• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم سایت کسب درامد از پاپ آپ بهتره ؟

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
سلام همیشه تا مرز 10 ت که درآمد رسید حتما واریزی بزنید .

درسته ولی عید بود و همونطور که میدونید توی عید خیلی از سیستمها واریزی نداشتن! :(

حالا واقعا کلاهبرداره؟!

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
درسته ولی عید بود و همونطور که میدونید توی عید خیلی از سیستمها واریزی نداشتن! :(

حالا واقعا کلاهبرداره؟!

راستش دوستان اینجا مطرح کردن بنده با این سایت همکاری نداشتم بیشتر همکاری من با ایران پاپ آپ و میهن استور هست .

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
جهان پاپ آپ 12-13 تومن دراوردیم سایتش دیگه بالا نمیاد !

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
www.poppop.ir میتونید استفاده کنید واریز هفتگی داریم و هر ای پی 105 ریال

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
خبر دارید مدیر سه سایت برتر پاپ های ایران کیه ؟
سایتzigzig.ir
pop.bahseazad.ir
poppop.ir
با آی دی انجمن phoenix1368
آقای sajjad khajehalijany هستند ایشون تو سایت زیگ زیگ 52 تومن منو خوردند با قانون بی خودشون
پس مواظب باشید به سر شما نیاد قبل از اینکه بخواهید با سایتی کسب و در آمد کنید بیشتر تحقیق کنید و سپس پول در بیارید
بیشتر این افراد بیشتر از دو سایت در دست دارند پس مواظب باشید

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
این دوتا مطمئن و قدیمی هستن. مای پاپ آپ که اصلا 15 تومن بشه خودش بدون درخواست میریزه.
http://mypopup.ir/v3
http://irpopup.ir/

همونطور که عرض کردید بنده هم با شما موافقم شاید امروز نتونم اون سودی که در گذشته در مای پاپ آپ میکردم امروز داشته باشم ولی سایت معتبری هست .هر دو سایت از معتبر ترین سایت های پاپ آپ هستند .

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
خبر دارید مدیر سه سایت برتر پاپ های ایران کیه ؟
سایتzigzig.ir
pop.bahseazad.ir
poppop.ir
با آی دی انجمن phoenix1368
آقای sajjad khajehalijany هستند ایشون تو سایت زیگ زیگ 52 تومن منو خوردند با قانون بی خودشون
پس مواظب باشید به سر شما نیاد قبل از اینکه بخواهید با سایتی کسب و در آمد کنید بیشتر تحقیق کنید و سپس پول در بیارید
بیشتر این افراد بیشتر از دو سایت در دست دارند پس مواظب باشید
شما دوست عزیز اول طریقه صحبت یاد بگیر بعد صحبت کن
هر کسی که به جز ما کد پاپ اپ دیگری بگذارد بلافاصله طبق قوانین که شما موقع ثبت نام تایید میکنید و قبول میکنید مسدود میشه
وقتی شما برای پر کردن بیشتر جیب خودتون قوانین نقض میکنید.ما طبق قوانین همیشه هم گفتیم کسی به جز ما کد پاپ اپ دیگری بگذارد و دیده شود کل درامد ان شخص مسدود هست

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
شما دوست عزیز اول طریقه صحبت یاد بگیر بعد صحبت کن
هر کسی که به جز ما کد پاپ اپ دیگری بگذارد بلافاصله طبق قوانین که شما موقع ثبت نام تایید میکنید و قبول میکنید مسدود میشه
وقتی شما برای پر کردن بیشتر جیب خودتون قوانین نقض میکنید.ما طبق قوانین همیشه هم گفتیم کسی به جز ما کد پاپ اپ دیگری بگذارد و دیده شود کل درامد ان شخص مسدود هست
شما به جیب خود فکر نمیکنید ؟
وقتی شما به قانون خود پایبند نیستید چطور انتظار دارید منم پایبند باشم ، خیلی وقت پیش شما 15 تومن بهم بدهکار بودید در صورتی که بیش از یه ماه روش گذشت واریز نکردید اومدم کد شما را بزارم تا 50 تومن بشه واریز کنید بعد از اون اومدید همشو مسدود کردید.
برید تیکت ها را بخونید چند دفعه درخواست واریز کردم که به روی خودم نیاوردید
درصورتی کدهای شما روزانه بیش از 7 بار باز میشه و بابت این 6 تومن میدید و روزانه با اعتراض کاربرا و فحش میشنیدم
آیا این جزو قانون نیست که شما باید 2 بار در روز پاپ آپ باز کنید ؟

خودتان دارید از قوانین سرپیچی میکنید لطفا قوانین را به من یاد ندید ، ما خودمان قوانین را بهتر حالیمون میشه

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
شما به جیب خود فکر نمیکنید ؟
وقتی شما به قانون خود پایبند نیستید چطور انتظار دارید منم پایبند باشم ، خیلی وقت پیش شما 15 تومن بهم بدهکار بودید در صورتی که بیش از یه ماه روش گذشت واریز نکردید اومدم کد شما را بزارم تا 50 تومن بشه واریز کنید بعد از اون اومدید همشو مسدود کردید.
برید تیکت ها را بخونید چند دفعه درخواست واریز کردم که به روی خودم نیاوردید
درصورتی کدهای شما روزانه بیش از 7 بار باز میشه و بابت این 6 تومن میدید و روزانه با اعتراض کاربرا و فحش میشنیدم
آیا این جزو قانون نیست که شما باید 2 بار در روز پاپ آپ باز کنید ؟

خودتان دارید از قوانین سرپیچی میکنید لطفا قوانین را به من یاد ندید ، ما خودمان قوانین را بهتر حالیمون میشه
کلا 3تبلیغ در سیستم هست چطور 7 بار باز میشه
توی قوانین زده اگر پاپ اپ دیگری بزارید مسدود میشه شما برای اینکه جیبتون پر تر بشه این کار کردید و توی سایت هم گفتید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تو صفحه اول این تایپیک دیدم چند بار اسم onngames برده شده یادش بخیر اونم مال من بود که انتقال دادم به دامین جدید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
فکر کنم اولین بود یا بعد از ای از پاپ بود درسته؟
نه اول روی اخ جون بازی بود بعدش شد انن گیمز اون موقع سیستم پاپی نبود بعد کم کم اومدن ای ار پاپ هم به فاصله 1 ماه اومد اون موقع

bitasell.biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیزان لطفا پاپرز رو هم امتحان کنید
www.POPERS.ir

و اما یه سوال که انگار برای اکثر دوستان ابهام شده!
کم شمردن یا اصلا نشمردن بازدیدکنندگان!
به چند دلیل قطعا تعداد شمارش سیستم های پاپ اپ با شمارنده های آمار فرق میکنه ...
کاربرانی وجود دارند که از نرم افزارهای بلوکه کردن صفحات پاپ آپ استفاده میکنند و پاپ اپ برایشان لود نمیشود و یا قبل از باز شدن پاپ آپ آن را می بندند و همچنین تا در صفحه ای از سایت شما کلیک انجام نگیرد پاپ آپ لود نخواهد شد. این دسته افراد قطعا پاپ آپ را مشاهده نخواهند کرد و به همین علت گاهی اوقات تعداد لود صفحات پاپ اپ کمتر از افراد بازدید کننده شما هست.
دیگه اینکه سیستم های پاپ آپ در کنترل پنل مدیریت خودشون آپشن های زیادی برای تنظیم شمارش دارن و با تغییر اونا ممکنه یه سیستم برای یک سایت 10 تا در روز بشمره و یکی دیگه برای همون سایت 20 تا. مثلا میشه ای پیپ های خارجی رو نشمرد یا IP هایی که به عنوان پروکسی نشخیص داده میشوند، بلاک شوند؟ و ...

ما در سیستم پاپ آپ پاپرز سعی کردیم عادلانه بشماریم و شعارمون هم شمارش واقعی هست یه جوری که نه سیخ بسوزه و نه کباب. امیدوارم که سیستم ما به مذاق شما عزیزان خوش بیاد ...

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
وطن اد بهترین است، تک پاپ آپ پشت صفحه باز میکنه که هیچ مزاحمتی هم برای بازدید کننده نداره.
قیمتش هم خوبه خیلی از این سایت های پاپ اپ دیدم قیمت را زدن هر آی پی بالای 10 تومان با همشون کار کردم اما در اصل همون 3 یا 4 تومان را دارن میدن چون اکثرا فقط کلیک اول را حساب میکنن که همون 3 یا 4 تومان هست! و کلیک های بعدی اکثرا پاپ آپی باز نمیشه یا با تاخیر چند ساعته باز میشه که عملا یعنی همان 3 یا 4 تومان میفته ! و خیلی هاشون هم کم میشمارن و یا پرداخت نمیکنن !
وطن اد فقط یک پاپ آپ بازمیکنه و همان مبلغ را میده اما مهم اینه که خوب میشماره، واریز میکنه و معتبر هست. من این چند ماهه از پرداخت درآمدم کاملا راضی هستم.
عضو شوید

Last edited:

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
در سایت پاپ آپ تُوار ( TOVAR.IR ) قیمت هر پاپ آپ ایرانی 20 ریال هستش . از درآمدی که کسب می کنید می تونید تبلیغ 25 ریالی ثبت کنید . اگه تبلیغ نخواستید درآمد شما به حسایتون واریز میشه .
فرض کنید شما 2000 تومان کسب درآمد کردید . با این 2000 تومان می تونید 800 پاپ آپ بخرید . 800 پاپ آپی که فقط برای کاربران داخل کشور نمایش داده میشه . اگه بیاید در یکی از پست ها یا صفحات وبسایت تون چندین کالا رو تبلیغ کنید ضرر نمی کنید . چون اولا دیگه باید خیلی بد شانس باشید که از 800 کاربر ایرانی 1 نفر کالایی نخره که مثلا 5000 تومان پورسانت داشته باشه . دوما فرض کنید کسی چیزی نخرید . چون اون تبلیغ رو در وبسایت خودتون قرار دادید پس وبسایت شما به 800 کاربر ایرانی معرفی میشه .
اگه بخواید وبسایت تون رو به روش های دیگه تبلیغ کنید بابت این 800 کاربر ایرانی چقدر از شما میگیرن ؟!

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
پیشنهاد میکنم این سیستم را مشاهده کنید
سیستم کسب در آمد پاپ باکس برای اولین در ایران
http://popboxs.com/
کسب درامد از هر کلیک 250ریال و هر پاپ اپ 30ریال

قبل از کسب در آمد سایت خود را ثبت کنید و بعد از تایید کسب در آمد کنید مشکلی داشتید در خدمتیم

بالا