قالب کلی و در کل طراحی سایتتون افتضاحه ، ادبیاتت متون در حد یه وبمستر نیست ، هیچ چیز سایتتون به یه سایت معتبر شبیه نیست ، مدیریت انگار یه فرد معمولیه که تازه وارد کار شده.
ولی حرکت خوبی رو شروع کردید ، همین که شما شروع کردید سیستم های خوب هم امیدوارم بیان و یا سیستم هایی مثل anetwork دوگانه سوز بشن. :general601:
اصلا کلا متن بالا رو ول کن: طراح سایتتون کیه میخوام از نزدیک ببینمش
شما پیشنهاد بده ما هم استقبال میکنیم!
منم مثل خودتون یه وبمستر هستم
تا کی باید هر 5 تا کلیک یکدونه شمرده بشه؟
این تبلیغ نیست-تازه سایتو راه اندازی کردم-جای کار داره-امیدوارم حداقل به اندازه ی یک تست دوستان همکاری کنن و نظرشونو در مورد تعداد کلیک ها و شمارش ها بیان بگن
بهتره حداقل نظری که میدین یکم سازنده باشه-یعنی بهتر نیست شمایی که وبمستر هستید یه تست از کارایی سیستم بگیرید ؟
غیر از اینه که برای شما شمارش کلیک ها و اینکه درآمدتون زود واریز بشه مهمه؟؟؟
خب فراهم شده!
اعتبار سایتم کمه؟ همه که از اول با رتبه ی زیر 500 ایران نیومدن شروع به کار کنن-غیر از اینه؟
هرجا هم دیدم نمیتونم از پس کارها بر بیام مشکلی نیست، همه مبالغ حتی 1000 تومنو میزنم به حساب کاربرا بعد میگم آقا ورودی و خروجی نمیخونه
شما حداقل یه تست بگیرید! یه نظر بدید-بگید آقا من یک روز تست گرفتم شمارشش اینطوری بود اونطوری بود
چه ضرری داره براتون؟
میزان درآمدی که از این سایت دارید با سایت های تبلیغاتی دیگه مقایسه کنید-ببینید کدومش بهتره!کدومش بصرفه تره و ..
نمیدونم چرا هرکدوم از ما میخوایم قبل از تست یا .... قضاوت کنیم.
یک نفرتون تست کنه بیاد نظرشو بگه-در مورد پرداخت-شمارش کلیک و ثبت نمایش ها
من مدیر سایت s2a.ir و صاحب قبلیه fablogs.ir هستم