متاسفانه سرعت سایت مفید به شدت پایینه و خیلی اذیت میکنهسلام. برای خرید عرضه اولیه کارگزاری مفید کارش بهتره حسابت و شارژ میکنه و گزینه خرید خودکار و فعال میکنی خودش میخره
به غیر از مفید کدوم کارگزاری ها خودشون اتومات عرضه اولیه رو میخرن؟سلام. برای خرید عرضه اولیه کارگزاری مفید کارش بهتره حسابت و شارژ میکنه و گزینه خرید خودکار و فعال میکنی خودش میخره
الان تمام کارگزاری ها امکان خرید اتومات عرضه اولیه رو دارن و از کارگزاری های شلوغ مثل مفید، آگاه، فارابی و ... چندتا دیگه هم هستن به شدت دوری کنید.به غیر از مفید کدوم کارگزاری ها خودشون اتومات عرضه اولیه رو میخرن؟
از پلتفرم سامان عکس دارید ارسال کنید.الان تمام کارگزاری ها امکان خرید اتومات عرضه اولیه رو دارن و از کارگزاری های شلوغ مثل مفید، آگاه، فارابی و ... چندتا دیگه هم هستن به شدت دوری کنید.
کارگزاری هرچی بی نام و نشان تر خلوت تر و بهتر، من با کارگزاری بانک سامان و بهگزین کار کردم خوب بودن
از پلتفرم سامان عکس دارید ارسال کنید.
پلتفرم های مختلفی دیدم ولی آگاه بهترینش بوده. خیلی کاربردیه
بعد از خرید عرضه اولیه خودمون باید بفروشیمش یا خود کارگزاری میفروشش؟سلام. برای خرید عرضه اولیه کارگزاری مفید کارش بهتره حسابت و شارژ میکنه و گزینه خرید خودکار و فعال میکنی خودش میخره
خودتون باید بفروشیدبعد از خرید عرضه اولیه خودمون باید بفروشیمش یا خود کارگزاری میفروشش؟
قبل وارد شدن به بازار آموزش ببینید.بعد از خرید عرضه اولیه خودمون باید بفروشیمش یا خود کارگزاری میفروشش؟
این درسته که عرضه اولیه هیچوقت ضرر نمیده و همیشه سود میده؟قبل وارد شدن به بازار آموزش ببینید.
کلیپ های آموزشی زیاد هست تو آپارات. کارگزاری آگاه آموزش زیاد داره و پلتفرم راحت و آسان.
مدتی هست اینطور شده اما قبلا داشتیم که روز اول ریختاین درسته که عرضه اولیه هیچوقت ضرر نمیده و همیشه سود میده؟
بلهاین درسته که عرضه اولیه هیچوقت ضرر نمیده و همیشه سود میده؟
با اینکه پول هم توی حسابم بوده و توافق خرید اتوماتیک عرضه اولیه رو هم زده بودم مفید برام عرضه اولیه رو نخریدهبله
البته امسال به دلیل استقبال زیاد مردم از بورس مثل قبل نیست چرا که مثلا از یک عرضه اولیه به شما 50 سهم می رسه خوب سود زیادی با این وضعیت گیرتون نمیاد.
احتمالا موجودی کم نبوده؟با اینکه پول هم توی حسابم بوده و توافق خرید اتوماتیک عرضه اولیه رو هم زده بودم مفید برام عرضه اولیه رو نخریده
نه حدودا 700 هزار تومان توی حسابم بوده کافی بوده دیگه؟هیچ سهامی هم نخردیم هرگزاحتمالا موجودی کم نبوده؟
یا غیر اون همون ساعات سهام دیگه ای را خرید نزدید؟
این برای یکی از دوستان در موقع خرید عرضه شستا اتفاق افتاده بود