• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد به چه قیمتی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خالی بندی چقدر اخه؟! :wacko::wacko:

اون احتمال داشته اسگولت میکرده تا تو اونو :cool::cool::cool:

این سایت ماله محمد فلکس خودش خواننده

از قدیمی ترین سایت ها هم بودن تا جایی که یادمه

3سایت بیشتر قبلا نبود

ganja2music

bia2music

tehran2kids یا همین farskids جدید

یا خدا میخواستم بنر یک اهنگ بزارم تو سایتشون 1میلیون گفت میگیرم x_X

تو اگه يه پست خالي بندي ديدي از من بگو من فوتبالو كناز ميزارم :دي

قضيه مال 2-3 پيشه

اول از همه او دوستی که گفت ما آی دی دختر ساختیم و اینا! اولا اینکه ما همیشه اسممون رو کنار آی دی ها توی سایت نوشتیم اگه هم آی دی دختری دیدی ( که مربوط به 2 سال پیش میشه ) مگه دختر چشه؟ دختر نمیتونه مدیر سایت بشه یا نویسنده؟ ضمنا اگهنمیدونید بگذارید بگم که ما برای بازدید هیچ احتیاجی به این کار های چیپ نداریم چرا؟ الان بهت میگم سایت تهران کیدذ دات کام : Tehrankids.com اولین سایت موزیک ایران بود اینو تمام کسانی که از سال 2002 با اینترنت کار کردن میدونن و میشناسن و نیازی نیست تاریخچه سایت رو بگم.

شايد من اشتباه ميكنم
ولي من يكي 2تا شون رو يادمه يكيشون با يكي از دوستان من دوست بود حالا همون طور كه گفتم قضيه مال خيلي وقت پيشه منم زياد يادم نيست

ولي اگه اينكار تو ايران! يا مثلا گذاشتن اهنگهاي قديمي محسن چاوشي به اسم البوم يه شاخه نيلوفر براي جذب كاربر نيست من معذرت ميخوام

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
خوب من به عنوان مدیر سایت فارس کیدذ چون اسمش اینجا اومد و یکی بهم داد تا بخونم لازم میدونم جواب یک سری از دوستان رو بدم:

اول از همه او دوستی که گفت ما آی دی دختر ساختیم و اینا! اولا اینکه ما همیشه اسممون رو کنار آی دی ها توی سایت نوشتیم اگه هم آی دی دختری دیدی ( که مربوط به 2 سال پیش میشه ) مگه دختر چشه؟ دختر نمیتونه مدیر سایت بشه یا نویسنده؟ ضمنا اگهنمیدونید بگذارید بگم که ما برای بازدید هیچ احتیاجی به این کار های چیپ نداریم چرا؟ الان بهت میگم سایت تهران کیدذ دات کام : Tehrankids.com اولین سایت موزیک ایران بود اینو تمام کسانی که از سال 2002 با اینترنت کار کردن میدونن و میشناسن و نیازی نیست تاریخچه سایت رو بگم.

در مورد بنر ها وقتی شما هم توی یه کشوری باشی که مجبوری برای هر یورو بابت پرداخت پول هاستت 2100 تومن بدی و ماهی 1.5 ملیون پول هاست بدی تا بتونی کاربر داخلی رو راضی نگه داری و بتونی لااقل روزنه ها و نقاط سیاهی که توی دنیای امروز ما وجود داره بپوشونی و یه چراغی روشن کنی (منظورمو که میفهمی) و نیازشون رو تا جای ممکن برطرف کنی تا کمبودی احساس نکنن و 100 البته در آمدی هم داشته باشی (توجه کن سایت 3 تا مدیر داره) بله بایدم 10 تا بنر از بالا تا پایین ردیف کنی پس چی فکر کردی؟ شمایی که تجربه مدیریت در سایت پربازدیدی رو نداری ( که اگه فیلتر نشه که نشده بود و رتبه 60 ایران شده بود توی بازدیدا و الکسا) چطور به خودت اجازی میدی تا کسایی که دارن زحمت میکشن رو اینجوری زیر سوال ببری؟ مایی که حتی فروشگاهمون هم فیلتر میشه و پنلمون بلاک میشه حالا شما به خودت اجازی میدی یکطرفه به قاضی بری و بدون اینکه از شرایط با خبر باشی راجع به ما اظهار نظر کنی؟ نه دوستان داستان اینجوریا نیست اول همه جوانب رو برسی کنید بعد بیاید اینجا و سعی کنید چهره سایتی رو و کسی رو تخریب کنید نه اینکه بدون تجربه مدیریتی همه چی رو زیر سوال ببرید.

از این دوستمون که این تاپیک رو باز کرد دوست دارم بیاد بگه چطور ما هزینه های سایت رو تامین کنیم تا مجبور نباشیم این همه بنر روی سایت بگذاریم ضمنا ما اگه خودمون خیلی دوست داشتیم سایت مجازمون:

www.Sibdownload.com چرا این سایت که توسط خودم مدیریت میشه اینقدر بنر نداره؟ چرا توی این بنر ردیف نکردیم از بالا تا پایین؟ نمیتونستیم؟ جوابش رو همه میدونمیم.

موفق باشید
مدیریت فارس کیدذ

سلام و احترام

شما 1.5 میلیون پول هاست و سرور میدید؟

به نظر من این دلیل شما یه ذره غیر منطقی هستش. چون اگه هر سایتی که خرج سرورش بالا باشه و سنگین باشه اگه بخواد این جوری بنر بذاره که دیگه هیچی سر جاش نمی مونه.

مثل فکر کنید ، گوگل چون رتبه 1 جهانه بیاد کل صفحه جستجو رو بنر بذاره یه گوشه هم جا بذاره برای سرچ!

از طرفی وقتی شما می بینی که نگه داشتن سایت به صرفه شما نیست ، پس سایت رو باید تعطیل کرد. دقیقا مثل اینه که یه کارخونه وقتی می بینه دخل و خرجش با هم نمی خونه ، کار رو تعطیل می کنه که ضرر نکنه.

اگه شما به فکر ایده های کسب درآمد بهتری از سایت خودتون باشید شاید بدون اینکه نیاز باشه بنر ها رو زیاد کنید ، بتونید به راحتی درآمد خوبی داشته باشید و حتی اگه همون بنر ها رو هم یه ذره بهتر بچینید توی سایت و حساب شده باشه ، احتمال بازدهی بیشترشون هست و آگهی دهنده های معتبر تر و ثابت پیدا خواهید کرد.

آرزوی موفقیت دارم برای همه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام من نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی چون خودم سایت موزیک داشتیم خیلی قبل تر از این دوستان با سایت سرزمین بودیم که بعدم بیا2موزیک اومد بنده میدونم هزینه سرور که میگن یعنی چی برای اینکه بتونی آرشیو رو نگه بداری باید مقدار فضات زیاد باشه تا آهنگها و ویدیوها هیچ وقت مشکل پیدا نکنن و چون بقیه وبلاگها و سایتها ازت کپی میکنن باید پهنای باندت زیاد باشه(البته اینو میشه حل کرد) بعدم مهمتر از همه فیلتر شدن پی در پی البته این رو بگم که زمانی که من سایت موزیک داشتم فیلتر و اینا اینجوری نبود به ناگاه 8سال پیش بعد از 3 سال یهو فیل تر گسترده انجام شد که مام دیگه فیل که شدیم تعطیل کردیم اما این دوستان مدام باید آدرس جدید بدن هزینه افرادی که ارسال میکنن هزینه سرور و اینکه هرچه سایت بازدیدش میره بالا طبعا هزینش هم میره بالا سایت اگه سایت دانلود باشه که دیگه خیلی خیلی بالاتر میره و درضمن باید بگم من هم با این همه تبلیغ گذاشتن با این ابعاد مخالفم ولی باید مقداری حق هم بدیم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
hehehe وقتي ديدم اومدم لينك فارس كيدذ رو بذارم ديدم شما پيش دستي كردي و گذاستي . (معلومه يه خط فكر مي كنيم ) . اين اسكرول رو تو فارس كيدذ نيگا كن . از نصف بيشتر مياد ولي هنوز تبليغات تموم نشده . من با اين آريا حرف زدم گفتن بالاي 1 ميليون تومن فقط از اين تبليغات درميارن . حالا بماند كه هر آهنگ رو 45 ميذارن سايت . . .

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
خوب من به عنوان مدیر سایت فارس کیدذ چون اسمش اینجا اومد و یکی بهم داد تا بخونم لازم میدونم جواب یک سری از دوستان رو بدم:

در مورد بنر ها وقتی شما هم توی یه کشوری باشی که مجبوری برای هر یورو بابت پرداخت پول هاستت 2100 تومن بدی و ماهی 1.5 ملیون پول هاست بدی تا بتونی کاربر داخلی رو راضی نگه داری و بتونی لااقل روزنه ها و نقاط سیاهی که توی دنیای امروز ما وجود داره بپوشونی و یه چراغی روشن کنی (منظورمو که میفهمی) و نیازشون رو تا جای ممکن برطرف کنی تا کمبودی احساس نکنن و 100 البته در آمدی هم داشته باشی (توجه کن سایت 3 تا مدیر داره) بله بایدم 10 تا بنر از بالا تا پایین ردیف کنی پس چی فکر کردی؟ شمایی که تجربه مدیریت در سایت پربازدیدی رو نداری ( که اگه فیلتر نشه که نشده بود و رتبه 60 ایران شده بود توی بازدیدا و الکسا) چطور به خودت اجازی میدی تا کسایی که دارن زحمت میکشن رو اینجوری زیر سوال ببری؟ مایی که حتی فروشگاهمون هم فیلتر میشه و پنلمون بلاک میشه حالا شما به خودت اجازی میدی یکطرفه به قاضی بری و بدون اینکه از شرایط با خبر باشی راجع به ما اظهار نظر کنی؟ نه دوستان داستان اینجوریا نیست اول همه جوانب رو برسی کنید بعد بیاید اینجا و سعی کنید چهره سایتی رو و کسی رو تخریب کنید نه اینکه بدون تجربه مدیریتی همه چی رو زیر سوال ببرید.

از این دوستمون که این تاپیک رو باز کرد دوست دارم بیاد بگه چطور ما هزینه های سایت رو تامین کنیم تا مجبور نباشیم این همه بنر روی سایت بگذاریم ضمنا ما اگه خودمون خیلی دوست داشتیم سایت مجازمون:

سيب دانلود | مرجع دانلود نرم افزار و بازی چرا این سایت که توسط خودم مدیریت میشه اینقدر بنر نداره؟ چرا توی این بنر ردیف نکردیم از بالا تا پایین؟ نمیتونستیم؟ جوابش رو همه میدونمیم.

موفق باشید
مدیریت فارس کیدذ

ببینید دوست عزیز توی زحمت کشیدن شما و تلاش شما هیچ شکی نیست و کارتون هم قابل تقدیر هست !

در ضمن خودم یکی از بازدید کنند های سایتتون بودم و هستم و این واسم آزار دهنده بوده که گفتم , چندین بار هم تو سایتتون تبلیغ دادم و الان هم یکی از فضاهای تبلیغاتیتون متعلق به بنده هست که متاسفانه جواب هم نمیده .

شما با این کارهاتون هم حقوق یک تبلیغ کننده و یک بازدید کننده رو زیر پا میزارین !

بحث درآمد رو هم الان یه وبمستر تازه کار هم میتونه در بیاره که سایت شما چقدر در میاره و چقدر خرجش میشه , , حالا بنده که خودم سابقه مدیریت سایت موزیک (رپ) رو داشتم بهتر میدونم به جز پست ثابت و این بنر ها و هزینه قرار دادن آهنگ راه های دیگه ای هم برا کسب درآمد وجود داره ! و شما دارین از چند طرف سوء استفاده میکنین .سایت های رو دیدم که خرجشون از سایت شما بالاتره ولی حداقل یه ذره وجدان رو دارن و به بازدید کننده ها احترام میزارن .

در هر صورت سایت مال خودتون هست و فردی که تو سایتتون عضو هست تمامی شرایط رو قبول کرده ولی حداقل یک مقدار برای بازدید کننده های عادی و تبلیغ کننده ها احترام بزارید .

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگه به جای بنر 1000 در 200 بنر 468*60 هم قرار بدن باز هم تبلیغ کننده حاضره که همون مبلغ رو بپردازه .... یه نفر اینو به مدیر فارس کیدز بگه ...

سلام
بله ، دقیقاً
پیروز باشید
خدافظ :rolleyes:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
ای بابا !
اینا رو بی خیال.
غرفه عفاف و حجاب (فروش مقنعه و چادر و ...) جلوی در ورودی (شبستان) نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال رو بچسبید!

اومدید گیر دادید به این بنده خدا که چرا این همه تبلیغ گذاشته! (نمیگم کارش درسته)
ولی به جا این حرفا بگید بنده خدا چی کار کنه که خرجش تعمین بشه؟ یه راه حل نشون بدید به جا این حرفا!

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
شرمنده اشتباه شد :)

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
ای بابا !
اینا رو بی خیال.
غرفه عفاف و حجاب (فروش مقنعه و چادر و ...) جلوی در ورودی (شبستان) نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال رو بچسبید!

اومدید گیر دادید به این بنده خدا که چرا این همه تبلیغ گذاشته! (نمیگم کارش درسته)
ولی به جا این حرفا بگید بنده خدا چی کار کنه که خرجش تعمین بشه؟ یه راه حل نشون بدید به جا این حرفا!
سلام دوستان ...

مدیر این سایتها حق دارند در سایتشون هر چیزی قرار بدهند ...
سایت خودشونه و هر کدوم هم دلیل خودشون رو دارند ...
(یک نمونه اش رو مشاهده کردید)

ولی ما هم حق داریم برای دانلود یه ترک اذیت نشیم ! درسته ؟
خوب اینجا است که یه عده (دمشون گرم) یه افزونه فایرفاکس و کروم ساختند به نام Adblock Plus !!!
دانلودش کنید و باهاش بنرها رو فیــــــلتر کنید. البته اینجوری هر بار که آدرس عوض بشه باید دوباره این کار رو تکرار کنید ولی کم کم حرفه ای میشید و اگه کار با یه سری چیزها رو یاد بگیرید دیگه همون یک بار بلاک کردن کافیه (البته تا زمانی که تبلیغات جدید بگذارند ...) :D
حتی می تونید پستهای تبلیغاتی هم اکثرشون رو حذف کنید...

الان من سایتی که نام برده شد رو اینطوری می بینم که تو ضمیمه هست ....

شاد باشید . :)

**ویرایش:
پیوست رو حذف کردم و لینک عکس گذاشتم :

http://up.vatandownload.com/images/129tarfea86if427mqk.png

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ببینید دوست عزیز توی زحمت کشیدن شما و تلاش شما هیچ شکی نیست و کارتون هم قابل تقدیر هست !

در ضمن خودم یکی از بازدید کنند های سایتتون بودم و هستم و این واسم آزار دهنده بوده که گفتم , چندین بار هم تو سایتتون تبلیغ دادم و الان هم یکی از فضاهای تبلیغاتیتون متعلق به بنده هست که متاسفانه جواب هم نمیده .

شما با این کارهاتون هم حقوق یک تبلیغ کننده و یک بازدید کننده رو زیر پا میزارین !

بحث درآمد رو هم الان یه وبمستر تازه کار هم میتونه در بیاره که سایت شما چقدر در میاره و چقدر خرجش میشه , , حالا بنده که خودم سابقه مدیریت سایت موزیک (رپ) رو داشتم بهتر میدونم به جز پست ثابت و این بنر ها و هزینه قرار دادن آهنگ راه های دیگه ای هم برا کسب درآمد وجود داره ! و شما دارین از چند طرف سوء استفاده میکنین .سایت های رو دیدم که خرجشون از سایت شما بالاتره ولی حداقل یه ذره وجدان رو دارن و به بازدید کننده ها احترام میزارن .

در هر صورت سایت مال خودتون هست و فردی که تو سایتتون عضو هست تمامی شرایط رو قبول کرده ولی حداقل یک مقدار برای بازدید کننده های عادی و تبلیغ کننده ها احترام بزارید .

ضمن تایید داش سعید گل به صورت کامل :دی

فارس کیدذ داره بیش از حد دیگه تبلیغ میذاره! خرج سایت بالاست،همه هم میدونن چیزی غیرر قابل انکاری نیست،پول هاست،هاست دانلود و ... ولی روش های بهتری هم هست،همین که پول میگیرین موزیک میذارین رایگان برای مردم خودش کلی درآمد داره،بنر هم دیگه بالای سایت به این پر بازدیدی بیشتر از 5 تا .... :دی

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
چرا راه دوری بریم یکی از معروف ترین سایت های ایران که با اجازه صاحبش میهن دانلود هست ببینید چقدر تبلیغ گزاشته واسه دانلود یه چیزی باید 3 کیلومتر بیای پایین
به نظرم از پایه مشکل داره همه فکر میکنن فقط با تبلیغات بنری میشه درامد به دست اورد

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
چرا راه دوری بریم یکی از معروف ترین سایت های ایران که با اجازه صاحبش میهن دانلود هست ببینید چقدر تبلیغ گزاشته واسه دانلود یه چیزی باید 3 کیلومتر بیای پایین
به نظرم از پایه مشکل داره همه فکر میکنن فقط با تبلیغات بنری میشه درامد به دست اورد
وقتی یه مرجع تبلیغ درست حسابی مثل گوگل ادسنس به سایت ایرانی اجازه قرار دادن تبلیغ نمیده! و هیچ نمونه مشابه در همون حد و اندازه تو ایران نیست! آخرش همین میشه!

farskids_aria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خالی بندی چقدر اخه؟! :wacko::wacko:

اون احتمال داشته اسگولت میکرده تا تو اونو :cool::cool::cool:

این سایت ماله محمد فلکس خودش خواننده

از قدیمی ترین سایت ها هم بودن تا جایی که یادمه

3سایت بیشتر قبلا نبود

ganja2music

bia2music

tehran2kids یا همین farskids جدید

یا خدا میخواستم بنر یک اهنگ بزارم تو سایتشون 1میلیون گفت میگیرم x_X

این سایت هرگز صاحبش کسی به اسم محمد فلکس نبوده ایشون فقط مدت 2 سال در سایت کار کردن و بعد به دلیل مسائلی که به وجود اومد ایشون از تیم فارس کیدذ خط خورد پایونیر های این سایت علی و مهران بودند که سایت تهران کیدذ رو راه اندازی کردند و بعد هم که فیلتر شد 1-2 سال بسته بود و بعد دوباره سایت بالا اومد و فقط علی بود و هنوزم هست دوستان از چیزی که اطلاع ندارند لطفا اظهار نظر نکنند

farskids_aria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و احترام

شما 1.5 میلیون پول هاست و سرور میدید؟

به نظر من این دلیل شما یه ذره غیر منطقی هستش. چون اگه هر سایتی که خرج سرورش بالا باشه و سنگین باشه اگه بخواد این جوری بنر بذاره که دیگه هیچی سر جاش نمی مونه.

مثل فکر کنید ، گوگل چون رتبه 1 جهانه بیاد کل صفحه جستجو رو بنر بذاره یه گوشه هم جا بذاره برای سرچ!

از طرفی وقتی شما می بینی که نگه داشتن سایت به صرفه شما نیست ، پس سایت رو باید تعطیل کرد. دقیقا مثل اینه که یه کارخونه وقتی می بینه دخل و خرجش با هم نمی خونه ، کار رو تعطیل می کنه که ضرر نکنه.

اگه شما به فکر ایده های کسب درآمد بهتری از سایت خودتون باشید شاید بدون اینکه نیاز باشه بنر ها رو زیاد کنید ، بتونید به راحتی درآمد خوبی داشته باشید و حتی اگه همون بنر ها رو هم یه ذره بهتر بچینید توی سایت و حساب شده باشه ، احتمال بازدهی بیشترشون هست و آگهی دهنده های معتبر تر و ثابت پیدا خواهید کرد.

آرزوی موفقیت دارم برای همه

شما قبل اینکه بیای مقایسه کنی و مثالی ببری مثل گوگل اول بیا یه چیز دیگه رو حساب کن.1- الا اینکه ما ایرانیم نه آمریکا سایتی مثل گوگل با این بازدید اولا که دارند قانونی کار میکنند و برای درآمد دستشون بازه نه مثل اینجا که واسه مجوز 10-20 میلیون رشوه میخوان 2 این سایتها سایت های بین اللملی هتند که تو همه جای دنیا کمپانی دارند نه مثل ما که یه حساب ویزا کارت نداریم و از همه طرف تحریمیم بعد کشوری مثل آذربایجان یا حتی افغانستان الان به همه شهرونداش راهت میتونه ویزا کارت بده! که کل دنیا معتبره شما قبل اینکه بخوای مقایسه کنی یادت باشه کجایی بعد بیا مقایسه کن ما هفته ای 1 بار فیلتریم حساب کن ببین چقدر پول دامین دادیم فقط!

ایده و کسب درآمد زیاد داریم ولی کیه که به ما مجوز بده؟! ما ایده میدیم شما برو مجوزشو برامون بگیر میتونی؟

farskids_aria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hehehe وقتي ديدم اومدم لينك فارس كيدذ رو بذارم ديدم شما پيش دستي كردي و گذاستي . (معلومه يه خط فكر مي كنيم ) . اين اسكرول رو تو فارس كيدذ نيگا كن . از نصف بيشتر مياد ولي هنوز تبليغات تموم نشده . من با اين آريا حرف زدم گفتن بالاي 1 ميليون تومن فقط از اين تبليغات درميارن . حالا بماند كه هر آهنگ رو 45 ميذارن سايت . . .

اصلا تو فکر کن 2 ملیون از تبلیغات در میاد خوبه؟ 3 نفر آدمیم که شب و روز وقتمون رو گذاشتیم اصلا 4 ملیون سایتی با این همه بازدید باید درآمدش این باشه؟ خودت چی فکر میکنی ضمنا ما برای هر آهنگ پول نمیگیریم از اونایی که پول میگیریمم هر آهنگ 40 نه 45

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
اصلا تو فکر کن 2 ملیون از تبلیغات در میاد خوبه؟ 3 نفر آدمیم که شب و روز وقتمون رو گذاشتیم اصلا 4 ملیون سایتی با این همه بازدید باید درآمدش این باشه؟ خودت چی فکر میکنی ضمنا ما برای هر آهنگ پول نمیگیریم از اونایی که پول میگیریمم هر آهنگ 40 نه 45

تایید میشه ، تهشو که نگاه کنی میبینی چیز زیادی نسبت به وقتی که میزارن نمیمونه!

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
همانا که بهترین راه کسب در امد پولی کردن استفاده هست

البته با وجود قارچ گونه این سایت ها جواب نمیده با تشکر :یی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
پس این وسط تکلیف کاربر چیه ؟
همه چی سایت به کاربر و بازدیدهاش هست ... وقتی بازدیدی نباشه مطمئنا درآمدی هم نیست ...
اگه بازدید بالا باشه خیلی راحت میشه با فکر خوب درآمد خوبی هم کسب کرد که خرج سایت دربیاد و هم زحمت مدیر سایت به هدر نره ..
ولی این وسط وقتی بازدید بالا میره سواستفاده ها شروع میشه ...

بالا