• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از Clixsense - (و مقداری خاطره!)

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
امروز توی بازی شرکت کردم و 5.43 دلار برنده شدم:دی

ای ول ولی چطوری؟ تا اونجایی که من می دونم جایزه Clixgrid ماکزیمم 5 دلاره که اونم روزانه به حداکثر 2 نفر (از بین بیش از 300 هزار کاربر فعال روزانه سایت) میرسه. باقی جایزه هاش که فراوانیشون بیشتره 0.1 و 0.25 و 0.5 دلاریه. در هر صورت مبارک باشه !

پ.ن: متوجه شدم که امروز موفق شدی 3 تا آفر رو با موفقیت تموم کنی، تبریک می گم ! ظاهراً تو این زمینه دیگه راه افتادی :D . در مورد Task هم اگه کار خاصی مد نظرت هست بگو تا قدم به قدم نمونش رو اینجا انجام بدم با توضیحات.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
ای ول ولی چطوری؟ تا اونجایی که من می دونم جایزه Clixgrid ماکزیمم 5 دلاره که اونم روزانه به حداکثر 2 نفر (از بین بیش از 300 هزار کاربر فعال روزانه سایت) میرسه. باقی جایزه هاش که فراوانیشون بیشتره 0.1 و 0.25 و 0.5 دلاریه. در هر صورت مبارک باشه !

پ.ن: متوجه شدم که امروز موفق شدی 3 تا آفر رو با موفقیت تموم کنی، تبریک می گم ! ظاهراً تو این زمینه دیگه راه افتادی :D . در مورد Task هم اگه کار خاصی مد نظرت هست بگو تا قدم به قدم نمونش رو اینجا انجام بدم با توضیحات.
چطوری نداشت که:دی
شانسی بوود.
دقیقا سه تا پشت سر هم پوول برنده شدم اولی 10 سنت.دومی 25 سنت و سومی 5 دلار!!!!!

الان بری تو قسمت بازیش که اسم برنده ها رو میزنه اسم من هست از صبح کسی 5 دلار نبرده:دی.

آفر سخت نیست آخه:دی

اما این تسک رو آخرش نفهمیدم باید چیکار کنی:دی.

شما یه تسک بزار که منم برم پرش کنم شاید فهمیدم چی به چیه!!

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
چطوری نداشت که:دی
شانسی بوود.
دقیقا سه تا پشت سر هم پوول برنده شدم اولی 10 سنت.دومی 25 سنت و سومی 5 دلار!!!!!

الان بری تو قسمت بازیش که اسم برنده ها رو میزنه اسم من هست از صبح کسی 5 دلار نبرده:دی.

آفر سخت نیست آخه:دی

اما این تسک رو آخرش نفهمیدم باید چیکار کنی:دی.

شما یه تسک بزار که منم برم پرش کنم شاید فهمیدم چی به چیه!!

اره دیدم ! بابا ای ول خدا شانس بده من که 4 روز کلیک کردم یه دو زاری هم برنده نشدم ، واقعاً حال کردم ! در مورد Task هم چشم الان دارم خودم یکی رو انجام می دم (دادن + تو Google و یا Tweet کردن یه لینک مشخص). تمومش کردم میام اینجا توضیح میدم !

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
خوب تسک زیر رو در نظر بگیرین :

cb22b6ada9b8.jpg

با کلیک روی اون (در صورتی که هنوز امکان انجام دادنش باشه البته و پر نشده باشه ظرفیتش) صفحه زیر رو می بینید :

48f847055c6b.jpg

کاری که باید اینجا انجام بدین خیلی سادست. بر اساس دستورعمل گفته شده کافیه که به سایت bing.com برین، کیورد داده شده (Ken Fisher) رو وارد کنید و تو قسمت News دنبال لینک یک سایت با عنوانی که گفته شده بگردین، بعد از اینکه سایت رو پیدا کردین واردش شده و روی دکمه Tweet (در صورت داشتن اکانت توییتر) و یا گوگل+ کلیک کنین و اون سوالهایی هم که ازتون پرسیده رو با توجه به سلیقتون Yes و یا No جواب بدین. (من که همه رو میزنم Yes !). در نهایت گزینه Submit Task رو میزنین و بعدش پیغام زیر ظاهر خواهد شد :

a4526b1ec301.jpg

و این یعنی اینکه تسک رو با موفقیت انجام دادین و 17 سنت هم نصیبتون شده!

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
برای من این تسک نبود و البته همه تسک ها 3 سنتی بودند!!

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
الان حداقل پرداخت به لیبرتی چنده؟؟؟

یه سایت سراغ ندارین بشه ازش زیر مجموعه پیدا کرد؟؟:دی

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
الان حداقل پرداخت به لیبرتی چنده؟؟؟

یه سایت سراغ ندارین بشه ازش زیر مجموعه پیدا کرد؟؟:دی

فعلاً $15.00 ( قبلاً 8 تا بود ولی به دلایلی شد 15$). پی زا در عوض همون 8 دلاره که می تونی برداشت اولت رو به اون واریز کنی.
برای زیرمجموعه پیدا کردن سایت زیاده منتها اکثراً نیاز به سرمایه گذاری دارن چون کسی نمیباد مفتی عضو بشه ! البته می تونی همینجا و یا تو فوروم های دیگه لینک ریفرالت رو بذاری و برای گرفتن زیرمجموعه تبلیغ کنی، این روش دردسرش زیاده ولی در عوض نیاز به سرمایه گذاری مالی نداره ! راه های دیگه ای هم برای ریفرال پیدا کردن تو ذهنم هست منتهی همشون احتیاج به سرمایه گذاری دارن ! البته یه سری سایت هم هستن که توش میتونین زیرمجموعه رد و بدل کنین به این ترتیب که شما با لینک اونا عضو می شین و تو سایت مورد نظرشون فعالیت می کنین و اونا هم با لینک شما که البته خیلی پیشنهاد نمی شه چون اکثر کسایی که تو این سایتها هستن قبلاً توی سایتهای معروفی مثل کلیک سنس عضو شدن.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
فعلاً $15.00 ( قبلاً 8 تا بود ولی به دلایلی شد 15$). پی زا در عوض همون 8 دلاره که می تونی برداشت اولت رو به اون واریز کنی.
برای زیرمجموعه پیدا کردن سایت زیاده منتها اکثراً نیاز به سرمایه گذاری دارن چون کسی نمیباد مفتی عضو بشه ! البته می تونی همینجا و یا تو فوروم های دیگه لینک ریفرالت رو بذاری و برای گرفتن زیرمجموعه تبلیغ کنی، این روش دردسرش زیاده ولی در عوض نیاز به سرمایه گذاری مالی نداره ! راه های دیگه ای هم برای ریفرال پیدا کردن تو ذهنم هست منتهی همشون احتیاج به سرمایه گذاری دارن ! البته یه سری سایت هم هستن که توش میتونین زیرمجموعه رد و بدل کنین به این ترتیب که شما با لینک اونا عضو می شین و تو سایت مورد نظرشون فعالیت می کنین و اونا هم با لینک شما که البته خیلی پیشنهاد نمی شه چون اکثر کسایی که تو این سایتها هستن قبلاً توی سایتهای معروفی مثل کلیک سنس عضو شدن.
payza وریفای شده ندارم آخه!!

قبلا اینجوری دنبال زیر مجموعه بودم اما فایده نداشت.طرف عضو میشد 2 تا کلیک میکرد فرار میکرد میرفت:دی

یه راه خووب باید پیدا کرد:دی

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
payza وریفای شده ندارم آخه!!

قبلا اینجوری دنبال زیر مجموعه بودم اما فایده نداشت.طرف عضو میشد 2 تا کلیک میکرد فرار میکرد میرفت:دی

یه راه خووب باید پیدا کرد:دی

مال منم وریفای شده نیست ولی اکثر سایتهایی که با پی زا کار می کنن اهمیتی نمیدن که اکانت شما وریفای شدست یا نه. مثلاً من از کلیکسیا با همین اکانت وریفای نشدم 5 دلار خرید کردم و مشکلی هم نداشتم. تازه یکسری سایت هستند که با دریافت مبلغی، دلار شما رو از پی زا به لیبرتی تبدیل می کنن در صورت لزوم.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
مال منم وریفای شده نیست ولی اکثر سایتهایی که با پی زا کار می کنن اهمیتی نمیدن که اکانت شما وریفای شدست یا نه. مثلاً من از کلیکسیا با همین اکانت وریفای نشدم 5 دلار خرید کردم و مشکلی هم نداشتم. تازه یکسری سایت هستند که با دریافت مبلغی، دلار شما رو از پی زا به لیبرتی تبدیل می کنن در صورت لزوم.
عه خووبه پس برم یکی بسازم:دی
فقط با آی پی ایران مشکل داره؟؟
8 دلار بگیرم برم زیر مجموعه بخرم:دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

سایت ها کاری ندارن :دی اما خود آلرت پی کار داره :دی امکان داره هر لحظه لیمیت بشی و ازت مدارک بخوات.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
سایت ها کاری ندارن :دی اما خود آلرت پی کار داره :دی امکان داره هر لحظه لیمیت بشی و ازت مدارک بخوات.

جدی ؟ نمیدونستم پس با این حساب بهتره سریعتر اکسچنج کنم به لیبرتی! جایی رو سراغ نداری که مطمئن باشه و پورسانت خیلی نگیره ؟

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
آره با آی-پی ایران نمی تونی وارد بشی. از کجا می خوای بخری ؟!
دیروز یه سایت دیدم که رفرال میفروخت.حالا باید ببینم راسته یا نه:دی
.اوه اوه مایه داریا ببین چقد داری تو حسابت که سریع به جنب و جوش افتادی:دی
البته اگه آی پی عوض نشه و حرکات مشکوک نکنی به این زودی مدرک نمیخاد ازت:دی

Captive

لایک‌ها
16,665
جدی ؟ نمیدونستم پس با این حساب بهتره سریعتر اکسچنج کنم به لیبرتی! جایی رو سراغ نداری که مطمئن باشه و پورسانت خیلی نگیره ؟

معمولا اکسچنجر ها آلرت پی قبول نمیکنند ، اگرم بکنند مقدار بالا با واریزی بعد از 7 روز کاری.... بعد از اونم باید جسابتون وریفاید باشه /. در نتیجه بهترین راه اینه که بفروشی به کاربرای ایرانی...

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
معمولا اکسچنجر ها آلرت پی قبول نمیکنند ، اگرم بکنند مقدار بالا با واریزی بعد از 7 روز کاری.... بعد از اونم باید جسابتون وریفاید باشه /. در نتیجه بهترین راه اینه که بفروشی به کاربرای ایرانی...
اوه چه سخت!!!
باید یکی پیدا شه آلرت پی بگیره لیبرتی بده:دی

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19

عجب ! اگه نقل و انتقالات اکانتت خیلی کم هم باشه (در حد هفته ای 6-7 دلار) باز هم ممکنه بهت گیر بده ؟ اگه اینجوریه که اکانتم و خالی کنم و یه ممبرشیپ یه ساله بخرم تا خیالم راحت شه !

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359

درود .
این که میگید الرت پی یا همون پیزا قبول نمیکنند درست نیست اما بهتره به دوستای اکسچنجر خودمون بدیم که هم مطمئن تره هم انی چنج میکنند.
بدرود

Captive

لایک‌ها
16,665
عجب ! اگه نقل و انتقالات اکانتت خیلی کم هم باشه (در حد هفته ای 6-7 دلار) باز هم ممکنه بهت گیر بده ؟ اگه اینجوریه که اکانتم و خالی کنم و یه ممبرشیپ یه ساله بخرم تا خیالم راحت شه !

ببین شاید در ماه 400 دلار هم Transaction داشته باشی و اصلا بهت گیر ندن، اما بوده که اکانت با 2 دلار هم لیمیت کردن.

درود .
این که میگید الرت پی یا همون پیزا قبول نمیکنند درست نیست اما بهتره به دوستای اکسچنجر خودمون بدیم که هم مطمئن تره هم انی چنج میکنند.
بدرود

بخوای 7 دلار بدی 4-5 لیبرتی بگیری بعد از 7-8 روز فکر نکنم ارزش داشته باشه وگرنه بله سایت های زیادی هستند که اکسچنج میکنن و دریافت از حساب های ( وریفاید ) رو دارند ، بعد اینکه کدام از اکسچنجر های ایرانی آلرت پی دریافت میکنند و آنی لیبرتی میدن؟ ( اگر کسی هست لطفا معرفی کنید )...

من خودم آلرت پی میفروشم ، اما اکسپنج نمیکنم تازه زمانی هم که خرید دارم فقط از افراد با سابقه و معتبر میگیرم ، یوزر باشه بعد از 7 روز ریال رو به حسابش میریزم

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
بخوای 7 دلار بدی 4-5 لیبرتی بگیری بعد از 7-8 روز فکر نکنم ارزش داشته باشه وگرنه بله سایت های زیادی هستند که اکسچنج میکنن و دریافت از حساب های ( وریفاید ) رو دارند ، بعد اینکه کدام از اکسچنجر های ایرانی آلرت پی دریافت میکنند و آنی لیبرتی میدن؟ ( اگر کسی هست لطفا معرفی کنید )...

من خودم آلرت پی میفروشم ، اما اکسپنج نمیکنم تازه زمانی هم که خرید دارم فقط از افراد با سابقه و معتبر میگیرم ، یوزر باشه بعد از 7 روز ریال رو به حسابش میریزم

حرف شما کاملا درست. من هم به شخصه فقط با چند نفر از دوستان که میشنامشون ترانسفر میکنم..در هر جای دنیا تمام صراف ها چه اینتنتی و چه فیزیکی سود خودشونو از همین مقداره feeشون بریدارند ..اصلا اساس کار اکسچنج همینطوره...
با توجه به بالاتر بودن ارزش لیبرتی نسبت به الرت پی خوب معلومه که درصد فی برای چنج الرت پی به لیبرتی بیشتر میشه...
برای این کار من همیشه از این سایت استفاده میکنم که نهایتا بعد از 5 ساعت از چنج، دلار تو حساب لیبرتیمه...

بالا