hossein_online
Registered User
شما قبل اینکه بیای مقایسه کنی و مثالی ببری مثل گوگل اول بیا یه چیز دیگه رو حساب کن.1- الا اینکه ما ایرانیم نه آمریکا سایتی مثل گوگل با این بازدید اولا که دارند قانونی کار میکنند و برای درآمد دستشون بازه نه مثل اینجا که واسه مجوز 10-20 میلیون رشوه میخوان 2 این سایتها سایت های بین اللملی هتند که تو همه جای دنیا کمپانی دارند نه مثل ما که یه حساب ویزا کارت نداریم و از همه طرف تحریمیم بعد کشوری مثل آذربایجان یا حتی افغانستان الان به همه شهرونداش راهت میتونه ویزا کارت بده! که کل دنیا معتبره شما قبل اینکه بخوای مقایسه کنی یادت باشه کجایی بعد بیا مقایسه کن ما هفته ای 1 بار فیلتریم حساب کن ببین چقدر پول دامین دادیم فقط!
ایده و کسب درآمد زیاد داریم ولی کیه که به ما مجوز بده؟! ما ایده میدیم شما برو مجوزشو برامون بگیر میتونی؟
دوست عزیز این جور که از متن پیداست ، مثل اینکه یه کوچولو ناراحت شدید! در صورتی که من خیلی متن آرومی رو نوشتم ، شما متن تندی رو تایپ کردی!
خدمتتون باید بگم که من گوگل رو مقایسه نکردم برای اینکه شما سوژه کنی ! من منظورم این بود که استدلال شما برای این موضوع که ما پول سرورمون زیاد درمیاد ، اشتباهه.
در واقع اگه پول هاستتون بیشتر از حد هستش ، خب عملا یعنی قبلا برنامه ریزی برای زدن سایت نداشتید و هیچ برنامه ای برای درآمد ازش نداشتید و این سایت اصلا درآمد زایی خوبی نمی تونه بکنه و ....
پس چه دلیلی داره که الکی براش خرج بشه؟؟!!
یه ذره اگه منطقی نگاه کنید باید قبول کنید که اون بنر ها بازدهشون خیلی پایینه ، یه کاربر سطح پایین اینترنت گرد هم می تونه اینو بفهمه!
پس شما به حقوق بازدید کننده و آگهی دهنده احترام بذار ، تا اینکه به تبلیغات بازده داشته باشه.
ولی استدلال شما اینه که چون به حقوق من ارزش قائل نمی شند منم به حقوق کاربرم ازرشی قائل نیستم. ولی تفکر اشتباهیه!
شما اگه به حقوقت اهمیت نمی دند پس نباید فشار رو روی یه نفر دیگه بذاری، باید خودتون کار رو تغییر بدید یا قانونی کنید یا اینکه کلا محور فعالیت عوض بشه.
به هر حال من که دعوا ندارم و خیلی وقت ها هم با سایت هایی مواجه شدم که چندین بنر داشتند ولی من کار خودم رو انجام دادم ، چون موقت بوده هیچ اعتراضی هم نداشتم و ندارم و نخواهم داشت!
خوشحال شدم که تو تاپیک شرکت کردید و به این ابهامات پاسخ دادید.