• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از لینک با (( سی سه سی)) هر آیپی 41 ریال (( ویژه سایت های دانلود و...)

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
با سلام و عرض ادب
سیستم کسب درآمد از لینک (( سی سه سی )) در ماه ربیع الاول افتتاح شد
امید به آن داریم که این سایت بتواند مرجعی امن و ثابت برای تمام وبمستران عزیز ایرانی باشد .

آدرس سایت : www.c3c.ir

نحوه کسب درآمد از (( سی سه سی )) به چه صورت است ؟؟

روش اول:
نحوه استفاده به صورت کلی در سایت توضیح داده شده است ولی اگر بخواهید به صورت خلاصه توضیح دهم به این صورت است که شما
از لینک های سایت خودتون و یا هر سایت دیگه میتونید کسب درآمد کنید ! برای نمونه لینک کوتاه زیر رو مشاهده کنید :

http://c3c.ir/l/4GmzG

پس از کلیک شما صفحه ای را مشاهده میکنید که میبایست 10 ثانیه در آن بمانید و روی دکمه رد کردن کلیک کنید پس از این مرحله به سایت
گوگل هدایت میشود ، که در این مرحله 41 ریال به حساب کسی که این لینک رو ساخته افزوده میشود

روش دوم :
ابتدا در سایت عضو شوید و سپس به قسمت دریافت کد بروید و کد مخصوص خود را بردارید و در سورس قالب سایت خود قرار دهید
از این پس هر بازدید کننده ای که به سایت شما وارد میشود و روی یک لینک مشخص (( میتوانید فرمت لینک رو مشخص کنید ))
کلیک کند صفحه ای برایش باز میشود که 3 ثانیه منتظر میماند و روی دکمه رد کن کلیک میکند و به صفحه مورد نظر هدایت میشود که در این مرحله
41 ریال به حساب شما افزوده خواهد شد .

نکته : در هر 24 ساعت برای هر آیپی فقط یک بار برای شما درآمد محاسبه خواهد شد

Last edited:

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
مثل سایت پاپ اپ تون میخواید به صورت ردن تسویه کنید به جای تسویه 82,5 هزار تومنی 80 هزار تومن تسویه کنید ؟ و در اخر در جواب اعتراض حساب کاربری رو ببندید؟

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
مثل سایت پاپ اپ تون میخواید به صورت ردن تسویه کنید به جای تسویه 82,5 هزار تومنی 80 هزار تومن تسویه کنید ؟ و در اخر در جواب اعتراض حساب کاربری رو ببندید؟
لطفا واضح صحبت کنید و بگید کجا شما بن شدید که بررسی کنم ! که احتمال زیاد دروغی بیش نیست
کاملا پستتون تخریب گرایانه و دارای سوء نظر است
همه کسانی که با من کار کردند به حسن عمل و نیت ما واقف اند و هیچ گاه کاربری به خاطر اعتراض بن نکرده ایم

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
لطفا واضح صحبت کنید و بگید کجا شما بن شدید که بررسی کنم ! که احتمال زیاد دروغی بیش نیست
کاملا پستتون تخریب گرایانه و دارای سوء نظر است
همه کسانی که با من کار کردند به حسن عمل و نیت ما واقف اند و هیچ گاه کاربری به خاطر اعتراض بن نکرده ایم
کسای که هم منو میشناسن میدونن من تو تاپیک معرفی کسی رو تخریب نمیکنن یه سوال کاملا ساده بود .

▐▐سيستم كسب درآمد از پاپ آپ پول پاپ آپ » زمان محاسبه 1 ثانيه »55 الی 60 ريال بابت هر پاپ آپ ▐▐

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
کسای که هم منو میشناسن میدونن من تو تاپیک معرفی کسی رو تخریب نمیکنن یه سوال کاملا ساده بود .

▐▐سيستم كسب درآمد از پاپ آپ پول پاپ آپ » زمان محاسبه 1 ثانيه »55 الی 60 ريال بابت هر پاپ آپ ▐▐

بله کاملا واضح که اصلا قصد تخریب نداشتید ،
اگر سوالتون این قدر واضح بگم واریزی ها به علت تعداد بالا به صورت رند واریز میشه در سیستم پاپ اپ
خوب خودتون دارید میگید از 82500 ما 80000 واریز کردیم که 2500 برای واریزی بعدی واریز میشه

در ضمن پس از تخریب شما 2500 تون هم واریز شد و بن شدید و علت بن شدن فقط و فقط تخریب سیستم
که هنوز به این کار زشتتون دارید ادامه میدید که ما به هیچ وجه رضایتی نداریم و در قبال کارتون مدیونید

کسی نیست از شما سوال کنه که واقعا خجالت نمیکشید تاپیک معرفی گند میزنید فقط به خاطر عقده ای که از
بن شدن دارید ، به خاطر عقده ای که از این که سیستمی تصمیم گرفته با شما همکاری نکنه .

متاسفم براتون

در حال حاظر همون روز های قبل 82500 شما واریز شده و هیچ حسابی ندارید پس تماما نیتتون تخریب است .

ولی در سیستم کسب درآمد از لینک چون حجم تراکنش ها پایین کامل درامد واریز میشه چون با درخواست نه خودکار

Last edited:

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
شما اولا مودب باشید. توهین به شما نشد.
بن شدن من برای چند روز پیشه؛ من تازه دارم مطرح میکنم ؛ نه الان ؛ من چند روز از شما خواستم تسویه کامل کنید. چند پیام اخری رو هم اصلا جواب ندادین .
تاریخ ها رو نگاه کنید !
123.jpg

در هر صورت موفق باشید.

فایل های ضمیمه

• ssdsd.jpg
    ssdsd.jpg
    70.4 KB · نمایش ها: 3

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
فقط میتونم بگم برای شما متاسفم
و دین این که تاپیک به گند کشیدید به گردنتون و من به شخص به هیچ وجه راضی نیستم .
اینقدر بهتون بگم که اینقدر کاربر با شعور تو نت هست که نخواهیم با افرادی همچون شما کار کنیم
حتی خودتون هم تیکه تیکه کنید از بن خارج نمیشید چون لیاقت و فرهنگ استفاده از سیستم رو ندارید
در ضمن سایت زیگ زیگ دو هفته است من واگذار کردم و فقط به خاطر منافع مدیریت جدید جایی نگفتم
این تخریب کاریتون گزارش شد

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
آقای سعید امیدی تایید می شوند. البته می نمی دونم این کاربر مشکلشون چی بوده ولی آقای امیدی کسی نیست که بخواد پول کسی رو نده اونم در حدی بیست سی تومن.

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
آقای سعید امیدی تایید می شوند. البته می نمی دونم این کاربر مشکلشون چی بوده ولی آقای امیدی کسی نیست که بخواد پول کسی رو نده اونم در حدی بیست سی تومن.
عدد 20 و سی رو از کجا اوردید ؟!!!!
ایشون میگه چرا 82500 برام 80 ریختی و 2500 تا تک تومنی رو گذاشتی برای واریزی هفته بعد !!!
اونم تو زیگ زیگی که برام من نیست یک ماه

بالا