آژانس هواپیماییexchanging

کدجاوا برای نمایش بنر به صورت راندوم

شروع موضوع توسط shahrivari ‏17 فوریه 2006 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. shahrivari

    shahrivari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tabriz
    با سلام
    آقا کسی کدی نداره که وقتی صفحه لود میشه مثلا از 5 تا بنر یکی رو به صورت راندوم نشون بده و با هر بار لود شدن بنر جدید به صورت راندوم نشون داده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟/
    هر کی میتونه کمکم کنه ممنون میشم:wacko:
     
  2. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام.فرض كنيم بنر يه عكسه(نه يه فلش) :

    <script language=javascript>
    var image_names = ['banner1.jpg','banner2.jpg','banner3.jpg','banner4.jpg','banner5.jpg'] ;
    document.write('<img src="' + image_names[Math.floor(Math.random() * 5)] + '">') ;
    </script>
     
  3. shahrivari

    shahrivari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tabriz


    با سلام من میخوام بنر به صورت لینک باشه و کاربر روش کلیک کنه و به لینک مورد نظر در صفحه جدید منتقل شود
    برای اینکار باید چی کار کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنین:(
     
  4. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    لينك خالي هستن(متني) يا لينك با عكس.لطفا بيشتر توضيح بدين .واسه لينك با عكس اينطوري ميشه :

    کد:
    <script language=javascript>
    var image_names = ['banner1.jpg','banner2.jpg','banner3.jpg','banner4 .jpg','banner5.jpg'] ;
    var link_addr = ['http://address1','http://address2','http://address3','http://address4','http://address5'] ;
    var r = Math.floor(Math.random() * 5);
    document.write('<a target=_blank href="' +  link_addr[r] + '">' +  '<img "' + image_names[r] + '">') ;
    </script>
    
    
    target=_blank رو هم براي اينكه توي صفحه ي جديد باز بشه گذاشتم ميشه برش داشت
     
  5. shahrivari

    shahrivari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tabriz

    با سلام و ببخشید که اذیتتون کردم
    کد دوم رو که دادین همونی است که من می خوام ولی نمیدونم چرا عکس هارو نمایش نمیده ؟ با اینکه به صورت راندوم عوض میشه؟
    من این کد رو تو این آدرس گذاشتم اگه میشه یه سر بزنین و ایرادشو به من بگین


    آدرس لینک که کد جاوا رو گذاشتم
     
  6. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام.شرمنده،كد يه اشكال كوچيك داشت .درستش كردم:

    کد:
    <script language=javascript>
    var image_names = ['banner1.jpg','banner2.jpg','banner3.jpg','banner4 .jpg','banner5.jpg'] ;
    var link_addr = ['http://address1','http://address2','http://address3','http://address4','http://address5'] ;
    var r = Math.floor(Math.random() * 5);
    document.write('<a target=_blank href="' +  link_addr[r] + '">' +  '<img src="' + image_names[r] + '">') ;
    </script>
    
    
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. shahrivari

    shahrivari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tabriz
    از شما خیلی خیلی ممنونم
     
  9. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    خواهش وَ كنم ;)