کدام یکی؟ دو تا رم 256 یا یک رم 512 مگابایتی؟

شروع موضوع توسط arash3000 ‏26 مارس 2007 در انجمن سخت افزار

  1. arash3000

    arash3000 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من یه رم دی دی آر کینگ استون 256 دارم میخواستم ببینم اگه یه 256 دیگه بذارم تا دو تا 256 با هم کار کنن بهتره یا برم 256 رو با یه 512 عوض کنم؟
    ممنون
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    رم شما ddr1 هست يا ddr2 ?

    مادربردت دوال چنل رو ساپورت ميكنه با مراجعه به دفترچه مادربردت ميتوني بفهمي . اگر ساپورت ميكنه يك رم مثل قبلي بخر و كنارش نصب كن
     
  4. بهناز

    بهناز Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2007
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    من هم همین سوال رو داشتم مادر بوردم دوال چنل رو ساپورت میکنه و رم 256ddr دارم.
     
  5. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    اگه میتونی یه256 با همون مشخصات فنی فعلیت گیر بیاری که هیچ
    واگرنه اونو رد کنی یه512 یا دوتا256 یکسان دیگه بگیری بهتره
    چون دوتا رم با مشخصات فنی مختلف راندمان سیستم رو تحت تاثی قرار میده
     
  6. Mahdy2021

    Mahdy2021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,831
    تشکر شده:
    77
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    حتی اگر هم دوال ساپورت نمیکرد بازم 2 تا بهتره
     
  7. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    نه در صورتي كه دول چنل نباشه . يك رم 512 تاخير كمتري دارد .
     
  8. بهناز

    بهناز Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2007
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    ببخشید اگه دول چنل باشه یا نباشه میتونم دوتا رم کنار هم داشته باشم؟فرقشون چیه؟
     
  9. P.I.T.A

    P.I.T.A کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2005
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    My Conscience
    من يك سوال را اينجا قبلا پرسيده بودم ولي متاسفانه كسي به من پاسخ نداد.
     
  10. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    2 تا 256 کاملا توصیه میشه ...

    زیرا در صورت به وجود اومدن هر گونه مشگلی شما قادر خواهی بود تا از باقی مونده استفاده کنی !

    این همون سیسنمیه که همه ی ما هم در بدنمون داریم ! 2 کلیه ! 2 چشم و ....
     
  11. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اگر رم هاي كه ميگيري مثل هم باشند دوال چنل ميشه
     
  12. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    جناب batman اين نظر شما از نظر علمي صحيح نيست
     
  13. ppro

    ppro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2004
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    64
    محل سکونت:
    پرشین فروم
    یه 512 بگیر بزار کنارش

    بی خیال دوال هم شو

    کارت چیه ؟ با کامت چی کار میکنی ؟ این مهمه

    حرف اینارو هم گوش نکن دارن گولت میزنن
     
  14. بهناز

    بهناز Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2007
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    اگه میشه به سوالهای من پاسخ بدین.
    اگه مادربوردم دول چنل باشه یا نباشه میتونم دوتا رم کنار هم داشته باشم؟فرقشون چیه؟
    فرق DDR1 با DDR2 چیه؟
    با تشکر از همگی.
     
  15. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دوست عزيز با ID BEHNAZ بهترين چيزي كه ميتونم بهت توضيه كنم. كتاب حافظه اصلي هست نوشته آقاي حقدوست . تمام سوالاتت جوابش تو اين كتاب هست
     
  16. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    سلام AMD عزیز . من خودم یک بار با همچین گزینه ای روبرو شدم ...

    و 2 تا رو انخاب کردم .

    این انتخاب من باعث شد تا در موقع ضرورت تونستم یکی از 256 تا رو خارج کنم و با 256 تای بقیه به کارم ادامه بدم

    .

    به نظر من با علم سیاست و اقتصاد همخونیه 100 درصد داره .

    با سپاس پیشاپیش از همه ی دوستان عزیز.
     
  17. بهناز

    بهناز Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2007
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    با تشکر از دوستان بالاخره به نتیجه رسیدم دوتا رم 512 ولی یه خواهش دارم.
    من دنبال دو تا رم 512 ترجیحا گینگستون اصل میگردم لطفا کسانی که میتونند کمک کنند پیام بدند یا میل بزنند.
    [email protected]
     
  18. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,332
    تشکر شده:
    16,835
    محل سکونت:
    ایران
    2 تا رم 1 گیگ بنداز حالش رو ببر. اختلاف قیمتش با 512 زیاد نیست.
     
  19. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    شما دو تا ram crucial بگير كه از كينگستون هاي بازار ارجينال تر هست .خواستيد تماس بگيريد
     
  20. bill geits

    bill geits کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    یه رم 512 سریع تره به هزار و یک دلیل
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی