• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم همکاری در فروش بازی battlefield 3 داره؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
کدوم سیستم همکاری در فروش که برای بچه های پرشین تولز هست بازی battlefield 3 رو دارن؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
اگه دارین لطفا پ.خ بدین 1دونه واسه خودم میخوام
ممنوع شده کنجکاو شدم بخرم :D

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
معلوم نیست راسته یا دروغ ولی بازی سیاسی هست و در اون فحشهای رکیکی هم به زبان فارسی داده میشه.
الان قیمتش شده بالای ده تومن ولی من 10 تومن میدم.:D

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

در این بازی نیروهای آمریکایی در ایران با ایرانی ها می جنگند ...
واسه همین شدیداً تحت سانسور هست و حتی به سایتهایی که واسه دانلود گذاشته بودند هم اختار دادند تا حذفش کنند ...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
معلوم نیست راسته یا دروغ ولی بازی سیاسی هست و در اون فحشهای رکیکی هم به زبان فارسی داده میشه.
الان قیمتش شده بالای ده تومن ولی من 10 تومن میدم.:D
من که نمیخوام بخرم گفتم دیدم بازار خوبه گفتیم یه سودی بکنیم من اصلا نمیدونستم توی بازی فحش هم میدن

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
نامردا نمیفروشن :دی

امروز برای کاری رفته بودم بعد وارد هر مغازه ای که میشدم یه برگه نوشته بود زده بود روی شیشه " آقا بازی battlefield 3 نداریم سئوال نکن " :دی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
بازی از بیخ ضد ایرانی هست اولا فحشهایی به زبان فارسی داده میشه اونم در همه مراحل فرقی نمیکنه مرحلش توی ایران باشه یا نه ولی همش فحشهایی به زبان فراسی از طرف نیروهای ایرانی داده میشه قیافه نیروهای ایرانی زشت و سیاه و بد دهن درست شده نبروهای ایرانی در این بازی ضعیف جلوه داده میشه که با یک تیر کلت به پای یک نیروی ایرانی طرف میمیره ولی نیروی آمریکایی 10 تا هم بخوره مثل سگ زنده میمونه.

من دیروز همه مراحل رو تموم کردم از لحاظ گرافیکی فعلا برترینه تا ببینم در 2012 یا 2013 بازی میاد که بتونه انحصار گرافیکی این بازی رو بشکنه؟

بازی حالت سینمایی داره یعنی اگه گرافیکتون قوی باشه و روی رزولوشن فول اچ دی و روی حالت اولترا بازی رو انجام بدید با یک فیلم سینمایی طرف هستید نه یک بازی یعنی ایقدر گرافیکش بالاست.:wacko:

ولی خوب نتونستند ایران رو شبیه سازی کنند مثلا بانک شهر توی تهران روی ساختمانش پرچم ایرانه ولی در محوطه پرچم عراقه!!!!!!!:blink::blink:

یا مثلا روی باجه تلفنهای شهر تهران کلماتی به فارسی نوشته شده مثل 22 بهمن و نابود باد دیکتاتوری و غیره.

کلا خیلی ضد ایرانی هست و اگر بازی کنید متوحه منظورم میشید این بازی منو یاد فیلم 300 انداخت که چقدر به ما توهین شد.:(

هر کس اینو بازی میکنه باید به عنوان سرگرمی بازی کنه نه یک بازی که روش تاثیر بزاره یعنی بی خیال تاثیر که از بازی بگیرید. من خودم این بازی رو تموم کردم و کلی هم خوشم اومد ولی روی من هیچ تاثیری نداشت.:cool:

به فرض اگه آمریکا بخواد به ایران حمله کنه من اولین نفری خواهم بود که به جبهه میرم.:rambo::rambo:

کلا به عنوان سرگرمی باید بهش نگاه کرد تا اینکه شما رو تحت تاثیر خودش بخواد قرار بده اگه تحت تاثیر این بازی قرار گرفتید از جمله هموطن کشی سریع بازی رو پاک کنید و دی وی دی رو بشکنید.;)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
ساده تر از بچه های این مملکت پیدا نمی شه به خدا :D
واسه مثال گفتم منظورم این بود که بازیش تاثیری رو من نداشت و آمریکا هم فقط توی بازیها میتونه به ایران حمله کنه اینقدر بدبخت و ترسو و ضعیف هستند که فقط بلدن بازی بسازن اینایی که بلد نیستن تهران رو درست شبیه سازی کنن به نظرتون از قدرت ایران خبر دارن؟ به خاطر همینه که از ما مثل سگ میترسن حالا هی بازی بدن بیرون تا جونشون دربیاد.

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
واسه مثال گفتم منظورم این بود که بازیش تاثیری رو من نداشت و آمریکا هم فقط توی بازیها میتونه به ایران حمله کنه اینقدر بدبخت و ترسو و ضعیف هستند که فقط بلدن بازی بسازن اینایی که بلد نیستن تهران رو درست شبیه سازی کنن به نظرتون از قدرت ایران خبر دارن؟ به خاطر همینه که از ما مثل سگ میترسن حالا هی بازی بدن بیرون تا جونشون دربیاد.

احتمالا CIA به صورت مستقیم این بازی رو طراحی کرده ! ببین چقد اطلاعات CIA از تهران کمه :D

بابا بی خیال چرا اینقد توهم قدرت داریم ما ؟ کدوم قدرت آخه ؟ وضعیت قاراشمیش کشور رو نمی بینی ؟ اگه قدرت داشتن که اول وضعیت داغون کشور رو سر و سامون می دادن

بی خیال بابا

فعلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
احتمالا CIA به صورت مستقیم این بازی رو طراحی کرده ! ببین چقد اطلاعات CIA از تهران کمه :D

بابا بی خیال چرا اینقد توهم قدرت داریم ما ؟ کدوم قدرت آخه ؟ وضعیت قاراشمیش کشور رو نمی بینی ؟ اگه قدرت داشتن که اول وضعیت داغون کشور رو سر و سامون می دادن

بی خیال بابا

فعلا
همینو بگو !!
بعد فکر کردن مثلا جنگ بشه سرباز امریکایی میریزه توی خیابون تیر میندازه , بابا عصر عصر موشک و بمبه , مثل نقل و نبات میریزن سرمون بعد که همه چی از کار افتاد میان پیاده میشن !! امریکاییا هم دقیقا توی همین مرحله دهنشون سرویس میشه , یعنی وقتی از طریق زمینی وارد میشن و دوست و دشمن , نظامی و غیر نظامی براشون مشخص نیست , نه کسی که میره طرفشون میدونن بمب به خودش بسته یا نه , نمیتونن به راحتی هرکی میره طرفشونو بزنن بکشن !! در نتیجه اینجاست که گر و گر کشته میدن , که البته مردم ما نه مردم ویتنامن نه عربن که این کار از دستشون بر بیاد , وقتی با صدای یه تیر هوایی یا یه گاز اشک اور همه در میرن , دیگه باید حساب کرد توی همچین موقعیتی چیکار میکنن.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
امروز رفتم بازيشو بخرم اولاً كه اصلاً نبود فقط يكي گفتش 3 تا دي وي دي 30 تومن ، فكر كنم كم كم بايد به فكر دانلود باشم

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
ادم این بازی رو می بینه به این فکر می افته که چرا تا حالا نزدن ایران و درب و داغون نکردن! ...
در کل می گن گرافیک خفنی داره + فحش خفن.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
بابت دوستاني كه بهم پ خ كردن و قيمتاي مناسبشون رو گفتن ممنونم . اگه نتونستم دانلود كنم حتماً مزاحمتون ميشم . بد جور تو كف اين بازي موندم .

webmast3r

Registered User
لایک‌ها
14
بابت دوستاني كه بهم پ خ كردن و قيمتاي مناسبشون رو گفتن ممنونم . اگه نتونستم دانلود كنم حتماً مزاحمتون ميشم . بد جور تو كف اين بازي موندم .
سلام دادا من لينك دانلودش رو يه جايي ديدم ولي با چيز پي ان بايد دانلودش كني خواست بگو پخ بدم
يه سوال شما كجاي خراسانين ؟

بالا