• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد تضمینی از اینترنت - با وبگردی کسب درآمد کنید

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
قابلی نداشت

عزیزم با شوخی نمیشه اینجور چیزا رو ماستمالی کرد.:p 10 نفر گفتم ، منم اینجا گفتم
http://forum.persiantools.com/t371989-page4.html#post6792837

کار شما توجیه اقتصادی نداره و مشکوکه. هر وقت مدیرتون صلاح دونست که راستش رو بگه بگو بیاد اینجا با هم حرف میزنیم. :) الا شما میگی هر وقت دلش خواست ، اگر دوست داشت میگه میخواد چکار کنه .... منم میگم آدم عاقل تا کار شما شفاف نشده با شما همکاری نمیکنه.ختم کلام !

پ.ن: عید همتون هم مبارک باشه :p

شما صلاح خودتو بهتر میدونی، میتونی همکاری نکنی. دلیلی نداره که مدیر سایت همه افکار و اهدافش رو عمومی کنه! به نظر خودتون تو دنیای تجارت کار عاقلانه ای به نظر میرسه؟! تا اونجایی که به همکاری با نماسایت مربوط میشه کاملا واضح و مشخصه...

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
شما دید خوبی داری ولی یکم بدبینی هم قاطیش شده انگار :) دیگه شماره ثابت و آدرس و ثبت ساماندهی و اینارو که گذاشتیم همرو، مشکل ما اینه که کارمونو تازه شروع کردیم و دنبال برده داری هم نیستیم، خیلی روی قیمیت فکر و بررسی کردیم ولی انگار به نظر بعضی از دوستان زیاده! اگر همه نظرشون همینه ما میتونیم کمترش کنیم :) درمورد کد ملی توضیح دادم به یکی از دوستان. بهترین راه همینه که صبر کنید چون خیلیا دارن کار میکنن و بزودی دریافت خواهند داشت...

نه عزیزم بدبینی نیست!
من مشکلم با شماره ملی این هست که برای شما استفاده و فایده ای نداره! حالا هم اگر روزی خواستم ثبت نام کنم با همون اطلاعات نادرست اینکار رو انجام میدم. اون کد نویس محترم باید 2 تا سایت رو میدید که نیروی کار مجازی استخدام میکنن و با خودش فکر میکرد اونا که این اطلاعات رو تو فرمشون نمیخوان چه دلیلی دارن! الان هم ناراحت نشید که بچه ها به شما اعتراض میکنن ، تقصیره مدیر سایت هست یا کدنویس یا... ، درحال حاضر در این تاپیک شما نماینده این شرکت هستید و بچه ها هر سوال یا مشکلی داشته باشن به شما میگن..

موفق باشید:D

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
نه عزیزم بدبینی نیست!
من مشکلم با شماره ملی این هست که برای شما استفاده و فایده ای نداره! حالا هم اگر روزی خواستم ثبت نام کنم با همون اطلاعات نادرست اینکار رو انجام میدم. اون کد نویس محترم باید 2 تا سایت رو میدید که نیروی کار مجازی استخدام میکنن و با خودش فکر میکرد اونا که این اطلاعات رو تو فرمشون نمیخوان چه دلیلی دارن! الان هم ناراحت نشید که بچه ها به شما اعتراض میکنن ، تقصیره مدیر سایت هست یا کدنویس یا... ، درحال حاضر در این تاپیک شما نماینده این شرکت هستید و بچه ها هر سوال یا مشکلی داشته باشن به شما میگن..

موفق باشید:D

من در خدمتم هر سوالی باشه، ناراحت نشدم عزیز

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
شما صلاح خودتو بهتر میدونی، میتونی همکاری نکنی. دلیلی نداره که مدیر سایت همه افکار و اهدافش رو عمومی کنه! به نظر خودتون تو دنیای تجارت کار عاقلانه ای به نظر میرسه؟! تا اونجایی که به همکاری با نماسایت مربوط میشه کاملا واضح و مشخصه...

نه تو رو خدا ! خواهش میکنم بذار من همکاری کنم. من روی پول این کار حساب کرده بودم:D. من این حرفا رو برای نوجوونا زدم که یه وقت ندونسته اطلاعات شخصی خودشون و دیگران رو در اختیار یک گروه مشکوک قرار ندن.چون بر عکس گفته های شما سوء استفاده های زیادی میشه از اطلاعات شخصی افراد کرد. الان هم لطفا نیا شماره ملیتو بده که بریم سوء استفاده کنیم. من نه اهل سوء استفاده از مشخصات مردم هستم و نه وقتشو دارم که به شما چیزی ثابت کنم:rolleyes:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
نه تو رو خدا ! خواهش میکنم بذار من همکاری کنم. من روی پول این کار حساب کرده بودم:D. من این حرفا رو برای نوجوونا زدم که یه وقت ندونسته اطلاعات شخصی خودشون و دیگران رو در اختیار یک گروه مشکوک قرار ندن.چون بر عکس گفته های شما سوء استفاده های زیادی میشه از اطلاعات شخصی افراد کرد. الان هم لطفا نیا شماره ملیتو بده که بریم سوء استفاده کنیم. من نه اهل سوء استفاده از مشخصات مردم هستم و نه وقتشو دارم که به شما چیزی ثابت کنم:rolleyes:

من از طرف نوجونا از شما تشکر میکنم. واقعا اینروزا از این مردونگیا کم پیدا میشه..

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
شاید خواستیم شب عیدی بیایم بازدید یذره پسته بزنیم دور هم:)
ولی جدی قبول کنید که این حجم از حساسیت روی این مسءله بی مورده، من با حوصله جواب همرو دادم ولی انگار که کسی گوش نمیده. یه فرمی طراحی شده قبل از فراخوان بعد کلی روی خروجیش کد نویسی شده که کار تا حدی کم بشه برای ادمین حالا تغییرش کار زیادی رو میطلبه. اونموقع به نظر نمیومد که کد ملی انقدر چیز حساسی باشه! بعدش گفتم که هرکی میخواد الکی بزنه ما که راهی واسه چک کردنش نداریم. بعد اومدم کد ملی خودمو دادم. الان دیگه واقعا راهی به ذهنم نمیرسه واسه راضی کردن شما. هی میپرسی میخوای چیکار منم میگم به دردیمون نمیخوره ولی اگه بخواید ویرایشگد بشید اونوقت تمام این اطلاعات باید کامل باشه چون ما اونجا به شما دسترسی بیشتری به پنل مدیریت سایت میدیم و باید طرفمون رو بشناسیم.
اگه قانع نشدی بازم بگو که دوباره همینارو بگم :)

این چیزایی که شما گفتین 2 تا مفهوم میده به نظر من
یکی اینکه مدیریت سایت به علت ناآگاهی اومده یه همچین فرمی رو طراحی کرده و فکر کرده هر چی اطلاعات بیشتری طلب کنه بهتره
یا هم اینکه قصد دیگه ای داشته ..... خدا عالمه

اینی هم که میگید
اگه بخواید ویرایشگد بشید اونوقت تمام این اطلاعات باید کامل باشه چون ما اونجا به شما دسترسی بیشتری به پنل مدیریت سایت میدیم و باید طرفمون رو بشناسیم.
اگه طرف خواست رابطه ش رو با سایت گسترش بده و به قول شما ویرایشگر بشه اونوقت شما بیا ازش آدرس و مشخصات بخواه

در کل هرچی شما بیشتر طفره میری من یکی که بیشتر شک میکنم

سال خوبی داشته باشید .....

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
این چیزایی که شما گفتین 2 تا مفهوم میده به نظر من
یکی اینکه مدیریت سایت به علت ناآگاهی اومده یه همچین فرمی رو طراحی کرده و فکر کرده هر چی اطلاعات بیشتری طلب کنه بهتره
یا هم اینکه قصد دیگه ای داشته ..... خدا عالمه

اینی هم که میگید

اگه طرف خواست رابطه ش رو با سایت گسترش بده و به قول شما ویرایشگر بشه اونوقت شما بیا ازش آدرس و مشخصات بخواه

در کل هرچی شما بیشتر طفره میری من یکی که بیشتر شک میکنم

سال خوبی داشته باشید .....

دقیقا منظور منم همین بود که هرچی بیشتر سعی میکنم جلب اعتماد کنم کمتر میشه اعتمادتون! بهتره صبر کنیم تا زمان این اعتماد دو طرفه رو ایجاد کنه..

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من از طرف نوجونا از شما تشکر میکنم. واقعا اینروزا از این مردونگیا کم پیدا میشه..

خواهش میکنم. غرض این بود که کسی نا آگاه کاری نکنه که حاصل شد.دیگه الان گفتنی ها گفته شد و هرکس مختاره که هرجوری که فکر میکنه به صلاحشه عمل بکنه. من جلوشونو نمیگیرم :D.با شما هم دشمنی و رقابت ندارم

پ.ن: این روزها هم مردونگی پیدا میشه . مردونگی ، مردونگی میاره :p

new24

Registered User
لایک‌ها
300
بچه ها من امشب فعالیت میکنم توش اگه درست بود که بهتون خبر میدم
کسی تا الان برداشت داشته؟
+
من توی پارس پل و اینجور جاها ثبت نام نمیکنم،ادرس دادم بیار دم در!!!!!،ولی واقعا من پارس پل نمیسازم شماره کارت میدم به عنوان یکی از pt ها مجبورت میکنم به کارتم بریزی!!!

new24

Registered User
لایک‌ها
300
-----------
قوانین:(نباید این سایت ها رو وارد کنیم)
۱۳) هرگونه صفحه و سایتی که کاربر را مستقیما به صفحه یا فرمی هدایت کند که اطلاعات کاربر مانند نام، ایمیل یا تلفن وی را دریافت کند.

شماره شناسنامه جزوشون نبود، خدا رو شکر خیالم راحت شد!!

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
-----------
قوانین:(نباید این سایت ها رو وارد کنیم)
۱۳) هرگونه صفحه و سایتی که کاربر را مستقیما به صفحه یا فرمی هدایت کند که اطلاعات کاربر مانند نام، ایمیل یا تلفن وی را دریافت کند.

شماره شناسنامه جزوشون نبود، خدا رو شکر خیالم راحت شد!!

دویت عزیز دقت کنید به کلمه مستقیما
یعنی سایتی که محتوای عمومی و مفیدی نداره و صرفا بدنبال جمع اوری اطلاعات افراد باشه یا فقط برای اعضای خاصی کاربرد داشته باشه

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دویت عزیز دقت کنید به کلمه مستقیما
یعنی سایتی که محتوای عمومی و مفیدی نداره و صرفا بدنبال جمع اوری اطلاعات افراد باشه یا فقط برای اعضای خاصی کاربرد داشته باشه
namasitecom228ad228b322.png

دیشب هم وارد کردم این سایتارو
هنوز بررسی نکردنش معلومه که یک-2 نفر دارن این سایتو اداره میکنن و کسی که اینجوری اومده فقط میخواد از ما بیگاری بکشه
جالبه که توی سایت هایی که معرفی کردم فقط 1 وبلاگ موجود بود که اون وبلاگ از 10 تا سایت بهتر بود،2 تا رد شده ،میشه توضیح بدین؟
سایتهایی که معرفی کردم میشه گفت بهرتین سایتهایی بود که توی بوکمارکم موجود بود

در ضمن اینم باید ذکر کنم که به نظرم همین وقتی رو که باید بزاریم اگه بریم بیل بزنیم بیشتر بهمون میدن!!!!!

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
مشاهده پیوست 326462

دیشب هم وارد کردم این سایتارو
هنوز بررسی نکردنش معلومه که یک-2 نفر دارن این سایتو اداره میکنن و کسی که اینجوری اومده فقط میخواد از ما بیگاری بکشه
جالبه که توی سایت هایی که معرفی کردم فقط 1 وبلاگ موجود بود که اون وبلاگ از 10 تا سایت بهتر بود،2 تا رد شده ،میشه توضیح بدین؟
سایتهایی که معرفی کردم میشه گفت بهرتین سایتهایی بود که توی بوکمارکم موجود بود

در ضمن اینم باید ذکر کنم که به نظرم همین وقتی رو که باید بزاریم اگه بریم بیل بزنیم بیشتر بهمون میدن!!!!!

دوست عزیز قبلا هم که اعلام کردیم توی چند روز اول سرعت تایید سایت پایینه!
پست های تایید نشده شمارو بررسی کردم یکیش که به قول خودتون وبلاگ بود و توی قوانین صراحتا اومده که ثبت نکنید، اون یکی هم سایت شخصیتون بود و زیر دامنه سایت vcp، که تفاوت زیادی با بلاگ نداره.
حذف اینجور پست هارو سیستم بصورت اتوماتیک انجام میده، اون 7 تا سایت دیگه هنوز مورد بررسی قرار نگرفتن
اگه باز هم سوالی دارید در خدمتم...

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دوست عزیز قبلا هم که اعلام کردیم توی چند روز اول سرعت تایید سایت پایینه!
پست های تایید نشده شمارو بررسی کردم یکیش که به قول خودتون وبلاگ بود و توی قوانین صراحتا اومده که ثبت نکنید، اون یکی هم سایت شخصیتون بود و زیر دامنه سایت vcp، که تفاوت زیادی با بلاگ نداره.
حذف اینجور پست هارو سیستم بصورت اتوماتیک انجام میده، اون 7 تا سایت دیگه هنوز مورد بررسی قرار نگرفتن
اگه باز هم سوالی دارید در خدمتم...

دوست عزیز میخوای چنتا دامنه به رخت بکشم که متوجه بشی سایت یعنی چی؟
در ضمن همین الان بگم که سایت جناب عالی بزرگترین باگ های دنیا رو تو خودش داره،بهتره یک کم جمع و جورش کنید وگرنه واستون کلا جمعش میکنیم :)

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
من دارم فعالیت می کنم تا حالا که به حق بوده ! می قوانین ثبت سایت رو نخونده بودم و اشتباهی در کارم بود و از طرف سایت یک ایمیل هم اومد و اشتباه رو بهم گفت!
به زودی من به حداقل برداشت می رسم! به دوستان اطلاع میدم

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
یه سوالی الان اگر ما سایت ثبت کنیم چی میشه ؟
آخه گفته نکنید. بعد از 6 فروردین حذف نکنن ؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
یه سوالی الان اگر ما سایت ثبت کنیم چی میشه ؟
آخه گفته نکنید. بعد از 6 فروردین حذف نکنن ؟

چیز بدی نمیشه، حذف نمیشه ولی میره تو نوبت تایید... یه مقدار جمع شده سایت های تایید نشده ولی سعی میکنیم سریع خودمون رو برسونیم

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
من اگه سایت های فعلیم تائید بشن به حداقل پرداخت می رسم. انشالله زودتر تائید بشن و زودتر هم پرداخت کنن تا من به دوستان اطلاع بدم

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
من اگه سایت های فعلیم تائید بشن به حداقل پرداخت می رسم. انشالله زودتر تائید بشن و زودتر هم پرداخت کنن تا من به دوستان اطلاع بدم

سایت ها داره به نوبت تایید میشه میاد جلو ایشالا که بزودی مال شما انجام میشه

بالا