• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام قسمت از يک بازی هست که هيچ وقت از ياده شما نميره؟

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:evil:

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم تقريبا تمام قسمت های مدال و بيشتر از همه وقتی از ghayegh varede
sahel mishi to normandy خيلی تاسير گزار بود

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
صحنه هاي به ياد موندني بازيها زيادن...
الان چيزي كه به ذهنم رسيد همون Medal Of Honor اون مرحله Ohama Beach هست..هم وقتي تو قايق هستن سربازا و به سوي مرگ دارن ميرن و هم وقتي تو ساحل پياده ميشي و ميبيني سربازاي كنارت چطور قلع و قم دارن ميشن با خمپاره ها.
و اون امدادگره كه سعي داره ميكنه تو اون اوضاع به زخميا برسه.
اين صحنه اين بازي عين واقعيت جنگ هست و خيلي جالب بود.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
Max Payne هم اون صحنه اولش كه مياد خونه و ميبينه زن و بچشو دارن ميكشن و اون صحنه كه با جسد زن و بچش مواجه ميشه و همينطور دموي اول بازي كه در واقع آخر بازي هست كه به پليسا تسليم ميكنه خودشو بعد از اينكه انتقام گرفته به ياد موندني بود.
همينطور دموي آخر بازي Soldier Of Fortune 2 كه تشيع جنازه اون زنه همكارش هست و صحنه كشته شدن اون همكارش خيلي جالب بود.

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نکنم رو همون ohama beach چيزی بياد ... بد از مدتها خودمو تو بازی ديدم صدا ی تير که از کنارت رد ميشه و به چوب يا سرباز پشتيت ميخوره يا اون سرباز که از شدت ترس سرشو گرفته تو دستش و ناله ميکنه من وقتی يکی تير ميخورد کلی شاکی ميشدم :(

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فيلم آخر Frozen Throne كه Arthas با يه ضربه Lich King رو آزاد ميكنه بعد Posses ميشه بعد نشون ميده كه تنها روي Frozen Throne نشسته و دوربين مياد عقب خيلي تاثيرگزار ساخته شده.

christopher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Max Payne هم اون صحنه اولش كه مياد خونه و ميبينه زن و بچشو دارن ميكشن و اون صحنه كه با جسد زن و بچش مواجه ميشه و همينطور دموي اول بازي كه در واقع آخر بازي هست كه به پليسا تسليم ميكنه خودشو بعد از اينكه انتقام گرفته به ياد موندني بود.

من به شدت پايه اين دو تا صحنم.
همين طور دو تا صحنه از NOLF 1. يكي مردن Brunoدر اولاي بازي و يكي هم مردن Tom Goodman در آخراي بازي. اولي شوكه كننده بود دومي هم من از شخصيتش خوشم مي اومد حيف كه بدمن از آب در اومد.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اين صحنه هاي كه گفتين تاثير گذارند.اما تو مافيا اون جايي كه با سالياري ميرن پيتزا بخورن وقتي بهشون حمله ميكنن يكي از اونها كه تو رستوران بودن وقتي تير ميخوره يك نعره دلخراش ميكشه خيلي رو آدم تاثير ميزاره آدم رو ياد چيزاي بد ميندازه.

Anti_Evil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فيلم آخر Frozen Throne كه Arthas با يه ضربه Lich King رو آزاد ميكنه بعد Posses ميشه  بعد نشون ميده كه تنها روي Frozen Throne نشسته و دوربين مياد عقب خيلي تاثيرگزار ساخته شده.

اييييييوووول :D
خيلي حال كردم !!!
آفرين به اين انتخاب !
به اين ميگن سليقه ! :)

من از تمام دموهاي بازي warcraft III مخصوصا اون دمويي كه usgroup1 تعريف كرد خوشم مياد !
البته همينجا لازمه يادي كنيم از مرحوم Thief ! :rolleyes:
يكي از بازي هايي بود كه لحظه لحظه اش برام خاطره بود. ;)

موفق باشيد.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
فيلم آخر Frozen Throne كه Arthas با يه ضربه Lich King رو آزاد ميكنه بعد Posses ميشه  بعد نشون ميده كه تنها روي Frozen Throne نشسته و دوربين مياد عقب خيلي تاثيرگزار ساخته شده.
حالا بعد از اينا كه خيلي جدي هم هست وقتي به Credit ميرسه Arthas گيتار دستش ميگيره برام خيلي جالب بود.
arthas.jpg

اگه عكسه صفحه رو سنين كرد بگين برش دارم.

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم يه صدا هست که هيچ کس فراموش نميکنه

وقتی بنزين تموم ميکردين تو بازی هوا پيما اتاری

راستی فوتباليستها تو ميکرو خيلی قشنگ بود از دمو

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا بعد از اينا كه خيلي جدي هم هست وقتي به Credit ميرسه Arthas گيتار دستش ميگيره برام خيلي جالب بود.
Storm Earth And Fire Heed My Call

ايول توي Credit آخر Reign of Chaos هم اونجا كه ميخوان فيلم برداري كنن يهو كلي گوسفند مياد وسط خيلي باهال بود :eek: :D :eek:

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
فکر کنم يه صدا هست که هيچ کس فراموش نميکنه

وقتی بنزين تموم ميکردين تو بازی هوا پيما اتاری  

راستی  فوتباليستها تو ميکرو خيلی قشنگ بود از دمو
:D :D يادش بخير فكر كنم اسمش River بود تازه شركت سازنده شم اگه اشتباه نكنم Activision بود!الان چي ميسازه!
اما من اصلا از فوتباليستها ميكرو خوشم نمييومد چون ژاپني نوشته بود اصلا آدم نميفهمه ايني كه انتخاب ميكنه چجور چيزي هست!شوته سانتره پاسه.
ايول توي Credit آخر Reign of Chaos هم اونجا كه ميخوان فيلم برداري كنن يهو كلي گوسفند مياد وسط خيلي باهال بود  
آره اونم خيلي بامزه بود.يه سوال؟اگر روي Hard بازي ميكردي صحنه هاي credit عوض ميشد؟

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کيا Omikron رو بازی کردن ؟
<a href='http://www.gamespot.com/pc/adventure/omikronthenomadsoul/screens.html?page=6' target='_blank'>http://www.gamespot.com/pc/adventure/omikr...ens.html?page=6</a>

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
:D &nbsp;:D يادش بخير فكر كنم اسمش River بود تازه شركت سازنده شم اگه اشتباه نكنم Activision بود!الان چي ميسازه!

اسمش River Ride بود..آره اون صداي بنزين تموم شدنش حتي الان كه فكرشو ميكنم اعصابم خط خطي ميشه..سيو ميوم كه نميشد كرد...
و درسته شركت سازنده اكثر بازيهاي آتاري همين Activision بود.

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره اونم خيلي بامزه بود.يه سوال؟اگر روي Hard بازي ميكردي صحنه هاي credit عوض ميشد؟
نميدونم فكر نكنم چون ما فايلهاشو كه باز كرديم credit هم توش بود با همون worldeditor ساخته بودنش مثل مراحلش.
چيز ديگه اي هم نديدم.

بالا