آقایون یه کرک درست برای بازی ECHO سراغ ندارین؟
Figo کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 سپتامبر 2005 نوشتهها 56 لایکها 0 محل سکونت Kerman 19 اکتبر 2005 #1 آقایون یه کرک درست برای بازی ECHO سراغ ندارین؟
irgamer مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 23 جولای 2003 نوشتهها 2,030 لایکها 15 20 اکتبر 2005 #2 ظاهرا فعلا فقط از طریق backup image میشه بازی کرد. در ضمن سوال در مورد کرک و سریال نرم افزارهارو لطفا در بخش کرک و سریال بپرسید. موفق باشید
ظاهرا فعلا فقط از طریق backup image میشه بازی کرد. در ضمن سوال در مورد کرک و سریال نرم افزارهارو لطفا در بخش کرک و سریال بپرسید. موفق باشید
Figo کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 سپتامبر 2005 نوشتهها 56 لایکها 0 محل سکونت Kerman 20 اکتبر 2005 #3 آقایون کسی یه کرک درست برای بازی ECHO سراغ داره؟
P30Tools کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 31 می 2005 نوشتهها 1,710 لایکها 332 20 اکتبر 2005 #4 آقایون کسی یه کرک درست برای بازی ECHO سراغ داره؟ کلیک کنید تا بازشود... میشه یکم توضیح بدی در مورد این بازی؟؟ احیانا این اسم مخخف نیست؟؟؟
آقایون کسی یه کرک درست برای بازی ECHO سراغ داره؟ کلیک کنید تا بازشود... میشه یکم توضیح بدی در مورد این بازی؟؟ احیانا این اسم مخخف نیست؟؟؟
Figo کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 سپتامبر 2005 نوشتهها 56 لایکها 0 محل سکونت Kerman 22 اکتبر 2005 #5 ECHO: Secret of the Lost Cavern
Figo کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 سپتامبر 2005 نوشتهها 56 لایکها 0 محل سکونت Kerman 22 اکتبر 2005 #6 میشه در مورد backup image توضیح بدین
Figo کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 سپتامبر 2005 نوشتهها 56 لایکها 0 محل سکونت Kerman 22 اکتبر 2005 #7 نمیخاد توضیح بدین , پیدا کردم خوندم ولی این بازی من مشکلش اینه که تا یه جاهایی بدون مشکل بازی میشه اما بعد میاد از اول
نمیخاد توضیح بدین , پیدا کردم خوندم ولی این بازی من مشکلش اینه که تا یه جاهایی بدون مشکل بازی میشه اما بعد میاد از اول
irgamer مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 23 جولای 2003 نوشتهها 2,030 لایکها 15 24 اکتبر 2005 #8 والا من خودم بازی رو ندارم و متاسفانه راهنمایی زیادی نمیتونم بکنم غیر از اینکه صفحات مربوط به این بازی رو در gamecopyworld.com و gameburnworld.com رو هرچندوقت یکبار چک کنید شاید کرک و راه حالهای بهتری فراهم شد. موفق باشید
والا من خودم بازی رو ندارم و متاسفانه راهنمایی زیادی نمیتونم بکنم غیر از اینکه صفحات مربوط به این بازی رو در gamecopyworld.com و gameburnworld.com رو هرچندوقت یکبار چک کنید شاید کرک و راه حالهای بهتری فراهم شد. موفق باشید