البته من چند باری با نسخه خارجی کار کردم و دریافت های خوبی داشتم اگر به اون سیاق که اونا کار می کنن شما هم کار کنین فکر کنم سیستم خیلی خوبی باشه چون هم برا تبلیغ دهنده خوبه هم برای تبلیغ کننده
انشاالله سعی بر این خواهد بود که از سیستم های خارجی هم بهتر باشیم . چون خدا رو شکر ما در ابتدای کار چند اسپانسر مناسب داریم که حامیانی خوبی هستند البته آنها هم از سیستم راضی هستند چون به گفته آنها بازدهی مناسبی برایشان داشته است .
با تشکر مدیریت 90 باکس
با مهدی (عج)
خب اینکه همون سیستم تبلیغات کلیکی هستش!
چه فرقی داره؟
خوب تو سیستم های کلیکی قبلی شما می تونستی مثلا با یه تعداد از دوستانت یه مجموعه تشکیل بدی و روی تبلیغات همدیگه کلیک کنید وکلیک هایی که تبلیغ دهنده خریده بوده بیخودی هدر می رفت و تنها اون مجموعه سود می برد اما در این سیستم ها اولا امکان این کار نیست چون یوزها از داخل خود سایت دارن تبلیغ رو می بینن و هر کاربر داخل پنل خودش هست در نتیجه تبلیغ دهنده می تونه مطمئن باشه تبلیغش موثر هست از طرفی خود یوزرها هم امار دقیقی دستشون هست و روش های بیشتری برای کسب درآمد تعریف شده نمونه های خارجی که خوب کار کردن و خیلی بازدهی داشتن ایرانی ها رو باید منتظر بود و دید
سلام
لطفاً با مدیریت صحیح و تحویل ندادن وعده های عجیب و غریب سایتتون رو اداره کنید تا به سایتهای پرداخت به ازاء مشاهده در ایران بیش از این ضربه نزنید ...
وگرنه میشید مثل یکی از 100 تا سایتهای دیگه که یه اسکریپت 200 - 300 تومنی خریدند....
فکر کردند یه شبه پولدار شدند و متوجه نشدند که تازه شروع بد بختیهاشونه ...
و در نهایت شکست سختی خوردند ...
همین اول کار هم بدونید با وجود سایتهایی معتبر و قدرتمندی مثل توباکس و ایباکس و ... که از قبل در این زمینه فعال بودند کار سختی در پیش دارید و زیاد جای مانور دادن ندارید ...
خوب تو سیستم های کلیکی قبلی شما می تونستی مثلا با یه تعداد از دوستانت یه مجموعه تشکیل بدی و روی تبلیغات همدیگه کلیک کنید وکلیک هایی که تبلیغ دهنده خریده بوده بیخودی هدر می رفت و تنها اون مجموعه سود می برد اما در این سیستم ها اولا امکان این کار نیست چون یوزها از داخل خود سایت دارن تبلیغ رو می بینن و هر کاربر داخل پنل خودش هست در نتیجه تبلیغ دهنده می تونه مطمئن باشه تبلیغش موثر هست از طرفی خود یوزرها هم امار دقیقی دستشون هست و روش های بیشتری برای کسب درآمد تعریف شده نمونه های خارجی که خوب کار کردن و خیلی بازدهی داشتن ایرانی ها رو باید منتظر بود و دید
باید نشست و دید مشکل این سایت ها که نوع اسکریپت نیست مشکل اینه سعی می کنن پول کاربرها رو ندن البته باید گفت اگر بتونن اعتماد کاربرها رو جلب کنن موفق خواهند شد به نظر من تو کار اینترنت جلب رضایت کاربرها تنها عامل موفقیت هست اگر همین سایت که تازه زدن سروقت حساب کاربر رو تسویه کنه قدر مسلم بین کاربرا اسم در می کنه و میشه یه سایت قابل اعتماد مگه نسخه های خارجی چه کاری غیر این می کنن من به مدیر این سایت توصیه ای که می کنم اینه کاربر,کاربر,کاربر,....
من هم با شما موافق هستم . چیزی که تو اینترنت باید داشتی باشه تا بتونی موفق بشی اعتماد کاربرهاست . من شعار نمیدم اما با اعتماد به نفس کامل میگم که ما میتونیم این اعتماد رو در بین کاربرای عزیز جلب کنیم .
دوستانی که بخوان اسپانسر بشن میتونن تا 15 فروردین از تخفیف های 20 تا 50 درصدی بهر مند شوند . در حال حاضر سایت ما دارای چهار نوع تبیلغ کلیکی , عضویتی , بنری و لینک ویژه است .
سایت تبلیغات کلیکی 90 باکس - صفحه نخست
بدون برنامه درست فقط میشه کاربران رو برای مدت کوتاهی دور خودت جمع کنی ... اولش خیلی خوشحال کننده است ... سرعت جمع شدن یوزرها هم تا 2 - 3 هزار تای اول سریعه چون ملت شریف و باهوش ایران تا یه سایت جدید میبینن سریع سعی می کنند اولین کسی باشند که بهترنی و فعال ترین زیرمجموعه ها رو میگیرند ...
بعد که کم کم سرعت پیشرفت کند شد و به یه نرمال مخصوص سایتت رسید تازه شروع فصل جدید سایتته ...
از یه طرف نبود اسپانسر مناسب و از طرف دیگه کم کم خروج پول از سیستم شروع میشه ...
کم کم به ییه نقطه ای میرسی و میبینی که دخل و خرج جور نیست ....
پولی که بیرون میره از پولی که میاد داره بیشتر میشه ...
اینجا همونجایی که یا مثل مرد تعطیل میکنی ...
یا مثل خیلی های دیگه به ناچار حق کاربران رو ضایع ...
پ.ن: بوی آماتوری میاد
نیاز نیست زیر هر پستت لینک سایتت رو بگذاری !
میتونی خیلی ساده بری تو قسمت تنظیمات ، لینکت رو بگذاری تو امضا
پ.ن2: شاید یه روزی از یکی شنیدی من کی هستم ...
پ.ن3: باور نکن، من اون نیستم![]()
شما دوست عزیز دعا کن ما مثل بقیه نشیم . دوما حتما برنامه ای داشتیم که اومدیم تو اینکار و گرنه طبق گفته ی شما وسط راه درجا میزنیم . سوما عیب نداره ما آماتور شما هم حرفه ای شاید ذره ای این آماتوری ما شما را خوشحال کنه کور بشه چشه هرکسی که خوشحالی شما رو دوست نداره .
امضا رو بلدم از کجا میزنن ولی وقت و حوصله ی اینکار رو ندارم دفعه بعد حتما یه امضا هم میزنیم .
از حمایتهای تمامی دوستان تشکر میکنم .
سایت تبلیغات کلیکی 90 باکس - صفحه نخست
نه خوبه امروز دیدم فقط بعد چند روز راه اندازی سایت یه پرداختی داشتین دستتون درد نکنه منم برم سطح کاربری رو ارتقا بدم بزنم به تخته مثل اینکه شوخی شوخی داره سیستم خوبی میشه![]()