• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد باورنکردنی از اینترنت با مشاهده تبلیغات

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
البته من چند باری با نسخه خارجی کار کردم و دریافت های خوبی داشتم اگر به اون سیاق که اونا کار می کنن شما هم کار کنین فکر کنم سیستم خیلی خوبی باشه چون هم برا تبلیغ دهنده خوبه هم برای تبلیغ کننده

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
البته من چند باری با نسخه خارجی کار کردم و دریافت های خوبی داشتم اگر به اون سیاق که اونا کار می کنن شما هم کار کنین فکر کنم سیستم خیلی خوبی باشه چون هم برا تبلیغ دهنده خوبه هم برای تبلیغ کننده

انشاالله سعی بر این خواهد بود که از سیستم های خارجی هم بهتر باشیم . چون خدا رو شکر ما در ابتدای کار چند اسپانسر مناسب داریم که حامیانی خوبی هستند البته آنها هم از سیستم راضی هستند چون به گفته آنها بازدهی مناسبی برایشان داشته است .

با تشکر مدیریت 90 باکس

با مهدی (عج)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
انشاالله سعی بر این خواهد بود که از سیستم های خارجی هم بهتر باشیم . چون خدا رو شکر ما در ابتدای کار چند اسپانسر مناسب داریم که حامیانی خوبی هستند البته آنها هم از سیستم راضی هستند چون به گفته آنها بازدهی مناسبی برایشان داشته است .

با تشکر مدیریت 90 باکس

با مهدی (عج)

یا حضرت معصومه :blink:

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خوب تو سیستم های کلیکی قبلی شما می تونستی مثلا با یه تعداد از دوستانت یه مجموعه تشکیل بدی و روی تبلیغات همدیگه کلیک کنید وکلیک هایی که تبلیغ دهنده خریده بوده بیخودی هدر می رفت و تنها اون مجموعه سود می برد اما در این سیستم ها اولا امکان این کار نیست چون یوزها از داخل خود سایت دارن تبلیغ رو می بینن و هر کاربر داخل پنل خودش هست در نتیجه تبلیغ دهنده می تونه مطمئن باشه تبلیغش موثر هست از طرفی خود یوزرها هم امار دقیقی دستشون هست و روش های بیشتری برای کسب درآمد تعریف شده نمونه های خارجی که خوب کار کردن و خیلی بازدهی داشتن ایرانی ها رو باید منتظر بود و دید

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
خوب تو سیستم های کلیکی قبلی شما می تونستی مثلا با یه تعداد از دوستانت یه مجموعه تشکیل بدی و روی تبلیغات همدیگه کلیک کنید وکلیک هایی که تبلیغ دهنده خریده بوده بیخودی هدر می رفت و تنها اون مجموعه سود می برد اما در این سیستم ها اولا امکان این کار نیست چون یوزها از داخل خود سایت دارن تبلیغ رو می بینن و هر کاربر داخل پنل خودش هست در نتیجه تبلیغ دهنده می تونه مطمئن باشه تبلیغش موثر هست از طرفی خود یوزرها هم امار دقیقی دستشون هست و روش های بیشتری برای کسب درآمد تعریف شده نمونه های خارجی که خوب کار کردن و خیلی بازدهی داشتن ایرانی ها رو باید منتظر بود و دید

حق با این دوست عزیزمون است . این سیستم با سیستمهای دیگه فرق داره و حتی میشه گفت امکان تقلب صفره .

دوستان به مناسب فرا رسیدن سال نو برای تبلیغات کلیکی , بنری و لینک ویژه تخفیف هایی در نظر گرفته شده که به نوبه خود در بین وبسایتهای مشابه کم نظیر است .
برای اطلاع از قیمتها به آدرس زیر بروید :

سایت تبلیغات کلیکی 90 باکس - انجمن

و یک مورد دیگر اینکه در این سیستم شما میتوانید زیر مجموعه هم بخرید و درآمد خود را تا چندین برابر افزایش دهید .
کلیه درآمدها و پرداختهای سیستم کلیکی 90 باکس از طریق تبلیغاتی که آگهی دهندگان میدهند تامین میشود .

با تشکر .

سایت تبلیغات کلیکی 90 باکس - صفحه نخست

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

لطفاً با مدیریت صحیح و تحویل ندادن وعده های عجیب و غریب سایتتون رو اداره کنید تا به سایتهای پرداخت به ازاء مشاهده در ایران بیش از این ضربه نزنید ...

وگرنه میشید مثل یکی از 100 تا سایتهای دیگه که یه اسکریپت 200 - 300 تومنی خریدند....
فکر کردند یه شبه پولدار شدند و متوجه نشدند که تازه شروع بد بختیهاشونه ...
و در نهایت شکست سختی خوردند ...

همین اول کار هم بدونید با وجود سایتهایی معتبر و قدرتمندی مثل توباکس و ایباکس و ... که از قبل در این زمینه فعال بودند کار سختی در پیش دارید و زیاد جای مانور دادن ندارید ...

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
سلام

لطفاً با مدیریت صحیح و تحویل ندادن وعده های عجیب و غریب سایتتون رو اداره کنید تا به سایتهای پرداخت به ازاء مشاهده در ایران بیش از این ضربه نزنید ...

وگرنه میشید مثل یکی از 100 تا سایتهای دیگه که یه اسکریپت 200 - 300 تومنی خریدند....
فکر کردند یه شبه پولدار شدند و متوجه نشدند که تازه شروع بد بختیهاشونه ...
و در نهایت شکست سختی خوردند ...

همین اول کار هم بدونید با وجود سایتهایی معتبر و قدرتمندی مثل توباکس و ایباکس و ... که از قبل در این زمینه فعال بودند کار سختی در پیش دارید و زیاد جای مانور دادن ندارید ...

داداش دمت گرم. خیلی خیلی سرسخت باهات موافقم ;)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

دوست عزیز اینا همش یه اسکریپت آمادس و کمتر کسی میاد توش تغییر بده و امکانات کمو زیاد کنه ، چون همونی که همچین سیستمی را میندازه معمولا خودش از کدنویسی اسکریپت و نوع عملکردش هیچی سر در نمیاره و صرفا یه پولی میده و اسکریپت نصب میکنه .

پس در نتیجه اینا همشون یکی هستن و فرقی باهم ندارن .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
باید نشست و دید مشکل این سایت ها که نوع اسکریپت نیست مشکل اینه سعی می کنن پول کاربرها رو ندن البته باید گفت اگر بتونن اعتماد کاربرها رو جلب کنن موفق خواهند شد به نظر من تو کار اینترنت جلب رضایت کاربرها تنها عامل موفقیت هست اگر همین سایت که تازه زدن سروقت حساب کاربر رو تسویه کنه قدر مسلم بین کاربرا اسم در می کنه و میشه یه سایت قابل اعتماد مگه نسخه های خارجی چه کاری غیر این می کنن من به مدیر این سایت توصیه ای که می کنم اینه کاربر,کاربر,کاربر,....

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
باید نشست و دید مشکل این سایت ها که نوع اسکریپت نیست مشکل اینه سعی می کنن پول کاربرها رو ندن البته باید گفت اگر بتونن اعتماد کاربرها رو جلب کنن موفق خواهند شد به نظر من تو کار اینترنت جلب رضایت کاربرها تنها عامل موفقیت هست اگر همین سایت که تازه زدن سروقت حساب کاربر رو تسویه کنه قدر مسلم بین کاربرا اسم در می کنه و میشه یه سایت قابل اعتماد مگه نسخه های خارجی چه کاری غیر این می کنن من به مدیر این سایت توصیه ای که می کنم اینه کاربر,کاربر,کاربر,....

من هم با شما موافق هستم . چیزی که تو اینترنت باید داشتی باشه تا بتونی موفق بشی اعتماد کاربرهاست . من شعار نمیدم اما با اعتماد به نفس کامل میگم که ما میتونیم این اعتماد رو در بین کاربرای عزیز جلب کنیم .

دوستانی که بخوان اسپانسر بشن میتونن تا 15 فروردین از تخفیف های 20 تا 50 درصدی بهر مند شوند . در حال حاضر سایت ما دارای چهار نوع تبیلغ کلیکی , عضویتی , بنری و لینک ویژه است .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
من هم با شما موافق هستم . چیزی که تو اینترنت باید داشتی باشه تا بتونی موفق بشی اعتماد کاربرهاست . من شعار نمیدم اما با اعتماد به نفس کامل میگم که ما میتونیم این اعتماد رو در بین کاربرای عزیز جلب کنیم .

دوستانی که بخوان اسپانسر بشن میتونن تا 15 فروردین از تخفیف های 20 تا 50 درصدی بهر مند شوند . در حال حاضر سایت ما دارای چهار نوع تبیلغ کلیکی , عضویتی , بنری و لینک ویژه است .

بدون برنامه درست فقط میشه کاربران رو برای مدت کوتاهی دور خودت جمع کنی ... اولش خیلی خوشحال کننده است ... سرعت جمع شدن یوزرها هم تا 2 - 3 هزار تای اول سریعه چون ملت شریف و باهوش ایران تا یه سایت جدید میبینن سریع سعی می کنند اولین کسی باشند که بهترنی و فعال ترین زیرمجموعه ها رو میگیرند ...
بعد که کم کم سرعت پیشرفت کند شد و به یه نرمال مخصوص سایتت رسید تازه شروع فصل جدید سایتته ...
از یه طرف نبود اسپانسر مناسب و از طرف دیگه کم کم خروج پول از سیستم شروع میشه ...
کم کم به ییه نقطه ای میرسی و میبینی که دخل و خرج جور نیست ....
پولی که بیرون میره از پولی که میاد داره بیشتر میشه ...
اینجا همونجایی که یا مثل مرد تعطیل میکنی ...
یا مثل خیلی های دیگه به ناچار حق کاربران رو ضایع ...

پ.ن: بوی آماتوری میاد :D
نیاز نیست زیر هر پستت لینک سایتت رو بگذاری !
میتونی خیلی ساده بری تو قسمت تنظیمات ، لینکت رو بگذاری تو امضا ;)

پ.ن2: شاید یه روزی از یکی شنیدی من کی هستم ...

پ.ن3: باور نکن، من اون نیستم :D

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اون قسمت مثل یه مرد تعطیل کنی رو موافقم اما داداش مدیر شما هم روحیه داشته باش هرکاری اولش سخته هرچند سایت نگه داشتن از همه سختره ما هم همه امیدواریم که سایت شما یکی از معتبرترین ها بشه اینو از ته دل میگم هرچی باشه از دردسرهای انتقال پول به ایران ادم راحت میشه ولی خدایی هوای کاربرا رو داشته باشین موفق باشید

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
بدون برنامه درست فقط میشه کاربران رو برای مدت کوتاهی دور خودت جمع کنی ... اولش خیلی خوشحال کننده است ... سرعت جمع شدن یوزرها هم تا 2 - 3 هزار تای اول سریعه چون ملت شریف و باهوش ایران تا یه سایت جدید میبینن سریع سعی می کنند اولین کسی باشند که بهترنی و فعال ترین زیرمجموعه ها رو میگیرند ...
بعد که کم کم سرعت پیشرفت کند شد و به یه نرمال مخصوص سایتت رسید تازه شروع فصل جدید سایتته ...
از یه طرف نبود اسپانسر مناسب و از طرف دیگه کم کم خروج پول از سیستم شروع میشه ...
کم کم به ییه نقطه ای میرسی و میبینی که دخل و خرج جور نیست ....
پولی که بیرون میره از پولی که میاد داره بیشتر میشه ...
اینجا همونجایی که یا مثل مرد تعطیل میکنی ...
یا مثل خیلی های دیگه به ناچار حق کاربران رو ضایع ...

پ.ن: بوی آماتوری میاد :D
نیاز نیست زیر هر پستت لینک سایتت رو بگذاری !
میتونی خیلی ساده بری تو قسمت تنظیمات ، لینکت رو بگذاری تو امضا ;)

پ.ن2: شاید یه روزی از یکی شنیدی من کی هستم ...

پ.ن3: باور نکن، من اون نیستم :D

شما دوست عزیز دعا کن ما مثل بقیه نشیم . دوما حتما برنامه ای داشتیم که اومدیم تو اینکار و گرنه طبق گفته ی شما وسط راه درجا میزنیم . سوما عیب نداره ما آماتور شما هم حرفه ای شاید ذره ای این آماتوری ما شما را خوشحال کنه کور بشه چشه هرکسی که خوشحالی شما رو دوست نداره .
امضا رو بلدم از کجا میزنن ولی وقت و حوصله ی اینکار رو ندارم دفعه بعد حتما یه امضا هم میزنیم .
از حمایتهای تمامی دوستان تشکر میکنم .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
شما دوست عزیز دعا کن ما مثل بقیه نشیم . دوما حتما برنامه ای داشتیم که اومدیم تو اینکار و گرنه طبق گفته ی شما وسط راه درجا میزنیم . سوما عیب نداره ما آماتور شما هم حرفه ای شاید ذره ای این آماتوری ما شما را خوشحال کنه کور بشه چشه هرکسی که خوشحالی شما رو دوست نداره .
امضا رو بلدم از کجا میزنن ولی وقت و حوصله ی اینکار رو ندارم دفعه بعد حتما یه امضا هم میزنیم .
از حمایتهای تمامی دوستان تشکر میکنم .

پیام خصوصی بده بهم پیشنهاد دارم برات .... ;)

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
نه خوبه امروز دیدم فقط بعد چند روز راه اندازی سایت یه پرداختی داشتین دستتون درد نکنه منم برم سطح کاربری رو ارتقا بدم بزنم به تخته مثل اینکه شوخی شوخی داره سیستم خوبی میشه :D

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
نه خوبه امروز دیدم فقط بعد چند روز راه اندازی سایت یه پرداختی داشتین دستتون درد نکنه منم برم سطح کاربری رو ارتقا بدم بزنم به تخته مثل اینکه شوخی شوخی داره سیستم خوبی میشه :D

بله ناظم سایت موفق شدند 5 روز بعد از افتتاح سایت یک عدد برداشت 5000 تومانی داشته باشند !!! مبارکشون باشه !

عزیزم مثل این که شما کلاً در باغ نیستیدا!!!! :D

پ.ن: این روزا چقدر افراد تازه وارد تو بخش وبمستر زیاد شدند ... اکثرشون هم یه دفعه از آسمون پیدا میشن شروع می کنند به بد گفتن از یه سایت یا خوب گفتن از یه سایت دیگه!
پ.ن2: فکر نکنید منظورم شخص خاصیه ها ! کلاً دارم میگم ... قدیمی تر ها هم کم پیدا شدن ... :(

بالا