بازی از بیخ ضد ایرانی هست اولا فحشهایی به زبان فارسی داده میشه اونم در همه مراحل فرقی نمیکنه مرحلش توی ایران باشه یا نه ولی همش فحشهایی به زبان فراسی از طرف نیروهای ایرانی داده میشه قیافه نیروهای ایرانی زشت و سیاه و بد دهن درست شده نبروهای ایرانی در این بازی ضعیف جلوه داده میشه که با یک تیر کلت به پای یک نیروی ایرانی طرف میمیره ولی نیروی آمریکایی 10 تا هم بخوره مثل سگ زنده میمونه.
من دیروز همه مراحل رو تموم کردم از لحاظ گرافیکی فعلا برترینه تا ببینم در 2012 یا 2013 بازی میاد که بتونه انحصار گرافیکی این بازی رو بشکنه؟
بازی حالت سینمایی داره یعنی اگه گرافیکتون قوی باشه و روی رزولوشن فول اچ دی و روی حالت اولترا بازی رو انجام بدید با یک فیلم سینمایی طرف هستید نه یک بازی یعنی ایقدر گرافیکش بالاست.:wacko:
ولی خوب نتونستند ایران رو شبیه سازی کنند مثلا بانک شهر توی تهران روی ساختمانش پرچم ایرانه ولی در محوطه پرچم عراقه!!!!!!!:blink::blink:
یا مثلا روی باجه تلفنهای شهر تهران کلماتی به فارسی نوشته شده مثل 22 بهمن و نابود باد دیکتاتوری و غیره.
کلا خیلی ضد ایرانی هست و اگر بازی کنید متوحه منظورم میشید این بازی منو یاد فیلم 300 انداخت که چقدر به ما توهین شد.
هر کس اینو بازی میکنه باید به عنوان سرگرمی بازی کنه نه یک بازی که روش تاثیر بزاره یعنی بی خیال تاثیر که از بازی بگیرید. من خودم این بازی رو تموم کردم و کلی هم خوشم اومد ولی روی من هیچ تاثیری نداشت.
به فرض اگه آمریکا بخواد به ایران حمله کنه من اولین نفری خواهم بود که به جبهه میرم.:rambo::rambo:
کلا به عنوان سرگرمی باید بهش نگاه کرد تا اینکه شما رو تحت تاثیر خودش بخواد قرار بده اگه تحت تاثیر این بازی قرار گرفتید از جمله هموطن کشی سریع بازی رو پاک کنید و دی وی دی رو بشکنید.