nexpay

کد رنگ جدول با سطرهای زوج و فرد

شروع موضوع توسط marjan1982 ‏22 ژانویه 2006 در انجمن CSS

  1. marjan1982

    marjan1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2005
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    کسی کد css این جدولها رو می دونه چه جوریه که اگه سطر زوج بود یه رنگ اگه فرد بود یه رنگ دیگه .
    مثه عکسه زیر :
    [​IMG]
     
  2. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    با CSS خالی که نمیشه.
    به دو روش سمت سرور و سمت کلاینت میشه انجام داد که سمت سرور راحتتر و مطمئن تره !

    شما باید یکی در میون به این ردیفهای کلاسی مثلا به نام alt اختصاص بدید و بعد رنگ زمینه رو با CSS تغییر بدید. (مثلا داخل loop با دستور شرطی)

    بهمشم میگن ZebraTables که در سایت AListApart.com یک مقاله خوب دربارش هست ;)
     
  3. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    اين معمولا تو سايتهاي دايناميك استفاده ميشه

    اما در استاتيك هم فرقي نمي كنه بايد دو تا كلاس براي td تعريف كني كه تو هر كدوم يه background-colorمتفاوت تعريف كني به سطرهاي زوج كلاس اول رو بدي و به فرد ها كلاس دوم
     
  4. marjan1982

    marjan1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2005
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    میشه یه تیکه کد یا یه مثال برام بزارین؟
    ممنون میشم .​
     
  5. aideen

    aideen کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran - Karaj
    البته توی کلاینت ساید، با document.getElementByTagName('td') می‌شه خیلی تمیز className اون element ها عوض کرد. و البته با جاواسکریپت و نه با CSS.
     
  6. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    و در سمت سرور هم كه خيلي سادست به يه متغيير مقدار يك ميدي حالا مياي چك ميكني ميگي اگه باقيمانده متغيير تقسيم بر دو مساوي صفر شد فلان رنگ رو بده اگه نه فلان رنگ رو بعدش يدونه به متغيير اضافه ميكني
     
  7. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
  8. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    بله که البته باید document.getElementByTagName('tr') باشه ;)
     
  9. marjan1982

    marjan1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2005
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    ممنون از راهنماییتون.​
     
  10. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    خوب
    منم یه مورد این جا اضافه می کنم . کاری که خودم کردم .
    طرف سرور
    من اودم اول برای جدول Style تعریف کردم و سه متغیر . مثلا Color1 , Color2 , Color که Color1,2 هر کدوم یه رنگ داشتند . و Color مساوی با یکی از اونا بود .
    اول هر سطر Color رو به سطر نسبت دادم و آخر هر سطر اومدم چک کردم که اگه Color=Colo1 بود . Color رو مساوی با Color2 بزار . و اگر Color=Color2 بود . Color رو مساوی با Color1 بزار .

    البته ای نو هم میشه تعرف کرد که وقتی که موس روی هر سطری قرار میگیره اون سطر رنگش عوض بشه .

    همین .
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal