• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسایی که سایت دارن بیان داخل!!!!!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام دوستان . یه سوال درمورد درآمد سایت ها دارم . آقا بعضی از دوستان میگن که اصلا تو ایران سایتی که سود خالصش ماهی 1 میل باشه وجود نداره و خیلی باشه اینه که هزینه های خودشو جبران کنه و درآمد نداره . نظر شما چیه؟ شما چقد درآمد دارید؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام دوستان . یه سوال درمورد درآمد سایت ها دارم . آقا بعضی از دوستان میگن که اصلا تو ایران سایتی که سود خالصش ماهی 1 میل باشه وجود نداره و خیلی باشه اینه که هزینه های خودشو جبران کنه و درآمد نداره . نظر شما چیه؟ شما چقد درآمد دارید؟

iهمشون دروغ میگن .

عزیزم سایتی که سود خالصش 10 میلیون هم باشه وجود داره ، حتی خیلی بیشتر از اینهم وجود داره (داخل ایران )

فقط باید زحمت بکشی عزیز . همه اینایی که سایتای بزرگ دارن ماهی خدا تومن در میارن حتما حتما یه چند تا سایت شکست خورده داشتن . نباید نا امید شد .

یه سری چیزا رو باید یاد بگیری ، یه سری چیزام فقط به پشت کارت بستگی داره و البته علاقت به وب .

کسی که فقط برای پول بیاد تو وب مطمئن باش موفق نمیشه ، علاقه میخواد ، علاقه

شما الان یه ماهه میخوای سایت بزنی ، اما اینو بدون حتما باید یکی دوو دفعه اول رو شکست بخوری . کارتو شروع کن ولی رو یه سال اول برای درآمد خیلی حساب نکن چون همش باید تجربه کسب کنی و یاد بگیری.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
هر کسی گفته به شدت چرت گفته،
نظر من اینه که، به جای این که به حرف های دیگران گوش بدی،
سعی کنی وقتت رو روی یه تخصص خاص بزاری و به هدفت فکر کنی
به درآمد چندین میلیونی هم میرسی
پ.ن: گویا آقا محمد زیاد درآمد داره، از ایشون بپرس:D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
فقط باید زحمت بکشی عزیز . همه اینایی که سایتای بزرگ دارن ماهی خدا تومن در میارن حتما حتما یه چند تا سایت شکست خورده داشتن . نباید نا امید شد .
به شدت لایک،
کسی که فقط برای پول بیاد تو وب مطمئن باش موفق نمیشه ، علاقه میخواد ، علاقه
در این رابطه حتما حتما بخون:
براي پول درآوردن وبلاگ نزنيد! | كارآفريني اينترنتي و كسب و كار اينترنتي به زبان فارسي

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اقا این درامدی که شماها ازش دم میزنید
چند وقته به عمل میاد ؟
چقدر نیاز به تخصص داره ؟
خرج اولیش چقدره ؟
امکان ضررش چقدره ؟
دو سه تا مثال هم از این نمونه هاتون بزنید لطفا ما هم مستفیض بشیم

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
چند وقته به عمل میاد ؟
چقدر نیاز به تخصص داره ؟
خرج اولیش چقدره ؟
امکان ضررش چقدره ؟

آقا این دوستمون که گفتم ایشونه

430

Mehdi24

Registered User
لایک‌ها
4
بعضی ها انتظار دارن امروز سایت بزنن فردا ملت واسه بنر 60 تومن بریزن به حسابشون !
ممکنه لازم باشه یک سال و چه بسا بیشتر خرج کنی تا جواب بده

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
چند وقته به عمل میاد ؟
چقدر نیاز به تخصص داره ؟
خرج اولیش چقدره ؟
امکان ضررش چقدره ؟

عزیز شما از همین اول فقط به فکر پولی ، همش داری میپرسی درآمد درآمد

این اول فقط باید فکر و ذکرت این باشه : سئو ، بازدید ، محبوبیت بعد از همه اینا پول

معلومه اینطوری فکر کنید درآمدی نخواهید داشت

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اکثر سایت های ایرانی درامد ندارن :) ولی سایت هایی که درامد دارن یا سرویس و خدمات ارائه میکنند اکثرا درامد های خوبی دارن :) کلا تعداد افرادی که من میشناسم از نت درامد های هزارتومن 200 تا 4 میلیون دارن کم نیست ...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
چند وقته به عمل میاد ؟ 2 ساله
چقدر نیاز به تخصص داره ؟ باید 2سال از زندگی، خانواده، دوست و رفیق و همه چیز بزنی
خرج اولیش چقدره ؟ 500 هزار تومن
امکان ضررش چقدره ؟ با وضعیت نت ایران ممکنه همش رو از دست بدی

من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم،
نمونه ای که گفتم برای سایت تفریحی و سئو و غیره بود
شخصا از این راه توی این 2 سال حدود 7 میلیون درآمد داشتم اما سود خالصش عملا تجربه و دانشش بود

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
ایشون نمیخواد سایت بزنه که به فکر سئو و اینچیزا باشه . میخواد سایت آماده بخره

431

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیز شما از همین اول فقط به فکر پولی ، همش داری میپرسی درآمد درآمد

این اول فقط باید فکر و ذکرت این باشه : سئو ، بازدید ، محبوبیت بعد از همه اینا پول

معلومه اینطوری فکر کنید درآمدی نخواهید داشت

خوب راستش حسین جان، ما که خودی هستیم و نمیخوایم خودمون رو گول بزنیم:D
99% وبمستران عملا سایت میزنن که درآمد داشته باشن، برای مثال من خیلی دوست دارم یه سایت بزنم که به بقیه سرویس بدم و اونا هم بهم بگن دستت درد نکنه اما قبل از اون نیاز به یک منبع درآمد داره، مثلا من فرض کردم الان چند تا سایت تفریحی میزنم، درآمدش رو جمع میکنم و با اون پولف سایت سرویسم رو راه اندازی میکنم، سایت تفریحی از نظر همه وقت تلف کردن و یه راه اشتباه هست اما چون هدفش قابل قبوله پس میشه مسیر رو فراموش کرد و هدف رو چسبید
برای مثال به قول محمد جواد شکوری مقدم، "ما سایت میزنیم که ازش پول در بیاریم"
درسته که بعد از یه مدت اون سایت عین بچمون میشه اما باز هدف اصلی درآمد هست
بدون درآمد نه سایتی سر پا خواهد بود و نه شرکتی
اما از جنبه دیگه حرفت اگر برسی کنیم، بحث برندینگ هست که شما اول میای یه سری خدمات رایگان ارائه میدی بعد در کنارش درآمد هم میاد، شاید تا 6 ماه درآمد 0 باشه، بعد از اون به درآمد میلیونی و میلیاردی برسه
بهترین مثال داخلی که روی بحث برندینگ میزنم بزنم سایت سئوموز فارسی هست از نظر من،
و بهترین مثال خارجی هم فیس بوک و گوگل هست که هر دو پروژه هایی کوچیک و جهت سرگرمی اما با اهدافی بزرگ راه اندازی شدن
قطعا چند سال اول درآمد خیلی کم بوده اما درآمد الان این شرکت ها به وسعت نت هست...
پ.ن: ببخشید اگر طولانی بود
پ.ن2: عجب تحلیلی میکنم من:cool:

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بنظرتون 20 تا سایت که قیمت هرکدوم 5 میل باشه . سر جمع ماهی چقد سودخالص داره؟
432

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بنظرتون 20 تا سایت که قیمت هرکدوم 5 میل باشه . سر جمع ماهی چقد سودخالص داره؟
432

منظورت رو که اصلا نفهمیدم
اصلا نمیشه اینجوری گفت که یک سایت که مثلا 5 میلیون قیمتشه حتما ماهی 1 میلیون درآمد داره

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
نه . مثلا بخوایم یه سایت بخریم و 5میل بدیم . حداکثر از چه رنج درآمدی میشه خرید؟
433

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
بستگی به خیلی چیزها داره ؛ این که موضوعش چی باشه از چه راهی بخواید درآمد کسب کنید.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
خوب راستش حسین جان، ما که خودی هستیم و نمیخوایم خودمون رو گول بزنیم:D
99% وبمستران عملا سایت میزنن که درآمد داشته باشن، برای مثال من خیلی دوست دارم یه سایت بزنم که به بقیه سرویس بدم و اونا هم بهم بگن دستت درد نکنه اما قبل از اون نیاز به یک منبع درآمد داره، مثلا من فرض کردم الان چند تا سایت تفریحی میزنم، درآمدش رو جمع میکنم و با اون پولف سایت سرویسم رو راه اندازی میکنم، سایت تفریحی از نظر همه وقت تلف کردن و یه راه اشتباه هست اما چون هدفش قابل قبوله پس میشه مسیر رو فراموش کرد و هدف رو چسبید
برای مثال به قول محمد جواد شکوری مقدم، "ما سایت میزنیم که ازش پول در بیاریم"
درسته که بعد از یه مدت اون سایت عین بچمون میشه اما باز هدف اصلی درآمد هست
بدون درآمد نه سایتی سر پا خواهد بود و نه شرکتی
اما از جنبه دیگه حرفت اگر برسی کنیم، بحث برندینگ هست که شما اول میای یه سری خدمات رایگان ارائه میدی بعد در کنارش درآمد هم میاد، شاید تا 6 ماه درآمد 0 باشه، بعد از اون به درآمد میلیونی و میلیاردی برسه
بهترین مثال داخلی که روی بحث برندینگ میزنم بزنم سایت سئوموز فارسی هست از نظر من،
و بهترین مثال خارجی هم فیس بوک و گوگل هست که هر دو پروژه هایی کوچیک و جهت سرگرمی اما با اهدافی بزرگ راه اندازی شدن
قطعا چند سال اول درآمد خیلی کم بوده اما درآمد الان این شرکت ها به وسعت نت هست...
پ.ن: ببخشید اگر طولانی بود
پ.ن2: عجب تحلیلی میکنم من:cool:

قبول دارم حرفاتو .

بدون پول هیچ کاری انجام نمیشه .

اما توجه داشته باش مثلا شکوری مقدم اگه میگه ما سایت میزنیم که پول در بیاریم ، واقعا سایتایی میزنن که همه بهش احتیاج دارن ، جاش تو وب ایران خالیه ، پس همه به سرعت میرن سراغش .

ازون گذشته هزینه هایی که برای تبلیغات میکنن و قدرت نفوذ خودشون و خیلی چیزای دیگه تو پیشرفت سایتاشون تاثیر داره . و مطمئن هستن سایتی که میزنن به درامد میرسه

اما خوب منو شما این امکانات رو نداریم ، مجبورم با علاقه و عشقی که داری از کارای کوچولو شروع کنیم . واسه همین میگم ممکنه شکست بخوریم و نباید نا امید بشیم.

ما که مثل شکوری مقدم انقد نداریم هزینه تبلیغات بدیم ، میهن بلاگ برای ما نیست که توش تبلیغ بدیم یا کلوب ، پس احتمال شکست برای ما خیلی بیشتره

میهن کمپ رو چند فروختی ؟ کل پول اونو باید بدی تا یه ماه بنر بدی تو تابناک ، خوب قابل مقایسه نیستیم من و تو و تازه کار تر از ما با این آقا جواد

واسه همین میگم که روی سال اول کلا حساب نباید کرد چون احتمال شکست توش 95 % به بالاس .

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوست عزیز بنده خودم یک سایت دارم آلکسای ایرانش زیر 200 و آلکسای جهانم حدود 10 هزار
اینجا اولین جایی که دارم درآمدش رو می گم یه وقت مالیات رو خبر نکنید بیان خفتمون کنن :D
درآمدم از بنر هایی که میزارم تو سایت در ماه حدود یک میلیون و 200
توی سایت هم یک محصول اختصاصی دارم که همه کاراش از تهیه تا پخش رو خودم اجام میدم روزی هم حدود 20 تا سفارش دارم ( بعضی روزها خیلی بیشتر از این !)
روی هر فروش هم10 تومن سود خالصم :blush: که می شه روزی 200 هزار تومن ! که ماهی هم می شه 6 میلیون
از این درامدی که دارم ماهی
350 تومن هزینه سرورم و 300 هزار هم هزینه نویسنده هام هست .
اینا رو گفتم ولی فکر نکن به همین راحتی الان این درامد رو دارم واقعا براش زحمت کشیدم تا به قول امین جان به درآمد پایدار :rolleyes: برسم ...

الانم بهم حال داده می خوام یک سایت ترو تمیز دیگه بالا بیارم :D به شما هم توصیه می کنم بالا بیاری :)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز بنده خودم یک سایت دارم آلکسای ایرانش زیر 200 و آلکسای جهانم حدود 10 هزار
اینجا اولین جایی که دارم درآمدش رو می گم یه وقت مالیات رو خبر نکنید بیان خفتمون کنن :D
درآمدم از بنر هایی که میزارم تو سایت در ماه حدود یک میلیون و 200
توی سایت هم یک محصول اختصاصی دارم که همه کاراش از تهیه تا پخش رو خودم اجام میدم روزی هم حدود 20 تا سفارش دارم ( بعضی روزها خیلی بیشتر از این !)
روی هر فروش هم10 تومن سود خالصم :blush: که می شه روزی 200 هزار تومن ! که ماهی هم می شه 6 میلیون
از این درامدی که دارم ماهی
350 تومن هزینه سرورم و 300 هزار هم هزینه نویسنده هام هست .
اینا رو گفتم ولی فکر نکن به همین راحتی الان این درامد رو دارم واقعا براش زحمت کشیدم تا به قول امین جان به درآمد پایدار :rolleyes: برسم ...

الانم بهم حال داده می خوام یک سایت ترو تمیز دیگه بالا بیارم :D به شما هم توصیه می کنم بالا بیاری :)

نوش جونتون عزیز .

فقط موضوع سایت تخصصیه ؟

چون گفتید هزینه نویسنده فکرم رفت سمت سایت دانلود یا تفریحی و . . .

بالا