کد جاوا برا ساختن منو

شروع موضوع توسط baranmatin ‏7 ژانویه 2006 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. baranmatin

    baranmatin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    سلام من یه کد تمیز و شیک می خوام که بتونم باهاش منو های متنوع بسازم .در ضمن کرک دار هم نباشه اگه سراغ دارین لطفا لینکشو برام بذلرین
    ممنووون:)
     
  2. baranmatin

    baranmatin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    :eek: یعنی هیش کی نمیدونه ه ه ه ؟:(
     
  3. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران

    یه نرم افزار به نام DHTMLMenu دارم که با اون کار میکنم

    همون چیزیه که می خوای

    بگرد تو اینترنی هم پیدا میکنی من CD شو خریدم
     
  4. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    تو این نرم افزار نمیشه direction رو به rtl تغیر داد ؟ که بشه منو های فارسی هم درست کرد . درضمن کسی کرکشو داره ؟
     
  5. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    دمت گرم دیگه
    عزیز دل برادر اینجا ها رو نگاه کن . من چند ساله که دارم با اون کار میکنم

    اینجا و اینجا

    اینم هست
     
  6. |Ahmad|

    |Ahmad| کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    0
    میشه بگید چحوری میشه Sub Menu ها رو توی این برنامه به حالت راست به چپ در آورد؟ الانه من دارم استفاده میکنم منو ها راست به چپ میشن ولی Sub Menu ها روی خود منو باز میشن و راست به چپ نمیشن.
    یعنی میخوام وقتی روی منو قرار گرفت موس نه روی خود منو باز بشه Sub Menu ها یا سمت راستش باز بشه میخوام سمت چپ منوی اصلی باز بشه و با فاصله نه اینکه روی خود منوی اصلی باز بشه و قرار بگیره.
    ممنونم
     
  7. footbal
  8. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران


    عکس رو دانلود کنید
    باید Align رو در داخل Global Setting برای کل منو ها Sub Menu (قسمت مشخص شده 1 ) تنظیم کنی که Sub Menu ی شما راست چین باشه یا چپ یا وسط

    و همینطور Align رو برای منوهای داخلی هم تنظیم میکنید که در قسمت Popup Menu داخل تگ Advanced قرار دارد همانطور که در عکس میبینید ( قسمت مشخص شده 2 ) . اگر می خواهید منوی داخلی شما از منوی اصلی فاصله داشته باشد با تغییر The Corner's X-coordinate و The Corner's Y-coordinate به نتیجه دلخواه برسید .​
     

    فایل های ضمیمه:

    • copy.jpg
      copy.jpg
      اندازه فایل:
      82.4 KB
      نمایش ها:
      134
  9. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    عزیز دل برادر این مال شما چه ورژنی هست ؟ مال من این شکلی نیست . در ضمن اگه بتونی لینک دانلود این ورژن به همراه کرکشو پبدا کنی خیلی ممنون میشم
     
  10. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    عزیز دل برادر من گفتم که از تو CD های Web Design می تونین اینو پیدا کنین . یه سرچ بزن 100000 تا بهت میده
    مثلا ایـــــــــــــــــن

    نرم افزار من 4.2 می باشد :(
     
  11. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    من اینو از تو سایت خودش دانلود کردم . طبیعتا اخرین ورژن هست . چقد سر ما داد میزنی .:D بی خیال شدیم اصلا . ما خودمون کد مینویسیم راحت تریم . اینا سوسول بازیه
     
  12. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    وقتی که یه چنین برنامه عالی در دست داری دیگه چرا وقت خودتو بیخودی صرف کنی .

    نوشتن یه منوای که با این برنامه نیم ساعت تا یک ساعت طول میکشه تا درست کنی رو باید 10 ساعت وقت بزاری

    حالا میل خودته هر جور راحتی جناب shankimout
     
  13. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    کسی کرک نسخه 6.4 رو داره؟
    مثل اینکه تا رجیستر نشه کارایی نداره!
    من بعضی از ساب منوهام نمیتونن لینک داشته باشن زمانی که میخوام فایل خروجی بگیرم از منو!
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    يه آموزش از اين برنامه بذارين ممنون مي شم .... خيلي باحالهن خيلي وقته دارمش ولي ياد ندارم باهش كار كنم البته ورژن جديد رو مي گم
     
  16. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann

    ها گفتی . من هم گیر اینم . !!!! همه جارو هم گشتم . یکی پیدا کردم ولی متسفانه Fake بود . تو torrent ها هم نبود . !!!!!!!

    نه بابا چرا 10 ساعت . نیم ساعت . چیزی نداره که . کلش 2 کیلوبایت جاوا اسکریپت داره .
     
  17. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
  18. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    اگه شما میتونی منوهایی مثل اونایی که در بالا آدرسشو گزاشتم نیم ساعته با کد نویسی و بدون نرم افزار درست کنی ، باید خیلی کارت درست باشه دیگه چرا دنبال کرک برنامه می گردی ؟
     
  19. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران

    برای این که به ساب منو ها و منو های مورد نظر لینک بدی نیازی نیست که الزاماً از خود برنامه استفاده کنی میتونی دستی هم لینک هارو وارد کنی .
    بعد از این که منو رو درست کردی و کامل شد اونو معمولا تو یه فایل باید ذخیره کنی ( فایل های خود پروژه رو نمیگم - فایل HTML یا ASP یا PHP یا هر چیز دیگه که منو رو درون اون فایل درست کردی ) اون فایل رو با نوت پد باز میکنی و اونجا میتونی آدرس لینک ها رو بهش بدی . خیلی ساده میتونی کارتو انجام بدی .
    HTML:
    stm_aix("p0i2","p0i1",[0,"در باره ما ","","",-1,-1,0,"?mode=About","_self","","","","",0]);
    stm_aix("p0i3","p0i0",[]);
    stm_aix("p0i4","p0i1",[0,"توليدات ","","",-1,-1,0,"","_self","","","_pgtres/arrow_br.gif","_pgtres/arrow_b%20d.gif",7,7]);
    stm_bp("p1",[1,1,0,0,0,3,7,0,100,"progid:DXImageTransform.Microsoft.Fade(overlap=.5,enabled=0,Duration=0.37)",-2,"progid:DXImageTransform.Microsoft.Slide(slideStyle=swap,bands=15,enabled=0,Duration=0.37)",-2,73,0,0,"#000000","#d3e5fa","",2,1,1,"#000099"]);
    stm_aix("p1i0","p0i1",[0,"کيسه خواب الياف ","","",-1,-1,0,"?mode=Kiseh","_self","","","_pgtres/arrow_l.gif","_pgtres/arrow_d.gif",7,7,0,"","",0,0,0,2,1,"#6600ff",1,"#316ac5",0,"","",3,3,0,0,"#ffffff","#000061 #0000b2 #0000b2 #000061","#000000"]);
    stm_bpx("p2","p1",[1,1,0,0,0,3,7,0,100,"progid:DXImageTransform.Microsoft.Fade(overlap=.5,enabled=0,Duration=0.37)",-2,"progid:DXImageTransform.Microsoft.Strips(Motion=rightdown,enabled=0,Duration=0.37)",19]);
    stm_aix("p2i0","p1i0",[0,"قرخود ","","",-1,-1,0,"?mode=Ghorkhod","_self","","","","",0,0]);
    stm_aix("p2i1","p2i0",[0,"آلاداغ  ","","",-1,-1,0,"?mode=Aladagh"]);
    stm_aix("p2i2","p1i0",[0,"     دوبرار  ","","",-1,-1,0,""]);
    stm_bpx("p3","p2",[1,1,0,0,0,3,0]);
    stm_aix("p3i0","p2i0",[0,"تمام زيپ  ","","",-1,-1,0,"?mode=Doberar_F"]);
    stm_aix("p3i1","p2i0",[0,"   نيم زيپ  ","","",-1,-1,0,"?mode=Doberar_H"]);
    stm_ep();
    stm_aix("p2i3","p2i0",[0,"مي سي نو  ","","",-1,-1,0,"?mode=Meceno"]);

    این یه تیکه از کد یکی از همون منوهاییه که بالا تر آدرسشو گزاشتم .
    به سورس کد دقت کنید به راحتی متوجه میشین که باید چکار کنید .
    می بینید که آدرس لینک منو ها یا ساب منو ها درون کوتیشن (( " " )) بعد از اسم منو قرار داره . و اونایی که لینک نداره ، خالی رها شده . همین

    این یه ساب منو
    کد:
    stm_aix("p1i0","p0i1",[0,"کيسه خواب الياف ","","",-1,-1,0,"?mode=Kiseh","_self","","","_pgtres/arrow_l.gif","_pgtres/arrow_d.gif",7,7,0,"","",0,0,0,2,1,"#6600ff",1,"#316ac5",0,"","",3,3,0,0,"#ffffff","#000061 #0000b2 #0000b2 #000061","#000000"]);
    اینم یه منو
    کد:
    stm_aix("p3i0","p2i0",[0,"تمام زيپ  ","","",-1,-1,0,"?mode=Doberar_F"]);
     
  20. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    خوب مثل اونها و با فیلتر css نه ولی یه منو ساده تر دو لایه

    کد:
    window.onload=sub_menu_show;
     function sub_menu_show(id) {
      var d = document.getElementById(id);
      for (var i = 1; i<=30; i++) {
       if (document.getElementById('submenu_'+i)) {
        document.getElementById('submenu_'+i).style.display='none';
       }
      }
      if (d) {
       d.style.display='block';
      }
     } 
     function sub_menu_hide(main_sub){
      for (var i = 1; i<=30; i++) {
        if(!document.getElementById('submenu_'+main_sub)){
       if (document.getElementById('submenu_'+i)) {
        document.getElementById('submenu_'+i).style.display='none';
       }
       }
      }
     }
      function menu_hover(id,submenu){
      var item = document.getElementById("menu_item_" + id);
      item.style.backgroundColor = "#F2C355";
      item.style.color = "#141952";
      if(submenu){
       sub_menu_show("submenu_" + id);
      }
     }
      function menu_normal(id){
      var item = document.getElementById("menu_item_" + id);
      item.style.backgroundColor = "#e3e3e3";
      item.style.color = "#8F8F8F";
      
     }
    
    اینم کد جاوااسکریپت . اینکه چیزی نداره .

    درضمن اینقد با کنایه صحبت نکنید ;)
     
  21. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    آخه شما وقتی که میتونین با یه نرم افزاری که دم دست همه هست کار خوبی ارائه بدین چرا خودتونو تو دردسر میندازین .
    فکر میکنم که شما خودتون هم میدونید که با نرم افزار هایی ازاین قبیل کار راحت تر و سریع تر و نتیجه مطلوبتر میشه ، خوب من به این اعتقاد دارم وقتی که میتونم با یه برنامه کارمو به این سرعت انجام بدم چرا خودمو تو درد سر بندازم ، وقت خودمو رو چیزای دیگه میزارم تا کارم بهتر از آب در بیاد .

    حالا اگه شما با این راحتین که زمان بیشتری صرف طراحی منو کنید خوب به خودتون مربوطه . من فقط یه پیشنهاد دادم .;)

    درضمن : چرا اینقرد زود بهت بر میخوره ;)
     
  22. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اخه جیگر من . من کی گفتم که دوست ندارم از این نرم افزار استفاده کنم . ؟؟؟


    من گیر کرکشم . هنوز که هنوزه هیچ سایتی واسه این ورژن کرک نداده بیرون .
     
zarpopخرید بک لینک