مي گن داتك خوبهبه نقل از artin :سلام
امروز می خوام برای اولین بار برم و واسه اینترنت پل بدم :blush:
می خواستم بدونم شما کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید
اول از نظر کیفیت خط و دوم اشغالی
فیلترش اصلا مهم نیست
فقط کیفیتش خوب باشه
مرسی
داتك به هيچ وجه نخريد .
آره ، الان بهتر شده !به نقل از hwt :قيمتش كه خوبه . من يه زماني يادمه خيلي اشغالي داشت الان چطوره ؟
افق نت خوبه . 13 ساعت 3000 تومن
به نقل از mahdi206 :جكي جونم ، چرا داتك نخريم؟ مي توني توضيح بدي براي ما؟
من كه الان حدود 1 سال و نيم هست كه داتك مي گيرم عالي هست. قيمت نامحدود ماهيانه اش از همه شركتها ارزونتر هست (البته جديدا يه شركتي ديدم يه جا نوشته بود نامحدود ماهيانه 13500 منتها نمي دونم 56K بود يا نه؟) و سرعتش هم عالي ، معمولا ماهي يكي دو روز قاط مي زنه (مثلا هر نيم ساعت ، 45 دقيقه قطع ميشه) ولي در كل به نظر من خيلي مناسبه براي كساني كه حجم كار زياد دارن. البته اين ر هم حساب كنين كه تو اين يك و نيم سال ما هميشه از ساعت 8 شب تا 1 شب ازش استفاده دائم مي كنيم (براي خوابگاه) و كمتر سرويسي با اين قيمت ديدم كه همچين كيفيتي تو اين ساعتها داشته باشه. (با اين قيمت كه فعلا فقط همون يك رقيب رو داره كه اسمش الان ياد نيست)
بيا اينجا اكانت بگير (نيشابور)به نقل از artin :سپنتا اصلا
چون سپنتا هم از آزاد نت سرویس می گیره و خیلی ازیت می کنه
چپ راست دان می شه
همه پورتهاشو بستن
خلاسه برم از شهرستان اکانت بگیرم و به اونجا کانکنت شم بهتر از این تا از سپنتا استفاده کنم
امیدان هم جدیدا اینکاره شده و الان من با پی تی مشکل پیدا کردم و از تو پی تی پریوات مسج ها رو نمی تونم باز کنم و باید تغییر خط بدم! برای خیلی از سرچها تو سایت خودم یا اینجا هم مشکل درست می کنه! :wacko:به نقل از Jacky :مهدي جان ،سرعت داتك خدايي بد نيست ، ولي پوركسي و فيلترش در حد گريه آوري است . اصولا خريدار رو پشيمون مي كنه . بدتر ار اين ،من تا حالا اكانتي نديدم .
در همين فروم هم خيلي ذكر شر ش شده ، يه جستجو بكني مي بيني .
در هر صورت بنظر من براي اينكه اينها ادب شن ، نبايد ازشون اكانت خريد . ( فيلتر هاي سپنتا و پارس آنلاين خيلي هوشمند تر و دقيق تر ار داتك است . اين ابله ها هر چي سايت بوده بستن و خلاص )