• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم رو آپگرید کنم ؟ Cpu ? Ram ? ...

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان
من سیستمم اینه :

cpu : 1.7 Athlon XP

Ram :256 MB - DDR
VGA : GFX5200 - MSI - 128 MB

MB:Giga - 7Va

نمیخوام که فقط جواب این سوالو بگیرم . میخوام کلا بحث کنیم که با 1 سیستم متوسط مثل این چجوری میشه آپگرید داشت تا پرفورمنس بازی ها بالاتر بره ؟
محض اطلاع میگم که در Need For Speed Undefround یک کمی ( بعضی وقتها ) تعلل هست !

روی قیمت هم خیلی مانور ندهید . البته میدونم نمیشه . ولی فرض کنید مثلا با 50 تومن پول چطور میشه بصورت بهینه این سیستم ( یا هر سیستم دیگه ای ) رو بهتر کرد ؟

چون میدونم رمشتاین سخت افزاریه و بازی کن ازش میخوام اون هم نظرشو بگه ( البته نمیگفتمم میگفت ;) )

مخلص همه دوستان

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نقل از Kako :
سلام دوستان
من سیستمم اینه :

cpu : 1.7 Athlon XP

Ram :256 MB - DDR
VGA : GFX5200 - MSI - 128 MB

MB:Giga - 7Va

نمیخوام که فقط جواب این سوالو بگیرم . میخوام کلا بحث کنیم که با 1 سیستم متوسط مثل این چجوری میشه آپگرید داشت تا پرفورمنس بازی ها بالاتر بره ؟

روی قیمت هم خیلی مانور ندهید . البته میدونم نمیشه . ولی فرض کنید مثلا با 50 تومن پول چطور میشه بصورت بهینه این سیستم ( یا هر سیستم دیگه ای ) رو بهتر کرد ؟

چون میدونم رمشتاین سخت افزاریه و بازی کن ازش میخوام اون هم نظرشو بگه ( البته نمیگفتمم میگفت ;) )

مخلص همه دوستان

کت شلواری کامپيوتر اوراقی خريداريم ;) ;)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خیلی ممنون دیگه ! نمیدونستم کامپیوتر شما پنتیوم 5 با 7 گیگا هرتز کلاک ! ه !
بعدشم چقد شغل عوض میکنی اشکان ؟!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
Kako جان به نظر من اين با توجه به اين سيستم و اينكه حدود 50 تومن بخواي هزينه كني,من فكر ميكنم با 50 تومن زياد نتيجه اي نگيري..چون براي آپگريد كارت گرافيكت مثلا به FX5600 حداقل 70 تومني بايد خرج كني و براي اپگريد رمت به 512 مگابابت هم دور و ور 30 تومني بايد خرج كني.من فكر ميكنم اگه اين دو كار رو بكني,با حدود 100-120 تومن شديدا ارزش داشته باشه.و از پولي كه هزينه ميكني كاملا استفاده ببري.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من با 50 تومن ميرم يه اسپيكر ميخرم!هنوز موندم اين call of duty كه ميگين چطوريه.با 100 تومن ميرم يه GFX 5600 ميخرم.با 200 تومن يه GFX 5700 و يه رم 512 ميگيرم.با 1+ ميليون هم ميرم Athlon FX 64 و9800XT و 1 گيگابايت رم و LCD 17" و خلاصه اينچيزا!!

اما جالبه براي من NFS مكثي نداشت البته من motion blur رو disable كردم آخه چشمم درد ميگرفت.

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي خيلي جالبه
توي نمايشگاه كامپيوتر توي غرفه AMD يه سيستم بود با اين مشخصات:
فكر كنم سي پي يو ش همين جديده بود كه خيلي هم اي ام دي روش ادعا ميكنه يا همون Athlon XP

Ram :512 MB - DDR
VGA : GFX5600 - Leadtek - 256 MB

------------------
خلاصه كه Need For Speed Undefround رو هم گذاشته بودن ملت بازي كنن.
جالب تر از همه اينه كه توي رزوليشن 1024×1280 بازي كم مياورد و فريم فريم ميشد.
از رزوليشن هاي بالاتر نگم كه آبروي AMD بيشتر از اين نره.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خب به اندازه كافي سر اين دو تا مارك سي پي يو دعوا شده اينجا.و ديگه فكر نميكنم لازم باشه.در اين تاپيك.

در ضمن اون ماجراي نمايشگاه هم ميتونه به هر چيزي ربط داشته بوده باشه جز CPU.ديليلش هم خيلي سادست چون اين دو سي پي يو در مواردي همكه براي مثال تو يه بازي اختلافي باهم دارن.(حالا چه مواردي كه اينتل بهتر عمل كنه چه مواردي كه AMD) ,اين اختلاف جوري نيست كه شما با نگاه كردم واضح ببيني! بلكه توي فريمها و يك چيز ناچيز هست كلا.و اين مشكلات فاحش و كندي ها فقط ميتونه به خاطر ضعف كارت گرافيك و يا رم باشه,والي شما تو شايط يكسان (از نظر كارت گرافيكي و رم) تقريبا غير ممكنه بتوني فرقي بين سي پي يو 1200 با 3000 ببيني.ديگه اين قضيه نمايشگاه و اينتل يا AMD بودن كه جاي خود داره.
اما در هر صورت بر خلاف اين حرفها كه ديگه حسابي قديمي شدن ;) , اتفاقا معمولا اين CPU هاي AMD هستن كه مدلهاي هم رده از اينتل رو توي پرفرمنس پشت سر ميگذارن و اصلا شهرت AMD به همين خاطر هست.
من كه خيلي كيف كردم وقتي سر دوره پنتيوم 3 اينتل بخاطر اينكه از AMD بدجور رو دست خورد وبقراي اولين بار تو تاريخچه اين شركت مجبور شد يكسال زودتر از موعد يك محصوصل جديد (پنتيوم 4 )رو به بازار بده. :lol:
در كل با اينكه هر دو تاي اينها خوبن,اما CPU هاي اينتل معمولا اصلا به اندازه پولي كه باباتشون پرداخت ميشه كارايي ندارن.Long Live AMD

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من تازگی ها کارت گرافیک خریدم و ازش راضی هم هستم . ( رزولوشن 1024*768 بازی میکنم همیشه و بعید هم میدونم با بازی های فعلی تا 6 ماه دیگه " مجبور " به عوض کردن Vga بشم . )
قصدم هم فقط بازی نیست . کارائی کلی ویندوز و کارای دیگه هم مورد نظرمه .
من دو تا گزینه دارم : رم و سی پی یو !

بنظر شما کدومشو آپگرید کنم ؟

برم یه رم 512 مگ بگیرم ؟ ( مثلا مارک خوب . مثل سامسونگ یا ... ) --------------------فکر کنم حوالی 40 تومن باید خرج کنم .
یا سی پی یو رو آپگرید کنم ؟ ( مثلا 2.2 یا 2.5 بگیرم ؟ ) ----------------------------- فکر کنم حوالی 50 60 تومن باید خرج کنم.

کدوم یکی تاثیر بیشتری دارد ؟

مین من قدیمی شده ؟ تعویض اون منطقی نیست که ؟!؟

1 سوال دیگه هم داشتم :
برای داشتن رم 512 میشه 1 رم 256 دیگه گرفت و تو یک اسلات دیگه گذاشت .
میشه این رم رو فروخت و یک رم 512 گرفت .
این دو تا با هم فرقی دارند ؟ اگه میشه تفاوت قیمتی و تفاوت کارائی رو مقایسه کنید . ( من بصورت کاملا غیر رسمی و شایعه ای شنیدم که هر چقدر اسلات های رم پر تر باشه بهتره ؟ این حرف درسته ؟ )

ممنون .

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از Kako :
من تازگی ها کارت گرافیک خریدم و ازش راضی هم هستم . ( رزولوشن 1024*768 بازی میکنم همیشه و بعید هم میدونم با بازی های فعلی تا 6 ماه دیگه " مجبور " به عوض کردن Vga بشم . )
خب من گرافيك رو هم پيشنهاد كردم ارتقا بدي چون خودت مثال زدي كه توي بازي فلان كند ميشه..والي FX5200 يه كارت معمولي هست و در حد استاندارد جواب ميده.
به نقل از Kako :
قصدم هم فقط بازی نیست . کارائی کلی ویندوز و کارای دیگه هم مورد نظرمه .
من دو تا گزینه دارم : رم و سی پی یو !
بنظر شما کدومشو آپگرید کنم ؟
برم یه رم 512 مگ بگیرم ؟ ( مثلا مارک خوب . مثل سامسونگ یا ... ) --------------------فکر کنم حوالی 40 تومن باید خرج کنم .
یا سی پی یو رو آپگرید کنم ؟ ( مثلا 2.2 یا 2.5 بگیرم ؟ ) ----------------------------- فکر کنم حوالی 50 60 تومن باید خرج کنم.
کدوم یکی تاثیر بیشتری دارد ؟
مین من قدیمی شده ؟ تعویض اون منطقی نیست که ؟!؟
اول از همه حتما رمت رو ارتقا بده.چون فرق رم 256 با 512 توي كاركرد خود ويندوز و نرم افزارها و روون بودن كلي دستگاهت كاملا محسوس هست.

در مورد CPU من فكر نميكنم ضروري باشه ارتقاي CPU چون تفاوت خيلي آشكار و چشمگيري تو حس نميكني بين يه CPU فرضا 1700 با مثلا يه 2200 و پول خيلي زيادي هم بايد اين وسط خرج كني.مگه اينكه مادربوردت رو هم عوض كني و يه مادر بورد جديد و سريع (مثلا با چيپست NFORCE2) بخري.
اما در نهايت رم رو كه زياد كردي, چرا اگه پول بي استفاده داري و با كامپيوترت هم خيلي حال ميكني,چرا كه نه بده يه مادربورد NF2 بگير با يه CPU جديد.كاملا هم منطقيه اگه پولش رو داشته باشي.اما الان بين اينكه يا رم رو زياد كني يا
CPU,شك نكن كه رم رو بايد زياد كني چون 256 مقدار رم كاملا "حداقل" هست به نظر من و 512 خيلي بهتر هست.
به نقل از Kako :
1 سوال دیگه هم داشتم :
برای داشتن رم 512 میشه 1 رم 256 دیگه گرفت و تو یک اسلات دیگه گذاشت .
میشه این رم رو فروخت و یک رم 512 گرفت .
این دو تا با هم فرقی دارند ؟ اگه میشه تفاوت قیمتی و تفاوت کارائی رو مقایسه کنید . ( من بصورت کاملا غیر رسمی و شایعه ای شنیدم که هر چقدر اسلات های رم پر تر باشه بهتره ؟ این حرف درسته ؟ )
ممنون .
تو هم ميتوني يك ماژول رم ديگه اضافه كني هم ميتوني اين كه الان داري رو بدي و يه 512 بگيري.(من مورد دوم رو ترجيح ميدم) البته بايد ماركهاي اين رمها با هم سازگار باشن.خيلي وقتها پيش مياد كه تو تا مارك رم با هم مچ نشن و مشكلات كوچيك يا بزرگي بوجود بيارن.
از نظر كارايي هيچ فرقي بين اين حالتها در عمل نيست.
از نظر قيمت هم بسته به بازار داره..گاهي 2 تا 256 بصرفه تره و گاهي 1 دونه 512.
چيزي همكه شنيدي درست نيست.

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
اگر main board سيستمت از Dual Channel پشتيباني كنه اونوقت دو تا رم 256 خيلي بهتر از يك 512 عمل مي كنه.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من تو دفترچه اش نگاه ميكنم . بي زحمت 1 كمي توضيح ميدي كه اين دوال چنل چيز معروفيه ؟ روي جعبه مين ها من نديدم تابحال همچين چيزي !
توضيح فني هم حتي مختصر بنويسي ممنون ميشم .

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
سيستمهايي كه از Dual channell پشتيباني مي كنند زماني كه دو تا رم با پهناي باند يكسان و هر كدوم به صورتي كه توي دفترچه main گفته شده روي هر channel نصب بشن اونوقت پهناي باند بيشتر از پهناي باند رم تك ميشه. مثلا دوتا رم با باس 400 رو اگه هر كدوم رو توي يك channel بذاري اونوقت پهناي باند چيزي بيشتر از 500 ميشه.

بالا