• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از اینترنت

cooj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من حدود 2سالی هست که دارم از وبلاگ و فعالیتم تو این انجمنا (تبلیغات پنهان) پول درمیارم و خیلی از سایت ها رو شناختم من یه سایت بهتون معرفی میکنم که بهتون هر چند تا که بخواید با هراسمی که شما بخواید بهتون فروشگاه میده و پورسانت زیر 30درصد هم نداره و 60درصد پورسانتتون رو اولین یکشنبه میده و بقیه پورسانت رو وقتی کالا به دست مشتری رسید خیلی امکانات داره و من نمیدونم چطوری توضیح بدم یک سری از امکاناتش توی لینک زیر نوشته ببینید و اگه عضو نشدید دلیلش رو به من بگید چون من دلیلی نمیبینم که دنبال یه راه خوب برای درآمد باشید ولی با این سایت کار نکنید

sabanet

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من حدود 2سالی هست که دارم از وبلاگ و فعالیتم تو این انجمنا (تبلیغات پنهان) پول درمیارم و خیلی از سایت ها رو شناختم من یه سایت بهتون معرفی میکنم سایت کسب درآمد از اینترنت که بهتون هر چند تا که بخواید با هراسمی که شما بخواید بهتون فروشگاه میده و پورسانت زیر 30درصد هم نداره و 60درصد پورسانتتون رو اولین یکشنبه میده و بقیه پورسانت رو وقتی کالا به دست مشتری رسید خیلی امکانات داره و من نمیدونم چطوری توضیح بدم یک سری از امکاناتش توی لینک زیر نوشته ببینید و اگه عضو نشدید دلیلش رو به من بگید چون من دلیلی نمیبینم که دنبال یه راه خوب برای درآمد باشید ولی با این سایت کار نکنید

میشه بیشتر توضیح بدید؟

بالا