Shaheen85
Registered User
- نوشتهها
- 109
- لایکها
- 9
شاهین جان شما هم همه پستات واسه خودشن داستانیه ها!
تاپیک 7-6 ماه پیش و آوردی بالا!
لابد اون موقع اینقد حساس نبوده به این قضیه..
بعد از اون هم لابد واسه این سایت خیلی مهمه که هویت اصلی بازدیدکننده هاش رو بشناسه و طبق اون بهشون تسک و نظر سنجی و این مسائل رو ارائه بده و الان هم تقریبا همه سایت های GPT همینطور هستن!
بعضی از سایت ها هستند که اگه شما با چیز پی ان بری حتی باز هم نمیشن ! چه برسه به ثبت نام! بعضی ها تو ثبت نام گیر میدن ، بعضی ها تو دوره فعالیت و بعضی ها که بدترین نوع هم هستن موقع برداشت! چون تقریبا همه این سایت ها برداشت هاشون دستی هست و ادمین سایت میاد قبل از اینکه به شما پرداخت کنه اکانت شما رو چک میکنه و اگه از چیز پی ان استفاده کره باشی با کمال راحتی اکانتت رو می بنده!
این سایت هم اون جور ها که فکر می کنید آش دهن سوزی نیست و تازه حتی مثل نئوباکس یا پروباکس پرداخت های آنی (Instant) هم نداره!
موفق باشید![]()
سلام رضا جان
من نمیدونم گیره شماها چیه که یک تاپیک قدیمی اومده بالا.والا عجیبه!اینکه من تو گوگل سرچ میکنم به فارسی کلیک سنس گوگل هم این فرومو میده بعد من هم ترجیح میدم زیر مجموعه یک ایرانی یا یک هم وطن باشم تا اینکه زیر مجموعه یه عرب اونور مرزی یا یک غیر هم وطن کار بدی کردم؟من این سایتو قبلا با وی پی ان باز کرده بودم اما تشخیص داد که وی پی ان دارم.اما این دفعه صفحه ریجستری باز شد و تشخیص داد که من ایتالیایی هستم.ثبت نامو کامل انجام داد بعد وقتی خواستم لوگین کنم اکانتمو به حالت تعلیق دراورد.
به هر حال سپاس گذارم بابت راهنماییت.