• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام نوشیدنی بعد از غذا ؟/

کدام را دوست دارید ؟

• Total voters
    112

sayberiya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوغ بعضی موقه ها هم نوشابه مشکی

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
فقط دوغ...

elahe21

Registered User
لایک‌ها
390
دوغ:D...

big help

Registered User
لایک‌ها
19
سلام.
اصولا بعد از هر غذایی یه چیز میچسبه که بخوری گاهی اوقات نوشابه ،گاهی دوغ،گهگاهی اینقدر تشنه هستی که هیچ چیز جای آ ب و نمیگیره وگاهی اوقات هم میگن بعد از غذای چرب چیزی ننوشید.آره اینجوریاست.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوغ بعد کباب
نوشابه بعد خورشت

n-95

Registered User
لایک‌ها
176
سلام.
اصولا بعد از هر غذایی یه چیز میچسبه که بخوری گاهی اوقات نوشابه ،گاهی دوغ،گهگاهی اینقدر تشنه هستی که هیچ چیز جای آ ب و نمیگیره وگاهی اوقات هم میگن بعد از غذای چرب چیزی ننوشید.آره اینجوریاست.
تایید میشه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دوغ و کفیر و گاهی شربت آبلیمو

ariamizban

Registered User
لایک‌ها
13
فقط و فقط آب
من که وسط غذا حدودا ۱۰-۱۲ لیوان آب میخورم اصلا از گلون پایین نمیره بعد از غذا هم همینطور چند تا لیوان آب میخورم

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
فقط و فقط آب
من که وسط غذا حدودا ۱۰-۱۲ لیوان آب میخورم اصلا از گلون پایین نمیره بعد از غذا هم همینطور چند تا لیوان آب میخورم

چه خبره 10 لیوان؟ مگه مثانه شما چند لیتریه؟

والله من اینقد بخورم فکر نکنم کارم به توالت بکشه.

حالا از جدی گذشته واقعا درست نیست این کار

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام به همه

تاپیک خوبی بود.

برخی مطالب دوستان رو تایید می کنم و برخی رو هم نه!

مسلما بهترین و سالم ترین نوشیدنی آب معمولی است؛ اما بهترین زمان نوشیدن آب همونطور که برخی از دوستان اشاره کردند، نیم ساعت قبل از غذا و حدود 2 ساعت بعد از غذاست. نوشیدن آب خنک و هر نوع مایع سرد دیگر منجر به کاهش دمای داخلی معده از یک طرف و از طرف دیگه کاهش اثرات آنزیم های گوارشی معده مثل پپسین می شه. توجه داشته باشیم که روزانه دست کم 2 لیتر آب دریافت کنیم.

رتبه بعدی نوشیدنی مناسب دوغ هست. قطعا انواع بدون گاز اون بهتر هستند. چون گاز موجود در نوشیدنی ها (حالا نوشابه/دلستر/ عرقیات/ دوغ یا هر نوشیدنی دیگر) در صورتی که مصرف زیاد باشه برای گوارش مناسب نیست. دوغ به نوعی ماست رقیق شده (همراه با نمک افزوده) هست و هر 2 لیوان دوغ تقریبا معادل 3 چهارم لیوان ماست هست و همون خواص رو داره. جالب هست که بگویم کلسیم دوغ مثل ماست جذب بالاتری نسبت به شیر داره. اما کسانی که دچار فشارخون هسند ترجیحا احتیاط بیشتری بکنند چون میزان سدیمش هم بالاست.

نوشیدنی بعدی دلستر هست که مسلما انواع بدون شکرش رو توصیه می کنیم. دلستر حاوی ویتامین های گروه B هست، در نتیجه این نوشیدنی به خصوص برای افرادی که دارای کمیود وزن هستند به جهت افزایش اشتها (ناشی از ویتامین B1 موجود در آب جو) می تونه سودمند باشه.
انواع طعم دار قند نسبتا بالایی دارند. کسانی که سنگ کلیه از نوع اکسالاتی دارند توجه کنند که آب جو حاوی اکسالات هست و باید پرهیز کنند از مصرفش ولی برای بقیه انواع سنگ های مجاری ادراری مشکلی نداره.

نوشیدنی دیگری که متاسفانه مصرفش در کشور ما فوق العاده بالاست نوشابه گازدار مثل کوکاکولاست. سرانه نوشابه در کشور ما حدود 42 لیتر گزارش شده (البته این آمار مال سالهای قبل هست شاید الان حتی از این هم بیشتر شده باشه) که این مقدار بیش از 2 برابر میانگین سرانه مصرف نوشابه در دنیاست! هر لیوان نوشابه با قند حدود 10% حدود 95 تا 100 کیلوکالری انرژی داره و مصرف زیادش قطعا منجر به اضافه وزن و چاقی می شه.

در بین انواع نوشابه سون آپ به دلیل این که فاقد رنگ هست ایمن تر هست.

نوشیدنی های دیگه ای هم هستند که از نظر من مطلوبیت خوبی دارند مثل عرقیات از جمله عرق کاسنی/عرق بیدمشک/ عرق نعناع/ عرق نسترن/

یک نوشیدنی دیگه ای که زیاد مرسوم نیست ولی خیلی عالی و پر خاصیت هست خاکشیر هست که به خصوص برای فصل تابستان خنکش خیلی می چسبه و مفید هم هست.

شربت آبلیمو اگر از لیموی تازه استفاده کرده باشید یکی از بهترین و خوشمزه ترین نوشیدنی هاست و بنده هم ارادت خاصی بهش دارم!

این شربت های میوه قلابی! یعنی سن ایچ و امثالهم که در حقیقت شربت غلیظ و کنسانتره هستند تقریبا بی خاصیت (از نظر ویتامین C) ولی قند بالایی دارند و اینها رو هم زیاد توصیه نمی کنم.

به هر حال نوشیدنی های شیرین شده رو در صورت تمایل باید اولا با قند کمتر و در ثانی دفعات محدودتر مصرف کرد تا دچار دریافت بیشتر قند اضافی و تبعات بعد از اون نشیم.

John Marston

Registered User
لایک‌ها
220
کوکا کولا زیرو و لایت.
من جای آب هم کوکا میخورم.
مایع حیات === کوکا کولا

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
کوکا کولا زیرو و لایت.
من جای آب هم کوکا میخورم.
مایع حیات === کوکا کولا

جو گرفتت :دي

بعد از غذا كه نوشيدني فقط و فقط ما شعير واسه كوفت شدن غذا خيلي خوبه :)))
اگه جهت كامل شدن حز از غذا باشه يه ليوان اب پرتغال طبيعي طبيعي!
و اگه واسه حظم باشه يا دلستر ليمويي!

mb3

Registered User
لایک‌ها
18
معمولا آب چون به نظرم بهترین نوشدنی

بعد از اونم یه Sprite میزنیم ب بدن :D

بالا