برگزیده های پرشین تولز

کدوم ماهی ها خوشمزه ترند ؟

mecanic

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2012
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
محل سکونت
tehran
سلام ماهی فقط ماهی شیر وشوریده ما بیشتر ماهی جنوب میخوریم راستی سالمون نروژ خیلی خوشمزه هست ولی خیل گرون کیلویی 30 هزار
 

dedboy

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2007
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
102
محل سکونت
TEHROON !
تو تهران ماهی تازه بیشتر ماهی شمال هست .
هوکی هم یک ماهی خارجیه . گوشتی هست و گوشتش سفته و اگر کسی که درست میکنه وارد باشه مزه اش هم خوبه . قیمتش هم خوبه . سالمون نخوردم .
میشه عکس شوریده بزاری ببینم کدومه ؟
ضمنا زبیدی همون حلوا سفیده یا فرق داره ؟
راستی من کیلکا هم دوست دارم :)
بچه های تهران میدونن مرکز ماهی تازه تو تهران کجاست ؟
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
منم هوکی نخوردم تا حالا .چه جوریه ؟تیغ داره؟تو چه مایه ای هستش ؟طریقه پختش چه جوریه یعنی
 

DivxCntr

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
498
لایک‌ها
164
تو تهران ماهی تازه بیشتر ماهی شمال هست .
هوکی هم یک ماهی خارجیه . گوشتی هست و گوشتش سفته و اگر کسی که درست میکنه وارد باشه مزه اش هم خوبه . قیمتش هم خوبه . سالمون نخوردم .
میشه عکس شوریده بزاری ببینم کدومه ؟
ضمنا زبیدی همون حلوا سفیده یا فرق داره ؟
راستی من کیلکا هم دوست دارم :)
بچه های تهران میدونن مرکز ماهی تازه تو تهران کجاست ؟

این شوریده اس
87-10-2-Mahi.jpg
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
سالمون از کجا گیر میارید؟:blush:

تو بعضی از فروشگاه ها به صورت بسته بندی و فریز شده هستش. رنگش صورتی-نارنجیه (شاید گلبهی بهتر باشه بگیم!)
ماهی سالمون- با تلفظ انگلیسی سامون میباشد- همان ماهی آزاد دریای شمال است که گوشت آن معمولا صورتی و بندرت نارنجی رنگ میباشد.نسبت به بسیاری دیگر از ماهیان گوشت چربتری داشته و سرشار از املاح میباشد. همچنین خوشمزه ، خوشرنگ و کمی گرانقیمت است. انواع پرورشی، دریایی و رودخانه ای دارد. نوع دودی آن در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی دارد.

بنده به آبزیان جنوب کشور ، به ویژه به میگو و لابستر ارادت ویژه ای دارم! یه مدل قزل آلا هم هست که بهش می گن قزل آلای رنگین کمانی که گوشتش رنگ سالمونه.(نمی دونم هم خانواده هستن یا نه!) خوشمزه اس!
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
سالمون بیشتر تو آب های سرد و شیرین مثل دریای بالتیک کانادا و دریای خزر زندگی می کنه از نظر ارزش غذایی بیشترین ارزش غذایی بین ماهی ها رو داره و مغز رو فعال نگه میداره

بهترین نژادش نروژیه البته دریای خزرش چندین ساله نسلش منقرض شده

هوکی هم ماهی کشور نیوزلند هست که تیغ خیلی کمی داره و گوشتش سفید و نرمه اصلا هم سفت نمی شه ماهی بدون بویی هست و بیشتر کسانی که میخوان ماهی خوردن رو استارت بزنن هوکی بهشون پیشنهاد میشه چون نه بو داره و نه تیغ

همه ماهی فروشی های معتبر سالمون و هوکی دارن فقط مواظب باشید یه نوع خاصی از قزل آلا هست که رنگش قرمزه به جای سالمون غالبتون نکنند.نکته کنکوری اینکه سالمون درشت بگیرید یه مقدار چرب هست و از نظر امگا سه غنی تر بدون روغن هم بپزید در کل ماهی های دریایی و اقیانوسی بر خلاف پرورشی هر چی درشت تر و بزرگ تر باشن مرغوب ترن

ماهی ها رو هم منجمد که به طریق صید صنعتی صید شده بگیرید (اونایی که تو شهرهای ساحلی نیستند)صید صنعتی(frozen at sea) کیفیت ماهی رو در حد قابل قبولی نگه میداره و از تازه خیلی قابل اطمینان تره

در ضمن این عکسی که از شوریده گذاشتید قیمت هاش مال زمان شاه هست گمونم الان شوریده مرغوب با سایزی که تو عکس هست هر کیلو 17-20 تومان هست.

سالمون به صورت کامل هر کیلو 17 تومان تو فروشگاه می فروشیم یه نوع فیله سالمون بسته بندی خود نروژ دودی شده و طعم دار شده بدون پوست و استخوان grade B هر کیلو چهل هزار تومان grade A هر کیلو هفتاد هزار تومان

یه رده بندی هم از نظر طعم و مزه بین ماهی های شیلاتی هست پیداش کنم میزارم
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33
نخوه طعم دار کردن ماهی چه جوریه؟

من خیلی با بوی ماهی مشکل دارم و باعث میشه زیاد ماهی نخورم
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
درود

من كه كلا با ماهي ميانه چندان خوبي ندارم،برعكس ميگو!- حلوا سفيد رو واقعا دوست دارم. از هر لحاظ بهترينه؛ هم از لحاظ مزه و هم اذيت نكردن خارهاش! :happy:

mmm.jpg
 

just1

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,439
لایک‌ها
194
محل سکونت
شــــــمـال
سلام دوستان.
اگه شمال بودید و اینجا،بهتون میگفتم ماهی یعنی چی،ماهی اگه تازه باشه،ماهیه....
کسی ماهی کلیکا خورده؟ همون کوچیکااا
وااای خدا،پاک کردن این ماهی بسیار آسونه،چون نه فلس داره نه تیغ!فقط سرش جدا میشه و در موقعی که داری سرشو جدا میکنی،ی ذره روده های داخل شکمشم میاد و پاک پاک میشه،فقط کافیه با آب کش بشوری و بعد که آبش رفت و خشک شد،بهش پودر سوخاری بزنی و بندازیشون تو رغن داغ،میشه عین پفک!!! بعد بهش یکم سس کچاپ یا گوجه بزن و با ماست موسیر یا خیار شور بخور،دیووونه میشی...چون با استخوان(بسیار ظریف و نرمه) خورده میشه،بینهایت مقوی و سرشار از کلسیم هستش،من که هر موقع میخورم بعدش آتیش میگیرم و تشنم میشه انقدر انرژی داره!!
دلتون آب شد؟!!:D
 

matgogoia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,719
لایک‌ها
4,006
سن
43
محل سکونت
Village
سالمون بیشتر تو آب های سرد و شیرین مثل دریای بالتیک کانادا و دریای خزر زندگی می کنه از نظر ارزش غذایی بیشترین ارزش غذایی بین ماهی ها رو داره و مغز رو فعال نگه میداره

بهترین نژادش نروژیه البته دریای خزرش چندین ساله نسلش منقرض شده

هوکی هم ماهی کشور نیوزلند هست که تیغ خیلی کمی داره و گوشتش سفید و نرمه اصلا هم سفت نمی شه ماهی بدون بویی هست و بیشتر کسانی که میخوان ماهی خوردن رو استارت بزنن هوکی بهشون پیشنهاد میشه چون نه بو داره و نه تیغ

همه ماهی فروشی های معتبر سالمون و هوکی دارن فقط مواظب باشید یه نوع خاصی از قزل آلا هست که رنگش قرمزه به جای سالمون غالبتون نکنند.نکته کنکوری اینکه سالمون درشت بگیرید یه مقدار چرب هست و از نظر امگا سه غنی تر بدون روغن هم بپزید در کل ماهی های دریایی و اقیانوسی بر خلاف پرورشی هر چی درشت تر و بزرگ تر باشن مرغوب ترن

ماهی ها رو هم منجمد که به طریق صید صنعتی صید شده بگیرید (اونایی که تو شهرهای ساحلی نیستند)صید صنعتی(frozen at sea) کیفیت ماهی رو در حد قابل قبولی نگه میداره و از تازه خیلی قابل اطمینان تره

در ضمن این عکسی که از شوریده گذاشتید قیمت هاش مال زمان شاه هست گمونم الان شوریده مرغوب با سایزی که تو عکس هست هر کیلو 17-20 تومان هست.

سالمون به صورت کامل هر کیلو 17 تومان تو فروشگاه می فروشیم یه نوع فیله سالمون بسته بندی خود نروژ دودی شده و طعم دار شده بدون پوست و استخوان grade B هر کیلو چهل هزار تومان grade A هر کیلو هفتاد هزار تومان

یه رده بندی هم از نظر طعم و مزه بین ماهی های شیلاتی هست پیداش کنم میزارم

دقیقا - من پریروز سالمون خریدم کیلویی 45 تومن
ولی خیلی خوش مزست
من ماهی میش هم دوست دارم ولی کم یابه

در ضمن تن ماهی اصولا باید توش سالمون باشه که تو ایران همه چیز میزنن توش ولی شنیدم که شیلتون داره سالمون وارداتی میزنه تو تون ماهیاش
جدیدا هم دو سه مدل زده این دودیش خیلی خوشمزست و بی دردسر :دی
 
Last edited:

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
ببین ماهی سالمون در حقیقت اصلش فرانسویه و رنگش هم گلبهی نارنجیه و خیلی لذیذ .خیلی هم خاصیت داره این ماهی .اینو ماهی آزاد بیشتریم میزان امگا 3 رو دارن .و خوبیش اینه که تیغم نداره.تو این فروشکاههای رفاه و اینا بسته بندی شده ترو تمیز هست ولی من بابام همیشه از 3 راه امین حضوراونورا آشنا داریم تازه میخره از اونجا هم میتونی تهیه کنی

سالمون اصلا مال شبه جزایر اسکاندیناوی و وایکینگ ها هست حتی خود سوئدی ها و دانمارکی ها با اینکه سالمون دارند ولی نروژی اش رو ترجیح میدن چون واقعا مرغوب تره.

احتمالا همونطور که لیلی رز خانم فرمودند نوع خاصی از قزل آلا رو شما می گیرید چون من تا بحال سالمون تازه ندیدم مگر اینکه ذوبش کنند و به عنوان تازه بفروشند.

تو تهران ماهی تازه بیشتر ماهی شمال هست .
هوکی هم یک ماهی خارجیه . گوشتی هست و گوشتش سفته و اگر کسی که درست میکنه وارد باشه مزه اش هم خوبه . قیمتش هم خوبه . سالمون نخوردم .
میشه عکس شوریده بزاری ببینم کدومه ؟
ضمنا زبیدی همون حلوا سفیده یا فرق داره ؟
راستی من کیلکا هم دوست دارم :)
بچه های تهران میدونن مرکز ماهی تازه تو تهران کجاست ؟

زبیدی همون حلوا سفیده و از مرغوب ترین و لذیذ ترین ماهی هاس

اسم ماهیه چی بود ؟

احتمالا اوزون برون هست که ماهی غضروفیه بسیار لذیذه و می گن پولک نداره و خوردنش حرومه جدیدا هم می گن رو دمش پولک داره و حلاله به هر حال فروشش تو قم ممنوعه مثل لابستر و خرچنگ و کوسه ماهی

تو بعضی از فروشگاه ها به صورت بسته بندی و فریز شده هستش. رنگش صورتی-نارنجیه (شاید گلبهی بهتر باشه بگیم!)


بنده به آبزیان جنوب کشور ، به ویژه به میگو و لابستر ارادت ویژه ای دارم! یه مدل قزل آلا هم هست که بهش می گن قزل آلای رنگین کمانی که گوشتش رنگ سالمونه.(نمی دونم هم خانواده هستن یا نه!) خوشمزه اس!

ماهی سالمون خودش نوع خاصی از قزل آلاس یا حداقل من اینطور فکر می کنم

نخوه طعم دار کردن ماهی چه جوریه؟

من خیلی با بوی ماهی مشکل دارم و باعث میشه زیاد ماهی نخورم

اولا بوی ماهی برای من اشتها آوره خیلی ماهی دوز دارم شما هم چند بار استفاده کنی به بوش عادت می کنی

دوما سعی کن ماهی های بدون بو مثل هوکی یا تیلا پیا استفاده کنی من بغیر از حلوا سیاه ماهی دیگه ای ندیدم که بوی زیادی داشته باشه

سوما الان فصل نارنجه یه مقدار آب نارنج تازه بگیر ماهی رو به مدت یک ربع بخوابون تو آب نارنج بوش کامل گرفته میشه البته بعضی ماهی ها رو تو اب نارنج یا ابلیمو بخوابونی کیفیتش رو از دست می ده مثل شیر ماهی

ادویه جات معطر سیر سبزیجات معطر به ماهی بزن وای دهنم اب افتاد...
 

matgogoia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,719
لایک‌ها
4,006
سن
43
محل سکونت
Village
سلام دوستان.
اگه شمال بودید و اینجا،بهتون میگفتم ماهی یعنی چی،ماهی اگه تازه باشه،ماهیه....
کسی ماهی کلیکا خورده؟ همون کوچیکااا
وااای خدا،پاک کردن این ماهی بسیار آسونه،چون نه فلس داره نه تیغ!فقط سرش جدا میشه و در موقعی که داری سرشو جدا میکنی،ی ذره روده های داخل شکمشم میاد و پاک پاک میشه،فقط کافیه با آب کش بشوری و بعد که آبش رفت و خشک شد،بهش پودر سوخاری بزنی و بندازیشون تو رغن داغ،میشه عین پفک!!! بعد بهش یکم سس کچاپ یا گوجه بزن و با ماست موسیر یا خیار شور بخور،دیووونه میشی...چون با استخوان(بسیار ظریف و نرمه) خورده میشه،بینهایت مقوی و سرشار از کلسیم هستش،من که هر موقع میخورم بعدش آتیش میگیرم و تشنم میشه انقدر انرژی داره!!
دلتون آب شد؟!!:D

قدیما کرج تهران زیاد بود از این نوع ماهی - من خیلی دوست داشتم - فکر کنم اولین بار تویه یه نمایشگاه بین المللی بود خوردم
ولی الان چند سالیه که ندیدم - گفتی کلی هوس کردم

خواهر لیلی اون لابستر بحثش بلکل جداست - اون چیز دیگریست :crying:
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
دقیقا - من پریروز سالمون خریدم کیلویی 45 تومن
ولی خیلی خوش مزست
من ماهی میش هم دوست دارم ولی کم یابه

در ضمن تن ماهی صولا باید توش سالمون باشه که تو ایران همه چیز میزنن توش ولی شنیدم که شیلتون داره سالمون وارداتی میزنه تو تون ماهیاش
جدودا هم دو سه مدل زده این دودیش خیلی خوشمزست و بی دردسر :دی

اسکاندیناویایی ها با سالمون همون چیزایی رو درست می کنند که ما با گوشت قرمز درست می کنیم مثل همبرگر استیک و...

دودی شده اش رو هم با آب پرتقال بصورت خام صبح ها مصرف کنید
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
نه همون سالمون هست حسن یاور جان
 

DivxCntr

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
498
لایک‌ها
164
سالمون بیشتر تو آب های سرد و شیرین مثل دریای بالتیک کانادا و دریای خزر زندگی می کنه از نظر ارزش غذایی بیشترین ارزش غذایی بین ماهی ها رو داره و مغز رو فعال نگه میداره

بهترین نژادش نروژیه البته دریای خزرش چندین ساله نسلش منقرض شده

هوکی هم ماهی کشور نیوزلند هست که تیغ خیلی کمی داره و گوشتش سفید و نرمه اصلا هم سفت نمی شه ماهی بدون بویی هست و بیشتر کسانی که میخوان ماهی خوردن رو استارت بزنن هوکی بهشون پیشنهاد میشه چون نه بو داره و نه تیغ

همه ماهی فروشی های معتبر سالمون و هوکی دارن فقط مواظب باشید یه نوع خاصی از قزل آلا هست که رنگش قرمزه به جای سالمون غالبتون نکنند.نکته کنکوری اینکه سالمون درشت بگیرید یه مقدار چرب هست و از نظر امگا سه غنی تر بدون روغن هم بپزید در کل ماهی های دریایی و اقیانوسی بر خلاف پرورشی هر چی درشت تر و بزرگ تر باشن مرغوب ترن

ماهی ها رو هم منجمد که به طریق صید صنعتی صید شده بگیرید (اونایی که تو شهرهای ساحلی نیستند)صید صنعتی(frozen at sea) کیفیت ماهی رو در حد قابل قبولی نگه میداره و از تازه خیلی قابل اطمینان تره

در ضمن این عکسی که از شوریده گذاشتید قیمت هاش مال زمان شاه هست گمونم الان شوریده مرغوب با سایزی که تو عکس هست هر کیلو 17-20 تومان هست.

سالمون به صورت کامل هر کیلو 17 تومان تو فروشگاه می فروشیم یه نوع فیله سالمون بسته بندی خود نروژ دودی شده و طعم دار شده بدون پوست و استخوان grade B هر کیلو چهل هزار تومان grade A هر کیلو هفتاد هزار تومان

یه رده بندی هم از نظر طعم و مزه بین ماهی های شیلاتی هست پیداش کنم میزارم
ممنون از توضیحتون
اون قیمت که اره من چند روز پیش شوریده گرفتم 16 تومن اندازه متوسط بود
 

just1

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,439
لایک‌ها
194
محل سکونت
شــــــمـال
قدیما کرج تهران زیاد بود از این نوع ماهی - من خیلی دوست داشتم - فکر کنم اولین بار تویه یه نمایشگاه بین المللی بود خوردم
ولی الان چند سالیه که ندیدم - گفتی کلی هوس کردم
:D:D
اینجا فراوونه اممممممممممممممم:specool:
 

dedboy

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2007
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
102
محل سکونت
TEHROON !
بچه ها راستی مصرف ماهی دودی همراه ماهی هم خیلی حال میده . ما اینجوری درست میکنیم . ماهی دودی رو چند ساعت توی آب قرار میدیم تا نمکش کم بشه . بعد موقع دم کردن برنج ماهی رو بدون آب یا چیز دیگه توی یک کاسه قرار میدین و روی برنج میزارین . برنج که دم بکشه ماهی دودی هم آماده هست .

تا اینجای کار از ماهیهای جنوب شوریده و زبیدی خوبن . دیگه چی ؟

پ ن ک بچه های تهران نگفتن ماهی تازه خوب از کجا میشه خرید ؟
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
بچه ها راستی مصرف ماهی دودی همراه ماهی هم خیلی حال میده . ما اینجوری درست میکنیم . ماهی دودی رو چند ساعت توی آب قرار میدیم تا نمکش کم بشه . بعد موقع دم کردن برنج ماهی رو بدون آب یا چیز دیگه توی یک کاسه قرار میدین و روی برنج میزارین . برنج که دم بکشه ماهی دودی هم آماده هست .

تا اینجای کار از ماهیهای جنوب شوریده و زبیدی خوبن . دیگه چی ؟

پ ن ک بچه های تهران نگفتن ماهی تازه خوب از کجا میشه خرید ؟

من تا بحال ماهی های شمال نخوردم مثل سفید اوزون برون کفال چجوریه خوشمزه اس؟

راشگو هم نخوردم نمی دونم شمالیه یا جنوبی اون چه طعمی داره؟

در مورد ماهی چند تا نکته بگم بد نیست یکی اینکه ماهی به شدت سلیقه ایه ممکنه یه ماهی که همه تعریفش رو می کنند به مذاق شما خوش نیاد بنابراین به حرف بقیه توجه نکنید و همه جور ماهی استفاده کنید

یه نکته دیگه هم این که حتما همه جور ماهی استفاده کنید چون نوع تغذیه شون متفاوته خواص متفاوتی هم داره نظر کارشناسا هم همینه از گرون ترین ماهی ها تا ارزون ترین چه با تیغ چه بدون تیغ
 

dedboy

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2007
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
102
محل سکونت
TEHROON !
من تا بحال ماهی های شمال نخوردم مثل سفید اوزون برون کفال چجوریه خوشمزه اس؟

راشگو هم نخوردم نمی دونم شمالیه یا جنوبی اون چه طعمی داره؟

در مورد ماهی چند تا نکته بگم بد نیست یکی اینکه ماهی به شدت سلیقه ایه ممکنه یه ماهی که همه تعریفش رو می کنند به مذاق شما خوش نیاد بنابراین به حرف بقیه توجه نکنید و همه جور ماهی استفاده کنید

یه نکته دیگه هم این که حتما همه جور ماهی استفاده کنید چون نوع تغذیه شون متفاوته خواص متفاوتی هم داره نظر کارشناسا هم همینه از گرون ترین ماهی ها تا ارزون ترین چه با تیغ چه بدون تیغ

ماهی های شمال عالی هستند . مخصوصا اونها که توی پست اول نوشتم .
 

just1

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,439
لایک‌ها
194
محل سکونت
شــــــمـال
من تا بحال ماهی های شمال نخوردم مثل سفید اوزون برون کفال چجوریه خوشمزه اس؟

راشگو هم نخوردم نمی دونم شمالیه یا جنوبی اون چه طعمی داره؟

در مورد ماهی چند تا نکته بگم بد نیست یکی اینکه ماهی به شدت سلیقه ایه ممکنه یه ماهی که همه تعریفش رو می کنند به مذاق شما خوش نیاد بنابراین به حرف بقیه توجه نکنید و همه جور ماهی استفاده کنید

یه نکته دیگه هم این که حتما همه جور ماهی استفاده کنید چون نوع تغذیه شون متفاوته خواص متفاوتی هم داره نظر کارشناسا هم همینه از گرون ترین ماهی ها تا ارزون ترین چه با تیغ چه بدون تیغ

راشگو شمالی نیست.
واقعا ماهی سفید و اوزون برون و کفال رو نخوردی؟!!ای وای بر من!! ازون برون که قاچاق محسوب میشه(همون ماهی هستش که تخمش خاویاره!)
ماهی سفید که ماهی کم تیغ و بی نهایت عالی هست.
ماهی کفالم که فراوون ترین ماهی در اینجاس.
راستی! میشه ماهی رو پست کرد؟:D
 
بالا