• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کراتین مونوهیدرات اپتیموم اصل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
سلام
من دو تا کراتین مونوهیدرات اپتیموم اصل 300 گرمی رو می خوام هرکس می تونه تهیه کنه قیمت و شرایط پلز

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
من میتونم برات پیدا کنم.

needtodollar

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
داداش این اوپتیموم پول مارکشو می خوره ... این همه مارکه با کیفیت دیگه هست که ارزون تره مثل پرولب یا جی ان سی یا حتی این مارک جدید ایرانی پی ان سی ...

needtodollar

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
داداش این اوپتیموم پول مارکشو می خوره ... این همه مارکه با کیفیت دیگه هست که ارزون تره مثل پرولب یا جی ان سی یا حتی این مارک جدید ایرانی پی ان سی ...

شما یک بار مصرف کن اوپتیموم رو اونوقت به خودت اجازه نمیدی با برند ایرانی مقایسش کنی !!!
5 سال پیاپی داره بهترین پروتئین دنیا میشه شما میگید پی ان سی و جی ان سی .. ؟

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190

عزیز من اکثر شونو استفاده کردم البته ایرانی نه حتی یکی هم میگفت کراتین کراتینه و ترکیب خاصی نداره بنابراین برا همه برند ها همون کراتین با همون فرموله
ولی واقعیت اپتیموم یه چیز دیگس حالا می خواد پول مارکشو بخوره یا پول کیفیتشو ولی یه سرو گردن از همه برند ها بالا تره

پ ن : مثل اینکه آریا چی چی نمایندگی گرفته تو داروخونه ها پخش کرده ولی نمی دونم کراتین هم داره توش یا نه فردا می رم چند تا داروخونه پیدا نکردم مزاحم دوستان میشم

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
عزیز من اکثر شونو استفاده کردم البته ایرانی نه حتی یکی هم میگفت کراتین کراتینه و ترکیب خاصی نداره بنابراین برا همه برند ها همون کراتین با همون فرموله
ولی واقعیت اپتیموم یه چیز دیگس حالا می خواد پول مارکشو بخوره یا پول کیفیتشو ولی یه سرو گردن از همه برند ها بالا تره

پ ن : مثل اینکه آریا چی چی نمایندگی گرفته تو داروخونه ها پخش کرده ولی نمی دونم کراتین هم داره توش یا نه فردا می رم چند تا داروخونه پیدا نکردم مزاحم دوستان میشم

اگه بهتر نبود نامزد بهترین برند نمیشد.

IT_Master

Registered User
لایک‌ها
23
دادش من اینو دارم منتها ایران نیس, انگلیسه:

on.jpg

اگه میخای بگو تا بگم با پست DHL برات بفرسته که هزینش یکم میره بالا (اگه پولش زیاد برات مهم نیس و فقط دنبال اصل میگردی).
من خودمم یکیشو دارم استفاده میکنم

Last edited:

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

شرکت اریا تن ورز پویا هست که کراتین ترکیبیش رو وارد کرده نماینده اوپتیموم امریکا:

http://forum.persiantools.com/t241325.html

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا