• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد به چه قیمتی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
درود

روز به روز توی اینترنت به جای پیشرفت داریم پسرفت میکنیم , متاسفانه خیلی از سایت ها هیچ احترامی به بازدید کننده نمیزارن , کل فضای سایت پر از تبلیغ های اعصاب خرد کن هست که هر بیننده ای رو آزار میده , سایت های موزیک پا فراتر از این گذاشتن و کل تبلیغ هاشون با عنواینی مثل +18 برای کلیک بیشتر هست .

فروشگاه های بزرگ مثل پایگان و ... هم که از وضعشون خبر دارین که چه طرحی رو اجرا کردن :|

نمونه سایت دانلود موزیک

فارس کیدذ | مرجع دانلود موزیک و فیلم

فقط نزدیک 20 بنر با سایز 936*140 هست !

این چیزا رو دیدن که اینترنت رو پاکسازی میکنن :hmm:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
منم قبلا یه چند تا سایتی داشتم و همشون رو فروختم والان هم که یه سایت عکس دارم که اونم قراره بفروشم.
چون قبلا حداقل درآمد نداشتی : حداقل یه سایت داشتی
ولی الان هرکی از جاش بلند میشه یه سایت میزنه که به هیچ درد نمیخوره.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
یه سری ها فکر می کنن که اگه بنر ها رو زیاد کنند درآمدشون بیشتر میشه
دیگه نمیان بشینن یه فکر کنن که یه شیوه ی جدید برای کسب درآمد از سایتشون داشته باشن
یا حداقل اگه تعداد بنر رو کم کنند روی بازده بنر کار کنند تا مشتری های ثابت داشته باشند.

این سطح پایین رو میرسونه ، وگرنه اهداف تجاری در بزرگترین سایت های دنیا هم حرف اولو می زنه اما احترام به حقوق کاربر که حریم خاصی داره ، در نظر گرفته میشه.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
آخه دور از جون بعضیها ......
ولی اون بازدید کننده ای که به این جور سایتها هم سر میزنه .... .....() .. هست.
اگه اینجور سایتها کاربر نداشته باشه پیشرفت نمیکنه.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بابا اين سايته يه زمان مديراش با اسم دخترونه ميومدن كه كاربر جذب كنن :دي

يادش بخير يه سري يكيشون رو سركار گذاشتم ميگفت شمال درس ميخونم ولي به خاطر تو حاضرم بيام تهران :دي

ميگفت من شعر ميگم ميخواي تلفنتو بده زنگ بزنم ببين شعرام چه طوره :دي

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
اینترنت ایران همینجوریش کثیفه، اینا دیگه گُهیش کردن :hmm:
ممد اگه بهشون سروری چیزی میدی سریع مثل هاست دی ال , شیفت + دلیت کن راحت شیم :دی

یه سری ها فکر می کنن که اگه بنر ها رو زیاد کنند درآمدشون بیشتر میشه
دیگه نمیان بشینن یه فکر کنن که یه شیوه ی جدید برای کسب درآمد از سایتشون داشته باشن
یا حداقل اگه تعداد بنر رو کم کنند روی بازده بنر کار کنند تا مشتری های ثابت داشته باشند.

این سطح پایین رو میرسونه ، وگرنه اهداف تجاری در بزرگترین سایت های دنیا هم حرف اولو می زنه اما احترام به حقوق کاربر که حریم خاصی داره ، در نظر گرفته میشه.
کاملا درسته

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در این جور موارد افزونه های ادبلاک به کار میاد .
گرچه این روش مختص سایت های زرد نیست . بلکه سایتی مثل تابناک هم به همین صورت سایتش با بنر پر شده . اما مساله در نحوه چینش تبلیغات هست . اینا کیلویی میچینن فک میکنن اینجوری بازدهی بیشتری داره !

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من بارها شده در گوگل سرچ کردم عین چیزی را که می خواهم به ظاهر پیدا می کنم ولی روش که کلیک می کنم فقط یک صفحه میاد پر از آگهی، اگر هم فرضا پیدا کنم هم باید وسط صدتا آگهی دنبال مطلب بگردم، واقعا دیگر اعصاب خورد کن شده، مثل برخی شبکه ها که وسط آگهی های بازرگانی یک فیلم هم نشون میدن.

ما در ادگاه خواستیم به روشی این وضع را تا حدی تغییر بدیم ولی این سیستمهای همکاری در فروش و کلیکی اوضاع را خیلی به هم ریخته، طرف آن قدر آگهی های گوناگون در صفحه می گذاره تا بالاخره یک نفر روی یکی کلیک کنه و درآمدی به دست بیاره، ولی اگر هزینه بر اساس مشاهده بود دیگری لزومی نداشت کل صفحه از آگهی پر بشه.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
در این جور موارد افزونه های ادبلاک به کار میاد .
گرچه این روش مختص سایت های زرد نیست . بلکه سایتی مثل تابناک هم به همین صورت سایتش با بنر پر شده . اما مساله در نحوه چینش تبلیغات هست . اینا کیلویی میچینن فک میکنن اینجوری بازدهی بیشتری داره !
واقعا این اد بلاک اینجور جاها به درد میخوره !
من بارها شده در گوگل سرچ کردم عین چیزی را که می خواهم به ظاهر پیدا می کنم ولی روش که کلیک می کنم فقط یک صفحه میاد پر از آگهی، اگر هم فرضا پیدا کنم هم باید وسط صدتا آگهی دنبال مطلب بگردم، واقعا دیگر اعصاب خورد کن شده، مثل برخی شبکه ها که وسط آگهی های بازرگانی یک فیلم هم نشون میدن.

ما در ادگاه خواستیم به روشی این وضع را تا حدی تغییر بدیم ولی این سیستمهای همکاری در فروش و کلیکی اوضاع را خیلی به هم ریخته، طرف آن قدر آگهی های گوناگون در صفحه می گذاره تا بالاخره یک نفر روی یکی کلیک کنه و درآمدی به دست بیاره، ولی اگر هزینه بر اساس مشاهده بود دیگری لزومی نداشت کل صفحه از آگهی پر بشه.
اسپمر های گوگل کاملا بحثش جداست , اونا دیگه ... :happy:
ولی این هزینه بر اساس مشاهده واقعا روش عالی بود , امیدوارم بتونین دوباره بالا بیارینش .

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
اشتباه میکنه ، این روش غلطه ولی خب ! هر کسی برنامه ای داره :)
پیروز باشید

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام
اشتباه میکنه ، این روش غلطه ولی خب ! هر کسی برنامه ای داره :)
پیروز باشید

من تا حدی بهش حق میدم

مدیرای این سایتهای موزیک روی لبه دیوار راه میرن ، هر آن ممکنه که به فنا برن

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

farskids_aria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من به عنوان مدیر سایت فارس کیدذ چون اسمش اینجا اومد و یکی بهم داد تا بخونم لازم میدونم جواب یک سری از دوستان رو بدم:

اول از همه او دوستی که گفت ما آی دی دختر ساختیم و اینا! اولا اینکه ما همیشه اسممون رو کنار آی دی ها توی سایت نوشتیم اگه هم آی دی دختری دیدی ( که مربوط به 2 سال پیش میشه ) مگه دختر چشه؟ دختر نمیتونه مدیر سایت بشه یا نویسنده؟ ضمنا اگهنمیدونید بگذارید بگم که ما برای بازدید هیچ احتیاجی به این کار های چیپ نداریم چرا؟ الان بهت میگم سایت تهران کیدذ دات کام : Tehrankids.com اولین سایت موزیک ایران بود اینو تمام کسانی که از سال 2002 با اینترنت کار کردن میدونن و میشناسن و نیازی نیست تاریخچه سایت رو بگم.

در مورد بنر ها وقتی شما هم توی یه کشوری باشی که مجبوری برای هر یورو بابت پرداخت پول هاستت 2100 تومن بدی و ماهی 1.5 ملیون پول هاست بدی تا بتونی کاربر داخلی رو راضی نگه داری و بتونی لااقل روزنه ها و نقاط سیاهی که توی دنیای امروز ما وجود داره بپوشونی و یه چراغی روشن کنی (منظورمو که میفهمی) و نیازشون رو تا جای ممکن برطرف کنی تا کمبودی احساس نکنن و 100 البته در آمدی هم داشته باشی (توجه کن سایت 3 تا مدیر داره) بله بایدم 10 تا بنر از بالا تا پایین ردیف کنی پس چی فکر کردی؟ شمایی که تجربه مدیریت در سایت پربازدیدی رو نداری ( که اگه فیلتر نشه که نشده بود و رتبه 60 ایران شده بود توی بازدیدا و الکسا) چطور به خودت اجازی میدی تا کسایی که دارن زحمت میکشن رو اینجوری زیر سوال ببری؟ مایی که حتی فروشگاهمون هم فیلتر میشه و پنلمون بلاک میشه حالا شما به خودت اجازی میدی یکطرفه به قاضی بری و بدون اینکه از شرایط با خبر باشی راجع به ما اظهار نظر کنی؟ نه دوستان داستان اینجوریا نیست اول همه جوانب رو برسی کنید بعد بیاید اینجا و سعی کنید چهره سایتی رو و کسی رو تخریب کنید نه اینکه بدون تجربه مدیریتی همه چی رو زیر سوال ببرید.

از این دوستمون که این تاپیک رو باز کرد دوست دارم بیاد بگه چطور ما هزینه های سایت رو تامین کنیم تا مجبور نباشیم این همه بنر روی سایت بگذاریم ضمنا ما اگه خودمون خیلی دوست داشتیم سایت مجازمون:

www.Sibdownload.com چرا این سایت که توسط خودم مدیریت میشه اینقدر بنر نداره؟ چرا توی این بنر ردیف نکردیم از بالا تا پایین؟ نمیتونستیم؟ جوابش رو همه میدونمیم.

موفق باشید
مدیریت فارس کیدذ

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
واقعا سخت شده...
از یه طرف درآمد داره میاد پایین از طرف دیگه قیمت تخم مرغ داره میره بالا...

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
اینترنت ایران رو این اسپمر های همچون پیام سرا به خاک سرد نشوندن چکار به این چند سایت دارید

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
بابا اين سايته يه زمان مديراش با اسم دخترونه ميومدن كه كاربر جذب كنن :دي

يادش بخير يه سري يكيشون رو سركار گذاشتم ميگفت شمال درس ميخونم ولي به خاطر تو حاضرم بيام تهران :دي

ميگفت من شعر ميگم ميخواي تلفنتو بده زنگ بزنم ببين شعرام چه طوره :دي

خالی بندی چقدر اخه؟! :wacko::wacko:

اون احتمال داشته اسگولت میکرده تا تو اونو :cool::cool::cool:

این سایت ماله محمد فلکس خودش خواننده

از قدیمی ترین سایت ها هم بودن تا جایی که یادمه

3سایت بیشتر قبلا نبود

ganja2music

bia2music

tehran2kids یا همین farskids جدید

یا خدا میخواستم بنر یک اهنگ بزارم تو سایتشون 1میلیون گفت میگیرم x_X

بالا