• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم بانک چهار برابر سپرده، وام میده؟؟؟ دوستانی که تجربه دارید لطفا راهنماییم کنید

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
سلام. من از بعضی از دوستان شنیدم که موسسه ی ثامن این کار رو انجام میده. درسته؟؟؟
من الان 3 میلیون دارم و میخوام تو این موسسه حساب باز کنم و چهار برابرشو وام بگیرم. چه مدت طول میکشه؟ و چه مدارکی لازمه؟
تو همین هفته میدن؟ چون من شنیده بودم که در عرض چند روز وام رو میدن

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
دمت گرم فرزادجان ، بعد از مدارکی که لازم داره هم اطلاعی داری؟ چه مدت طول میکشه تا وام رو بدن؟
مخلصتم

با سودش اینها مشکلی نداری ؟

ثامن و کوثر پس از 10 روز تقریبن میدن . 18 درصد

مهر اقتصاد آنی 1 هفته ای . 21 درصد

البته آخرین باری که پرسیدم از ششعبه شون و زنگ زدم هفته پیش بود

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
مخلصتم

با سودش اینها مشکلی نداری ؟

ثامن و کوثر پس از 10 روز تقریبن میدن . 18 درصد

مهر اقتصاد آنی 1 هفته ای . 21 درصد

البته آخرین باری که پرسیدم از ششعبه شون و زنگ زدم هفته پیش بود
الان چندتا سوال دارم:
1- ضامن و اینجور چیزا نمیخواد؟ فقط حساب باز کنم کافیه؟
2- اگه 12 تومن وام بگیرم مثلا مهر اقتصاد، ماهی چقدر باید پرداخت کنم؟
3- نحوه ی پرداختش به چه شکله؟ باید هر ماه سود بدم و بعد آخرش کل مبلغ رو بدم؟ یا اینکه همون مبلغ با سودش رو به صورت قسطی باید بدم؟

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
مهر اقتصاد رو من زنگ زدم گفت اگه مثلا حقوقت ماهی 1 تومن باشه ما 15 تومن بهت وام میدیم سودش هم بستگی داره اگه 3 میلیون اینجا بزاری سودشو برات 15 درصد حساب میکنیم ولی این 3 تومنت باید تا آخر اقساط بمونه اگه هم 3 تومن نداری 350 تومن میزاری سود وامت میشه همون 21 اینا فکنم گفت 5ساله
که من حساب کردم فرقی نمیکنه شما اگه 3 تومن پیش اونا بزاری با توجه به اینکه سود 3 تومن رو توی این 5 سال نمیگیری بازم در کل همون 21 22 درصد برات در میاد

و اینکه گفت 15 تومن 2 تا ضامن با نامه کسر حقوق میخاد

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
الان چندتا سوال دارم:
1- ضامن و اینجور چیزا نمیخواد؟ فقط حساب باز کنم کافیه؟
2- اگه 12 تومن وام بگیرم مثلا مهر اقتصاد، ماهی چقدر باید پرداخت کنم؟
3- نحوه ی پرداختش به چه شکله؟ باید هر ماه سود بدم و بعد آخرش کل مبلغ رو بدم؟ یا اینکه همون مبلغ با سودش رو به صورت قسطی باید بدم؟

همه ضامن میخاد
اگر مشکلی نداری تا سوالات دیگه رو برایت شرح دهم عزیزم

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
مهر اقتصاد رو من زنگ زدم گفت اگه مثلا حقوقت ماهی 1 تومن باشه ما 15 تومن بهت وام میدیم سودش هم بستگی داره اگه 3 میلیون اینجا بزاری سودشو برات 15 درصد حساب میکنیم ولی این 3 تومنت باید تا آخر اقساط بمونه اگه هم 3 تومن نداری 350 تومن میزاری سود وامت میشه همون 21 اینا فکنم گفت 5ساله
که من حساب کردم فرقی نمیکنه شما اگه 3 تومن پیش اونا بزاری با توجه به اینکه سود 3 تومن رو توی این 5 سال نمیگیری بازم در کل همون 21 22 درصد برات در میاد

و اینکه گفت 15 تومن 2 تا ضامن با نامه کسر حقوق میخاد
دست درد نکنه داداش

بالا