قزل آلا دوس دارم
اره همونا اره تو مغازه های ماهی فروشی زنده می فروشنمنظور شما همین قزل آلای پرورشی هاست که زنده میگیرن؟
خوشمزه ست؟
رستگاری در آبودان
در جنوب(آبادان) ماهی هست بنام صبور (Sobur) این ماهی یکی از خوشمزه ترین ماهیایه ایرانه که بصورت کبابی و با برنج سفید مصرف میشه بسیار خوشمزه فقط کمی خار (ما میگیم خار شوما میگین تیغ) زیاد داره و برا کسایی که اولین بار میخورن مشکل زاست مورد داشتیم فامیلمون اومده خورده کارش به بیمارستان کشیده
اما برا ما جنوبیا مثل اب خوردنه
در کل کسایی که این ماهی رو خوردن میدونن من چی میگم خععلی خوشمزه ست :general601: ضمنا بعد از خوردن این ماهی به خواب عمیقی فرو خواهید رفت نمیدونم چیرا روزهایه جمعه هم مخصوص خوردن این ماهیه از هر جا رد میشی بو کباب کردنش میاد
قیمتش متفاوته اما متوسط کیلویی 30-35 تومنه
مشاهده پیوست 839416
مشاهده پیوست 839414
رستگاری در آبودان
در جنوب(آبادان) ماهی هست بنام صبور (Sobur) این ماهی یکی از خوشمزه ترین ماهیایه ایرانه که بصورت کبابی و با برنج سفید مصرف میشه بسیار خوشمزه فقط کمی خار (ما میگیم خار شوما میگین تیغ) زیاد داره و برا کسایی که اولین بار میخورن مشکل زاست مورد داشتیم فامیلمون اومده خورده کارش به بیمارستان کشیده
اما برا ما جنوبیا مثل اب خوردنه
در کل کسایی که این ماهی رو خوردن میدونن من چی میگم خععلی خوشمزه ست :general601: ضمنا بعد از خوردن این ماهی به خواب عمیقی فرو خواهید رفت نمیدونم چیرا روزهایه جمعه هم مخصوص خوردن این ماهیه از هر جا رد میشی بو کباب کردنش میاد
قیمتش متفاوته اما متوسط کیلویی 30-35 تومنه
مشاهده پیوست 839416
مشاهده پیوست 839414
یکم گرونه اما میرزه البته چون کمی هم کمیاب شده قیمتش هر سال زیادتر میشهخیلی گرونه! چرا؟
اون خمیره چیه که روی ماهی ها مالیدی؟
یکم گرونه اما میرزه البته چون کمی هم کمیاب شده قیمتش هر سال زیادتر میشه
اون به قول تو خمیره تو زبون محلی بهش حشو (hashu) میگن که مخلوطی از سبزی ماهی +تمبر هندی+فلفل +پیاز+سیر وبعضا رب کوجه هست که طعمی ترش و تند داره
این عکسها هم من نگرفتم که میگی چیه مالیدی