملی شده یکم تحقیق کنید سایت های در این خصوص را پیدا میکنید ، البته این ایده نیاز به اساتید معتبر و مطالب معتبر دارد هیچ کس به تنهایی و از داخل خانه نمیتونه این ایده را به شکل واقعی عملی کنه ...

ایده 9 هم به فرض بگیرم به این شکل شما مدنظر دارید تا الان عملی نشده باشد به نظر شما در طی چه زمان می توانید به درآمد برسید ؟ الان سایت هایی مثل شیپور میلیاردی تبلیغ می کنند ولی هنوز به سود (مورد نظر) نرسیده اند و در افکار عمومی هنوز جایگاهی ندارد ( مثل اون فروشگاه نمیدونم 5040 یا 4050 چی بود !! )

ولی اون مورد که گفتم با پیشفرض اینکه خود شما سازنده کیت باشید در کمتر از 6 ماه به سود میرسید فقط یکم تلاش و مدیریت و مشتری مداری نیاز داره
تازه درکنارش می توانید پروژه دانشجویی انجام دهید
مدار طراحی کنید و کلی کار دیگه
البته باید در این کار تخصص داشته باشید ...

در نهایت کسی تجربه هایی که با زحمت در اینترنت به دست آورد را رایگان به اشتراک نمیگذارد و باید کلی آزمون و خطا کنید و صبر زیادی داشته باشید تا بتوانید از این دریای اینترنت کسب درآمد کنید .

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
بله در خصوص ایده 3 فقط کافی یکم سرچ کنید
قویترین سایت های در خصوص این ایده : پونیشا ، پارس کدرز ، برنامه جو ، پارس کار ، کارآفرینان و خیلی سایت دیگه که اصلا یادم نیست اسمشون چی بود . و بازار فری لنسر ایران فکر میکیند ظرفیت چندتا سایت را دارد ؟
این سایت ها هم بررسی کنید اکثرا کارها ترجمه و تایپ است با حدود قیمت بین 2 الی 10 هزار تومن !

در خصوص ایده 8 خیلی وقت پیش این ایده عملی شده یکم تحقیق کنید سایت های در این خصوص را پیدا میکنید ، البته این ایده نیاز به اساتید معتبر و مطالب معتبر دارد هیچ کس به تنهایی و از داخل خانه نمیتونه این ایده را به شکل واقعی عملی کنه ...

ایده 9 هم به فرض بگیرم به این شکل شما مدنظر دارید تا الان عملی نشده باشد به نظر شما در طی چه زمان می توانید به درآمد برسید ؟ الان سایت هایی مثل شیپور میلیاردی تبلیغ می کنند ولی هنوز به سود (مورد نظر) نرسیده اند و در افکار عمومی هنوز جایگاهی ندارد ( مثل اون فروشگاه نمیدونم 5040 یا 4050 چی بود !! )

ولی اون مورد که گفتم با پیشفرض اینکه خود شما سازنده کیت باشید در کمتر از 6 ماه به سود میرسید فقط یکم تلاش و مدیریت و مشتری مداری نیاز داره
تازه درکنارش می توانید پروژه دانشجویی انجام دهید
مدار طراحی کنید و کلی کار دیگه
البته باید در این کار تخصص داشته باشید ...

در نهایت کسی تجربه هایی که با زحمت در اینترنت به دست آورد را رایگان به اشتراک نمیگذارد و باید کلی آزمون و خطا کنید و صبر زیادی داشته باشید تا بتوانید از این دریای اینترنت کسب درآمد کنید .
درباره ایده3 (فری لنسری)، بله درسته سایتهایی هستند و من خودم پونیشا و پارس کدرز را میشناسم و عضو هر دو هم هستم. حرف شما هم میتونه درست باشه که بازار ایران بیشتر از این نیاز به سایت فری لنسری نداره، ولی 2 نکته:
- این سایتها اکثرا سایتهای ضعیفی هستند و مشکلات و کمبودهایی دارند. مثلا پارس کدرز که اصلا ظاهر خوبی نداره، پروزه ها بدون دسته بندی هست، امکان جستجو نداره و ... . پونیشا نیاز به حق عضویت داره (بجز حق کمیسیون) که این خیلی بده، سایت همچنان ضعف داره مثلا آخرین ورود کاربران را نشون نمیده و ... . بنابراین اگز سایت جدیدی راه بیافته که این مشکلات را نداشته باشه و امکانات و ظاهر بهتری داشته باشه، نمیتونه بخشی از بازار اینها را بگیره؟
- اگر سایت یا سایتهای قویتر و بهتری برای فری لنسری ایجاد بشه، آیا خودش نمیتونه باعث گسترش بازار و مشتریهاش بشه؟

درباره ایده 8 (کلاس خصوصی) باید بگم نوع خدماتش فقط اجاره کلاس آنلاین هست. یعنی یک استاد و تعدادی شاگرد میخوان یک کلاس تشکیل بدن و نمیخوان یا نمیتونن که فیزیکی برن توی یه کلاس، میان 2 ساعت کلاس مجازی اجاره میکنند و بصورت آنلاین، هر کس از خونه یا محل کارش به کلاس وصل میشه. یعنی ما نیازی به استاد و شاگرد نداریم. البته اینجور خدمات الان هم هست ولی کیفیتشون خوبه یا سایتهای معروفی هستند؟

درباره ایده 9 هم منظورم یه سایت تبلیغات مانند نیست. بلکه مثلا شرکتهای IT اونجا پروفایل داشته باشند. بصورت تخصصی و حرفه ای و با امکانات بالا.

درباره ایده اول یعنی صنایع دستی، کیت را پیشنهاد دادید ولی نمیدونم کیت الکترونیکی مربوطه به صنایع دستی میشه؟

در نهایت ما هم نخواستیم کسی اگه ایده خاص و خیلی جدیدی داره بیاد به من بگه ولی اگه کسی چنین ایده ای داشته باشه میتونیم همکاری و سرمایه گذاری کنیم.
:);)

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
متاسفانه اکثرا فکر می‌کنن کسب و کار الکترونیکی برخلاف کسب و کار واقعی، کاری ساده، راحت، بدون سرمایه و با ریسک کم و بازدهی بالا می‌باشد.
در صورتی که دقیقا مثل وقتی که شما می‌خواهید در یک جای شهر، یک مغازه بزنید، کلی در مورد موارد مختلف مثل: مکان مغازه، میزان اجاره و هزینه‌ها، فرهنگ مردم، نیاز مردم، نوع جنس، نوع فروش، نوع تبلیغ، میزان مصرف مردم از آن جنس، میزان استقبال مردم از فروشگاه‌های شبیه، و ... را باید بررسی کنید، (البته خیلی از این موارد بصورت ذهنی و تجربی بررسی می‌شوند نه علمی) در مورد کسب و کار الکترونیکی کار به مراتب سخت‌تر است. آن هم در کشور ما که هنوز کسب و کار الکترونیکی نهادینه نشده و مورد اطمینان و قبول عموم مردم قرار نگرفته. کلا هنوز در این زمینه در اول راه هستیم و به جرئت می‌تونم بگم کسی که از الان به صورت علمی و با بررسی پارامترهای مختلف شروع بکنه و با برنامه تعریف شده و مشخص جلو بره در سال‌های آینده میتونه سود کلانی رو به دست بیاره.
اما متاسفانه ما خیلی ساده به قضیه نگاه می‌کنیم. مثلا ببینید تو همین فروم پرشین تولز خیلی ها اومدن گفتند میخوان کارو کسب الترونیک و به ویژه فروشگاه اینترنتی راه بیندازند. اما من نوعی چطور می‌تونم بدون اینکه به این سوالها جواب بدم فروشگاه اینترنتی بزنم:
ـ فروشگاه های اینترنتی داخلی چه تعداد هستند و در چه زمینه‌هایی فعالیت می‌کنند؟
ـ میزان موفقیت‌شان نسبت به زمان و هزینه‌ای که صرف کرده‌اند چقدر است؟
ـ از چه نوع تبلیغاتی استفاده می‌کنند؟ و کدام یک بیشتر جواب داده است؟
ـ مشکلات کوچک و بزرگ این گونه فروشگاه‌های چیست؟
ـ موارد قانونی که در این مورد باید دانست چیست؟
ـ جامعه خریداران اینترنتی دارای چه ویژگی‌هایی است؟
ـ آیا به علت قیمت کمتر خرید می‌کنند؟ یا به علت نبودن کالا در اطرافشان (شهرستان‌ها) ؟ یا به علت اعتماد ؟
ـ مصرف‌کنندگان در چه رنج قیمتی حاضرند اینترنتی خرید کنند؟
ـ عموم مردم اصلا از وجود همچین فروشگاه‌هایی اطلاع دارند یا خیر؟ اگر نه، با توجه به تبلیغ گسترده آنها علت چیست؟
ـ میزان استقبال مردم از فروشگاه‌های اینترنتی چقدر است؟
ـ میزان اعتماد مردم به خرید اینترنتی چقدر است؟
ـ این میزان اعتماد در شهرهای مختلف و فرهنگهای مختلف چگونه است؟
ـ چنانچه هنوز این اعتماد وجود ندارد، چگونه می‌توان آن را به وجود آورده یا زیاد کرد؟
ـ این میزان اعتماد نسبت به کالاهای مختلف چگونه است؟
ـ آیا فروشگاه‌های اینترنتی سابقه‌دار تبدیل به برند شده‌اند؟
ـ آیا عمومیت و حجم بالای کالا در معروفیت یک سایت تاثیر دارد؟ یا تخصصی بودن سایت در مورد یک کالا؟
ـ با توجه به این موارد، فروشگاه باید مخصوص یک شهر باشد؟ یا کل کشور؟
ـ چنانچه هدف کل کشور است، با سیستم حمل و نقل و واسطه پست و مشکلات آن چه کنیم؟
ـ و ...... 1000 سوال دیگه.

خلاصه آقا، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن (تجربه و علم / تحقیق)
اما وقتی خوب شخم خورد، محصول خوبی هم میده.

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
متاسفانه اکثرا فکر می‌کنن کسب و کار الکترونیکی برخلاف کسب و کار واقعی، کاری ساده، راحت، بدون سرمایه و با ریسک کم و بازدهی بالا می‌باشد.
...
ـ فروشگاه های اینترنتی داخلی چه تعداد هستند و در چه زمینه‌هایی فعالیت می‌کنند؟
ـ میزان موفقیت‌شان نسبت ب
.....
ـ و ...... 1000 سوال دیگه.

خلاصه آقا، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن (تجربه و علم / تحقیق)
اما وقتی خوب شخم خورد، محصول خوبی هم میده.
خیلی ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتین و ما رو راهنمایی کردین.
البته من و دوستم هم اینجور فکر نمیکنیم که کسب و کار الکترونیکی خیلی راحت به سوددهی میرسه و برای همین هم هست که مدتهاست داریم درباره اش فکر و بررسی میکنیم. البته ما دنبال کسب و کار غیر مجازی هم هستیم ولی تا حالا روی هیچ کدوم تصمیم قطعی نگرفتیم.
البته شما بیشتر درباره فروشگاه الکترونیکی صحبت کردین ولی اتفاقا ایده های ما بیشتر غیر فروشگاهی هستن چون به نظر ما فروشگاه الکترونیکی کار همچین راحتی نیست ولی نکاتی که درباره فروشگاه گفتین کاملا درسته.
راستی شما خودتون در چه زمینه ای کار کردین؟ الان هم فعالیت اینترنتی دارین؟

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
شما تو هر یک از اینا میتونی موفق و موفق تر باشی
بستگی داره برنامت چی باشه ، یکی میاد سایت میزنه با ده تومن ، پول تبلیغاتی نمیمونه واسش بعد انتظار داره خدا تومن در بیاره
یکی میاد پول تبلیغات زیاد میده اما سیستمش منسوخ شده هست
نیاز بازار باید ببینی چیه
سایت های آموزشی همیشه بازار خودشون رو دارن منتهی باید مربی مناسب پیدا کنی که رزومه هم داشته باشن و شبکه تبلیغاتی درست حسابی درآمد اینجور سایت بسته به نوع کدنویسی این سیستم مثلا ویدئو به صورت استریم باشه یا.... هزینش متغیر هست
سایت هایی که بازار فیزیکی دارن مثل همین صنایع دستی هم خوبه منتهی بازم میگم کل کار شما در گرو خود سیستم نیست و تبلیغات نقش مهمی توش داره
اینایی هم که نوشتین هیچ یک ایده نیستن عزیز ایده به اینی میگن که کسی اجراش نکرده باشه منتهی شما میتونین یکی رو انتخاب و ادامه بدین
یه مثل معروف هست سنگ بزرگ علامت نزدن هست ، شما یکیو انتخاب کن با دوستت با همون کار کن در کنارش کارهای دیگه رو توسعه بده که بودجت هدر نره و بتونی زمان رو مناسب پارت بندی کنی و اهدافت هم نزدیک ترسیم کن که زودتر بهش برسی
من فکر میکنم شما یه سایتی داشته باشین که یه شبکه دلالی که خوب جواب میده دلالی تو ایران چون که حساب کتابی وجود نداره! خیلی خوب جواب میده حالا توش چی باشه هم چیزای زیادی هست که به فکر خیلی ها نرسیده ، اون سایت های لنسر هم زمانی خوبه که شما دقیقا مشتری درست درمون و پیمانکار واقعی درست حسابی داشته باشین اینایی که میگین اکثرا پروژه های داغون انجام میشن توشون پولتون رو واسه این چیزا هدر ندید

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
خیلی بستگی دارد ! به پیش زمینه و مزیتهای نسبی شما بستگی دارد. ولی به نظرم دوستان نظرات خوبی دادند.

us12

Registered User
لایک‌ها
410
درباره ایده3 (فری لنسری)، بله درسته سایتهایی هستند و من خودم پونیشا و پارس کدرز را میشناسم و عضو هر دو هم هستم. حرف شما هم میتونه درست باشه که بازار ایران بیشتر از این نیاز به سایت فری لنسری نداره، ولی 2 نکته:
- این سایتها اکثرا سایتهای ضعیفی هستند و مشکلات و کمبودهایی دارند. مثلا پارس کدرز که اصلا ظاهر خوبی نداره، پروزه ها بدون دسته بندی هست، امکان جستجو نداره و ... . پونیشا نیاز به حق عضویت داره (بجز حق کمیسیون) که این خیلی بده، سایت همچنان ضعف داره مثلا آخرین ورود کاربران را نشون نمیده و ... . بنابراین اگز سایت جدیدی راه بیافته که این مشکلات را نداشته باشه و امکانات و ظاهر بهتری داشته باشه، نمیتونه بخشی از بازار اینها را بگیره؟
- اگر سایت یا سایتهای قویتر و بهتری برای فری لنسری ایجاد بشه، آیا خودش نمیتونه باعث گسترش بازار و مشتریهاش بشه؟

درباره ایده 8 (کلاس خصوصی) باید بگم نوع خدماتش فقط اجاره کلاس آنلاین هست. یعنی یک استاد و تعدادی شاگرد میخوان یک کلاس تشکیل بدن و نمیخوان یا نمیتونن که فیزیکی برن توی یه کلاس، میان 2 ساعت کلاس مجازی اجاره میکنند و بصورت آنلاین، هر کس از خونه یا محل کارش به کلاس وصل میشه. یعنی ما نیازی به استاد و شاگرد نداریم. البته اینجور خدمات الان هم هست ولی کیفیتشون خوبه یا سایتهای معروفی هستند؟

درباره ایده 9 هم منظورم یه سایت تبلیغات مانند نیست. بلکه مثلا شرکتهای IT اونجا پروفایل داشته باشند. بصورت تخصصی و حرفه ای و با امکانات بالا.

درباره ایده اول یعنی صنایع دستی، کیت را پیشنهاد دادید ولی نمیدونم کیت الکترونیکی مربوطه به صنایع دستی میشه؟

در نهایت ما هم نخواستیم کسی اگه ایده خاص و خیلی جدیدی داره بیاد به من بگه ولی اگه کسی چنین ایده ای داشته باشه میتونیم همکاری و سرمایه گذاری کنیم.
:);)

در خصوص مشکلات سایت های مذکور در برنامه نویسی یک شعار هست که نمیدونم درسته یا غلطه
میگه اگه از رنگ بک گراند گوگل بدت میاد شروع به ساخت یک سایت مشابه گوگل فقط بخاطر تغییر رنگ بکگراندش نکن
اینکه سایت های مذکور عیب دارند شکی درش نیست ولی فقط بخاطر چند عیب کسی بازار کار به آن وسعت را رها نمیکنه به یک سایت تازه تاسیس که مثل خانه ارواح است سر بزند .
پ ن : این سایت را نگاه کنید : karafarinan.com

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
در خصوص مشکلات سایت های مذکور در برنامه نویسی یک شعار هست که نمیدونم درسته یا غلطه
میگه اگه از رنگ بک گراند گوگل بدت میاد شروع به ساخت یک سایت مشابه گوگل فقط بخاطر تغییر رنگ بکگراندش نکن
اینکه سایت های مذکور عیب دارند شکی درش نیست ولی فقط بخاطر چند عیب کسی بازار کار به آن وسعت را رها نمیکنه به یک سایت تازه تاسیس که مثل خانه ارواح است سر بزند .
پ ن : این سایت را نگاه کنید : karafarinan.com
خیلی ممنون از راهنماییهاتون
شما خودتون توی چه زمینه ای فعالیت داشتین یا دارین؟ شاید بتونیم از تجربیات شما بیشتر استفاده کنیم
اگه دوست داشتین توی پیام خصوصی هم میتونین بگین

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
خیلی ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتین و ما رو راهنمایی کردین.
البته من و دوستم هم اینجور فکر نمیکنیم که کسب و کار الکترونیکی خیلی راحت به سوددهی میرسه و برای همین هم هست که مدتهاست داریم درباره اش فکر و بررسی میکنیم. البته ما دنبال کسب و کار غیر مجازی هم هستیم ولی تا حالا روی هیچ کدوم تصمیم قطعی نگرفتیم.
البته شما بیشتر درباره فروشگاه الکترونیکی صحبت کردین ولی اتفاقا ایده های ما بیشتر غیر فروشگاهی هستن چون به نظر ما فروشگاه الکترونیکی کار همچین راحتی نیست ولی نکاتی که درباره فروشگاه گفتین کاملا درسته.
راستی شما خودتون در چه زمینه ای کار کردین؟ الان هم فعالیت اینترنتی دارین؟

منم چند تا طرح خاک خورده دارم که متاسفانه به علت اینکه فرصت بررسی‌شو ندارم فعلا سراغشون نرفتم. دقیقا به خاطر اینکه می‌دونم اگه بدون بررسی شروع بشه میشه یکی مثل این همه سایت که هیچ نتیجه‌ای ندارن.
فعلا مدیر تامین محتوای یک سایت مرجع هستم که البته متعلق به یه سازمانه.

بالا