daffy_duck376
Registered User
با این حرفت خیلی حال کردم ممنون""معلوم نیست چیرو گارانتی میکنن! ""
با این حرفت خیلی حال کردم ممنون""معلوم نیست چیرو گارانتی میکنن! ""
منم میخاستم یه سونی از یکی از فروشگاهای بانه بگیرم ،بالا پایین کردم دیدم نمیصرفه.منم تجربیات خودم رو برای دوستان عرض می کنم اول اینکه خرید از بانه فقط برای تلویزیون و کولر مناسب است و اونم وقتی که خودتون تشریف ببرید برای سیاحت مسافرت.اما اگر همون تلویزیون یا کولر را خودشون براتون بیارن کلی پول میگیرند و صرف نمی کند.
من بارها به بانه سفر کرده ام وبارها هم با پیک از خودشون کالا دریافت کرده ام.ودر این راه حتی ضرر هایی هم متحمل شده ام.دی ماه گذشته من یک مانیتور- تلویزیون چینی 15 اینچ به قیمت 420 هزار تومان اینترنتی از بانه گرفتم که فروشنده بخاطر کوچک بودن با پست ارسال کرد.وقتیکه دستم رسید متوجه شدم پیکسل سوخته دارد.دوباره بعد از کلی جر وبحث فروشنده کالا را پس گرفت اما گفت فقط می توانم برایت عوض کنم.یکی دیگه ارسال کرد سالم بود اما هزینه پست برای بار دوم با من تمام شد و طرف فقط عذرخواهی کرد.اسفند ماه گذشته هم یک تلویزیون الجی 55 سری la660 از بانه با پیک خودشون برای من ارسال کردند 4.200 میلیون که 250 هزار تومان کرایه انرا گرفتند.و100 هزار تومان هم اضافه برای گارانتی دادم{نه گارانتی معتبر} که جمعا شد 4.550 میلیون جالب اینه که شهر من فقط 7 ساعت با بانه فاصله دارد. دوستان بانه مثل سابق نیست مگر برای اجناس خاص وگرنه اصلا صرف نمی کند.
من گمون کنم آمار اشتباه به شما دادندچرا که تلویزیون مورد ذکر شما با گارانتی رسمی با توجه به قیمتی که من دارم حداقل 600 تا اختلاف دارهخب آقایون محترم وقتی یک جنس از بانه میخرید که با پوله بارریش تقریبا یکی میشه با شهره خودتون چه کاریه از اونجا بگیرید؟ اونم جنسه ندیده با اون گارانتی های مسخره بانه ای.
الان TV SONY 42W670 با گارانتی اصلی که شامل پنل میشه شیراز 2.250 . بانه من قیمت گرفتم 1.900 . که با باربریش 2.100 200 در میاد تا شیراز.اونم با گارانتی که شامل پنل نمیشه.اونم به مدت 1 سال.خب چه کاریه که از بانه بخرم؟ مثله آدم میرم تو شهر خودمون میخرم.من موندم چرا مردم قبل از خرید یه حساب سر انگشتی نمیکنن از بانه..............
من گمون کنم آمار اشتباه به شما دادندچرا که تلویزیون مورد ذکر شما با گارانتی رسمی با توجه به قیمتی که من دارم حداقل 600 تا اختلاف داره
یه سر یه این سایت بزن معتبر بودن یا نبودنش به عهده خودت داداشدوستان بانه دوربین دیجیتال حرفه ای هم گیر میاد کسی سراغ داره جایی رو؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بله تایید میکنمدر کل تعداد قابل توجهی از مدلها حدود 500-600 در بانه ارزان تر هستن
دوستان ببخشید اگه tv 32 اینچ هم بگیرید بازم 200 هزینه ارسال میگیرند چرا هزینه ارسالش اینقد بالاست؟والا من خریدم نزدیک یه هفتست هنوز ارسال نکردن,نزدیک 200 هم هزینه ارسالش شد
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلامدوستان ببخشید اگه tv 32 اینچ هم بگیرید بازم 200 هزینه ارسال میگیرند چرا هزینه ارسالش اینقد بالاست؟
با باربری نمیشه فرستاد؟
اگه با پست فرستاده بشه چقدر هزینه میبره؟ مگه پست بانه با شهرهای دیگه فرق میکنه؟سلام
ارسال فقط با باربري مسافربري امكانش هست كه هزينه 32 حداقل بين 80 تا 100 110 هست علتش پاسگاه هاي بين راه و قاچاق بودن كالاست راننده حداقل با مقداري از اين هزينه بتونه جوابگو مامور باشه
پست بندرعباس نميبره بانه هم همين مشكل هست مرز آبي چه خشكي فرق نداره پيشتاز پليس به هر حال يا فرودگاه چك ميكنه سفارشي (امانات)هم زميني چك ميشه واسه همين نميبرناگه با پست فرستاده بشه چقدر هزینه میبره؟ مگه پست بانه با شهرهای دیگه فرق میکنه؟
من از این فروشگاه چند بار خرید کردم مشکلی برام پیش نیومده! از سایت دیگه ای تو بانه خواستم سرویس قابلمه بگیرم چون نمیشناختم زحمت دادم به این بنده خدا ارزون تر از قیمتی که از اون سایت گرفته بودم برام فرستاد. قبلش هم پولو کامل فرستادم با اتوبوس فرستادن. من که اعتماد کامل دارمببینید دوستان وقتی شما به یک فروشگاه اعتماد میکنید و جنس ندیده می خرید نباید از اعتماده شما سوء استفاده بشه.کاره بسیار کثیفیه این حرکت...باید پدره این جور فروشگاه هارو با راهه قانونی در آورد...هیچوقت کوتاه نیاید....این حقه شماست....ببخشید که تند صحبت کردم....
از بانه مارکت بگیر-- سعدی فتاحیداداش شما از کدوم سایت سفارش دادین؟ پرداخت درب منزل رو انتخاب کردین؟