• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از Clixsense - (و مقداری خاطره!)

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
شاهین جان شما هم همه پستات واسه خودشن داستانیه ها!
تاپیک 7-6 ماه پیش و آوردی بالا!
لابد اون موقع اینقد حساس نبوده به این قضیه..
بعد از اون هم لابد واسه این سایت خیلی مهمه که هویت اصلی بازدیدکننده هاش رو بشناسه و طبق اون بهشون تسک و نظر سنجی و این مسائل رو ارائه بده و الان هم تقریبا همه سایت های GPT همینطور هستن!
بعضی از سایت ها هستند که اگه شما با چیز پی ان بری حتی باز هم نمیشن ! چه برسه به ثبت نام! بعضی ها تو ثبت نام گیر میدن ، بعضی ها تو دوره فعالیت و بعضی ها که بدترین نوع هم هستن موقع برداشت! چون تقریبا همه این سایت ها برداشت هاشون دستی هست و ادمین سایت میاد قبل از اینکه به شما پرداخت کنه اکانت شما رو چک میکنه و اگه از چیز پی ان استفاده کره باشی با کمال راحتی اکانتت رو می بنده!
این سایت هم اون جور ها که فکر می کنید آش دهن سوزی نیست و تازه حتی مثل نئوباکس یا پروباکس پرداخت های آنی (Instant) هم نداره!

موفق باشید :D

سلام رضا جان
من نمیدونم گیره شماها چیه که یک تاپیک قدیمی اومده بالا.والا عجیبه!اینکه من تو گوگل سرچ میکنم به فارسی کلیک سنس گوگل هم این فرومو میده بعد من هم ترجیح میدم زیر مجموعه یک ایرانی یا یک هم وطن باشم تا اینکه زیر مجموعه یه عرب اونور مرزی یا یک غیر هم وطن کار بدی کردم؟من این سایتو قبلا با وی پی ان باز کرده بودم اما تشخیص داد که وی پی ان دارم.اما این دفعه صفحه ریجستری باز شد و تشخیص داد که من ایتالیایی هستم.ثبت نامو کامل انجام داد بعد وقتی خواستم لوگین کنم اکانتمو به حالت تعلیق دراورد.
به هر حال سپاس گذارم بابت راهنماییت.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام رضا جان
من نمیدونم گیره شماها چیه که یک تاپیک قدیمی اومده بالا.والا عجیبه!اینکه من تو گوگل سرچ میکنم به فارسی کلیک سنس گوگل هم این فرومو میده بعد من هم ترجیح میدم زیر مجموعه یک ایرانی یا یک هم وطن باشم تا اینکه زیر مجموعه یه عرب اونور مرزی یا یک غیر هم وطن کار بدی کردم؟من این سایتو قبلا با وی پی ان باز کرده بودم اما تشخیص داد که وی پی ان دارم.اما این دفعه صفحه ریجستری باز شد و تشخیص داد که من ایتالیایی هستم.ثبت نامو کامل انجام داد بعد وقتی خواستم لوگین کنم اکانتمو به حالت تعلیق دراورد.
به هر حال سپاس گذارم بابت راهنماییت.
خوب عزیزم گیر ما اینه که این تاپیک مال 6 ماه پیشه! این که از اون موقع تاحالا پستی نخورده دلیل داشته. الان شما نمیتونی کلا ثبت نام کنی حالا چه ریفرال ایرانی بشی چه عرب چه سرخپوست...
شما به احتمال زیادی به جواب سئوالاتت نمیرسی ، چون احتمالا اون چند ماه پیش که چندنفر اینجا اکانت داشتن و آخرسر هم اکانت همرو یکی یکی بستن گیر اینقد سفت نبوده ، واسه همین میتونستن ثبت نام کنن.
بعد از اون هم بهت پیشنهاد میکنم که زیاد دور و بر اینجور سایتها که اینقد رو قضیه تحریم جدی هستن نری. چون به فرض شما با یه چیز پی ان "مخصوص" رفتی ثبت نام کردی ، یه ماه هم فعالیت کردی ، موقع برداشت پول بفهمه اکانتت رو ببنده یه 100 دلارت بره رو هوا چه حالی میشی؟!
همین مینی جاب های نئوباکس رو بزنی جواب میده.. این تاپیک موقعی زده شده بوده که تو نئوباکس مینی جاب نبوده و واسه همین استارتر ازش زیاد راضی نبوده..

موفق باشید:D

dashkhashi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
و اما Tasks :

- توضیح : Tasks به مجموعه کارهای متنوع و گوناگونی اطلاق می شه که توسط شرکت های مختلف به این سایت داده میشه. و با توجه به مکان دسترسی کاربر در اختیار کاربران قرار می گیره. میزان پرداختی به ازای انجام هر کار با توجه به صحت انجامش و نوع کار متغییر بوده و پرداختش آنی هست . یه نمونه از Task های صفحه خودم رو اینجا میذارم که ببینین :

fd52f3c7e124.jpg

در دسترس بودن این کارها متغییر هست. ممکنه یک روز چندین کار برای انجام وجود داشته باشه و یک روزه دیگه امکان انجام هیچ کاری وجود نداشته باشه. بعضی از این کارها رو می شه به تعداد نامحدودی تکرار کرد و انجام داد و بعضی دیگه رو فقط یک بار. انجام یک کار می تونه بسته به نوعش بین چند ثانیه تا چند دقیقه طول بکشه.
من خودم به شخصه از انجام درصد زیادی از این کارها لذت می برم ( البته به غیر از بعضیاشون که دقیقاً به معنای کلمه بیگاریه :hmm: ) . تنوع کارها زیاد هستش ، از دسته بندی کردن یوزرهای توییتر گرفته تا سرچ کردن برای تعیین رنک یک سایت توی گوگل. در نهایت اینکه علاوه بر پولی که به خاطر انجام مستقیم این کارها دریافت میکنید، تا سقف 5% هم حق کمیسیون بابت انجام این کارها توسط زیرمجموعه هاتون می تونین دریافت کنین. (البته برای یوزرهای آپگرید شده این سقف 10% می شه). اینم یه نمونه از یه سریTask انجام شده روزانه توسط خودم :

b346ccb62d49.jpg

در نهایت اینکه با استفاده از این شیوه و شیوه های مشابه شما میلیونر نخواهید شد (احتمالاَ البته!). اما اگه درآمد سردستی و جانبی ماهی 15$ الی 30$ به همراه مقداری سرگرمی و یک تجربه متفاوت براتون جذاب به نظر می رسه ، از تون دعوت می کنم که با لینک من وارد سایت شده و عضو بشین : عضویت به عنوان زیرمجموعه بنده - نکته : دوستانی که با لینک من عضو بشن می تونن در صورت نیاز برای انجام Task ها از پشتیبانی بنده برخوردار بشن :happy:

در صورتی هم که با بنده حال نمی کنین :D می تونین با لینک مستقیم عضو بشین : لینک مستقیم عضویت

سلام دوست عزيز،خسته نباشيد،من قبلاً در اين سايت عضو شده بودم ولی از خوندن متن شما کلّی استفاده کردم،ولی يه مشکلی دارم ميخواستم ببينم ميتونيد کمکم کنيد؟من عکس ارور رو براتون ميفرستم،ممنون ميشم اگه راهنمای کنيد منو،با تشکر فراوان
7-9-2013 7-15-12 PM.png

بالا