• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کد مخفي و فعال کردن درايو رايتر - فوری

iran2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام

من يه کد مي خوام براي VB6 که مثلا:
يه فرم داريم و دو دکمه(Button).
که با کليک برروي يکي از دکمه ها ردايو رايتر ما شناسايي بشه و مخفي بشه و با کليک برروي دکمه ديگر درايو رايتر مخفي شده رو نمايش بدهد يعني در کل درايو رايتر را فعال و غير فعال کنم.

من ميخوام در هر کامپيوتر رايترش مخفي و غيرمخفي بشه.يعني قادر به شناسايي هر درايو رايتر شخص ديگري رو داشته باشه.

آقا برای چی این همه درازش میکنم.ببینید من میخواهم یه سی دی بسازم و از رایتش جلوگیری کنم.یا اگه بشه که اون سیدی برای بار اول توی هر کامپیوتری اجرا بشه دفعه های بعد هم حتما توی همون کامپیوتر اجرا بشه و جایی دیگه اجرا نشه.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد
شما با api مي تونيد درايو سي دي رام رو تشخيص بديد ( getdrivetype) و بعد از پيدا كردن با گرفتن اطلاعات درايو اگر توش rw بود بعني درايو رايتر و .....
آقا برای چی این همه درازش میکنم.ببینید من میخواهم یه سی دی بسازم و از رایتش جلوگیری کنم.یا اگه بشه که اون سیدی برای بار اول توی هر کامپیوتری اجرا بشه دفعه های بعد هم حتما توی همون کامپیوتر اجرا بشه و جایی دیگه اجرا نشه
.
جلوي رايت رو نميشه گرفت .... در رو ببندي از ديوار ميان
براي اينكه توي كامپوتر ديگر بعد از اولين اجرا توي كامپوتر اوليه اجرا نشه بايد اطلاعاتي بروي خود سي دي نوشته بشه كه نياز به رايتر است و همه رايتر ندارن !
و يا اينكه اين اطلاعات بايد روي ديسكت و يا فلش و يا يك وسيلع rw نوشته شه كه مشكل سازه !
ميتونيد از قفل هاي سخت افزاري و يا نرم افزاري و استفاده كنيد
به اميد ديدار

ali32n70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام واسه رایت نشدن زحمت نکش
چون من هستم با لینوکس رایت میکنم ویا اوتو ران را غیر فعال میکنیم
ولی وایه تشخیص رایتر می تونی از Create object vbscript va az gedrive estefadeh koni
moafagh bashi

بالا