• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد اینترنتی پرداخت بانک های ایرانی + تضمینی

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
خسته نباشید

در زمینه کسب و کار در اینترنت یه سری مشکلات همیشه وجود داشته
1. مشکل تحریم ایران در بانک های آنلاین
2. مشکل زبان انگلیسی ( خب دوستان زیادی علاقه دارن ولی سایت های انگلیسی شاید نتونن فعالیت کنن )
3. مشکل اعتماد به سایت و فعالیت مطمئن

اینجا قصد دارم سایتی رو معرفی کنم که خب این 3 مشکل رو نداره.
1. پرداخت هاش به تمامی بانک های ایرانی و عضو شتاب هستش
2. سایت کاملا فارسی و ایرانی هستش
3. نشونه هایی هست که خب مطمئن میشیم سایت اسکم نیست و پول کسی رو نخورده و نخواهد خورد
4. پشتیبانی درست و آموزش صحیح به زبان فارسی

سایتی که قصد داریم معرفی کنید یک انجمن کامل هم در کنار خودش داره که همه قسمت های ریز و درشت سایت رو آموزش داده. همه راه و روش های کسب درآمد از سایت. انواع ترفند های سرعت در کسب درآمد. نظرات کاربران و صحبت مستقیم با مدیران که خب باعث اعتماد بیشتر خواهد شد.
پس پیشنهاد میکنم همین الان عضو بشید

سایت باکس 24
آدرس :
باکس 24 :: کسب درآمد آنلاین :: مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی :: بزرگترین و پربازدیدترین سایت تبلیغات کلیکی ایران - صفحه نخست
باکس 24 :: کسب درآمد آنلاین :: مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی :: بزرگترین و پربازدیدترین سایت تبلیغات کلیکی ایران - صفحه نخست

در صورتی که با لینک بنده عضو بشین و یا کد معرف رو MohamadMJ بزارید و رفرال بنده باشید. روش های کارکرد تجربی با این سایت و راه های کارکرد بهتر با این سایتها رو بهتون آموزش میدم.

برای قسمت اعتماد به سایت باید بگم که :
این سایت ایرانی هستش. در سایت ساماندهی ثبت شده اینم تصویر سند :
bux24.jpg

که میتونید خودتونم از اینجا چک کنید :
http://samandehi.ir/mainMenu.html

یعنی ادمین این سایت شناخته شده هست و هویتش مشخصه و خودش شخصا اقدام به ثبت سایت کرده. کس اگر روزی پول کسی رو بخوره به راحتی پیداش میکنن.
دلیل دیگش اینه که خب سهام این سایت مال یه نفر نیست که ورشکست کنه یا مثلا بی پول بشه بفروشه بره. سرمایه در گردش این سایت پول بازدید کنندگان مختلف و تبلیغ دهندگان هستش.
پس به راحتی میتونید کار کنید با این سایت.

روش های کار با سایت باکس 24

1. راه اول کسب درآمد از این سایت پرداخت به ازای مشاهده هستش. لیستی تبلیغات در سایت موجوده که بر اساس زمان بازدید قیمت گذاری شدن و به ازای مشاهده هر تبلیغ مبلغی به حساب شما واریز میکنه
2. راه دوم انجام کار هستش. مثلا سایتی هست به شما میگه داخلش عضو بشین و مثلا نام کاربری تونو بزارید این کارو میکنید و بعد از تایید شدن 100-200 تومن پول برای هر عضویت ساده به حسابتون میریزن.
3. روش اجاره زیر مجموعه. میتونید پولی که از سایت در میارید به صورت ماهانه زیر مجموعه اجاره کنید و به ازای کاری که اونا میکنن پورسانت خوبی بگیرید. نکته. زیر مجموعه های اجاره ای سایت باکس 24 واقعا فعال هستن و پول خوبی ازشون به شما میرسه همچنین اگر هر کدومشون فعال نبودن میتونید تعویضش کنید.
4. سرمایه گذاری. میتونید مثلا شخصا مقداری پول به حساب سایت بریزین و با اون پول در سایت زیر مجموعه تعداد بالا بگیرید و بشینید و نگاه کنید و پول بگیرید
و روش های دیگه که در انجمن آموزشی خود سایت همرو توضیح داده

پس پیشنهاد میکنم همین الان عضو بشید

سایت باکس 24
آدرس :

در صورتی که با لینک بنده عضو بشین و یا کد معرف رو MohamadMJ بزارید و رفرال بنده باشید. روش های کارکرد تجربی با این سایت و راه های کارکرد بهتر با این سایتها رو بهتون آموزش میدم.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
برای قسمت اعتماد به سایت باید بگم که :
این سایت ایرانی هستش. در سایت ساماندهی ثبت شده اینم تصویر سند :
مشاهده پیوست 323670

که میتونید خودتونم از اینجا چک کنید :
http://samandehi.ir/mainMenu.html

سلام
یه سوالی برای من پیش اومد
این سایتی که توی عکس زدی ثبت شده سایتی با عنوان "مجله خبری تیراژ 24" هست که ثبت شده و توی این سایت یعنی tirage24.com هیچ لینکی به درآمد اینترنتی و سایت کلیکی و ... من پیدا نکردم
حالا این سایتی که شما معرفی میکنی "باکس 24" به آدرس "bux.tirage24.com" توی ستاد ثبت نشده و یک جورایی به نظر میاد هیچ ربطی به اون سایت اولی نداره

میشه این شبهه رو توضیح بدین

بالا