• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم غذا تاریخ انقضاء نداره ؟ ( پاداش برای نفر اولی که پاسخ صحیح بده )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
این پست دوم من هست تو این تاپیک (طبق قوانین تاپیک پست اولم که جواب سوال دادم ویرایش نشده است)
جوایز را به ترتیب از نفر سوم به اول اعلام میکنم :
نفر سوم : 6 ماه زندان ؛ بدون ملاقات
نفر دوم : حبس ابد
نفر اول : 3 بار اعدام

امیدوارم شما برنده جوایز نفیس این دوره از مسابقات باشید:D

دوستان مارو حلال کنید , جایزه ها این بود..! به من حبس ابد خورد..نامردید اگه نیاید ملاقاتم

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
ما مردم جوگیری هستیم
یه روز می رویم سراغ دارو گیاهی که مثلا عارضه نداره! شونصد تا داروگیاهی هم تاسیس می شه اونم توسط کسانی که هر رو از پر تشخیص نمی دهند و انتظار داریم نارسایی کلیه رو مثلا معجون کاکل ذرت و دم گیلاس و خارخسک و زیره درمان کنه
عسل هم یه همچه موردیه
عسل خوبه خیلی هم خوب اما معجزه نمی کنه
عسل خالص الان پیدا می شه؟ گیرم که شما به زنبورتان شکر نمی دهید همسایه تان هم نمی دهد؟
شما از آپومایسین و فابکوزین و پریزین استفاده نکنید زنبوردار بغلی که می بنده به ناف زنبورهاش!
خلاصه عسل تغییر یافته و حرارت دیده مثل شهد تا دو سال نمی مونه چه برسه از زمان توت انخ آمون و رامسس و نوب نو فرت!
-------
البته که منکر مزایای زیاد عسل نیستم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اونوقت عسل غذاست ؟ خرس مهربون شمایی ؟:D

پ.ن: اینا همش تخیلات عوام الناسه. کافیه عسل 6 ماه بمونه ، تمام الکل های حلقویش تبخیر سطحی میشه و اصلا تبدیل به یچیز دیگه میشه. طرف دیابت عوارض داده داره چون *** گفته فیه شفاء ، عسل میخوره مثل یه دهاتی خوب سقط میشه:p

ازنظر ترکیبات عسل با سرکه انگبین - سکنجبین- هیچ فرقی نداره .هیچ چیز معجزه آسا و شفا دهنده ای هم در عسل موجود نیست
*** = خدا ؟ خری ؟؟:ph34r2:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
خیر . بیسین نگهدارنده هست !

مگه عسل غذاست؟من از همه زود تر اومدم تو تاپیک ج هم میدونستم اما گفتم عسلو که همه میدونن دیدم چون نوشتی غذا گفتم منظورش یه غذاست که تاریخ انقضا نداره

sama.p

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان مارو حلال کنید , جایزه ها این بود..! به من حبس ابد خورد..نامردید اگه نیاید ملاقاتم

کمپوت میاریم :D

ما مردم جوگیری هستیم
یه روز می رویم سراغ دارو گیاهی که مثلا عارضه نداره! شونصد تا داروگیاهی هم تاسیس می شه اونم توسط کسانی که هر رو از پر تشخیص نمی دهند و انتظار داریم نارسایی کلیه رو مثلا معجون کاکل ذرت و دم گیلاس و خارخسک و زیره درمان کنه
عسل هم یه همچه موردیه
عسل خوبه خیلی هم خوب اما معجزه نمی کنه
عسل خالص الان پیدا می شه؟ گیرم که شما به زنبورتان شکر نمی دهید همسایه تان هم نمی دهد؟
شما از آپومایسین و فابکوزین و پریزین استفاده نکنید زنبوردار بغلی که می بنده به ناف زنبورهاش!
خلاصه عسل تغییر یافته و حرارت دیده مثل شهد تا دو سال نمی مونه چه برسه از زمان توت انخ آمون و رامسس و نوب نو فرت!
-------
البته که منکر مزایای زیاد عسل نیستم

خیلی به ما توصیه شده تا برای فروش بیشتر عسل را به عنوان دارو ، و یا شفا بخش بودن و این قبیل القاب بفروشیم . تا استقبال بیشتری بشه و فروش بره بالا . ولی هنوز چنین کاری نکردیم و نخواهیم کرد . معرفی تنها با مشخصات و خواصی هم که پشتوانه ی علمی دارند در کنار آن ارائه میشه ولی هیچ تاکیدی بر خواص نداریم که حتما اینچنین هست . گذشته از آن . هیچ کجا نشنیده ام که شخص بیماری با خوردن یک قاشق عسل بهبود یافته باشه .

مگه عسل غذاست؟من از همه زود تر اومدم تو تاپیک ج هم میدونستم اما گفتم عسلو که همه میدونن دیدم چون نوشتی غذا گفتم منظورش یه غذاست که تاریخ انقضا نداره

حیف شد :(

virus69

Registered User
لایک‌ها
441

sama.p

Registered User
لایک‌ها
50

ghazaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
832
با پست پیشتاز چه مدت طول میکشه؟:rolleyes:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دیگه نمیشه پاسخ صحیح بدیم؟

sama.p

Registered User
لایک‌ها
50
پس جایزه من چی شده؟
این همه من سر به این تاپیک زدم.
لعنت به عسل
لعنت به عسل فروشه ....
لعنت به تو
لعنت به اون
لعنت به این
:D:D:D:D:D

در پست اول ذکر شده . تعداد کاربرانی که پاسخ صحیح دادند . بیش از حد انتظار ما بود .
پاداشی برای شما در نظر گرفته شده است . پس از آغاز فروش از طریق پی تی پ.خ می شود .

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
پاسخ جدیدی دارید ؟
نه
d200712201547021324.gif

زمان مسابقه به اتمام رسیده و پاسخ در پست اول اعلام شده است .
ینی اگه بگیم دیگه قبول نیس؟
312jtp0.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا